Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz looser #20324 üzenetére
Nekem bevált az átírás egyelőre.
Meglepően jól fut amúgy eddig! Minden low, úgy vettem észre mintha picit a film grain is gyengítene úgyhogy sajnos azt is kilőttem. A vezetés mintha kicsit input lagos lenne, nem tudom a gyenge hardver miatt vagy mert így van megcsinálva, minden esetre tűrhető.
Remélem később sem lesz sokkal izzasztóbb a játék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz looser #20543 üzenetére
Szerintem legtöbbször mellé lövés lehet a gond, olyat lőssz meg véletlenül ami nem tetszik nekik. Csomószor volt hogy anyáztam hogy már megint mit csinál ez a bugos játék aztán elmenekülés közben vettem észre hogy egy vagy több civil fekszik holtan a földön abban az irányban amerre lőttem a fegyveremmel harc közben.
Üdv. Johnny
-
Alpi.
addikt
válasz looser #20710 üzenetére
Függ a Kiberdekk buffer méretétől. Ha nagyobb és beleférsz, akár még hibázni is lehet, akkor sincs gond.
Én, ha lehet, minél több adathalász démont fel próbálok tölteni, lentről felfele preferálva.
Szerintem annál több cuccot szívogat le, de igazán nem bizonyosodtam meg róla.
Van képesség a szekvenciák rövidítésére, arra érdemes egyet rátolni, ha netrunnerként ténykedünk. Egy idő után annyi démon lesz, amennyi a legjobb dekkekkel is necces, sőt lehetetlen lesz, ha mind fel szeretnénk tölteni. Nem beszélve, hogy belekeveredik már az ember, mikor 4-5 szekvenciát kéne figyelni.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
törölt tag
válasz looser #21344 üzenetére
Nekem olyan volt hogy autóval valamibe úgy belementem, hogy se előre, se hátra, de még az ajtót se tudtam kinyitni hogy kiszálljak
Meg van hogy guggolásból felállok, aztán egy ideig egyszerűen nem reagál a guggolás gombra, vagy fordítva. Vagy nem megy a sprint, vagy a nézetváltás autóban. Nem értem.
Múltkor bunyó után megint feltűnt az ellenfél neve és életcsíkja, pedig már kinn voltam az épületből.
Elég érdekes hibák. De amíg nem futok game breaking bugba boldog vagyok.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz looser #21411 üzenetére
Quadra Turbo TypeR. nem lehet megvenni, questbol kapod ("sex on wheels"), a quest neve teljesen jol leirja milyen vezetni. kb egy group B Lancia Integrale slick gumikon.
a Caliburn nekem tul neutralis, de mivel a Lexus LFA az alapja, ez kb stimmel. a nagyobbik Rayfield egyebkent remek lenne, ha nem lenne akkora mint egy teherauto.
ja igen es a titkos trukk: a nomad varians a "Golf 1"bol (Galena G240 pontosabban a Galena "Gecko"). nem nagyon gyors, de cserebe olcso, mindenen is atmegy, pici, nagyon kezes es ugy altalaban tokeletes mindenre. Nomadkent kapsz egyet ingyen (pontosabban 100ert) is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz looser #21411 üzenetére
Vezethetőségre nekem a Delamain tetszett leginkább, nem egy szpídmotor, de nagyon jól kezelhető, enyhé RWD beütéssel, jó súlyelosztással kézifékkel is szépen lehet ki-be pakolgatni a kanyarokban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Puma K
nagyúr
válasz looser #21758 üzenetére
Én már 2006-2008-tól kezdve alapból 7200 RPM-es HDD-ket néztem-vettem-javasoltam.
Eszembe nem jutott volna hogy ránézzek az 5400 RPM-es HDD-re vagy egyáltalán megemlítsem azt bárkinek is.Aztán most így 2021-ben felbukkan valaki által említve hogy játékhoz HDD meg ráadásul 5400 RPM-es is. Nevettem egy jót
Még a legfilléresebb SSD-vel is jobban jársz amire csak játékot pakolsz.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz looser #21764 üzenetére
Igen, egy 62GB-ot foglaló játéknál az 5400-as HDD az egy komoly lassító tényező, sőt, ilyenre valszeg nem is tervezték már a játékot. Gondolom azért legalább töredezettségmentesítést szoktál csinálni.
Egyébként érdekes módon kevés dolgot tart ram-ban a játék, szóval marad a HDD ha kell valami.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
aktív tag
válasz looser #21764 üzenetére
Nomád háttérrel, elejétől tech beállítottsággal tőlem ugyan soha nem kérte el Jackie a verdát A motorjánál tényleg volt egy olyan, hogy mikor megmutatta, tudtam neki tippeket adni és később, mikor megörököltem már fel volt tuningolva... talán még kommentelte is V, hogy megfogadta a tanácsokat. Összehasonlítási alapom mondjuk nincs másik háttérrel, még mindig az első végigjátszás megy.
Nem arra gondolsz véletlenül, mikor csajozás miatt kéri el? Mert az szerintem nem opcionális, a sztori fix része.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz looser #21811 üzenetére
Ezt úgy lehet előhozni, ha kattintgatsz a fegyverre, és néha magasabb DPS-t fog írni, nem tudom, hogy most már van-e bármi különbség a kettő között, januárban teszteltem, és semmi különbség nem volt a kettő között, azon kívül, hogy mekkora a DPS szám. Szóval valószínűleg még mindig csak egy bug.
No Sana No Life
-
jonnyjoker01
veterán
válasz looser #21811 üzenetére
Ez csak valami vizuális bug lesz, nézd meg a statokat, teljesen megegyeznek. Valószínűleg más módon számolja a játék a DPS-t a kraftolási menüben és az inventoryban. Mondjuk nem tudom ekkora érték hogy jött össze neki, mert ha összeadom az alap + fizikai sebzés átlagát és megszorzom a lövési sebességgel (0.28) akkor sem jön ki 1000 fölötti érték
Üdv. Johnny
-
WATERDACA
őstag
válasz looser #21909 üzenetére
5 befejezés van, a secret endinget hagytad ki, egy kis segítség hozzájuk:
How to Unlock All 5 Endings in Cyberpunk 2077 - Cyberpunk 2077 Wiki Guide - IGN
u wanted, i got it \o/
-
looser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest