Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Parryzni kell, azzal mindenki verhető. Jól kell időzíteni, parry után még két-max. három ütés belefér, aztán úgyis blokkolnak. Sokáig tart, meg vigyázni kell be ne kapj ütést, mert kb. kettőtől te is fekszel, főleg a címmeccsen. Én parryvel vertem le mindet, más taktika kb. esélytelen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz beyruth82 #20572 üzenetére
anubis6 előttem már leírta, a hárítás. Persze, ezzel a módszerrel asszem 2. próbálkozásra megvolt ő is, csak sokáig tartott. Meg rajtam volt a legendás gorillakar a legendás Állatok bokszerrel (vérzés) - ez már nem tudom honnan jött, gondolom lootból.
-
addikt
-
addikt
válasz Lacielvtárs #21928 üzenetére
A Cyber Engine Tweaks nem kell ehhez, ez csak egy textúracserélő (fönt lehet, nem zavar be, de nem követelménye).
Törölnöd nem kell semmit, csak az .archive fájlt bemásolni a Cyberpunk 2077\archive\pc\mod\ mappába. Törölnöd csak akkor kell a bemásoltat, ha másik kinézetet szeretnél.
Viszont ez nem Scorpion motorjának kinézetét cseréli le, hanem a megvehető Brennan Apollo-t (asszem Heywoodban árulja a Padre, jó drága).[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz tibaimp #22986 üzenetére
Nem. A gépkarabély az 'puska'. A könnyű géppuska az, amit nem tudsz elrakni, vagy felveszed, vagy eldobod, de eltenni nem lehet. Bár lehet hogy ez csak a nehézgéppuska.
Könnyű géppuska: M2067 Defender
Nehéz géppuska: Militech Mk. 31 HMG (ezek az automata lövegek is, ezeket lehet letépni a talapzatukról, ha elég erős vagy. Meg a sivatagban a Militecheseknél is szokott lenni)[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lehet hogy így van (tehát hogy azután lehet csak megvenni ha már nem él a tulaja), most egy olyan mentést tudtam megnézni, ahol én is a verseny után vettem meg a Cthulhut (és segítettem Clairenek,
). Addig meg sem jelent a megvehetők között, de azután igen, és tényleg Regina a fixer.kinyírtam a tagot
Viszont olyan sűrűn nem mentegettem, csak olyan mentésem van ahol kész a verseny de még nincs a mellékküldik között a Cthulhu, a következőben meg már meg is vásároltam. Hogy a verseny után pontosan mikor szól Regina, azt nemtom.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz tibaimp #23399 üzenetére
Ezeket nem lehet, csak a kibermodokat.
Állítólag jön még patch a kiberverhez, jó lenne ha pl. nem kellene a jobb darabokért kifizetni a teljes árat, hanem fejlődnének, és a meglévőt beszámítaná.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz tibaimp #23416 üzenetére
Érdekes, hogy a szövegben nincs erre utalás. Elférhetett volna egy félmondat, hogy "a tulajnak már nincs szüksége rá", akár még utalás a versenyre is, vagy valami ilyesmi (mert ilyen szöveg meg mintha más kocsinál lenne). De a többi autó nincs feltételhez kötve, max. utcai hírnévhez. Csak ha valaki meg nem segít Clairenek, akkor csodálkozhat, hogy miért nem kapja meg a Cthulhut, aztán nézhet utána wikin.
-
addikt
Szerintem azoknak is fix helyük van, és kipucolás után respawnolnak. Azt tudom, hogy talán Heywoodban van egy hely amibe többször is belefutottam, mert felvillant a csillag, 6th Streetesek és Valentinók lövik egymást valami útelválasztó korlátok között. Neked ezekről kellene valami térkép, jó kérdés hogy csinált-e valaki ilyet.
-
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #23939 üzenetére
A Convoy az egyik Panames főküldiben van, amikor
ellopjuk a Militech-től a Basilisk-et. Akkor mutatja ezt a térképen. Aztán utána vagy lesz használva még a Panam endingben, vagy nem. Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Ovisbig #24138 üzenetére
Nem a modderekre gondolva, de mindkét V szinkronszínésszel felvették az összes dialógust, “just in case”. Csak aztán nem mindet tették be a játékba. Ettől még gondolom a fájlokban ott vannak, kibányászhatók, csak a játékban nem találkozol velük soha.
-
addikt
válasz chris0000 #24155 üzenetére
Amíg nem kattintasz az első elemre, addig nem indul el az idő. Azelőtt annyit tanulmányozod, amennyit akarod.
Nem, nem mindig lehet mind a hármat megcsinálni. Kezdetben azért is, mert hosszúak a kombinációk, nincs annyi ramod, nincs annyi időd, stb. De bármikor bele lehet futni olyan feladványba, amiben lehetetlen mindhárom sort kirakni.
Próbálkozni persze érdemes, mert annyival több pénz+hack nyersanyag (ha ez utóbbit nem használja föl az ember, akkor el lehet adni, az is pénz).Azt nem tanulmányoztam, hogy önmagában érdemes-e eladni a komponenseket, vagy hacket gyártani először belőle. A hackgyártás viszont húzza a tárgykészítés perket, tehát tápolásra használni is jó.
-
addikt
válasz tibaimp #24254 üzenetére
Másodikra: Takemura akkor
hal meg, ha nem segítesz neki amikor rajtatok ütnek a hotelben (nem az útszéli motelben, ahová Hellmannt viszitek, hanem már később, amikor jól kell neki kopogni, hogy beengedjen). De trükkös a dolog, mert rátok robbantják a falat, eltűnik minden a füstben, Johnny azt ordítja, 'hagyd, magadat mentsd, úgyis meghalt', de akkor még nem, csak át is kell kúszni valami rejtett falrésen, amit sehogy nem jelöl a játék, és ott lehet kinyírni a katonákat, mielőtt megölnék Takemurát. Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Dreadloord #24590 üzenetére
Mindenképpen a Steamen kell megvenni. Kulcsboltokban is csak GOGost kapsz, nincs külsős Steam kulcs. De most már a GOGon is vannak acsik, ugyanazok mint Steamen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tibaimp #25794 üzenetére
Lődözni vele
50 ember körül szól hogy átáll másik módra, és vagy még 50 után, vagy akkor szól hogy tudja ki a régi tulajdonosa, és vidd vissza neki.
Ha visszaviszed, akkor már nem kaphatod vissza, Reginánál marad.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
A Safe&Sound valami zseniális, az külön is fent van YT-on, én úgy láttam. De mind nagyon jó, és az utcán/liftekben biztos hogy nem lehet megnézni az összeset, ha valaki a saját lakásban nem ül le a tévéhez, a legtöbből kimarad.
-
addikt
Az eredeti, megaépületes lakás számítógépén van az oldal, de meg kell várni amíg valamelyik fixer (talán Dino) hív is, addig nem lehet használni, csak a küldi hamarabb felbukkan a listában. Az újonnan bekerült és megvásárolható lakásokat stílusát lehet megváltoztatni.
-
addikt
válasz looser #26267 üzenetére
1. Nem. Több helyen is van ilyen a föld alatt, azokhoz se lehet bejutni. Valószínűleg a pingeléshez kell, de hogy feltörni mégse lehessen, csak a ping ezt is mutatja. Hasonló lehet mint Skyrimben a kereskedők föld alatti ládái.
2. Vedd kisebbre az NPC-k fej fölötti szövegelését, van rá külön csúszka a beállításokban.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Az a 3 main questen kívüli valószínűleg pont a fontosabb mellékszálak lesznek, mindegyik elnyúlik majd hosszabbra, és megéri azokat is csinálni, mert elég erős hatásuk van a fő küldetés végére is.
Nekem is ~150 óra egy végigjátszás, mert eddig kettő volt és most 300 órás a GOG számláló (street kid default male és corpo csajszi V).[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz AMD Power #26606 üzenetére
Kerry utána még elhív hajókázni. És ha nem vesztél össze a lányokkal, akkor ezután még Blue Moon hív egyszer, vele lesz egy rövid küldi, és akkor ott tényleg vége a Kerry küldetésszálnak is (mindenkinek az marad a végére, mert Bes Isis már bőven a főszál vége felé hív).
A rendőrséges térképen is jelölt kék plecsnis küldik végesek, amik csillaggal megjelennek a minitérképen ha bóklászol azok újratermelődnek, de nem is tartozik hozzájuk bejegyzés a naplóban.
Hány óránál tartasz? Ha 100-150, akkor sok minden már tényleg nem maradt.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz AMD Power #26613 üzenetére
Csak azokat tudod lepucolni a térképről, úgyhogy szerintem igen.
#26613 : akkor jóban vagy velük, Kerry utolsó küldije után hív majd a csaj.
tasiadam: Ezt akkor már majd csak a következő végigjátszásban javíthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest