- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Halihó mindenkinek
Egyik legkedveltebb karakterem lett az Avatarom, másik Jackie Wells.
Szerintem nagyon jó lett

Jorus köszönöm, de River érdeme
-
heavygrip
senior tag
Én a legelső végigjátszásomban szitává lőttem ott mindenkit, aztán amikor sikerült lerázni a zsarukat Wakako hívott milyen remek munkát végeztem, meg hogy nem kérdezősködök hanem lényegre törő vagyok (valami ilyesmi a lényege) ez így ebben a formában megtetszett és úgy voltam vele akkor minek csináljam másképp ha baromira megvan velem elégedve
Bár azt sajnálom hogy Bill megpurcan, pont az igazság tevő...
YouTubeon megnéztem amúgy a teljes story line -t, ott azért párszor röhögtem
#34720 Montesantos Akkor ezek szerint te is úgy jártál el mint én
-
heavygrip
senior tag
Én pl a mágnes(vagy mi) vasút hálózaton jártam be fél Watson-t. Elég érdekes volt,de olyan helyekre is eljutottam ahová alapvetően nem tudol fel menni. Az egyik sok emeletes vékony tömbös lakást így sikerült megmászni. Kár hogy a mega épületekre pl. Watson-ba(10/11/12) nem lehet felmászni. Biztos szép lenne a kilátás.
-
-
heavygrip
senior tag
Miért nem csináltok tesztet pl a H10 nél a lépcsőn? Mi az AM4 topikban kimértük f*szán.
-
heavygrip
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Gondolom
Dexnek a stukkerét használja.
Honnan látod hogy bevan állítva a kromatikus aberráció? -
heavygrip
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Szerintem az szándékosan van így.
Xboxon nekem is e van.
Majd pc n meg nézem mégegyszer,de rendben van szerintem is. -
heavygrip
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Pont tegnap kezdtem el megint a játékot PC-n és én sem találkoztam vele.
Ott nézelődtem a teraszon ahol jön a trauma team Sandráért vagy 10-15 percet(annyira K*rva jó a látvány még így sokadjára is
) és nem volt semmi képi hiba.
Én natív 1080p n tolom, tehát fsr off, rtx off, és minden high beállítások.
A VGA driver asszem márciusi.
A tavalyi driverekkel sem volt gond.Ezekkel az idei driverekkel annyi a gondom, hogy amikor elindítom a játékot megfagy 10 secre a CD project red feliratnál, aztán megy tovább minden hiba nélkül.
Xboxon jelen van a villogás, de ott az FSR is ON. Esetleg próbáld meg, hogy ki kapcsolod, feltéve ha be van egyáltalán kapcsolva neked.
-
heavygrip
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Nekem Xboxon van jelen. Az 1.6 verzió után "került" bele, azóta javult a helyzet de még pár helyen elő fordul sajna
Pc n nem találkoztam vele. Írtak korábban hogy a Max. dinamikus matrica okozza (ha jól emlékszem). Azt vedd le közepesre, hátha. -
-
heavygrip
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Sandevsitan függő, pl ha gyengébb a tiéd akkor elő fordul, hogy az ellenfélnél lévő jobb és ő nem fog "be lassulni". Nézni kell azt is amikor kiválasztod a sandevistant, hogy hány % ra tudja "lelassítani az időt". Asszem a 85%a legnagyobb
azzal a végén Smasher sem tud mit kezdeni
.A másik. Gondolom az mindenkinek tiszta hogy valójában nem az időt meg az ellenfeleket lassítja be a sandevsitan,hanem te leszel brutál gyors, de mivel nincs szuper retinád így nem tudnád le reagálni a dolgokat, így nekünk játékosoknak "lassítja be a a játékot" a sandevsitan.
