Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz nincsnév007 #405 üzenetére
Akkor? Ha csak mandarinul adnák ki, akkor is egyből venném!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Fitzgerald
veterán
válasz nincsnév007 #608 üzenetére
Szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Ez volt a céljuk vele. -
sittes79
addikt
válasz nincsnév007 #1094 üzenetére
A steam es wallpaper engine-en belül van.
-
addikt
válasz nincsnév007 #2246 üzenetére
Hú de rossz lesz úgy játszani ha esetleg csak digitálisan lesz elérhető valami miatt.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
zkxdn
őstag
válasz nincsnév007 #2294 üzenetére
Én tuti már reggel óta játszanék vele
-
zkxdn
őstag
válasz nincsnév007 #2377 üzenetére
Június. Napra pontos dátum még nincs
-
duvi
nagyúr
válasz nincsnév007 #2465 üzenetére
Nem semmi, hogy megszerezték László Zsoltot, Keanu Reeves hangjának! Már "csak" egyeztetni kéne a fejlesztőkkel és valakinek finanszírozni a szinkronmunkálatokat
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez se mai
Egyedül Reeves szinkronhangját volt jó hallani, a többi nem igazán jött be.
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
Én még nem láttam! Nekem nagyon adja! Még meg is venném, ha pl. konzolos dlc-ben meg lehetne venni a szinkront
-
sittes79
addikt
Uh hát ezek micsoda jól még én sem láttam, simán fizetnek pluszt ha megcsinalnak.
-
félisten
válasz nincsnév007 #2474 üzenetére
Én nem vagyok a magyar ellen, csak környezetidegen, hisz nem magyar nyelvterületen játszódik a játék.
-
félisten
válasz nincsnév007 #2479 üzenetére
Miért, Lengyelországban játszódik?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz nincsnév007 #2481 üzenetére
A korábban meghirdetett pozícióik alapján sanszos, hogy vannak magyar fejlesztők és tesztelők is a csapatban, tekintve, hogy kifejezetten magyar anyanyelvű kollégákat is kerestek.
Anno, mikor keresett egy fejvadász még azt sem tudtam mi az a Cyberpunk, aztán elkapott a hypetrain.[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz nincsnév007 #2489 üzenetére
Kivéve ha mint a pókember esetében a rendszerbeállításhoz igazodik a megjelenő nyelv. De ha megmarad a választás lehetősége játékon belül, akkor tőlem abba ölik a pénzt amibe akarják.
-
Vesa
Topikgazda
válasz nincsnév007 #2494 üzenetére
Ebben nem lesz szinkron. Feliratot pedig termsézetesen lehet változtatni...
A tudomány a valóság költészete!
-
zbundy
aktív tag
válasz nincsnév007 #2494 üzenetére
Igen erre gondoltam a pókember esetében, de Vesa kolegának nem esik le.. ott vagy vagy esete áll fent
-
Dante73
tag
Én csak most láttam ezt a videót. Ez komoly. Sajnálom, hogy nem szinkronos lesz, csak feliratos. Egy ilyen minőségű szinkron pont elég is lenne. És hogy László Zsolt szinkronizálja Keanu-t... Mint a filmekben megszoktuk... Zseniális!
-
cyberkind
félisten
válasz nincsnév007 #2618 üzenetére
Az lesz elvileg, engem mondjuk már annyira nem hoz lázba ezután, előrendelni is csak akkor fogom, ha végre valahára aranyra kerül.
-
zkxdn
őstag
válasz nincsnév007 #2618 üzenetére
ELVILEG meg sőt már egyes emberek ezekben a pillanatokban játszanak a játékkal.... komolyan mondom csinálok egy Youtube/Twitch csatornát vagy elmegyek újságírónak, minden sz*rt hamarabb kapnék meg
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nincsnév007 #5849 üzenetére
hát mondjuk azt, hogy a tesztelőknek nem egy nappal és két éjszaka kell végigrohanni a játékon, hanem kb. feleannyiszor, ahányszor eredetileg szerettek volna.
3 hét elég sok mindenre elég. komplett backendet nyilván nem tudnak ennyi idő alatt cserélni a játék alatt, de ezen kívül tényleg sok mindenre, főleg ha bugfixekről van szó.
a twitter fiókot kezelőt ne nagyon idézgessétek a marketinges bm-ek az ilyen döntések közelében sincsenek. most egyébként kb. úgy duzzoghatnak, mint ti.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nubreed
veterán
válasz nincsnév007 #7471 üzenetére
3 hét alatt nem lehet csodát művelni, ennyi idő kevés lesz ahhoz, hogy megoldják a XO -n való beszaggatásokat, stb, amiket a videoban látni lehetett. Vagy kiadják így és bevállalják amit érte kapnak (mert hogy lesznek óbégató vérpistikék, az tuti), meg azt, hogy az ezt megoldó patch csak hónapok múlva jön akár vagy megint csúsztatnak. Remélem nem az utóbbi.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #7479 üzenetére
Xboxon? Ũgyes vagy.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Peace
nagyúr
válasz nincsnév007 #9035 üzenetére
[link] Voltak már próbálkozások...
-
zkxdn
őstag
válasz nincsnév007 #9865 üzenetére
Nekem se...haverom is akkor rendelte mint én és neki küldtek. Szóval szerintem teljesen random. Vagy nemtudom
-
zkxdn
őstag
válasz nincsnév007 #9888 üzenetére
Énis bízok benne. Arra gondolok hogy nemrég írtam nekik, hogy nemtudom átvenni személyesen munka miatt így lehet ez kavarta meg. Így szeretném ha kiszállítanák. Remélem azé 1-2 napon írnak nekem mi a helyzet. 2019. E3 bejelentés utáni a rendelésem
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz nincsnév007 #10103 üzenetére
Milyen lemez? Ne csináld ezt velem
-
Vesa
Topikgazda
válasz nincsnév007 #11910 üzenetére
Az valami egyedi bug lesz, még nem írt más itt ilyen hibát. Beállítások, drivirek minden rendben? Ha más nincs, egy reinstall-t próbálj meg.
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
Topikgazda
válasz nincsnév007 #13416 üzenetére
Igen, főleg, ha később vásárolni is szeretnél tőle újabb implantokat. A tudomány a valóság költészete!
-
Laraxior
titán
válasz nincsnév007 #14152 üzenetére
Állítólag leszbi a csaj "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tomazin
veterán
válasz nincsnév007 #14635 üzenetére
A witcher 3ban az 1.05 hozta meg a tehenezes veget, itt is az 1.05 kovetkezik
-
Madwe
nagyúr
válasz nincsnév007 #14635 üzenetére
Felhergelted a természetet [link]
de mint itt is látható, az exploitot szüntették meg, nem pedig visszamenőleg büntettek -
andor80
senior tag
válasz nincsnév007 #15071 üzenetére
Csakhát ő nem magyar csak a fordítása. [ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Cray Tyler
senior tag
válasz nincsnév007 #16078 üzenetére
Viszonylag el van rejtve, meg nem is feltűnő elsőre:
Az egyik cyberpsycho quest, amikor a ruhaüzletbe jön be a tag tombolni. A boltvezető ráhívja a MaxTac-ot, és az egyik MaxTac-os csajnak egyedi mantis blade-je van (Higurashi), amit 11-es tech ability-vel lehet kiszúrni, és azzal kapcsolatban szóba elegyedni vele. A hölgy neve Melissa. Itt nem történik semmi, beszélgettek, megpróbál beinvitálni a MaxTac-hoz, de persze nem csatlakozol. Elsétálsz, és a boltvezető kis idő múlva üzen, hogy az a MaxTac-os csaj akivel beszélgettél, az is cyberpsycho lett, és kivégzett 14 embert. Ez pont annyi, amennyi hulla van a 2013-as teaserben a hölgy körül, plusz a teaserben MaxTac-es ember tartja a fejéhez a stukkert, aki pont úgy néz ki, mint a tag, aki áll a csaj mellett amikor beszélsz vele.
Mindez persze nem jelenti azt 100%-ig, hogy ő az, de figyelembe véve a készítők által elhelyezett apróságok és utalások természetét (amiket eddig láttam), én rá merem mondani, hogy egyezik a két karakter. Az ezzel kapcsolatos YT videók nagy száma is arra utal, hogy a playerek között is konszenzus van erről. -
Topikgazda
válasz nincsnév007 #16432 üzenetére
Jackie szál:
Igen, a játék történetének szempontjából ez egy fix szál, tehát mindenképpen meghal, nem lehet megmenteni. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
hszilard666
veterán
válasz nincsnév007 #16572 üzenetére
Sajnos Ev mindenképpen meghal. Sírhatnékom van ha rágondolok Annyira szomorú az egész hogy lupusos lett a depresszióm. Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
addikt
-
laerdridam
lelkes újonc
válasz nincsnév007 #16923 üzenetére
Ok
-
zkxdn
őstag
válasz nincsnév007 #21584 üzenetére
Na kíváncsi leszek milyen lesz a performance PS4en. Storeba még mindig nincs fent.
Majd holnap megnézem hogy duruzsol GTX 1660on, bár én nem panaszkodtam launchkor sem.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz nincsnév007 #21584 üzenetére
40,3GB One-on jézus.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Silverboy
aktív tag
válasz nincsnév007 #22613 üzenetére
Azoknak több mint a 60% exploit, normális körülmények között nem előidézhető. De kajálja a nép a lusta fejlesztők dumát.
PS4 Slim, játszható kényelmesen, nem a legszebb, meg ledobja a PS4 a géptetőt . De elkegyeg. Ismerősnél sokat bohockodtunk, Érzésre 26-50 FPS közt ingázik ~ átlagba jól tartja magát 30 felett, smooth a gameplay is, előző gen konzolon.
noxon
Amire te gondols az az Aim/ADS Sensitivity, ilyen beállítás nincs a CP-ben.„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Krogoth
senior tag
válasz nincsnév007 #22761 üzenetére
-
tasiadam
veterán
válasz nincsnév007 #22810 üzenetére
Vedd meg, nem draga. Ujabban kivettek onnan
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
válasz nincsnév007 #22815 üzenetére
En is kerestem de nekem kint netrunner, betyar szar volt. 1 lovessel 20 es 50k-t criteptem, volt 2000 armorom es 10k korul az egyik hackem. Ehhez kepest a sima mantis nekem babazsur volt. Sima melle kesem is 2400at sebzett kb (dps)
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz nincsnév007 #22832 üzenetére
Összekapcsolja a steam fiókoddal magát és fut a felhőből, nem telepít.
Működött jól és gyorsan, de maga a gf now rettenetesen buta. Ha neked 1440P monitorod van akkor gyakorlatilag használhatatlan, mert csak 1080p és 4k létezik számára. Ilyenkor kinyújtja rá a 1080P-t és még azt sem lehet megcsinálni, hogy ablakban fusson...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz nincsnév007 #22832 üzenetére
Én megjelenéskor azon toltam, de moddolhatóság miatt átváltottam Shadow PC-re.
Tökéletesen futott (már amennyire megjelenéskor tudott a játék ). Raytracinget is bekapcsolhatod nyugodtan, simán viszi a hardver.
De egyébként gog-on és epicen is megy a játék ha más platformon vetted meg ezelőtt (vagy ez az első vásárlásod?).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz nincsnév007 #22836 üzenetére
Hát, remélem képes kezelni a program azt a felbontást.
A cdkeysről fogalmam sincs. Most épp 33% CP2077 leárazás van a Steamen.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz nincsnév007 #22861 üzenetére
én néha random beesek a textúra alá, ahonnan csak egy korábbi mentéssel tudok kijönni
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
jonnyjoker01
veterán
válasz nincsnév007 #22868 üzenetére
Ez sok másik játéknál is így van sajnos, a devek általában kikapcsolják a zene felvételét copyright miatt.
Ha a streamer mód alatt azt érted, hogy kikapcsoltad a copyright zenét a hangbeállításoknál, de a probléma még mindig fennáll akkor dobj egy visszajelzést a CDPR-nek, hogy szerinted ennek nem így kéne működnie. [Ez a link] konkrétan odavisz a PS hangproblémák bugreportjához, itt írd le a problémád.
Üdv. Johnny
-
Alpi.
addikt
válasz nincsnév007 #22868 üzenetére
A streamer mód az pont kikapcsolja a jogdíjas zenéket.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
infectedmann
őstag
válasz nincsnév007 #22880 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha írsz a supportnak. Általában az az egyetlen tuti megoldás.
Aztán ha nem nagyon akarnak segíteni, beszélsz a bankoddal, hogy indítsanak egy chargebacket, mert nem kaptad meg, amiért fizettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest