- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterDeeJay
veterán
Háát mondjuk nálam a 7900XT Path tracing 1080p natív megy, bár rajta van sok GB-nyi textura is és zabál 17-18GB vram-ot.
Kilépkedni nem igazán szokott. Egy crash van amikor rányomok a kilépésre akkor írja hogy összeomlott de az nem érdekes. Illetve ha menet közben állítok a grafikán bár az lehet a reshade meg az sok mod miatt van. Ami bugos az a PT-nél éjszaka random nem működnek az autók lámpái és nem világítják az utat, valami limit van hogy mennyit számolhat vagy isten tudja miért, nappal nincs vele gond.
7800XT-vel gondolom azért nem a PathTracinget próbáltad meg, RT-re jónak kellene lennie.
Előző RTX3080-assal ment szépen a PT, de ott meg ahogy elfogyott a 10GB vram kezdődtek a mikrolagok meg T-pose. Inkább bevállaltam a gyengébb RT/PT-t minthogy mégegyszer vram legyen kevés. Nem bántam meg hogy gyengébb PT teljesítményű kártyát választottam cserébe vram kifutás nélkül.
RTX4080 az más kategória árban is, de ott meg a 16GB vram lehet kevés 4K PT + texturák bár nem próbáltam de tippemre az lesz a limitációja, alapból PT-ben többször jobb mint a 7900XT-m de nekem nem ért volna meg akkora felárat hogy pár játékban jobb legyen.
Igazából valami univerzális RT/PT kellene mert 7000 széria egy az egyben izomból kénytelen megoldani és az látszik is rajta.
Az külön érdekesség hogy a régi nvidia volta aminek nincs is RT core az is képes játszható RT-re szóval az nvidia féle cuda-n is tud élvezhetően futni, így szerintem az RT core csak egy elnevezés optimalizált Cuda core-ra és nem egy különleges valami. Ugyan így Intelen is kategóriáján belül képes volt normális RT-re. A770-esen RT ultrán játszottam (PT játszhatatlan volt rajta)
Vennék én nvidia kártyát is ha nem spórólnák le a vramot. Árakról meg nem is beszélve, meg az 5xxx széria sem volt éppen vonzó most. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Azért én félek a következőtől, nem tartalmilag mert azzal nem lesz gond hanem grafikus motor váltás lesz kemény. UE5 ahhoz érteni kell nem is kicsit. (lásd Stalker2 esete, motor jó de fejlesztőknek 0-ról tanulni horror és meg is látszik az eredményen)
Annyi biztos hogy erőmű kell majd hozzá hogy szép is legyen. Mert azért a mostani engine szerintem kiemelkedő a maga módján skálázhatóságban amit az UE5-ről nem lehet elmondani. -
MasterDeeJay
veterán
nálam a photo mód az instabil, gondolom a sok mod miatt. képmentéskor egyből crash.
Autókból már leszoktam a sport gépekről, a maffiózós corpo jön be inkább.

-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
A blade runner modot nem próbáltad? Szerintem a reklámok messze jobbak ha létező brandek szerepelnek. Ez nélkül már nem is játszanék vele.
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Az érdekelne hogy ha 10 bites a kijelzőm akkor a játék is 10 bitet küld felé?
HDR-t nem támogat mivel akkor még nem is létezett ilyen amikor készült a monitor viszont valós 10bites. Tehát az a kérdésem hogy SDR módban is megy a 10bit? -
MasterDeeJay
veterán
Én semmit nem tapasztaltam AMD kártyával teljesményügyileg. PT ultra közel minden fut FG-vel játszhatóan 1080p natívban. Igaz nálam egy rakás mod felülír minden eredeti konfigot így azok gondolom a régi 2.0-2.2 beállításain alapulnak. Ami van és volt is az a crash ha betöltéskor nyomkodom az alt-tabot akkor ki szokott dobni.
Egyedül ami totál bugos az az autodrive mivel semennyire sem működik. Motoroknál full piros és nem megy, autóknál meg nem csinál semmit azaz ha elindul le is áll random. Harcban meg totál nem működik szóval jelen állapotában kuka, össze sem hasonlítható a moddal de az meg nem megy 2.3-al. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Szintén 7900XT. 1080P natívAA, framegen (framegenfixekkel), PT-vel nem minden maxon. Elég sok mod van fent grafikai főleg, látótáv is maxolva moddal. Nekem játszható fps-t produkál de látom hogy belenyaldos a 400w-ba is a kártya a proci meg elvan tizedével. Ez az egy játék aminél hallani a kártya ventijét elég halkan de megy.
Előző RTX3080-assal jobban ment ugyan ezen beállítások de textura modokat nem lehetett már mikrolag nélkül használni, egyszerűen annak a 10GB ramja már a gyári PT-től elfogyott, gondolom a 12GB-os kártyákkal sem jobb a helyzet modokkal. 7900XT-t meg nem lassították be a textúra modok viszont alapból lassabban fut rajta de számomra még játszható. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Románcra van parancs hogy legyenek nyitottabbak a karakterek. Azaz ne legyen függő hogy férfi vagy nő V. Sőt igazából szerintem ebben a cyberpunk világban egyre inkább jelentéktelen hiszen már karakter generáláskor is eléggé katyvasz dolgokat lehet létrehozni.
(Cyber Engine Tweaks kell hozzá konzol parancs miatt.)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("judy_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("judy_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("panam_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("panam_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("river_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("river_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("kerry_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("kerry_romanced", 1)Elég a romancable flag hogy működjön a quest vagy ha elszalasztottad valamelyikkel rossz választás miatt akkor romanced-el kapcsolhatók is kényszerítve. Netrunner vagyok, alap hogy hekkelem a nőket is.

Nálam egy mentésben egyszerre van Judy és Panam. Kell egy a városban meg kell egy pusztán is. Nem tapasztaltam bugokat, működik de egyszerre csak az egyik megy házhoz, pedig elég nagy a kanapé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Poénkodok kicsit 10 éves kártya R9 380-as, Rebar, FSR, Frame gen mindent betoltam amit lehetett. Xeon 2618Lv3, 1x32Gb ram.
-
MasterDeeJay
veterán
RTX3080-asról váltottam 7900XT-re, PT-ről kellett lemondanom RT maradt, nem egy nagy érvágás. Bár amilyen vaksi vagyok még a nem RT és RT-t sem látom rendesen képről melyik melyik. Szóval volt hogy úgy játszottam és csak úgy tűnt fel hogy kevesebb a kártya fogyasztása (fix 60fps-el játszom fullhd/1200p ablakban)
FSR sem annyira szörnyű.
FrameGen Ghosting 'Fix' for FSR 3.0-3.1 FG MODS -
MasterDeeJay
veterán
Rohadt jó ez a motor.
Vega56 és a 13 éves xeon. Ultra graf. (Rt nincs sajnos)
Frame gen on. Játszható, de az RT-t kellene ráhackelni valahogy.
Gyári minden, gpu van alulfeszelve. -
MasterDeeJay
veterán
Nálam is volt T pose, amikor egy gyengébb notebookon amikor az SSD-t amin volt egy régebbi 2.0 usb-s rackbe raktam bele. Jó ez nem életszerű, de nem volt hely a notebookban, külső ssd volt csak opció csak rossz racket választottam.
Nem is olyan régen az épületeken keresztül tudtam esni, talán még most is tudok. Meg mintha lenne most is olyan bug hogy át lehet menni dolgokon. -
MasterDeeJay
veterán
Elég lenne az összes nem random npc-t megcsinálni. (pl boltok)
Skyrimban valóban kevés az npc, talán az egyik legkevesebb a szériában. Kicsivel több mint 1000 van csak ami egyedi, viszonyításnak Morowindban több mint 2x annyi van. Daggerfall kissé érdekes mert az meg random generált közel egy millió npc-vel (ez lenne a valósághű és szerintem mai AI tech meg is tudná valósítani csak motor kellene hozzá)
Cyberpunkban háát nem hiszem hogy nagyságrendekkel több lenne mint skyrimban, most nem az utcára generált random npc-kről beszélek hanem a kézzel lerakottakról. Randomnál nem is kellene megcsinálni a rutint.
Habár végülis cities skyline is megcsinálta (hozzáteszem nem vagyok híve mert gyakorlatilag mindent felemészt prociból) 50-100k lakossal amivel még játszható.
Semmi sem lehetetlen, azaz maga a komplett várost szimulálni sem lenne az ésszerűen kezelve de nem olyan formában mint a skylines hanem elég lenne statisztikai alapon a random npc-knél hogy az adott districtben megjelenőek x%-a megy haza, y% megy enni, z% viszi az asszonyt valahova stb. (Simcity4 volt ilyesmi statisztikai alapon.) szóval nem milliós várost minden lakója fixen lakással, munkahellyel stb hanem csak valami kevésbé pontos megoldást.
A gond az hogy megveszik a népek úgy is hogy mmo szerűen működik az egész, csak a nagyon kockáknak mint én azoknak adna extra élményt látni hogy él a város és nem csak random mob spawnol ha oda vissza forgatom a kamerát.Skyrimra visszatérve ott van egy rohadt nagy limit a 20 éves motor miatt (ami miatt a starfieldet is a csoda tartja össze) Messze meghaladta lehetőségeit. Kiadáskor nem lehetett megoldani akár csak 2x-esére venni az npc-ket mert megdölgött volna a scriptmotor meg ugye az még 32bites volt, később kapta meg a falout4 motor frissítéseit 64bitesre és akkor már stabilabb is lett tőle, de még most sem lehet túlzottan felvinni a cellákban az npck számát, egyszerűen kevés rá az a motor.
Cyberpunk motorja meg igen jó, mármint ha akarom egy kenyérpirítón is elfut egész szépen, de ha akarom akkor next gen szint. Viszont én nem tudok attól elvonatkoztatni hogy tolja elém a random gen npc-ket azaz inkább mobokat. Elindítom és élvezem a grafikát és a környezetet, hangokat..feelinges de amint elkezdek gyilkolni ellaposodik az egész és olyan mint valami grindelés. Tényleg elvagyok azzal hogy cirkálok (akár autodrive-ot benyomva!) a városban meg kívül mert van hangulata de nem mély. Rakás modot fel kellet raknom de így is kevés. Igazából én kidobnám a komplett skillrendszert, az teljes itemrendszert és valami totál realisztikusat raknék bele. Azaz semmi bónusz % meg életötés minden hit után stb hanem kötötten valahogy hihetőbben mindent. De persze ez már akkor más játék lenne. Egyszerűen jó lenne egy realisztikus nyomasztó blade runner játék (szándékosan írtam blade runnert én azt találtam meg benne sok sok moddal). unrecord mod segít rajta ilyen szempontból.
-
MasterDeeJay
veterán
Napi rutin elég lett volna csak a névvel rendelkező nem random npc-knek mint a skyrimban. Nem kell az összesnek.
Máris életteltelibb lenne, most olyan mmo-s az egész.(Van amúgy párnak!)
Meg ugye valami frakciókezelés se lett volna rossz. Most halomralőhetek mindenkit büntetlenül mintha csak mobok lennének mmoban. -
MasterDeeJay
veterán
Ha nem HDR-es a monitorod akkor eléggé egyszerű:
kicsomagolni kell meg reshade-t telepíteni.DreamPunk 2.0 SDR:
1. Drag & Drop all the contents of the DreamPunk_2.0_SDR.zip file to the CyberPunk installation folder.
2. Install ReShade from https://reshade.me/ and during the setup select the preset included in the DreamPunk_2.0_ReShade.zip file named "DreamPunk_2.0_SDR"
3. Start the game and press "Home" to open the ReShade overlay. Go to the Add-ons tab and make sure the settings are the same as in the downloadable picture below then press "Reload" at the bottom.
4. Done! -
MasterDeeJay
veterán
Lassacskán lehet kijön a Dreampunk 2.1.
https://www.youtube.com/watch?v=uhVI5zMR1Y0
A régebbi 2.0.1 elérhető itt: (adblocker ajánlott)
https://kemono.su/patreon/user/25667758/post/103181839 -
MasterDeeJay
veterán
Okozhat-e hosszútávú problémát ha Panam és Judy románcot is megcsináltam egy játékmenetben (kis konzol rásegítésel). Panamot elsőnek és I Really Wanna Stay At Your House questet adja folyamatosan tehát az nem szakadt meg, Judy-nál is lehetek de ő nem ad ilyen questet.
Felraktam a modjaikat is azok is mennek (1, 2)
Igazából nem tudom lesz-e valami későbbi amit befolyásolhat. -
MasterDeeJay
veterán
Ha jól emlékszem ezt írtam be:
Rat rod with supercharger in cyberpunk theme city.
A mad max-et nem generálja gondolom szerzői jogok miatt. -
MasterDeeJay
veterán
Játékban a kedvenc járművek a nomad questes kezdőjárgánya az irányíthatósága miatt meg vicces a turbó rajta.
Illetve gyári járműből a Chevillon Centurion 1000 6x6-os nagy dög, van abban is valami poénos a semmi középén , néha benyomom az autodriveot és csak nézek ki a semmibe. Ha meg csak nyomi akarom a gázt eszetlenül akkor Dodge Charger R/T 1969.
De még valami ratrod szerű kellene vagy deathrace/madmax/carmageddon szerű gyilokgép, ami nem ilyen cyberpunk modern hanem csak tisztán rozsda és ipari gép.
Valami ilyesmi (chatgpt-be beírtam
):
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
A célzással volt problémám leginkább, meg néha az autók irányításával. Lehet belőle többet kihozni de high texturákból nem engedtem. A nagygépen a 3080-as nagyon szépen viszi PT-vel fullhd 60-100 fps-el framegennel, egy szavam sincs szóval játszok így is és úgy is, a mentéseket meg szinkronizálja (már amikor hajlandó) a GOG.
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Poénból indítottam egy benchmarkot a régi ROG notimon ami eléggé túlélő 24/7 megy szervernek melóhelyen amióta megvan. SSD persze volt benne már cserélve. Pasztázva is volt két éve, padok gyáriak.
Nagyrészt low-on minden, kivéve pár dolgot amiből nem engedek.
Frame gen és skálázás segít valamit rajta. GTX 750Ti az asztali megfelelője. Ennél gyengébb kártyával nem biztos hogy játszanék. -
MasterDeeJay
veterán
Kézzel kell bemásolni, nem értem miért nem írt rá vortexes installt a készítő.
Én megvettem a vehicle shopból (vagy konzol parancsot írsz be ami az oldalán van) majd Appearance Menu Mod váltom át a feltöltős verzióra. -
MasterDeeJay
veterán
Szerencsére saját vezetési modellje van, így lehet vele csúszkálni. Mert amúgy a gyári modell valami horror.
Ami még hiányzik az rendes törésmodell, most beleszáguldok egy nagyobb teherautóba és lesz két karc a kocsin, jó tudom CP nem a valóságról szól de jó lenne ha el lehetne afelé vinni ilyen téren. -
MasterDeeJay
veterán
Én már nem is tudom hányszor respec-eltem (moddal végtelenszer lehetett régebben is) éppen amilyen harcstílus tetszett meg. Sokáig hacker, aztán smart, aztán most tech. De jópár újrakezdési is volt más más döntésekkel. Pl Judy vs Panam téma is messze mélyebb elolvasva minden üzenetet.
Meg persze moddolás ezerrel, most éppen járművek. Tech-es comrade hammer, widowmaker-es lassan totál kiborg hősömnek izomautó.
-
MasterDeeJay
veterán
Tovább kísérleteztem frame gen-el, ezúttal LSFG 2.1 másik gpu-val renderelve.
A gond továbbra is az hogy nem működik a reshade ha második gpu végzi a framegent. A kép mosott és színtelen. Persze oké kaptam 180 Fps-t PT-vel ami jól hangzik de értelme nincs.
Cél az lenne hogy ne a fő kártya csinálja ezzel felszabadítva ~1Gb vram-ot és ugye a második kártya meg csak 25W-os szóval nincs jelentősége sem fogyasztásban. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Kipróbáltam hogy RTX 3080 mellé beraktam egy Intel Iris Xe-t mert láttam hogy lehet másik kártyán keresztül frame gent csinálni és ésszerűnek hangzik az hogy egy kis fogyasztású kártya levesz valamennyi vram terhet a nagyobbról.
Eredmény annyi hogy működik de nem stabil, azaz csökkent látszólag a vram használata a nagy kártyán, és 1.5gb-ot eszik az Intelesből 20% terheléssel.
Bazi nagy hátránya hogy színtelenebb a kép, mintha nem menne valami rendesen (reshade?). 10 bit be volt kapcsolva az intelesen is. Illetve a másik nagy hátrány hogy közben semmi más nagyobb terhelést nem lehet rábízni az intelesre azaz youtube AV1 kódolással egy szép kékhalállal jutalmaz.
Kölcsönözök egy AMD kártyát háta az stabilabb vele. Elméletben persze lehetne akár töbszörös frame gen ami jól mutat hogy 200-300fps-el megy de olyan késleltetéssel hogy semmi értelme nincs. (azaz RTX és AMD kártya és még pluszba szoftveresen) -
MasterDeeJay
veterán
Igen, valahogy arra nem találtam megoldást, felhők se szépek. Még az ezer éves skyrimbe is szebb modokkal. Pedig mintha ez is volumetric cloud lenne.
Néha tapasztalok vizuális bugokat, frame gen nem az igazi illetve bárokban leesik az fps igen keményen. Alapból játszható ilyen szinten, fullhd és quality az upscale. Vram közel 100%, gpu is 100%. Mondjuk egy erősebb gpuval és több vrammal lehetne ennél is szebb. -
MasterDeeJay
veterán
Szerintem egész jó lett és ezt még bírja az rtx 3080-as is.
DreamPunk 2.0 SDR & HDR
(reklámblokkolóval ajánlott)
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Játszható bányászkártyán is.
20eft-os P104-100, RT-t nem tud. Retró monitor kissé limitál de lowon gondolom fullhdba is menne. Low budget gép Dell t5810, de 10 magos proci, 4x16gb ram. -
MasterDeeJay
veterán
GOG update mappáját átraktam külső nvme ssd-re, úgy már frissíti.
Viszontez 83gb-ot tölt le... Jó hogy nem tudott updatelni 20-30gb hellyel.
Szerintem a fileok változásat tölti le, csak szerencsétlen módon kell neki hely a meglévő fileok módosításához vagy nem tudom de lezabál 83gb helyet.
Azaz gondolom az update végén írja csak felül a régi fileokat az újakkal.
Elég gáz megoldás, nem értem miért nem csak a blokkokat tartja nyilván és a módosításokat tölti le majd rakja be ahova kell.

-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Tápoknál van erre hatékonyság görbe. Ma már eléggé laposak ezek a görbék. Jobbféle tápoknál leglábbis ilyen: [kép]
100% felett is lehet 90% hatékonysága, de nagyon tápfüggő a dolog. De itt már csak 1-3%-okról beszélünk, azaz pl ennél a tápnál 150-800-ig 90% felet van. De a rossz hatásfoka is 80% feletti.
vagy a fent említett BitFenix Whisper M 450W [kép]
Hatékonyságot inkább csak nagyon alacsony fogyasztású gépeknél kell figyelni mert ott ronthat sokat ha túl van méretezve a táp.
Nyilván egy átlagos gépnél ennyire felesleges belemenni a dolgokba hiszen tényleg pár wattról van szó. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Újraindul a gép az a kuka táp kategória (vagy döglött benne valami). Alapból márkás táp rövid ideig mehet 100% felett aztán lekapcsol a védelem miatt. Ugyannakor instabil procituning vagy lap is okozhat ilyet.
De ki lehet számolni, hwinfo proci tdp plusz videókari tpd prime95 + superposition vagy akár milyen nagyobb teszt alatt meg ráhagysz kb 50-100w-ot. Most rányomtam az enyémre gyorsba. 600W-os táp is elég lenne 300w-os tdpjű procihoz és 200w-os vgahoz 8db rammal 4 ssdvel.
550w [kép] [kép]Ezért nem értem a kalkulátorokat, simán ki lehet számolni.
-
MasterDeeJay
veterán
Javaslom beszerezni egy fogyasztásmérőt. Meg fogsz lepődni, még 300w-ot sem hiszem hogy eléri a géped játékok alatt. Azaz a tápod még a felén sem járhat.
Nálam a húzott i9-es (8db rammal) játékok alatt 300w körül megy. (miközben avx alatt 400-500w-ot ír a hwinfo). Aztán ez már a hatékonysággal számolt fogyasztás szóval 300w alatt vagyok egy 400w tdp-s procival 200w-os kártyával és átlaghoz képest mindennel többmindennel megtömött géppel.
Korábban már teszteltem extrém módon tápokat, 350w-os chieftek 135w-os xeon 240w-os tesla prime95+furmark alatt 200-300w között ment a táp nyilván hangos volt mint az állat de le sem kapcsolt.
Kalkulátorok nem tükrözik a valóságot. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Na majd megnézem nálam mennyit eszik. A770 16Gb, Ultra-High között, RT high-en, Xess Balanced, fullhd így játszom, nem tudom mennyi az Fps de nem érzem lassúnak és microlagok sincsenek.
-
MasterDeeJay
veterán
Nem tudom mit csesztem el de a felszedett fegyverek nagy részét nem szedi fel hanem kiírja hogy broken. Attól sem függ hogyan ölöm meg az ellent, azaz felrobbantom oké lehet borken de hogy mindegyik broken az már szerintem bug.
Aztán utánnaolvastam és valami elmebeteg fejlesztő úgy gondolta hogy a játék economy-át megjavítja ilyen módon...
Mindegy, moddal helyreraktam a gyári 50%!-ról 0%-ra a hibás fegyverek arányát, majd ha hajlandóak lesznek más módon megoldani akkor leszedem a modot. Ha annyira szeretnének broken fegyvereket akkor csinálják meg úgy hogy valóban legyen fegyver durability és mondjuk robbanástól sérüljön vagy akár milyen nagy behatástól de ne mesterségesen random módon mert ez így baromság.
Ez kb ugyan olyan ökörség mint starfieldben az hogy nem lehet egyik hajóról átvinni a komponenseket a másikra csak azért mert hazavágná az economy-t. Single player játékról beszélünk aminél totál felesleges mindenféle balansz és kényszerített economy... -
MasterDeeJay
veterán
Járművek egybeolvadnak (járműlehívás is gyakran bugos), néha Ai megáll azaz sima civil szeme láttára folyik a gyilkolás és az meg csak áll egy helyben és nézeget. CTD előfordult párszor de moddolva játszom így lehet modoktól van. Gépigénye nem lett nagyobb (legalábbis a régi területeken).
Nem rosszabb a helyzet mint a 2.0 előtti állapot. Simán játszható. Pontosabban game breaking bug gondolom nincs. -
MasterDeeJay
veterán
Elkezdtem new game-et de nem skippeltem hanem játszom újra ameddig kell. Nomad, shotis lesz most a karakter. Régi mentéseimet töröltem, bár felhőbe be vannak ragadva.
Jól fut a kártyámon ahogy eddig is (intel a770 16gb, fullhd, high/ultra vegyesen, RT, reshade, xess balanced) bár majd kiderül az új helyszíneken milyen. Path tracig az bugosan jelenik meg bár amúgy is diavetítés lenne, elég a sima high RT.
Nagyon más lett az egész, nem mondom hogy egyértelműen jobb csak más. Modokat raktam fel, egész sok már 2.0 kompatibilis, igaz volt egy óra után CTD, illetve Gog szokásos hülyesége hogy nem megy a felhős mentés, nem jöttem rá hogy lehet kiresetelni. (Több gépen játszom) -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Én a agyonszaturált híve vagyok. Nekem elég a 60 fps-is ilyen beállításokkal. Habár a monitorom tud 75hz-et. Fullhd. Ha nagy dara van akkor legyen minimum 30, max meg 60.
Minden ultra (de offon cromatic, filmgrain, mblur, fov 90-en) Xess balanced.
Nem hinném hogy annyira elcsesznék a DLC-t hogy ne tudná ugyanezt a grafot ugyanennyi fps-el. De azt el tudom képzelni hogy az ultra beállítás ott a path tracing lesz, magyarán gondolom visszaveszünk ezt azt és megkapjuk a korábbi szintet.

Proci is dolgozik rendesen.
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Engem nem zavarna más motor de a moddolhatóság és sklálázhatóság maradjon meg.
-
MasterDeeJay
veterán
Ezt én sem értem miért nem tüntetik fel. Nekem ultrán minden bekapcs van 30fps felett a játék. De használok reshade-t is meg még 70+ modot is.
Path tracingel diavetítés módban megy, úgy talán 10 vagy kevesebb fps-em van és ocsmányabb a játék tőle nagyon durván bár lehet a reshade kavar be akkor. -
MasterDeeJay
veterán
7900XTX RT-ben inkább a 4070 alatt van összesítve (nem csak cyberpunk)
Nem hasonlítható a 4090-hez mert az kb másfélszer annyiba kerül.
Bár itt nem hiszem hogy az átlag fps lenne mert nálam A770-essel 30 felett van Fullhd ultrán már régóta (nem csak az új driverek óta)
Bár valóban furcsa hogy 7900xtx ennyit tudna csak, talán valami korai teszt volt aminél driver nem volt kiforrott.
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Én amiket mindíg előszedek: 7dtd, vintage story, skyrim , kingdom come.
Illetve néha néha Men of war as2, 7.62 high calibre. De mindet agyonmoddolva. De legutóbb poénból morrowind és es daggerfallt is játszottam (szintén szétmoddolva) bár kell azért kellő kockának lenne utóbbihoz mert eléggé hardcore.
Valamint egyszer kétszer előszedem a c64-et is gyerekekkel wizard of wor-ra de ebben az évben még be se kapcsoltam. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Én meg vagyok elégedve ezzel a motorral, faék gépen is fut. Látványához képest nincs nagy gépigénye most már legalábbis ennyi patch után. Simán játszok 750ti szintű videókarin is 4gen i7-el bár tény hogy az élvezhetőség határán van. A770-es meg ultrán viszi path tracing nélkül, egy szavam nem lehet.
Bugok meg a játék összetettségéhez képest elenyészőek (most már), párszor átestem a falakon talán az volt a leggyakoribb.
És nem vagyok benne biztos hogy az UT motor jó választás lesz, inkább csak a konzolokon segít. Illetve remélem hogy a moddolhatóságon nem fog rontani. Amit elvárnék az hogy maradjon meg a skálázhatóság azaz faék gépen is fusson rendesen levéve de ha kell akkor egy közepes kategóriájú kártya fullhd minden maxon vigye el. Meg persze multi gpu engedélyezve legyen. -
MasterDeeJay
veterán
na megvan, bár furcsa mert a kimentett kép máshogy néz ki mint a játékban lévő. Talán valami szűrőt nem rak rá. Haja meg recés mintha nem lenne rajta AA, itt nem látszik nagyon de játékban mozgás közben igen. Bár ez nem annyira gond hiszen csak fullhd-ban játszom.

Asszem meglesz a baj, a reshade túl agresszív plusz az intel féle sharpen együtt. -
MasterDeeJay
veterán
A szemének fehér része rózsaszín-piros, nem látszódnak az erek hanem egybefüggő színe van. Furcsa mert amúgy minden más textúra meg tűéles de a szeme mintha sokkal régebbi teches játékból lenne. Nem illik a képbe. Skyrimet is moddoltam ott látszanak az erek is rendesen.
Hajmodot felrakom. Köszi! -
MasterDeeJay
veterán
Nincs valami mod a mi a karakterek szemét és haját teszi rendbe?
Volt egy jelenet Panam-al a tűz körül amikor közel van. A ruháján a szabást élesen lehet látni, mindene jó de a szeme valamiért ronda, meg a haja sem szép. -
MasterDeeJay
veterán
Ebbe is betalált a chatAI.
Elég jól persze még kezdetlegesen, de nincsenek még a questek beleintegrálva.
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/8924?tab=description -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Egy 12cm-es venti hely van. Táp meg amúgy sem melegedős fajta ahogyan a ramok is csak 40-50 fok körül vannak venti nélkül. (6x16gb ecc reg hynix 3200@4000 1.35v de még nincsenek végletekig húzva azért lett rá venti) Víz meg kiviszi a proci hőjét, vrm meg játékok alatt kézmeleg, terhelve sem vészes hiába van többszáz watt tdp.
A hátsó venti és a táp is kifele viszi a hőt. A videókari ami gáz de amúgy azt nem húztam.
Van több ugyan ilyen gépházam, egyikből kiszedtem a hdd részt. -
MasterDeeJay
veterán
Drivert azt rendszeresen frissítem.
Én meg vagyok vele elégedve. Régebbi driver/játék verzióval is meg volt 50-60fps átlagban,de most érezhetően több. Nem mértem mert a bladerunner mod miatt benchmark rész crashel.
Intel kártyák dx12ben teljesen jók. Azért kíváncsi lennék egy rtx3060-6600xt vagy nagyobb kártyákkal összevetve az új driverekkel.
Mire PH hajlandó lesz tesztelni talán rtx3070-est is befogja
vagy kifutó típus lesz. Amúgy van egy a380-asom is a gépben meg tesztelni dolgokat (dual gpu ai gyorsítás). Illetve egy DG1-em is amiről majd írok logouton.
-
MasterDeeJay
veterán
Előszedtem újra a játékot (gog verzió, legfrissebb patch miatt totál reinstallt csináltam, vortex teleszemetelte az egészet). A régi mentéseim szerencsére működnek. Meg persze felraktam 50 modot.
Mintha jobban menne a játék mint korábban. Fullhd minden maxon (kivéve path tracing, de RT az high) Intel A770 16Gb-on számomra tökéletesen fut, és mintha a sok magot is jobban kihasználná. (felskálázások nincsenek bekapcsolva)Ami furcsa és nem tudom mi okozza az az hogy néha (nagyon ritkán) tükröződéseket rosszul jeleníti meg majd pár másodperc alatt magától megjavulnak. Talán a reshade bugja lehet.
Új karaktert majd kiegészítővel kezdek csak. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Ezt jó tudni
.
Vezetni amúgy lehet de furcsán mert robot vezetné és az mögé ül be V. Több "slot" sincs benne, nem száll bele egy követő sem. A Militeches kamaz vagy mi nagy dög egész jól fordul hála annak hogy több tengelyen kormányzott.Az egyébkén működik hogy fegyveres rendőrökkel megyek és azok beszállnak aki meg lemarad az utánam spawnol egy idő után. Szóval lehet érdekes dolgokat csinálni csapattal is. Viszont main vagy quest karit nem ajánlott követőnek rakni mert kinyírhatja a quest scriptjeit. (Ez miatt el se mentem ha ilyen karit rakok be) Meredith-et is a falloszmesteres vagy hogy hívják a brokit cucc megszerzése után raktam be.
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Amúgy gyári állapotában a tesla m40 kb gtx980 ti szint annyira vissza van véve csak van benne 20% oc lehetőség sőt vízzel 30-40% is a gpuban. Alapból titanx biossal is a 1070 sima alatt van, húzva persze megelőzi. Nyilván többet fogyaszt tekintve másfélszer annyi core van benne. [link]
Ma már nem ajánlott vétel (63eft volt plusz áfa) de vga vállság idején megérte mert akkor a 1070 is bőven 100eft felett volt. Vram igazából mindegy 8gb vs 12gb fullhdra. -
MasterDeeJay
veterán
Az a gond hogy rakás ini filet is átírtam és használtam optimizer progit, reshade-t (de az off volt teszt alatt szóval biztos valamivel kevesebbel játszom). Nem tudom megmondani mik vannak pontosan mert a video options kijelzése hogy high vagy low nem fedi a valóságot. Az biztos hogy a volumetric cuccok offon vannak, mblur, dof is, és a cascaded shadows lowon, async compute is off. AA-ból a játékét használom. Lényegében effektek low medium de textura high.
Meg persze rakás mod, bladerunner textura pakk stb. -
MasterDeeJay
veterán
Csak úgy. Grafikára tényleg nem lehet nagy panasz és 7 éves tesla m40 kártya is viszi játszhatóan. Jó jó húzva van nem is kicsit. (Ez még maxwell alapú gyárilag 980ti szint de 1070ti szinre van húzva)

Ablakos módban megy mert rakás más dolgot is csinálok egyszerre tehát nem fullhd csak 720p vagy mi ez. Screenshotnál felskálázza.
Nekem ennyi elég hogy játszható legyen, rakás dolog le van véve de az összkép szerintem jó. -
MasterDeeJay
veterán
És teljesen játszható 750ti szintű kártyán ( gtx [960m] ) ami azért elég nagy dolog. Igaz ehhez ini konfigurálás is kellett nem csak mindent lehúzok lowra. Ja és felbontás 720p körüli de a játékban nem használtam dinamikus felbontást mert attól csak ocsmányabb lesz de semmivel sem gyorsabb. Hajat ki lehet még kapcsolni iniből de azt benthagytam mert kopasz lenne mindenki
.
Lehet még tovább butítani trükkökkel de így is jó. Sajnos a bladerunner textura pack nem működik low grafikán amit a másik gépemen használok.
Valamint ennél a kártyánál nem megy a textura high-en sem, crashel a játék tőle hiába van 4gb vram. Valószínű valami támogatási baja van, írták is hogy rendes dx12-es kártya kell hozzá ez meg nem az. (maxwell 2.0-tól támogat az 1.52 patch ami GTX9xx széria)
A játék beépített AA-ját is bekapcsolva hagytam. -
MasterDeeJay
veterán
[link]
Elég sok opció van, lehet mivel játszadozni. -
MasterDeeJay
veterán
Megy utánam, ha teleportálok akkor mellém spawnol. Kocsiba is beszáll. Passzívra van állítva de elvileg tudna harcolni.
[link] -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Van pár bug amibe belefutottam:
Le szoktam rövidíteni az útvonalat ugrálással a tetőkön így elég gyakran beleesek az épületekbe vagy kiesek a pályából ami persze nem igazán nagy gond mert más játékba is előfordult csak itt gyakrabban. (bár ez inkább a lassabb gépemen van szóval lehet az nem bírja a strapát)
Autók fizikája, előfordul hogy rossz helyre (egy/két kerék magasabb/alacsonyabban áll) parkolok és kiszállok akkor elrepül az autó a levegőbe vagy elremeg máshova. Illetve pár helyen találtam már npc autót ahova fizikailag képtelenség bevinni. (pl földszint alatt lévő metró shopjai között)
Ugyanígy valamikor több autóm hívódik le és egymást összetörik és levegőbe repítik (bár van fent vehicle shop mod lehet az okozza, vicces nézi ahogy a kukásautó ledarálja a rendőrkocsit)
Valamiért 1 milliárd pénzem lett junk eladás után. Bár olyan sok volt amúgy is hogy nincs jelentősége.
Nem működött semmi (fegyvert sem tudtam elővenni) egy esés után és csak előző mentés oldotta meg.
Most furcsa módon meg alig sebeznek rám egyes npc-k, állok lőnek és alig megy le élet néha a regen többet visszatölt de van hogy quest-es npc-k keményen le tudnak darálni.
Viszont összességében nem találkoztam gamebreaking buggal, ahogy hallottam kiadáskor volt gond rendesen de mostani állapota szerintem rendben van. -
MasterDeeJay
veterán
Köszi ezt a leírást. Szerencsémre találtam modot respecre amivel egyenként tudok fel le változgatni és tesztelni dolgokat (attribokat és perkeket is) lvl29 vagyok.
Tech-et 18-ra feltoltam legendary crafting miatt.
Second Heart miatt 16 a body az valóban must have
Reflexre tolok mindent amit tudok (18-20 még nem tudom)
Cool lesz a maradék, intre semmi
fegyver Commrades hammer, mert bár kísérleteztem a smart vonallal is (divided we stand rohadt jó) de jobb játékélményt ad számomra a kéziágyú lassításokkal, ha megunom akkor respec assault/smartra, hozzáteszem tetszik még az LMG/HMG is.
Armorból badge set cop roleplay miatt, viszont mivel corpo vagyok lehet poénból megkeresem a corpo setet is.
Amit hiányolok hogy nincs scope a commrades hammer-re, pedig nagyon kellene csak valami minimál zoomos, meg gondolom a tech charge sem működik rajta (bár nem mintha nem lenne elég de így a tech ágból alig van valami ami jó rá). -
MasterDeeJay
veterán
Én most meg tudtam csinálni teljesen játszhatóra rakás ini beállítással hogy folyamatosan fusson a notimon amelyben GTX960M-van ami egy 750ti asztaliban és azért ez egy elég nagy dolog hogy egy alsóközép kategóriás 2015-ös gpu-n játszható.
Azért hiányolom a részletes testre szabást azaz egyes effektek vagy árnyékok teljes kikapcsolását hogy ne kelljen ini fileokkal bajlódni.
Nagyobb gépeken pedig a látótáv beállítását, tovább megyek totál dinamikusan változtatva FPS függvényében.
Valamint a beépített AA helyett felbontás növelése kellene ahogy a régi játékokban is lehetett de persze ezt is fps függvényében (nem jut eszembe a neve geforce-on, amdnél valami virtual super resolution volt)
Van ugyan a játékban ilyesmi de csak lefelé skáláz és pont az elletétje kellene.
Az erős gépemen iszonyat szépre megcsináltam modokkal és reshade-vel. Gyári beállításokon az ultra nem szép és vannak dolgok amik kifejezetten rondák. Mondjuk én semmilyen blurt és dof-ot nem bírok.
Összességében szerintem nem rossz motor de nyíltabban kellene a beállításokat kezelni több lehetőséget hagyva. -
MasterDeeJay
veterán
Köszi az infót! Ezt bár láthattam de nem kapcsoltam össze. Keresgélek kicsit.
Elvileg ez megoldás lehet de pénz nélkül esélytelen. Na ez lehetséges valami DLC-ként folytatásban hogy V-nek vagy pénzt kell gyűjtenie vagy megszerezni a technológiát bár utóbbi nem valószínű tekintve 700k/hó azaz valami totál személyre szabott egyedileg kutyult cuccról van szó, amit átlag mondjuk nomad nem tudna kikeverni a benzinkúton. Mindegy amúgy mert úgyis végig viszem az összes létező side/gag/police stb questet és a befejezést hagyom a végére de még nem tudom melyiket.Az biztos hogy Johnny-t kiírtatom magamból. -
MasterDeeJay
veterán
Ez a comrades hammer háát őőő kellően beteg, igazságosztó karateremhez pont illik.
Amúgy a tech charged skillet hatnak rá? Nem mintha szükség lenne rá mert így is beteg módon sebez.
Armorból Badge Set már majdnem teljes.A fő szál őszinte leszek nem tetszik, Johnny egy élősködő oké eltalált karakter de végig erőlteti a szál az anti arasaka dumát. Oké corpoként kezdtem és kirugtak de ettől még nem akarnám elpusztítani az egész céget (főleg úgy hogy ez önmagában lehetetlen). Hanem pont hogy inkább vissza akarnék kerülni nagyobb pozicíóba vagy akár másik nagy céghez (Militech, mert bizony Meredith hosszú haj moddal azért vállalható) Eleve már az elején magába dugdos a karakter egy prototípus cuccot, oké hogy Dex kinyír és az ment meg de már gyakorlatban ott halott a karakter. Mindegy ezen túlteszem magam, de az endingek közül igazából corpoként csak annak van értelme hogy feltöltenek a rendszerbe és később kapok egy új testet...vagy nem. A történet nem ad nekem magyarázatot arra hogy mi a lélek, az hogy a tudatot át lehet vinni oké de ez gyakorlatilag a teleportálás paradoxon, mitől lesz Johnny saját maga. Bár lehetne elmélkedni azon hogy mi a tudat vagy élet és halál pl minden nap meghalunk egy kicsit ha azt vesszük hogy mély alvás közben nem vagyunk tudatunknál, ilyen alapján ha létezne tökéletesen lemásolt neuronrendszer akkor elvileg a corpo tudateltevős ending a legjobb hiszen nem halunk meg legalábbis kívülálló számára nem és végülis beteljesül az hogy továbbra is copoként maradunk meg igaz a céghez láncolva de örök élettel. (bár Jackie másolata nem sikerült az egyértelmű de gondolom ott elég volt a halál utáni vallatáshoz kinyerni részleges rövid távú memóriákat az más dolog) Nem igazán jó ending beletölteni magam egy gépbe de a többihez képest vállalható, most attól függetlenül hogy egy rakás tett arasaka ellen értelmét veszíti. Kicsit olyan fallout4 az egész, ott volt hogy mindenki barom és nincs jó választás (bár nekem ott Institute jött be nagyon). Oké nomad endingbe említés van arról hogy V-t meg lehet gyógyítani de mivel? Arasaka nem bírja akkor ők hogyan? Remélehetőleg valami DLC választ ad a fenti dolgokra. -
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
Belenyúltam valahol a konfigba azaz lehet inkább egy tweakerrel* nyúltam bele és nem tudom hol lehet az AA-t állítani. Most azon a gépen ami gyenge és ahol nem kellene AA ott van és ahol meg kellene mert bírja a másik gépemen ott meg nincs

De ha tudtok jobb minőségű AA-t mint a gyári beépített az is jó lenne. Vagy ha van upscale felbontás (valamiért a játékban csak 100%-ig megy pedig ott lenne a méretezés.*EZ Optimizer 2.0 by CodeZ1LLa
Illetve az Async Compute az befolyásol valamit?
