- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
Sunrider987
aktív tag
A stealth nem csak annyi hogy meglatnak. Ebben a jatekban ezeregy lehetoseg van ra, kezdve a felderitestol hogy az osszes utvonalat ismered, azt is amin a leheto legkevesebb ellenfel van( mindig van olyan hogy gyakorlatilag combat nelkul vegigmehetsz, mindig), hasznalod-e a hangtompitos pisztolyt ami hangtompitoval is akkorat ut hogy azonnal osszecsuklik a celpont, itt fontos hogy kiszamoljad mert a hangtompito levesz a fegyver sebzesebol nem csak passzivan van rajta. Meg az hogy fejre losz a garantalt crit miatt.
Hasznalsz-e cyberware-t ami lathatatlanna tesz, vagy olyat ami vakit es suketit es levalaszt a netrol tehat ha combatba is keveredsz a celpontal senki se reagal majd ra. Nekem meg az belefer a stealthbe ha egy celpontot meg ketszer meg kell utni/loni mert valamit elbenaztam de az emlitett elokeszuletek miatt senki se latja/halja. A hullajat meg eldugom hogy ne riasszon az se. Es igy tovabb.
A jatek konnyu. Ha full stealth-et szeretnel akkor kb ezt mind be kell tartanod cserebe sokkal erdekesebb lesz a jatek. Amugy meg ja amig meg nem unod addig lehet zuzni, a Phantom Liberty legjobb reklamjaban V igazi adrenalin bombakent pusztit, motorrol ugrik levegoben valt melee-re es slam, nekem az a vidi hozta meg a kedvem hogy megvasaroljam. De az alapjatekot megjeleneskor full stealthbe toltam(igaz akkor meg a netrunner az nagyon godmode volt). -
proci985
MODERÁTOR
-
GhanBuri Ghan
őstag
Harmadik végigjátszásnál már kifejezetten arra mentem, hogy mindenkit észrevétlenül szedjek le. Ahol mondjuk ketten voltak fixen egymás mellett a húszból (a gyár előtti őrbódéban), ott őket hagyta a legvégére. Valahogy mindig a hangtompítós pisztolynál kötöttem ki, ott meg ez adja magát.
-
tizenkettő
csendes tag
-
GhanBuri Ghan
őstag
Úgy emlékszem, hogy a sztori szerint V "nem tervezett módon" kapta meg a Johnny engramot, ezért nem úgy történt meg az átmenet, ahogy annak kellett volna. Jorinobut "kiütötték" (klinikai halált idéztek elő) majd rátöltötték az új engramot, és valószínűleg előtte soulkillerrel kiszedték a régi tudatot, hogy egy üres teste vehessen át az új tudat. Jorinobu meg majd jól ellesz Mikoshiban, egészen addig, amíg valaki azt is el nem lopja, hogy utána bosszút akarjon állni az Arasakán 
#35754 Ratrak
Ahogy Pondsmith mondta, Night Cityben nincs boldog befejezés. A Dogtowné is végtelenül szomorú, kivéve, ha valaki úgy játssza végig, hogy ne használjon semmilyen kibervert, mert akkor az valójában a kiskapu
-
Maelephant
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
Akkor maradjunk a tenyeknel:
- Luke Ross megszegte az EULAt azzal, hogy fizetos volt a mod (meghozza havidijjal)
- CDPRnek oke volt a mod ameddig nem fizetos (nem havidijas) -> patreon oke lett volna pl
- Luke Ross mas tamogatasi modellel fenntarthatta volna, de neki nem volt palya. Ezert o szedte le a modellt, nem a CDPR, nem a jogaszok.Szoval, itt ebben a sztoriban egyetlen emberen mult, hogy a modot le kellett szedni, az pedig Luke Ross. Termeszetesen az illeto utana probalt internet pontokat vadaszni, de ne vedd at a narrativajat: Gyakorlatilag lopta az IPt es mas munkajavbol elt, amit egyik jatekfejleszto sem szokott elturni. Okkal.
---
Eleinte simán kinyúltam, hogy megérintsem őket, persze ez nem jött össze, és egy röpke pillanatig nem értettem, hogy miért nem látom a karom előre nyúlni
Szoval ez egy rossz minosegu VR port volt, mar elnezest. -
mvkly
senior tag
-
Phoen|x
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Alpi.
addikt

Jó olvasni a különböző véleményeket, legalábbis én nagyon szeretem látni, hogy mennyire másképp látunk dolgokat, karaktereket, helyzeteket ! Persze itt az ehhez hasonló, komplexebb véleményekre, beszámolókra gondolok !
"elképesztően jó a szinkron a legtöbb helyen (a női V-nek szerelmes vagyok a hangjába
)"
Ezzel én is így vagyok, ezt már tárgyaltuk is, hogy számomra, de több más topic-lakó számára is jobban kiadta a női karakter. Ha csak a szinkron hangnál maradunk, ott is nagyságrendekkel jobban tetszik ! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
bélanéni
őstag
👍👍👏👏
Ezt jól megfogalmaztad.
DzsannyX: "Egyszerűen elismerem az alkotó tevékenységet, teljesítményt." Én is ezt az emberi megnyilvánulást hiányolom a csípőből fikázóktól, az őszintén kicsit sem zavar hogy negatív jelzővel illetik a játékot. Mindenki leírja a hiányosságait és hogy nem 100%-ig az amit ígértek. Elvakult fanatikusok vagyunk, mert látjuk és értékeljük azt amit tartalmaz a játék töménytelen erőfeszítés és munka révén, és nekünk kell pironkodnunk.
Mintha az aki csípőből fikázik, valaha az életben egyszer is akár csak hasonlót is alkotott volna a saját szakterületén. Kétlem, mert aki igen, pont az a tolerráns és megértő!
Ez a mondat erről szól, és nem arról hogy csinálj jobb CP2077-et! -
DzsannyX
tag
Minden szavaddal egyetértek
, és külön köszönöm, hogy ilyen kultúráltan összefoglaltad.
Olvastam itt a hsz-eket és csak néztem, hogy milyen sokan vannak, akik "csípőböl tüzelve" ítélkeznek...
Külön "vicces", amikor valaki leírja, hogy semmi baja a játékkal, meg tetszik is neki, de a CD Projekt RED eljátszotta az Ő bizalmát... meg minden stb.
Annak idején az @rc reklámügynökségnek volt egy plakátja ezzel a szöveggel:
"Fikázni könnyű, alkotni nehéz!"
Mennyire igaz. A sok "fotelfejlsztő" most pont így... -
Cifu
Topikgazda
+1
Én is azt látom, hogy még az utolsó NCPD büntény-intézés is igényesen van megcsinálva, mindenhol elszórt, az adott ügyhöz tartozó kis párbeszéd-shardokból némi háttér-krém kerül az adott is küldetés tetejére. Lehet látni, hogy aki csinálta, az nem kényszerből csinálta, hanem próbált tényleg ügyelni arra, hogy ne 12 egy tucat legyen.
-
nubreed
nagyúr
-
Cifu
Topikgazda
Nem vagyok biztos benne, hogy akár a CP2077-ben mindig megoldod a helyzetet ha adott esetben adott választ adsz. Jöhet a harc, és olykor olyan harc, ami bizony kínkeserves lehet.
Ilyen téren a The Witcher 3 is érdekes volt, nem egyszer kellett rájönnöm, ha nagyon nem az én szintenem lévő területen bóklászom, vagy az adott küldihez nincs megfelelő felszerelésem...
-
Vesa
Topikgazda
Ez egyben üzleti vállalkozás is, és tekintettel kell lenniük a többség igényére. Játékoknál egyébként is kompromisszumot kell kötni néha a játszhatóság miatt, pl. egy űrszimulátor ugye akkor lenne autentikus, ha sem hangok, sem látványos robbanás/tűz effektek nem lennének, és bár így lenne reális, de egyben élvezhetetlen is. Meg kell találni a középutat.
-
Cifu
Topikgazda
Corponál tökre nem lesz céges segítséged meg hierarchia-járás, az már kiderült, hogy mindegyik életútban kb. a nulláról fogsz kezdeni:
Nem egészen, mert az már kiderült, hogy mindhárom életútnál a bevezető rész arról fog szólni, hogy jössz valahonnan (az Arasaka-tól, az utcáról vagy egy Nomád klántól), és csak utána kerülsz teljesen a padlóra.
A valódi sztori itt kezdődik el nagyjából.Tehát Corpo-ként pont, hogy megérinthet még minket a céges kiváltságok kisebb sora - lásd a Corpo egy AV-vel megy találkozóra a Lizzie's Bar-ba.
Az eredeti szerepjátékban fontos elem volt, hogy a karakterek csóró-megszivatott helyzetből kezdenek többnyire, és a játékok alatt ennél csak rosszabbul járnak (vagy csak a mi DM-ünk volt szadistább a szokásosnál
)
Egyáltalán nem. A 2020-as alapkönyvben is voltak utalások arra, hogy például cégesként milyen lehet az élet. Meg hát volt három Corpo sourcebook ( Corporation Report 2020 vol 1. - 3.). Simán csak a mesélőn múlik, hogy milyen környezetet teremt a játékosainak.Hogy nektek ilyen jutott, azért a mesélőt vond felelősségre. (Mi anno AD&D-ben olyan mesélővel játszottunk, akinél a mágikus fegyverek valóságos ritkaságok voltak, így simán eljuthattunk akár az 5., 6. szintre is, mire az első nyamvadt +1-es göcsörtös bunkóval összefutottunk...)
-
Vesa
Topikgazda
Milliók nem kellenek...350k-ból ki lehet hozni egy jó gépet, ha beengedsz némi használtat is.
Most raktam össze a gyereknek egy i7 9700k/RTX 2070 Super/16GB Ram konfigot úgy, hogy minden alkatrészre minimum 2, esetenként még 3 év garancia van. (mindezt úgy, hogy a 700W-os FSP Hydro PRO táp és a RAM-ok teljesen újak voltak üzletből, a Z-s alaplapot pedig apróról vettem bontatlanul, 3 év Alza garival). Nem mai platform ez sem, de FHD-ben még jódarabig elvisz neki mindent.Ráadásul a VGA árak várhatóan tovább esnek majd.
-
Shing
őstag
Hát kb. 8 éves gép, szóval régebbi mint a mostani konzolok, de egyébként nem rossz. A procid biztos, hogy elég lesz hozzá ahogy kb. minden mai játékhoz. (értsd: 30FPS fölött tudja tartani) RAM is nagyon jó. GPU már sajnos gyenge. A későbbi "nextgen" update minden platformon ingyenes lesz, szóval ilyen szempontból mindegy hova veszed.
-
Carlos Padre
veterán
-
alratar
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok mindent kell átgondolni, meg egyáltalán képbe kerülni; de tényleg nagyon köszi az infót!!!

Szóval mi chumbas lettünk a végére.
Ez a mondat erről szól, és nem arról hogy csinálj jobb CP2077-et!
)
Cifu
Vesa