-
heavygrip
senior tag
Ki próbáltam azt is, valamivel kevesebb az fps, de a kritikus helyek kivételével nincs CPU limitem, sőt, ugye amikor belekerültek az új ramok akkor Tom büféje is szépen ment, csak az később esett le nekem, hogy esti időszak volt és alig mászkáltak arra😅
#33070 proci985.
Igen,1440 p-n lehet használnám,de így 1080p-n nem tetszik az fsr quality. -
heavygrip
senior tag
A Térbeli köd felbontás, Volometrikus felhő, Max.dibamikus matrica, Képernyő tükröződés magas beállítására tettem. Tehát minden magas beállításon van és közepes tömeg sűrűség. Így el lehet játszogatni simán.
Most ezen a beállításon voltam és átlagosan 72fps 2 óra hossza játék után. Néha be esik 65 re, de az GPU limit miatt van. -
heavygrip
senior tag
Igen az enyémet sem kíméli.
Itt a beállításom 1080p,natív, minden magas és ultra beállítás, magas nép sűrűség:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Megfigyelhető az előbbiképeken, hogy még a H10 környékén elvan,aztán tom büféje megeszi a vasat..
[kép] [kép] [kép] [kép]Aztán ugynezekkel a beállításokkal, de FSR Quality:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Itt sorrenben H8 és az embers környékén fsr nélkűl.
[kép] [kép]Bocsii a kép minőségért,csak jpgbe tudtam feltölteni.
Majd egy 5800x3d 6800xt kombót tervezek fél éven belűl. Addíg meg elvagyok ezzel bőven.
-
heavygrip
senior tag
Azt meg köszönném
A mérést meg úgy kéne, hogy maxon a tömeg sűrűség és a H10 környékén, konkrétan ahogy jössz lefelé a lépcsőn dél körül megnézni mi a helyzet. Aztán meg ott van nem messze Tom büféje.
Bár az a kártya átlagosan 15-20%ot ver az enyémre.Én majd este tudok tesztelni illetve képet küldeni.
-
heavygrip
senior tag
Nem volt az hibás, kiderült, hogy egy olyan erősségű kártyával simán elvan egy relatív gyengébb processzor,de lapozz lentebb, ott látható a far cry 5, ahol tényleg meg mutatkozik az x3d ereje.
Na de itt van egy frissebb teszt [link] , itt már látszanak a különbségek, bár nem számottevő. 15-20 FPS kb.
2.0-ás patch óta ez előjön gyengébb VGA-kkal is
kérdés az hogy mennyivel..amúgy erre voltam kíváncsi, mivel írtam fentebb hogy régen nem mutatkozott különbség, most viszont más lehet helyzet. -
heavygrip
senior tag
Szerintem nem mértek hibásan, 3080 al mérték, amit meg te linkeltél 3090 ti,azt már nehezen tekeri meg az 5600x. Sőt,akkor még 1.6 os volt a verzió,ami nem használta ki úgy a procikat.
Mostani tesztet sehol nem találok, pedig jó lenne megnézni mennyit jelent cpu téren a 2.0 frissítés. -
heavygrip
senior tag
válasz
adr0001
üzenetére
Ja,nekem igaz 3200 mhz -n megy a ram 16 os időzítéssel, de nem is akartam nagyobbat venni mert a lap amúgy sem támogatja,meg a tesztek is arról árulkodnak, hogy a 4600mhz es ramok jentenek egy kis pluszt,persze ha jól be vannak állítva.
Azt nem is írtam hogy egy 5600x van most jelenleg a gépbe és mivel elmúltak ezek a bosszantó szaggatások illetve sokkal simább lett a játék, lehet nem is veszek x3d-t.
Régebbi teszteket nézve nem sokat hozna amúgy sem cyberpunkba.
Bár most a 2.1 el, hogy viselkedik az a proci? Jobban ki használja a játék? Valaki tolja 5800x3d vel? -
heavygrip
senior tag
Szép estét mindenkinek.
A napokba terveztem, hogy majd a közel jövőben veszek egy 5800x3d-t, írni is akartam a csoportba, hogy ha valaki ilyen procival tolja a játékot mik a tapasztalatok.
A ramot már megvettem, mivel a ryzenek szeretik a 4x8 gigát belőle így az van már a gépbe( tegnap tettem bele)
És az a helyzet hogy elmúlt a processzor limitem a játékba...tom büféjénél, H10, japán negyed, jigjig Street belváros... mindenhol 96-99 között teker a videó kártya, a processzor kihasználtság meg csökkent 70%ra ezeken a helyeken, úgy hogy high beállításon van a tömeg sűrűség. Ennyit jelent a 4x8 giga ram?ahol meghalt David és Rebecca -
heavygrip
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Köszi, megnézem.
tibaimp
én is le töltöttem egyből.
-
heavygrip
senior tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Na akkor rá nézek a régebbi mentésekre jobban. Igazság szerint nem volt időm bogarászni, mert a teljesítményre voltam kíváncsi, na meg az implantokra.
Xboxon is szét néztem,de ott azért be esik az FPS, főleg a H10 és H8 környékén, a turbó előtt rendesen.
Most tolnám egész nap, annyi mindent belepakoltak, csak időm nincs éppen
-
heavygrip
senior tag
Nagyon úgy néz ki hogy ki vették belőle ezt az rpgs vonalat. A ruhák nem adnak páncélt ezáltal fejleszteni sem lehet. A fegyvereket sem lehet ezek szerint.
Durván az implantátumokra mentek rá. Ez viszont tetszik nagyon. Főleg aszint ami azt jelzi mikor válhatsz kiberpszhiová.
Újra kezdtem én is. Lényegesen nehezebben lehet fejlődni és nehezek az össze csapások. -
heavygrip
senior tag
Nekem ezt 2 nappal a 2.0 előtt csinálta. 1,5 óra játék alatt 3x dobott ki indokolatlanul.
Aztán tegnap kipróbáltam és semmi gond nem volt. Ez a letérdelés úgy néz ki a Cyberpunk sajátossága lett...Egyébként eddig f*szán műkszik a játék. Féltem a gép igénytől,de ugyanaz az FPS szám mint eddig. Illetve a proci terhelés is hasonló, bár láttam a H10 előtt hogy van egy kis limitem. Azt vettem észre hogy nem melegszik úgy a proci, mint ezelőtt. Nyilván ez a nagyobb kihasználtságnak köszönhető.
Szoktam nézni hőmérsékletet közvetlen a gép előtt és tegnap úgy hogy 25 fok volt a gép környékén a proci átlagosan 55-57 fokon volt, maximum 61.
Na a patch előtt ugyanazon a szoba hőmérsékleten 59-61, és a maximum 65 volt.
Ez 1.5 óra játék alatt és ugyanazokon a helyszíneken motorozgattam.
A processzorom 5600x és egy bequiet pure rock 2 FX hűti. -
heavygrip
senior tag
De akkor nem vágom,hogy mér kell szerintük 7800 proci 1080p 60 FPS-hez..?
Mert ugye az eredeti gépigény szerint egy r3 3200g kelett hozzá.
Vagy ennyivel jobban lenne konzolra optimalizálva? Amúgy Series X-en a tömeg az szerintem ultra magas szinten van a pc magas beállításhoz képest. -
heavygrip
senior tag
Az túlzás hogy 1440p 60fps. Ott az fsr, meg szeret azért jó pár helyen be zuhanni az FPS, de lényegében igen, közelebb van a 60 hoz, illetve szép is a játék.
4 órája jött a hír a vg től (most olvastam) hogy lenyűgöző állítólag ps5 ön a liberty, szebb és stabilabb is mint az alap játék.
Bízzunk abban hogy nem sz*rják el. Mert oké hogy nem nőt annyival a gépigény,de jelent meg mostanában olyan hanyag optimalizációval pár játék ami konzolon siralmasan fut és egyben csúnya is, gondolok itt az alacsony felbontásra.
