Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz tasiadam #13837 üzenetére
Úgy néz ki mindegyik számít, de a magok száma jobban, mint az erejük. A 3300X például nagyon kikap a 2700-tól, holott sok más játékban nem ez a helyzet. A Ryzen 3600 6/12-je is bőven jobb szokott lenni a Ryzen 2700 8/16-ánál, de itt nem ez a helyzet. Vagyis Cyberpunk 2077-re nagyon jó bármelyik modernebb 8/16-os proci.
Más tészta, hogy (szerintem) a VGA limit a gyakoribb úgy általában, de persze sokakat zavar a 60 alatti fps is, és ott bizony már számít a proci. Folyékonyság, jó frametime nem nagyon lesz itt kevés magos procival.
Nálad gondolom VGA limit van, ahogy nálam is. Én elégedett tudok lenni ilyen jétékoknál a 40+ fps-től is, szóval inkább a szépség, mint a 60 fps kell. De azért elkezdtem vágyódni egy új VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz tasiadam #22705 üzenetére
Elég sok ramot zabálnak azok. Én amikor netrunnerként játszottam, contagion-t kellett 1x-2x eltolni és halott volt már mindenki egy gignél pl. Számomra az lett unalmas hogy 1-2 kattintás és utána csak lootolok.
Cold blood perkeket nézném még át mert ott vannak RAM újratöltéssel kapcsolatos dolgok.
Üdv. Johnny
-
Ovisbig
tag
válasz tasiadam #22717 üzenetére
Ja ezt észleltem, egyik végigjátszásban nem akartam senkit megölni, mármint a melóknál a célszemélyeket csak csomagtartózni és nem megölni akartam, sikerült is mindenhol, de ennél a liftes, Gustavo Ortás melónál muszáj volt megölnöm a csókát, mert nem tudtam levinni a lifttel.
Szóval akkor van rá megoldás?
Amit írtál az nekem nem világos, elkapni, két szint között...? -
nubreed
veterán
válasz tasiadam #22735 üzenetére
Ez mikori driver? Tavaly december előtti? Ha jól emlékszem a CP2077 profilt is tartalmazó driver a megjelenés napja előtt talán 1 nappal jött ki (dec 8-9 környékén), ha ez előtti, persze, hogy nincs benne. Onnantól kezdve alapból benne van.
(Azért nincs rendes CP 2077 ikon előtte, mert jelenleg nincs fent a gépemen a játék, de a profil attól még ott van).
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz tasiadam #22837 üzenetére
Geforce now-on kapsz a játékidőig egy lebutított virtuális gépet ami automatikusan elindítja a játékot amit a launcherben megnyitottál.
Minden játékhoz különböző konfigurációt kapsz, ők döntik el hogy milyet (optimalizálják a legjobb játékélményért és csökkentik a költségeket - hogyha valaki egy 2d-s pixel art játékkal játszik ne vegyen el előled RTX 2080-at amikor cyberpunkozni akarsz).
A virtuális gépnek általában egy nagy nagy magszámú processzorból adnak X magot és ugye játéktól függően egy dedikált videokártyát. Cyberpunk esetén 8 mag valami Xeon prociból (amire nem emlékszek sajnos) és egy RTX 2080 házon belüli variánsát.
RTX 3060 sajnos nem egy erős kártya, így nem csodálom hogy nem tökéletesen fut (főleg nem RTX-szel, szintetikus tesztekben egy hangyányival gyengébb mint a 1080, én azon játszok és be kell kapcsolnom a FidelityFX-et )
Üdv. Johnny
-
-
lo_jo
senior tag
válasz tasiadam #22918 üzenetére
Az utolsó talán inkább a hírhedt és már elbontott Kowloon Walled City ihletésű, aminek legalább annyira kalandos a története, mint Night Citynek.
tibiamp Ha simán az inventory-t nyitod meg, nem pedig a stash-be pakolásnál nézed, akkor Z nyomva tartva, gyakorlatilag unique küldetés cuccokon kívül mindennel meg lehet csinálni, úgyhogy óvatosan, nehogy a kedvenc fegyveredet is betörd materialnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz tasiadam #23040 üzenetére
Még a skillfán hiányzik pár lépés hozzá, egyelőre hidegvér, lopakodás, pengék, gyorshekkelések irányába fejlesztem a tóbit.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz tasiadam #23042 üzenetére
Az átlagoshoz nem, a magasabb szintűekhez igen. Átlagosat szoktam készíteni én is, ez az egyik mod, ami megy a ruhákba, a másik kritikus esély vagy sebzés.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Nerazim
őstag
válasz tasiadam #23040 üzenetére
Az Armadillo pancel erteket hogy lehet novelni? Ha tobbet csinalok egyszerre akkor elofordul h kesz kozte egy zold is aminek nagyobb a pancel erteke, de meg nem jottem ra h mitol fugg h lesz e kozte ilyen vagy nem.
Jelenleg 4000 korul van a teljes pancelzatom erteke, kivancsi vagyok van e meg feljebb
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
tasiadam
veterán
válasz tasiadam #23054 üzenetére
kieg: Azért nem mutatja, mert van pl Regina gagjei, a cyberpsycho-k, és mindegyik csak annyi, hogy menj oda, és meglátod mit az. Van több ilyen, azért nem jelzi őket. Vagy ezért is. A sidequesteket és maineket fogja csak irni rendesen.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Laraxior
titán
válasz tasiadam #23070 üzenetére
Persze, 450-ig mehet... bár nem bánnám, ha ekkora fogyasztáshoz azért több FPS-t kapnék. Szerencsére nem multiplayer, így azért el lehet vele lenni, ha nem nézem a bal felső sarkot.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bozont
veterán
válasz tasiadam #26654 üzenetére
Érdemes megtanulni rendesen védekezni, aztán már elég laza lesz minden meccs. Ezt a videót még talán 1.2 körül készítettem, nem tudom mennyit változott azóta.
Ha már kicsit témába vág, nézzétek meg az Arés című francia filmet, van kis CB beütése, főleg a Corpok terén. Ebben is megy a bunyó rendesen. Nekem tetszett.
-
Topikgazda
válasz tasiadam #26675 üzenetére
Marcin Iwińskiről vannak ilyen meme-k ( pl.: [link] ), de egyfelől annyira nem néz ki vészesen, másfelől cirka 800 millió eurós CDPR részvénypakettel a zsebében szerintem bárki hajlandó lenne megőszülni.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz tasiadam #26834 üzenetére
Az, ha jól tudom,
Johnny javasolja, hogy egyedül menjél be a Mikoshi-hoz az Arasaka toronyba, mint egy Teminátor, mehet a hent, vagyis nincs segítség, mint alap esetben Rouge, vagy Panam és csapata, vagy Hanako Arasaka. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz tasiadam #26875 üzenetére
OK, kösz
A válasz az én esetemben, női karakterrel beadta nekem, most 3. végigjátszásra, mert
az ő bankkártyájával fizettem, amikor a pókrobotért mentünk, ha jól emlékszem, amiben meg van egy "nyomkövető vírus" vagy mi. A 2. végigjátszásnál, szintén női karakterrel, nem adta be a románcot, mert valamit tuti máshogy csináltam (pontosan nem emlékszem, de valószínű nem használtam a bankkártyáját). Küldetésként jelenik meg, elhív egy hotelbe és ott lehet vele összejönni (szerintem csak női karakterrel). [ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tasiadam #27740 üzenetére
nekem is, meghozza a neonlila "b*tch" feliratu az egyik gigbol, tul jok voltak a statjai lowlevel karihoz .
na pl ez korabban eleg nehezen lett volna osszehozhato. ismeros a szoknya egyebkent?
szinharmoniara mondjuk a sarga bomber jobb lenne, de az kevesbe megy a polohoz szerintem.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
PuMbA
titán
válasz tasiadam #27837 üzenetére
És az fps is érzékelhetően nagyobb? A CDPR-nél nem hülyék ülnek. Ha a mai napig így működik a játék, akkor így akarták A neten önjelölt emberek ne állítsák már valamiről, hogy nem javították vagy nem úgy kell lennie, amikor nem is dolgoztak a játékon 1 másodpercet sem.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz tasiadam #27842 üzenetére
Történt. A legnagyobb, azaz az 1.5-ös javításban átírták a gyalogosok kezelését / viselkedését, az autók fizikáját és az ellenfelek is okosodtak. Ezek okoztak valószínűleg változásokat nálad
tasiadam: Ha a legfrissebb chipset drivered van és friss Windows-od van, akkor nem hiszem, hogy sokat számítana a CPPC, de próbáld ki, mert sokaknál ad egy nagyobb fps növekedést egyes játékokban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest