- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
-
ULPIUS
őstag
Nekem csak annyi rémlett, hogy valami kiberver kell hozzá (évek óta nem játszottam, de emlékszem erre), de gpt jól érthetően leírja sztem:
A Cyberpunk 2077-ben a “gangsta-style” oldalt döntött fegyverfogás nem egy külön aktiválható mód, hanem automatikusan jelenik meg bizonyos feltételek teljesülésekor.
Hogyan működik valójában?
A fegyver akkor dől oldalra, amikor:
Smart (okos) kategóriájú fegyvert használsz, ÉS
Van a karodban Smart Link (Okoskapcsolat) kiberver,
Célra tartasz (RMB / jobb gomb) és a fegyver lock-ol egy vagy több célpontot.
Ilyenkor a játék automatikusan “sideways” pozícióba állítja a fegyvert, jelezve, hogy a lövedékek követni fogják a célpontot.
Fontos:
Nincs külön gomb a mód átkapcsolására.
Hipfire (ADS nélkül) vagy Smart Link nélkül nem dől meg a fegyver. -
jonnyjoker01
veterán
Új content nem nagyon kell. A meglévőt kell kikalapálni. Van 300 órám a játékban és minden egyes alkalommal amikor leülök játszani találok valami új dolgot. Ami talán szükséges még, hogy az érdekesebb "rejtett" dolgokat valamilyen szinten felvezetni a játékosnak. Sokan úgy mennek végig hogy például a saját hatásunkat az open worldre észre se veszik (erről is megy a sírás hogy nincs semmi következménye a városra nézve a tetteidnek ami szimplán nem igaz, csak a játék nem tolja az arcodba). Valahogy a felfedezésre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni valamilyen módon (mármint hogy a játék ösztönözzön rá) mert rengeteg olyan dolog van amit a markereken kívül tudsz megtalálni.
A vendorokat kéne valamilyen módon felpofozni még, főleg a ruhaboltosokat, meg a perkeket kéne rendbe rakni nagyon gyorsan. Ami nem működik, az működjön.
-
m0h0senator
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
-
Habugi
veterán
Amennyiben városban & annak közvetlen környezetében, járművek s gyalogosok gyűrűjében játszódó "élő és lélegző" OW akkor bizony Rockstar és többek között GTA.
Engem aztán baromira nem érdekel ki milyen teljes/részleges félreértésben létezik, így aztán nem is állok le/bele.
Nem postoltam ide túl gyakran, ezután sem fogok, pusztán leírtam a véleményem/elméletem mert éppen ontopic téma volt az OW, egy kósza pillanatra sem volt szempont ki(k)nek mi nem fog tetszeni benne.
Előrebocsájtottam amit szükségesnek éreztem az objektív értelmezéshez. -
rdt89
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
RudY
addikt
-
SenorGrande
senior tag
-
cikasz
őstag
Pisztolyt tartottak a te és a többi ember fejéhez amikor kifizettétek a játékért a teljes árat és/vagy előrendeltétek? Alap pl., hogy nem rendelünk elő semmit mert én még nem láttam olyan játékot ami az lett volna végül amit ígértek! (van olyan?) Várhattak volna a csalódott emberek 1 hetet a megjelenés után és nézhettek volna videókat vagy neadjisten lewarezolják/kipróbálják és ha frankó megveszik!
Más:
Van egy olyan ending Én örülnék neki!, hogy feltölteted magad a mikoshiba. Lesz vajon olyan DLC, hogy valamiért kirángatnak onnan egy testbe?
Én most kezdtem újra mert az elsőn nagyjából "végigrohantam"és Panam-al nem lehetett összejönni mert csajt indítottam!
Viszont mivel sokkal lassabban haladok, mert minden küldetést csinálgatok a mapon!szerelmes lettem kb. a csajba
ezért indítottam egy férfi karaktert és -
b.
félisten
-
bunfi
őstag
-
b.
félisten
Mert több játékból kiragadsz egy egy dolgot - ez már a 3. vagy 4. ha jól számolom-dolgokat ami azokban jobb volt és azokat így egyben hiányolod ebből. Ennyi erővel egy játék sem jó soha.
Greedfallal én konkrétan játszottam, hát azok a küldetések viccesek a CP hez nézve, akár csak egy lapon sem tudom említeni, pont ezért hagytam abba, az egysíkú unalmas játékmenet miatt és az AI nulla hiánya a karakterfejlődés zéró, azt nem is tudom hogy tudod felhozni ez mellé a játék mellé. Nem is értem hogy tudtál kötődni egy kicsit is ahhoz a karakterhez vagy játékhoz akár csak egy kicsit is, egy üres klisé halmaz az egész. Nagyon megbántam minden forintot, amit ráköltöttem.
-
bunfi
őstag
Te nem tudtál (akartál?) kötődni V-hez. Én nem tudtam (akartam?) elfogadni, hogy semmi kihatásom nincs Arthur sorsára. Ez 1:1, szerintem ezt a részét engedjük el.
Összevetés? Persze. Lehúzás és mémgenerálás? Már kevésbé, de sajtó és a haterek ezt képtelenek abbahagyni. Itt van a probléma.
-
bunfi
őstag
Még mindig rossz irányból közelíted ezt meg. Miért van karaktergenerátor a játék elején? Mert V nem egy előre kidolgozott karakter, előre pontosan megírt storyval. Akiket felsoroltál (elnézést, ha nem Googleztem elég alaposan utána, mint mondtam, nem tudok négyből kettővel játszani a hardver és hajlandóság híjján) mind kötött pályán mozognak, egy történetvezérelt játékban, arra vannak kitalálva, hogy az ember azonosuljon velük. Ugyanide lehet sorolni még nagyon sok játékot.
De engem meg speciel pontosan ez zavar és taszít. Arthur Morgan története a tökéletes példa erre. Engem az őrületbe kergetett, hogy mindig Dutch baromságait kellett elszopogatnom egy olyan jelige mögé bújva, amit akár vehettek volna egy brazil szappanoperából is, ahol szintén csak a manipulációra használtak. Nekem ez klisé, nekem ez gyenge, mert ha beleélésre vágyom, azonosulásra vágyom, akkor elolvasok egy könyvet, ott jobban megy.
Éreveléskor nem kifogásokat szoktam mondani, sőt. Viszont MINDENHOL ÉS ÁLLANDÓAN a GTA V és az RDR2 a mérleg másik serpernyője, hogy ott ezt is megcsinálták és ott az is milyen frankó. Ha nem veszed bele, hogy mennyi minden nincs a fenti két játékban és szimplán negálod, hogy mekkora különbségek voltak a rendelkezésre álló erőforrásokban, onnantól nincs miről tovább beszélgetnünk.
-
hyggelig
senior tag
Nekem az első befejezésem az volt, amikor
Rogue-gal hatoltunk be Johnny-ként az Arasaka toronyba és Johnny megkapta V testét.
V, azaz én, nem is volt olyan fontos. Jobban "megviselt", hogyRogue meghalt, Judy aggódva hagyott üzenetet.
Mivel nincs egy kiforrott V karakter, így valóban elég nehéz azonosulni is vele.
Senki sem lehet annyira kidolgozott mint Geralt vagy Ciri
-
Vesa
Topikgazda
Ez egy szubjektív dolog, nem a játék hibája! Mindenki más stílust, más zenéket, más filmeket szeret. Nekem sem tetszett a Witcher mert irtózom már a világtól is, amiben játszódik, pont így viszonyulok a Westernhez is, nem tudom magam beleélni, mert nem érdekel az elmaradott, régimódi világ. Ettől még elismerem, hogy bizonyára kiváló játékok, csak nem az én számomra.
-
Jinxb1rd
addikt
-
bunfi
őstag
Én játszottam 130 órát a RDR2-vel, nem tetszett a story íve, nem tetszett, hogy soha nem dönthettem semmiről, ahol szerettem volna, meg kellett tenni,
Az sem volt szuper, hogy bátran legyél egy mocskos szemét aljanép, de a játék mindent megtett, hogy utána ne élvezzem a játékot (bounty hunters) vagy szarul érezzem magam (kiszólások, end credits). A "karakter fejlesztési rendszer" harmatgyenge, szándékosan vannak lockolva a szintlépések. A 10-es szintek nagy része pedig nettó kitolás, nomeg halál felesleges, mert semmit nem ad hozzá, hogy van, semmit nem venne el, ha nem lenne.meg kellett halni. Emellett a pálya 1/4-e alig, 1/4-e pedig teljesen és totálisan parlagon hever. Persze mehetek játszani az Online-nal, már ha egy toxikus pöcegödör folyamatosan nerfelt farmoldához lenne kedvem. Egyébként maga a játék is csak azért jelent meg PC-re, mert a GTA Online szó szerint szarja a pénzt és akkor már ezt is kitoljuk. Meg még vagy 3 konzolgenerációra, természetesen lefújva a single player DLC-ket, mert az kevesebbet hoz, mint a cápakártya.
Tudod mi történne, ha ezt az RDR2 topicban mondanám el? Elhajtanának a francba, hogy mit képzelek magamról. Tudod honnan tudom? Mert egy CP2077-es cikk alatt csak egy kérdést tettem fel, amiben szerepelt a GTA V, de már ki lettem oktatva, hogy a mitképzelek magamról.
Tudod hányad dolgoztak a RDR2-n? Több, mint kétezren. Négyszer annyian, mint a ezen. Öt évig csak a konzolokra, és tovább 1 évig PC-re. Meglep, hogy sikerült jobbnak lennie abban, ami lett?
Kojima vízióját, ami teljesen megosztotta a közönséget még nem próbáltam. Pontosan emiatt, a másik kettőre pedig csak akkor leszek érdemes, ha felteszek egy kis dobozt a polcra és leszokom a precíz iránytásról, mint olyanról.
-
zkxdn
őstag
Sose tudnék arra a listára felhelyezni egy olyan karaktert akit te magad "alkotsz".
Egyszerűen sose éreztem azt hogy felérhet egy fix teljesen írók által megírt karakter vs egy olyan akinek a külseje teljes mértékben megváltozható és helyette is döntesz, szóval akár egy seggfejet is csinálhatsz belőle.
Ezt úgy mondom hogy V szerintem teljesen korrekt volt a kedves szinkronszinésznőnek köszönhetően.
Ez nem CDPR ellen, vagy ellened a tisztánlátás véget.
-
Vesa
Topikgazda
Az elvárások mindig szubjektívek, annak nem lehet megfelelni. Van hiba a játékban ez tény, pár dolog lehetne jobb, pár dolog nincs benne, ez is mind tény. Ezzel együtt megfelelő hardveren a játék nagyon szép, élvezetes a tonnányi sztori, és végigjátszható, gamebreaking bug szinte nincs, ami mégis, az többségében orvosolható. Én azt gondolom, hogy 60 dollárért 80-150 óra, alapvetően élvezetes játékidő teljesen rendben van. Ekkora címek nem jönnek ki hibátlanul, lehetne sorolni a példákat. A CP-nél a konzolos verzió miatt volt eredetileg ekkora balhé, PC-n mai napig jó a megítélése. Akinek így sem felel meg, az sem bukik többet mint bármely más címnél. GOG-on 15 nap pénzvisszafizetés van, konzoloknál szintén volt erre lehetőség.
0 day megvettem anno a No Man's Sky-t. Mostanra kaptam meg azt, amit kb. vártam, és elégedett vagyok vele. Ha nem bíztam volna bennük, refundolok már az elején és pénzemnél maradok. CP-nél is lehetett választani, mert a hibák ellenére korrekt módon kezelték a helyzetet. (Fallout 76, NMS, Anthem, Star Drive és még sorolhatnám, egyik esetben sem merült fel pénzvisszafizetés, vagy bocsánatkérés olyan módon, ahogy azt a CDPR megtette). Jellemző a mai világra, hogy aki korrekt és rendelkezik a képességgel, hogy belássa ha hibázott, az már nem érték, hanem egy újabb ok a savazásra. Miközben sokkal nagyobb lókötő cégek, sokkal rosszabb játékokkal, és valóban nagy átverésekkel a hátuk mögött sem váltanak ki ekkora szélvihart, annak ellenére, hogy eszükbe sem jut mekövetni a játékosaikat, megvéden a saját munkatársaikat! Érdemes lenne lassan ezen is elgondolkodni.
-
DzsannyX
tag
Bevallom, én bizakodtam, csak azért vártam az előrendeléssel sokáig, mert eddig mindig csalódtam, ha előrendeltem (pl.: DeusEx MD), aztán végül rendeltem.
DE nem érzem úgy, hogy át lettem verve. Még mindig az első végigjátszásban vagyok, már kb. 150 órát beletéve. Nem tartom a kedvenc játékomnak, de számtalan másikkal ellentétben - amiket végig sem bírtam játszani, vagy csak legfeljebb egyszer, hogy tudjam a végét - ezt biztosan újra fogom kezdeni.
Számos dolog lehetne jobb, ez kétségtelen, de az atmoszféra, a világ, amiben a karakterrel mozogsz, az nagyon ki van dolgozva. Nem, nem az autóvezetés, meg a város lakói, hanem a kis mellékküldetések történetei, az abból megismert személyek jelleme, motivációi, élet/halálhelyzete, ami megtölti a világot. Például egy Skyrimben egy Falloutban is rengeteg a szöveg, de a kis történetek csak történetek; a szereplőik jelleme motivációja vagy nem ismerhető meg, vagy sablonos.
Egy szó, mint száz, itt a tartalom a kis szilánkokból áll igazán össze, aki pedig nem olvassa végig, annak sokkal üresebb lesz a játék. Lehet persze az is jogos igény, hogy mindent a játék vizualitása, mechanikája toljon az arcunkba, de itt nem ez van. Sajnos, vagy - nekem - szerencsére ebben a játékban bőven kell olvasni. Aki nem szeret olvasni, annak valóban kevesebbet fog adni és szembetűnőbbek lesznek a hibák. (A félreértések elkerülése végett nem Rád értem, csak általában írtam.) -
b.
félisten
Miben bizakodtak kik? ez a játék SOKKAL többet nyújt nekem, aki semmit nem várt konkrétan tőle, csak egy jó játékot.
Mit lehet kezdeni azokkal akik egy komplett virtuális világot várnak 2020 ban egy játéktól? Mert szerintem semmit. Azok szerintem várjanak 20 évet egy fagyasztóban aztán megtalálják a számításukat.
értem én hogy volt hype vonat és sajnálom is őket..
Jó lenne elengedni már az örök sírást és napi szinten erre izgulni itt, meg becsapást emlegetni, mert ez egy hülyeség!
Attól hogy lesz benne repülő vagy nem lesznek benne beakadós bugok a sztori ennyi akkor is. Akinek ez nem jön be így , annak akkor sem fog ha repülővel tud majd közlekedni meg metróval, mert nem ez a játék lényege és 1 év múlva sem ez lesz. Tele van a játék tartalommal, történettel, kalanddal, sok óra szórakozást nyújt és mindezt magyarul ! Aki kihagyja ezt állandó rinyálók miatt , na az van becsapva szerintem. -
shotika
őstag
A Far Cry sorozat, nem tudok jobban fogalmazni, a fárkrájosság miatt működik nagyon jól. Az, hogy órákon keresztül mászkálhatsz egy hatalmas területen, hegyeken, dombokon, víz alatt, miközben néha van némi kemény akció, felcsendül a fárkrájos zene. Teli van állatokkal, amik önállóan élik az életüket, vadásznak stb.
Én ezt imádom, ezt az érzést egyetlen egy játék se tudja visszaadni nekem. Ettől egyedi. Minden egyes epizód kellemesen eltér annyira egymástól, hogy ne váljon önismétlővé - persze ez nem garancia arra, hogy valakinek be fog jönni, vagy nem fog ráunni, de a recept működik.
A sorozat jelleg miatt talán nem fer összehasonlítani egy Far Cry-t, egy GTA-t vagy hasonlókat a CP77-el, mert begyakorolt címek, sokadik résszel, viszont mindegyik ilyen cím legelső részére (is) jellemző, hogy az openworld érzést a maguk világában olyan módon tálalják, ahol nincs az embernek hiányérzete. Én a mai napig szívesen leülök a 2004(!!!)-es Far Cry elé, mert amit ott vállaltak, az a korához viszonyítva nagyon is jól működik.Én a CP77 esetében is azt vizsgálom, hogy ha openworld címként jelenik meg, akkor megfelel-e azoknak kritériumoknak, amik segítik a beleélést. És ez független attól, hogy RPG-ről van szó, főleg, hogy szerintem már túlhízott ezen a műfajon, és túl sok mindennek akar megfelelni.
Ez a játék jó lett, és pont emiatt ennyire szomorú, hogy hiányos a körítés, ami az egészet egyben tartja. -
mvkly
senior tag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Segal
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
_ak_
addikt
Megvan a 4 ending
. Skippy-t isa plusz 2 kettő hiányzik, de azokat nem tudom előhozni , de Watson teljesítése 98%-nál megállt, pedig már csak az autók vannak.visszadatam
Innentől lehet, hogy megvárom a patch(eket), hátha lesz tényleg new game+Szerk.: ez a válasz gomb talán nem volt a legjobb ötlet.
-
Maelephant
senior tag
Igen,
ez is fura, hogy bocs, Wakako, kiirtottam most húsz beosztottad, de azért a speckó Tyger tetkót megkaphatnám (Móricka halott, de a labdát azért megkaphatjuk?), ugye,
vagy: haver vagy Brick, fasza a hangulat itt a Totentanzban (egyébként tényleg az!), ugye nem baj, hogy a fél bandád kiirtottam, mert csak, attól még ihatok itt egy párat sértetlenül,
vagy: az összetartó Valentinos esetén, Padre megyek, megveszem az ajánlott autód, csak előtte a szervéza-ivócimbijeid fossá lövöm az utcán, mert kell az XP meg a loot, meg kell értsd!

-
ULPIUS
őstag
Fene tudja, sok részlet el lett itt baltázva, lehetőségek tárháza kihagyva, talán sose tudjuk már meg miért.
Ugyanerre gondoltam az első ilyen küldetésnél, legalább az lehetne kikötés, hogy csak PAX fegyvermódosítással vagy bármilyen nem halálos fegyverrel lehessen őket elintézni, ha már van ilyen a játékban.... -
velizare
nagyúr
a teszterek nem a ph! fórumra írnak.
lefutottuk már azokat a köröket, hogy a gta5 milyen überfasza játék, de tényleg. aki továbbra is erről akar beszélni, az nyugodtan beszéljen róla a gta topicban. mert itt most már zavar. nem csak engem, hanem más is írta, hogy most már túl sok a gta, jó lenne cyberpunk is a cyberpunk topicban. most szólt a topicgazda is.
de nyugodtan lehet rázni még tovább is ezt a fát, és akkor moderátor is fog szólni. -
cyberkind
félisten
-
velizare
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Én very hardon kezdtem el, és azon kívül, hogy tényleg jelentősen gyorsabban tudsz meghalni, túlzott taktikázás nem kellett, lopakodva a revolver mindent is visz.
Más: a bunyózáson úgy lehet könnyíteni, hogy
a harc előtt az arénába ledobod a legjobb kardod, és a harc legelején egyből így veszed fel, hogy elő is veszed, PC-n az R gombbal. -
0utsider
tag
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
Alpi.
addikt
Melyik verziókat csináltad ? Amelyik leginkább megérintett, arról pont nem feltételeztem volna, de az egy teljesen egyedi hangulatú. a többi esetben, mikor kezded érezni, hogy na, találtál egy kicsivel jobb (vagy kevésbé szar) véget, ott mindig kapsz egy akkora pofont a végén, hogy utána kifejezetten csúfnak tűnik az egész.
jaja, azért van szerencsére ilyesmi egy-egy játékba, de említésre méltó dolog és azért, ha nem is ilyen irányú , de sok nagyon szép pillanatot találtam, amit mindenképp oda kell adnunk neki sztem ! Ha fikázni tudjuk és igazából nem is alaptalan módon, ugye , akkor azért ezeket is el kell mondani !
Az a komoly, hogy nem is egy, messze nem a fő cselekmény vonal mentén volt ! Ergo a mellék küldik is annyira fel vannak töltve, hogy aki "speed runba" végigtolja, az megkockáztatom, kis túlzással igaz, de felét nem is látja ! -
Alpi.
addikt
Jaja, nem vagyok biztos, hogy bárminek is végig néztem volna valaha a stáblistáját, de ezt ma én is hagytam lepörögni !
Amugy iscsak ott gubbasztottam teljesen elveszve. Nehéz volt elhinni tényleg ! Kapsz egy olyan véget, hogy meg is semmisülsz tőle... Mennyire nem megszokott ez ! Sajnos az élet produkál néha, néha és pont ugyan ennyire nem is tud az ember mit kezdeni vele elsőre. Az ilyenek miatt (is) mondom, hogy ez egészen más szinteken van, mint más játékok, de nem csak a játékok, hanem kb. bármi mostanság. 
-
Entonik
tag
-
modflow
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Egyébként őszintén szívesen játszanék ilyen grafikával is ha ez azt jelentené, hogy iszonyatosan mély játékmenetet, ok-okozat rendszert kapunk, merthogy nem kell annyi erőforrást ölni a grafikai részletességbe. Emellett ezt is lehet stilizálva hangulatosra csinálni.
Itt van például valakinek a videója aki 1 éve a '18-as gameplay alapján csinált egy PS1 grafikájú demót PS4-en Dreams-el: link Ennek is szerintem van egy tök jó hangulata.
Itt van pl. a The Last Night is, ez is gyönyörű szerintem (bár annyira eltűntek a készítők, lehet mégsem olyan egyszerű a ps1 grafika megalkotása modern fény- és tükröződés rendszerrel
)Bár lehet azért mondom ezt mert nem Fortine-on meg újabb COD szériákon nőttem fel, hanem emulált OG konzol játékokon

-
modflow
veterán
-
.LnB
titán
-
tomazin
veterán
-
nubreed
nagyúr
-
_Balee_
aktív tag
-
shotika
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
viszont a cyberpunkban vhogy nem találtam meg ki vagyok, a világ nem adott rá választ, hiába kerestem.
viszont már csak a befejezés van hátra, az meg nem szalad el, megvár ha újra hívogatna a világ.akkor en javaslom, hogy csinalj egy mentest es menj a befejezes fele. a valasz amit keresel ott van, de egyszavas valasz nem lesz. ugyanugy, ahogy night citynek is ezer arca van attol fuggoen, hogy honnan nezed (
), V szerepe se egyertelmu.es a jatek sose mutatja az egesz varost! a befejezese nelkul ertheto az uresseg.
-
törölt tag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
zseko
veterán
Ez az lenne mikor a
Maelstrom bandától meg kell szerezni a pókot? Én életben hagytam, sőt, még az előző vezért, Bricket is kiszabadítottam, aki akkor azt mondta, nem felejti el. Az épületből kijutva viszont így nem az a paranoiás nő, Stout várt, hanem Gilchrist, akit elkapott, mint feltételezett téglát. Aki egyébként valóban a tégla volt, kiderült az épületben az egyik számítógépről...
Én nem szembesítettem vele, de érdekelne mi történik akkor ha igen. -
edari
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jinxb1rd
addikt
-
D1Rect
félisten
-
D1Rect
félisten
-
Mopar426
tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
Ennyire nem is voltak bugosak, de volt róla nem kevés szó anno, csak ugye megoldották, ahogy itt is meg lesz oldva. A szépre könnyebb emlékezni.

Azóta mindkét játék rendben van, a DS-be amúgy csak 198 órát tettem bele, az fps droppos sz@rul futó DG-ba meg 130-at. Csak a bezzeg az exek hozzászólás bántotta a szemem, mintha az lenne a gaming alfája és omegája. Van élet a sony-n innen és túl is, rengeteg jó játék készült, nem csak a LoU,GOW stb. -
VikMorroHun
őstag
-
SenorGrande
senior tag
-
nubreed
nagyúr
Ezt már írtam feljebb, hogy nálam is ez van. A quick access-ben lecseréli a maxdoc -ot egy fejlettebb változatról amit szeretek használni (mk2), mindig craftolom, a sima mk1 -re. Sőt, a gránátokkal is ezt csinálja. Ez egy bug, remélem javítják. Bár most, hogy forr a levegő a CDPR -nél és az alkalmazottak és a vezetés totális konfliktusban van egymással, nem, tudom lesz e még most év végén bárki is ott aki neki áll patchet írni... szar helyzetben vannak de nagyon.