Bizok azért egy kicsit bennük, nekem tavaly nyáron a Cyberpunk adta a legjobb konzolos élményt, van benne bő 500 órám. Pont ezért nem szeretném le törölni ha mégis rosszul futna az új frissítés miatt. -
heavygrip
senior tag
Konzolokon egyébként hogy fog futni a játék? Erről nem találtam semmi infót.
Mivel emelkedett a gépigény ott is lesz valami "okosság", bár ne legyen igazam van egy sanda gyanúm, hogy 720p/fsr/30 FPS lesz a vége ennek is.... -
heavygrip
senior tag
Feltettem a 23.4.2 és azóta tökéletesen fut. Most nemrég tettem bele 3 órát hiba nélkül.
Teljesen igazad van a driver frissítéssel kapcsolatban,de én 6-7 régi játékkal tolom évek óta, így nekem ha egy driver "beáll" akkor nem frissítettem havonta.
Ebből a 6-7 játekból úgymond a CP2077 a legfiatalabb, tavaly nyár óta van fent és akkor kellett frissítenem a 21.6.1 verziót asszem a 2022.8.2re?, valahogy így.
Több mint egy évig volt fent a driver
-
heavygrip
senior tag
Tuning nincs, lapozófájl automatikus.
A VGA driver 2022 novemberi. Azt várom hogy jöjjön a legfrissebb.#29454 CJ4567 : 1.62-vel javult a ray tracing nélküli grafika, a tükröződések nagyon sokat javultak az előző verziókhoz képest, sokkal élesebbek, kevesebb zajjal.
Na ezt nem is tudtam. Akkor biztos a driver a gond....
#29460 Ryder62 Én sem frissítem a drivert amint kijön egy új. Mivel minden játék hibátlanul, tökéletesen fut a meglévővel.
-
heavygrip
senior tag
Nálam is ez van, az 1.62 óta el sem indul.
Várok még egy kicsit, hátha jön valami javítás,ha nem akkor törlés...Nem értem azt, hogy akinek pl egy 6650xt van, mért kötelező feltenni ezt a frissítést
Még jó hogy a fejlesztőknek volt annyi eszük és az Xboxos verziót nem barmolták szét...mert oda aztán tényleg nem lett volna semmi értelme ennek a patchnek. -
heavygrip
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
heavygrip
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nálam ez a letérdelés az 1.62 óta van jelen. Ahogy rá nyomok az indításra egyből utánna.
Előtte nem találkoztam vele. 50 órám van a játékban,de voltam mindenhol is.
Főleg olyan helyeken jártam ahol nagyon CPU igényes a játék. 3 hete van benne az 5600x és talán ezzel a játékkal tudtam tesztelni a legjobban ( felér egy benchmark tesztel szerintem).
Ahol a levegőben cikázik a narancs illetve kék színű hal, ott felvettem a tömeget is maxra.
Rohangáltam ott vagy fél órát le fel,kocsival, gyalog, minden rendben volt. Iszonyat forgalom van ott délelőtt
processzor kihasználtság folyamatosan 80-85%on volt, GPU meg 96-99%.
Ez a frissítés meg már nem enged be, elképzelhető akkor már az indításnál lezabálja a virtuális memóriát? -
heavygrip
senior tag
Szép napot mindenkinek.
Nektek megoldódott a játék indítás utáni egyből letérdelés?
Már letöröltem,újra tettem semmi.
Driver frissítésre azért nem gondoltam mert AMDnél még nincs fent a legújabb.Egyébként steames a játék, nem tudtam a frissítés nélkül elindítani.
-
heavygrip
senior tag
+1
Azt még hozzáteszem,hogy a cyberpunk tökéletesen kihasználja a "régi" több magos többszálas procikat, míg a rockstar játékok 1-2 magon elvannak, bonyodalmat, fejtörést okozva a felhasználónak, hogy most akkor mi van, megvette a drága kártyát,egy 5800x3d hez, és van,hogy lemegy 50 fpsre, CPU limite van mert a kártya 50%on malmozik.
Na de a GTA5 a betyár jól megírt program..aha
-
heavygrip
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Vibráló fényhatás különféle nem oda illő színekkel kombinálva. Kb így tudom leírni.
#28158 Vesa. Így most hogy watsonba vagyok még haggyán, de a belvárosban, este az már nekem is zavaró. Kicsit illúzió romboló.
Bár le a kalappal az fsr 2.1 előtt, azért a belvárosban szeretett le esni az FPS (nem is csodálom, boxon nem férsz a járdán annyi ember van) most meg észre sem veszi azt az ember és kocsi tömeget, főleg a halacskáknál.
-
heavygrip
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nekem a 4. végigjátszásom volt a leghosszabb (most néztem meg nemrég) 89 óra. Az is úgy, hogy kb 10 óra tárgykészítéssel ment el, illetve annak eladásával stb. Végülis nem volt úgymond szükségszerű pénzt gyűjteni, de mellette kocsikáztam, motorozgattam mindenfelé, sajna már nem volt semmi küldetés.
Nálam most kezdte el a patch óta az artifactot, június óta tolom kb, eddig hibátlan volt a játék. Nem vészes egyébként, annyira nem zavaró hogy kizökkentsen a játékból.
#28153 nincsnév007 Értem. Én csak azért próbáltam ki az Rt módot mert kíváncsi voltam hogy ott is artifactol. Amúgy performancében játszom.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Na akkor pc n ezért nem csinálja... mert ott meg alapból minden minimumra van véve.

Xboxon játszom vele főleg,ott sajna még nem találtam megoldást. Újra telepítettem, ki be kapcsoltam azt az 5 grafikai beállítást, de semmi.
-
heavygrip
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Is-is. Engem nagyon megfogott a történet mind a fő,mind a mellék ág. A fixeres küldetések is betyár jók. Az első két végig játszás nem volt teljes. Az első asszem 55 óránál volt, a második meg 60. Ekkor még ismerkedtem az egész játékkal. Nagyon sok dolgot nem tudtam, nem találtam, nem úgy csináltam meg a küldetéseket ahogyan kelett volna., pl a chipin in első két végig játszásnál nem csináltam végig illetve nem is tudtam hogy kell.
Most meg már 100%ig tolom, minden küldetést megcsinálok. Bár nem tudom,hogy rejtve mennyi van,amit nem jelez a térkép.
Ezek zömében 70-80 órák voltak. Próbálok keresgélni, hátha valamit nem találtam meg, vagy bambultam és nem vettem észre.
Tegnap csak neki kezdtem 7.alkalommmal, de most gyalog fogom megcsinálni Watsont, mindent át fésűlve, meg ugye sétálva jobban tudom nézni ezt a csodás világot
nincsnév007: tök jó hogy s-en is van 60 FPS mód,így már azért sokkal élvezetesebb mint 30 ba.
Más. Valakinek artikaftol a játék? Már egyre több fórumon olvasom hogy a 1.61 óta sok mindenkinek elő jött a hiba. Én boxon tolom,de van olyan is akinek pc n van a jelenség.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
-
heavygrip
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
A stáblista után meg kérdezi, hogy még egy kis meló night cityben? Vissza dob az embers elé. Nem kell menteni előtte, automatikusan ment a játék. Azt is kitörölted?