-
MasterDeeJay
veterán
Virtual Car Dealer
Vehicle Pack - Basic
Van hozzá pár pack, nekem az alap most elég. Rendőrös questhez rendőrautóval megyek, cyberpsyho-hoz majd a nagyobb rendőr SUV-al
Illetve van még egy mod amit felrakok az pedig hogy a questeket befolyásolja a felvett ruha stílusa csak most pont nem találom meg.Használok még:
No Camera Auto Centering
Always First Equip -
MasterDeeJay
veterán
Végre Lvl10-en lett smart pisztolyom mert persze a shotit sikerül lebontani amit kaptam talán valami questért. De egy bazi nagy 4 lövetű revkó is használatban van amire nincs még Body elég de poénnak rohadt jó. Harmadik fegyónak valami közelharci lesz aztán majd smart sniper. Smart linkből legendary-t vettem meg.
Van kihívás a harcokban tekintve hogy nem minmax-olok és ruhákból sem azt használom ami erősebb hanem ami jobban néz ki. Amolyan corpo katona szerű lesz.
Raktam fel egy modot amely webshopot csinál autókhoz és így megvehetem majd nemsokára a kívánt autókat meg majd később az összes a stílusomhoz illő egyéb járművet. Karakter kinézetét is full neo militarism stílusban választom meg. -
MasterDeeJay
veterán
A lap inkább szerver, ezt a procit szokták munkaállomásba is rakni. A lap matx és kicsi a vrm-je max 205-210w aminél még nem tilt le szóval mehetne bele low end workstarion proci is (pl xeon w-3223)
Videókari inkább költséghatékonyság miatt került bele (60eft+ áfa volt ebay) mert akkor még a gtx 1070 bőven 150eft felett volt. De a másik kártyán is játszható a játék persze low-on (quadro m2000)
Ramjaim meg voltak régi gépből (ddr4 eccreg)
Ez ilyen low cost workstation/szerver ami használható játékra is.CPT.Pirk
Ablakban játszon 1366x768-ba mett mást is csinálok közben más ablakokon. Gondolom ilyenkor inkább a cpu számít. Asszem valami 50 fps átlag es 115 volt a max. Kártyán még lehetne húzni hogy átlag 60 meglegyen. Ultrán van szinte minden de lehet visszaveszem, másik gépen is játszom hát az már igencsak határeset (asus noti i7 4720, 750ti). -
MasterDeeJay
veterán
Procit cseréltem a nagy dög 20 magos Xeon Gold 6138 ES-ről ami skylake (24eft volt alin régen) egy modernebb de szerényebb viszont nagyobb alapórajelű Xeon Silver 4215R ami cascade lake refresh (30eft volt itt aprón).
A játékon érződött a cpu limit azaz leginkább negatív skálázódás a 20 magosnál meg ugye elve kissebb órajelen is mentek a magok játék alatt (3ghz körül), ennél a procinál meg 3,6ghz alá nem is megy. Érződik is hogy sokkal stabilabb az fps, furcsa mert a benchmark alatt a min és átlag 1-1 fps-el a max pedig 9 fps-el nőtt csak amit nem neveznék bazi nagy előrelépésnek de szerintem frametime lehet más.
Lényeg hogy sokkal jobban működik a játék. Viszont egyértelműen GPU limit van már, de hozzáteszem nekem tükör folyamatos a húzott Tesla M40-el mondjuk nem is csoda mert kb GTX1070 szint ami azért ennek a játéknak fullhd-ra elég (nem minden van ultrán meg bekapcsolva mert úgy szerintem ronda a játék azokkal a filterekkel). -
MasterDeeJay
veterán
Így már érthető, nekem lore szempontból ismeretlen volt ez a világ csak totál úgy tekintek rá mint egy open world rpg játékra és valahogy hiányzik ez a frakciós lehetőség,de tovabbra is úgy gondolom hogy lehetne szabadabb az egész.
Valahogy kevésnek érzem a játék lehetőségeit azaz őszinte leszek kissé elsodort a hype ami körülvette de nem azt mondom hogy szerintem rossz játék lenne csak nekem valahogy kevés. Olyan furcsa az egész rendszer, mintha nem lenne készen.
Nem végigvinni szeretem az ilyen játékokat hanem saját karakter formálni és élni a játékban. A fő szál nekem a szükséges rossz. -
MasterDeeJay
veterán
Hát azért egy nyomorult kijelzést valóban pár perc lenne összehozni kódban frakció elleni kill/sebzés stb eventre (kivéve nem detektált kill stb) csökent válltozót az adott frakcióra az az ők elleni frakciókra meg növel kis mértékben annak függvényében ki kinek az ellensége.
Illetve nő az adott frakciók felé a rep válltozója ha nekik viszünk random gen questeket utóbbit nyilván nehezebb bár nem néztem hogy van-e valami sdk eszköz.
Player felé agresszió/semlegeség meg függne a reptől.
Bandaháború valóban nehezebb, de sima faék reprendszer annyira nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyári minden, gpu van alulfeszelve.
):
20eft-os P104-100, RT-t nem tud. Retró monitor kissé limitál de lowon gondolom fullhdba is menne. Low budget gép Dell t5810, de 10 magos proci, 4x16gb ram.

Vesa