-
csababarca
őstag
-
Executioner
tag
-
Peace
nagyúr
-
DzsannyX
tag
RubbishBin fórumtársnak lejjebb kifejtettek szerint.
#14915 -
DzsannyX
tag
Az idézett mondat, nem azt jelenti, hogy csinálj jobbat. Persze, ha szerinted ez az értelme lehet csak, akkor miről is beszélgetnénk.
Vicces egyébként, hogy egyből személyeskedésre fogod, és gúnyos hangon rajongásom tárgyának titulálod ezt a játékot, mert nem az.
Egyszerűen elismerem az alkotó tevékenységet, teljesítményt. Ezt nehéz megemészteni?
Nem tudom feltűnt-e, hogy sem a Microsoftról sem a Sony-ról egy szót sem ejtettem.
Meglehetősen szánalmas próbálkozás másnak a fejébe gondolatokat plántálni, amiket csak Te találtál ki, és azzal vitatkozni, azt támadni. Ha erre van igényed, állj meg a tükör előtt és vitatkozz magaddal. -
Fitzgerald
veterán
Ha a Marston-féle szál befejezésére gondolsz, az szerintem elég langyos lett.
Az egészet egy jól eltalált Il buono, il brutto, il cattivo-jellegű dologgal kellett volna lezárni, amit meg is próbáltak végül is, de nem igazán jött össze.
Az Arthur-féle szálnak viszont jó volt a vége, kb. ott kellett volna lezárni az egész fő vonalat.Ez elsősorban nyilván azért nem így történt, mert ugye Arthur meghalt, kellett valaki akivel tovább lehet játszani a játékot, illetve ez szolgált prologue-ként az RDR1-hez is... -
Zoleee83
addikt
Ne forgasd ki, azért is beleállok ebbe.
Nem a lovaglással van baj, hanem hogy az igényes fősztorin kívül merő dögunalom a játék. Semmi ingerem nem volt mellékszálakat csinálni, mert nem késztetett rá a játék. Itt a legutolsó mellékküldit is azért kezdem el, mert érdekel mögötte a cselekmény, meg a rengeteg leírás.
RDR2-ben a 6000. moneeeey beszólásnál meg a menjünk arrébb egy táborral 5.-jére mert megharagudtak ránk, meg legszívesebben nyakonvágtam volna az írót.
Pedig szerettem azt a játékot is, csak van jobb tőle. -
Zoleee83
addikt
Mégis az RDR2 olyan szinten volt vontatott, mint egy brazil szappanopera, óriási open word, jól is futott miután meghegesztették, de tartalom azért véleményes mennyi volt/van benne az is ilyen menetközben lóháton beszélgetős, hogy ne csak a kutyagolás legyen órákon keresztül. A CP-ben még mindig prológban tartok, a hibái ellenére is köröket ver az agyonsztárolt R* játékra minden tekintetben, tartalmilag meg pláne. Persze tudom, almát a körtével.
-
WATERDACA
őstag
Itt a gameplayt összehasonlítani RDR2-vel vagy GTA-val olyan mintha a sertéshúst akarnád a csirkével összehasonlítani. Teljesen más játék, más célközönséggel.
Hogy maradjunk a földön: a Cyberpunk 2077 egy agyonhypeolt játék magas ígéretekkel, amelyben egyértelműen a CDPR keze benne van és én is azt írom, ez erősen rányomja a bélyegét a jövőre nézve.
Sokszor érzem még úgy PC-n is hogy ez a játék félkész, de az a durva, hogy így is hazavágja a 2020-as videojátékok tömérdeknyi részét.
A Rockstar nem hazudott, de egyértelműen bizonyította az RDR2 startja PC-n is, hogy ők is csak emberek, nem kell pre order és egyéb hypeolás, a végeredmény számít úgyis.
Másrészről nekem elég erős fenntartásaim vannak Rockstarral kapcsolatosan, amióta az alapítók kiléptek a cégből. RDR2 multi egy csalódás, singlere nincsenek új tartalmak, gyakorlatilag olyan szűk célközönsége van a játéknak, hogy egyik kezével tökön szúrta magát az R*, másikkal pedig degeszre ette magát. De ez már egy másik téma.
