Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mojmir
csendes tag
sziasztok! segítsetek megérteni, hogy hogy van az, hogy az ETH csak nyáron át áll a POS-re, de már lehet stakingelni?
-
mojmir
csendes tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
hát, hogy értsem mit mutat
kezdetnek
itt ez a chart, heti. azt látom van benne egy jól észrevehető emelkedés, a százalékos változás viszont negatív, és a chart is piros, tehát akkor most mi a negatív és mi a pozitív. ez elég core feature, hogy értsem, hogy mit mutat egy chart. attól még, hogy lite, még kell működnie -
mojmir
csendes tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
ja vágom, de szerinted ez a chart intuitív?
-
mojmir
csendes tag
-
mojmir
csendes tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
hogyogy minek? hát, hogy lássam, hogy mennyi pénzt keresek vagy veszítek. ez még a legoldszkúlabb kereskedőszoftverben is megvan. ha ezt nem tudom, hogyan hozok döntést arról, hogy eladjak vagy vegyek még? miért kell erre egy másik alkalmazást használni? nem ismerem a coingeckot, de kösz, megnézem
-
mojmir
csendes tag
válasz
nort_on
üzenetére
nyilván mindent meg lehet tanulni, de a binance rohadtul nem intuitív. az, hogy miből mennyim van, kb a legalapabb usecase, itt meg a kamra sarkába van rejtve. amúgy kösz

de azt itt se látom, hog az általam vett három eszköz hogy teljesít. csak a napi összesítettet mutatja, met a 30 naposat (úgy, hogy két napja regeltem)
-
mojmir
csendes tag
válasz
nort_on
üzenetére
köszi! próbálgatom, de elsőre az a benyomásom, hogy tragikus a UX-e a binance-nek. hol látom pl, hogy milyen coinjaim vannak, azok mennyivel érnek többet vagy kevesebbet? ez coinbase-en pl egy assets menüpont és csókolom. kb erre vagyok a leginkább kíváncsi, de itt egyszerűen nem találom
-
mojmir
csendes tag
válasz
nort_on
üzenetére
kösz. ennek a BUSD makernek utána kell néznem, mert lövésem sincs miről beszélsz
mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a már coinbase-en lévő cuccaimat áttegyem binancere? eladóm, és a sima dollárt kiutalom, majd vissza a binance-re? vagy a conbase walleten keresztül?
bocs, ha nagyon rookie vagyok, de nagyon rookie vagyok
-
mojmir
csendes tag
sziasztok! havi szinten, játszós pénzzel szeretnék afféle blindfolded monkey jelleggel vásárolgatni. coinbase regem van. hogy a legyegyszerűbb bejuttatni a pénzt? jelenleg revolut nemzetközi utalást találtam csak. illetve örülnék némi jótanácsnak, mire figyeljek? hol vannak buktatók? köszi, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kezdetnek