-
heavygrip
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hmm, érdekes. Nekem meg még most sincs semmi, csak az alap legendás ruházat. Fegyverekből már megvan szinte az összes recept, főleg most hogy csinálgatom az npcd s melókat. Viszont ilyen még nem volt hogy egyszerre megtaláljam a zúzó és armadilo receptet...
pedig ez az 5. végigjátszásom. -
heavygrip
senior tag
-
heavygrip
senior tag
-
heavygrip
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Kűlföldi fórumokon olvastam a pickup küldiről és ha a maestrom oldalán csinálod meg, akkor megjelenik a fegyver kereskedő az all foodsnál, az 1.5 patch óta állítólag már be is lehet menni oda és van Legendary DB2. Valahogy sosem tetszett a pickup békés lezárása,de most így fogom megcsinálni a Satara miatt. -
-
heavygrip
senior tag
Silverhand kezét hogy a francba lehet megszerezni?? Ugye a videók tömkelege azt mondja hogy a chippin küldetés után már ott van a leltárba de nekem semmi. Nem lét fontosságú, a secret ending érdekel csak kíváncsi vagyok mér nem adja be. Az olajmezőn egybekent a leírtaknak megfelelően válaszoltam. -
heavygrip
senior tag
válasz
RobberBaron
üzenetére
Ja ezen én is meglepődtem, mondom mi csipog itt körülöttem, aztán már robbant is, még megsebzett egy kicsit
eddig én a belvárosban találkoztam ilyennel.
Egyébként most minden kerületbe gyalogosan közlekekedek ( csak akkor használok járművet pl ha Watsonbol el akarok jutni a nomádokhoz) főleg azért hogy ilyen jelenetekkel találkozzak. Eléggé él a város, van mindig történés, nézelődök folyton. -
heavygrip
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszike.
Egyébként most néztem meg a 2018 as gameplayt a játékból.
Azért jó sok mindent kivágtak belőle. Vajon mér? Tök jó szituációkat, pl.: V és Jackie mindenhová együtt mentek. Azért így utólag belegondolva jó lett volna még több küldetést együtt megcsinálni. Imádom amúgy a játékot, csak így látva a 2018as gameplayt jó lenne ha benne lennének azok a dolgok is. -
heavygrip
senior tag
válasz
anubis6
üzenetére
Igen, én kb az overturéval vittem végig legelőször a játékot. Az ha Maxon van moddolva,illetve a perkek is "jó helyen" vannak akkor lövés temetés. A ruszki csodát azért raktam le,mert azzal már nem élvezet a játék. Ilyen több ezreket sebzett.....
Most pc n tolom hardon, kis pisztollyal meg Satarával, párszor döglök azért. -
heavygrip
senior tag
Majd elfelejtettem...
[kép]
Végre ott volt a tetőn, beszéltünk is 15 percet a régi dologról,igaz mindig ugyanazokról,de nagyon jó volt újra találkozni vele....
Egyébként a Panamos endingnél volt a teraszon, rögtön utánna toltam egy Roughosat,de ott már nem jelent meg. -
heavygrip
senior tag
válasz
anubis6
üzenetére
Nekem Smasher volt aki beragadt a falba, vártam egy kicsit, aztán valahogy kijött, legalább szusszantam én is eggyet addig
Oda -t én mondjuk ököllel verem, még nem használtam sose közelharci fegyót, ki kéne próbálni
Én normál fokozaton tolom, igaz 3 hónapja van boxom, - azelőtt soha nem volt - így elég érdekes volt kontrollerel.
Tegnap vettem meg steamen, na ott viszont hardon fogom kezdeni az tuti
-
heavygrip
senior tag
-
heavygrip
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nekem a Hanako ending volt az amikor Smasher ellen egyszer be kellett kapcsolni a vér pumpát. Úgy összességében az az ending volt úgymond nehezebb mint a többi.
Én mindig akkor mentem az embersbe amikor már minden fixeres, ncpd munka kész volt, max szinten, ilyen 2000 es páncéllal.
Level 25 ön még a kápolnába sem mertem menni
-
heavygrip
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Ez ilyen bug lenne amúgy? Vagy így írták meg a játékot,hogy ha módosítást csinálsz a karakteren beadja az endinget? Minden esetre holnap rá nézek.
Tényleg nagyon nehéz?#27336 HUN_Sector
Huh,ne is mond, elkezdi Johny: mekkora egy szar alak vagy te V.... Előző végig játszásnál tapasztaltam, nem volt elég perkem a másik válaszra, aztán ez lett a vége... -
heavygrip
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Jaja, pont most néztem meg egy videót.
A srác végig bunkó volt Johnyval, aztán az olaj mezőn jól válaszolt, és 40% osan be adta neki a secret endinget....
Az nem vágom mi,a flag.jonnyjoker01. Én is fáradtan írtam, aztán így vissza olvasva ja
tehát a lényeg,hogy nekem beragadt 60%nál a Johny és a V közti számláló.Arra lettem volna kíváncsi hogy ez a számláló feltornázható mellék küldetésekkel. Ugyanis ott is vannak olyan szituációk amikhez Johny is hozzá kommentál és ha tegyük fel rá hallgatok akkor nem e kapok 5%ot. Aztán ha el tudnám érni a 70%ot akkor minden féle képen beadja a secret endinget. -
heavygrip
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Köszönöm. Így olvasva a fene se gondolta hogy ezek a helyes válaszok..
Mindenhol azt írták hogy kedvesnek kell lenni Johnyval meg próbálj ne abszurd lenni vele, aztán kb itt le cseszed illetve az igazat mondod neki hogy milyen pöcs volt....
Na majd így fogom akkor csinálni. Egyébként ne is erölködjek a jelenlegi karakteremmel, úgysem fogja be adni, akárhány küldetést csinálok meg? -
heavygrip
senior tag
Szerintem bugos. Az első két végig játszásomkor egy két mellék küldi kivételével minden rendben volt. Lehet most mondta be az unalmast,ki tudja. Néztem pár videót neten, illetve több külföldi oldalt olvastam át, tutira találkoznom kelett volna vele. Mindegy, újra kezdem, aztán majd kiderül. Végülis ez pont az a játék (nekem legalábbis) amelyiket akárhányszor újra tudnám kezdeni. Valahogy nagyon eltalálták az első felvonást. Emlékszem amikor legelőször játszottam vele és meghalt Jackie, abba hagytam a játékot....asszem 2 hétig hozzá sem nyúltam
-
heavygrip
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Értem, de ez csak a secret endingnél van, legalábbis a videó alatt azt írja. Probáltam volna én is,de a Johnyval való barátság 60% nál beált... hiába írta egy külföldi oldal,hogy ilyenkor is be kéne adnia de 10 percet vártam és semmi... Mindegy, amúgy is újra akarom kezdeni, majd megpróbálom 70%ra kitolni. Hátha akkor Jackie is megjelenik
-
heavygrip
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
mikor volt ott a tetőn? A végig játszás melyik részénél? -
heavygrip
senior tag
Alpi, Evil Snowman.
de akkor én nem értem. Viktorhoz ment a test. Nem sokkal utánna,kb 20-25 óránál Viktorhoz mentem implantátumért (asszem kűltakaró rendszerért) és amikor beszéltem vele ott volt egy pár beszéd lehetőség hogy Jackie iránt érdeklődik V, és Viktor közli vele hogy lenyúlta az Arasaka. Na mondom akkor megcsinálom először a Hanakos végig játszást, hátha ott lesz a Mikhosiban, erre semmi. Aztán végig toltam a csináld újra Roughot,ott sem volt (mert a tetőre felmegyek a vége felé ugye) Akkor mit hagytam ki?? -
heavygrip
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Néztem pár videót, és itt kéne egy másik lehetőségnek megjelennie:" szeretnék beszélni Jackievel", valami ilyesmi...
Nekem a Mikhosiban sem jelenik meg, csak Alt van ott. Sőt, fent sem találkoztam vele amikor a nyakláncért megyek, bár (valaki erősítsen meg) az csak a secret endingnél van.?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát Path Tracing.
nem értem, tök jó lett volna egy felszerelésének.
Vesa