-
WATERDACA
őstag
Az RDR2 PC-s rajtja is botrányosra sikeredett, én például 1 hétig elindítani nem tudtam a játékot. Ez bizonyos processzor típusokat érintett, és rengetegen voltunk. Akkor is megvoltak a Reddites és egyéb média túllihegések. Ráadásul akkor a Rockstarnak csak 1 céleszközre kellett optimalizálni és azt is elb*szták. Úgyhogy ne jöjjünk ezzel. Ha meg nem hallottál erről a dologról, olvass utána. A Rockstar egyébként hasonlóan kezelte a dolgot mint most a CDPR.
Maradjunk annyiban, hogy a Rockstar sem szent.
-
shotika
őstag
-
Segal
veterán
-
RudY
addikt
Naplementekor ne akarj a sivatagban portyázni, főleg nem "kölcsönzött" és némileg sérült járgánnyal, aminek a fényszórói sem működnek. Kicsit kiszabadultam a városból, elhagyva persze a főutakat is, egy élmény volt. Persze saját jármű nem hívható a távolból, úgyhogy az atlétikai képességeim ismét szintet léptek visszafelé.

-
Dyingsoul
veterán
Kérlek mondj már egy jobb single player open world játékot ütős sztoryval az elmúlt két évből. Szívesen kipróbálnék mást is a CP mellett.
Más: Az új NV driverrel nekem is előjött a screen flickering probléma... A guruktól szeretném kérdezni, hogy van bármilyen csatorna, hírlevél vagy oldal amit követve azonnal értesülhetek arról, ha van hotfix az új NV driverhez?
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Cifu
Topikgazda
Nekem most egy fő küldetésszálbéli küldetésnél vannak gondjaim. Lopakodok, lopakodok, mentek folyamatosan... de ha meghalok, akkor az adott helyen egyből harcba kerülök. Iszonyatosan idegesítő bug, mert vagy 30x töltöttem vissza az állást és kétszer kezdtem el előről, hátha...
Ezzel együtt is alig tudom letenni, nagyon üt a hangulat mindenhonnan...
-
.LnB
titán
-
Maxxy10
addikt
-
headhunter86
senior tag
-
hombre[EU]
nagyúr
nekem a Bandage Wrapping ott van, nem tudom azóta szereztem-e,mert nem is járok a menüben(max fegyvert cserélek). annyira rpg,hogy így 16óra után (lvl10,street cred 10) is az elején lootolt ruhában vagyok és van 4AP,11perkem a levegōben
ehhez a játékhoz csak egy pisztoly meg hp poti kell, sima far cry -
Maxxy10
addikt
-
nanorambo
őstag
"mondjuk a Deus Ex rajongókat irigylem, mert ők megfogták az isten lábát."
Ne is mondd. Nagyon szeretem a deus ex játékokat. Itt Corporate háttérsztorit választottam. A játék első 15 perce szinte egy az egyben hozta a deus ex hangulatot.
Azóta is nagyon deus ex beütése van csak nyilván kicsit más hangulattal.
-
gyantaszuz
aktív tag
Nem tudom, ritkán játszom friss megjelenésekkel. Épp az ilyenek miatt. Meg évek óta nem veszek csúcshardvert.
Abban egyetértek, hogy van benne valami nem megmagyarázhatatlan sterilség, ha kilépek az utcára (talán pont amiatt, amiket írtam korábban, pl. hogy nem szólítanak le az emberek).
Valóban, a Deus Exen nőttem fel, nekem teljesen arra hajaz, szóval már csak ezzel megvettek kilóra. Viszont a Deus Ex sosem volt egy sikeres játék az eladások alapján. Réteg termék.Nézzük a pozitív oldalát. Hiszek benne, hogy nem veszik félvállról a visszajelzéseket és néhány patch múlva egy olyan játék lesz, mint amit beharangoztak.
-
Vesa
Topikgazda
-
WATERDACA
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért indítottam egy férfi karaktert és
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Én nem szembesítettem vele, de érdekelne mi történik akkor ha igen.

Cifu
Vesa