Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
üzenetére
Hát engem annyira nem érdekel a btc se eth, mert az ilyen 80+20%-os tanácsadások ellenére 100%-ban kisebb tokenekbe fektettem / fektetek. Szóval örülnék neki, ha a kriptoban lévő piaci tőke valamelyest átrendeződne.
Én nem hiszek abban, hogy a korábbi sémákat a 2021-es év után rá kéne húzni még erre a piacra, és jó lenne az is, ha a btc meghatározó szerepe picit letörne
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
A ponzi lenyege, hogy aki eleg hulye volt hogy koran felult a vonatra, folyamatos pozitiv megerositest kapjon a jo donteserol, maskulonben vonna ki a toket azonnal. Pl azzal hogy az elert sikereket, gyulo kamatokat mutogatja, hogy a user oruljon a papiron vezetett haszonnak. Aztan ujra visszaforgassa, veletlenul se vegye ki, mert akkor baj lehet.
Ezt anno a Quaestor is tudta, csak annyival szofisztikaltabban hogy Eccel sem kellett hozza, megcsinalta a site helyetted :) aztan az is eljutott valahova, pedig nem 1 fontos cegcsoport volt :)
Ilyenkor 1 kerdest illik feltenni: ha ez valoban mukodik, hogy a viharban lehet hogy csak anonim Guptak terjesztik a szent iget, hat itt mindenki mas hulye?
Pl mi akadalyoz meg egy nagybankot vagy akar BTC ETFet jegyzo ceget hogy 100M-et, 1mrdot ebbe toljon es kaszaljon 1 ev mulva 180%ot?
Ha ez ennyire jo es ez a kanaan, miert nem mindenki ebbe tolja a penzet? Hat itt tenyleg mindenki hulye hogy nem latja a lehetoseget??? -
-
-
GIORGIONE76
őstag
-
-
-
_ocsisajt
őstag
válasz
üzenetére
"Musknak nincs Shibaja, elvileg."
Pont ma beszéltem BFF-el, hogy ez a duma amit lenyilatkozott, mekkora egy Bullsh0t! Egyértelmű, hogy van/vagy lesz hamarosan neki, ő sem hülye, hogy meglovagolja ezt a hype-ot a kis tweetjeivel (sanszos, hogy fognak jönni még tőle ilyen irányban)...

Csak eszembe jutott erről a képről...
-
-
-
_ocsisajt
őstag
válasz
üzenetére
Én csak játékpénzzel vagyok bent (17.XM Shibem van bent), azt is 2400 körű vettem.

Remélem a legjobbakat...
(Ja és abból igaz a nagyobb rész az enyém, de édesanyám is részesedik, őt is kicsit befűtöttem akkor... Tudom, gagyi meg minden, de hát ez van amikor a valóság benéz az ablakon... Anno megbeszéltük, hogy neki elég lenne egy garzon is majd belőle
) -
Bubee82
őstag
válasz
üzenetére
Te hasznalod? Vagy mas botokat, mashol esetleg?
Azert kerdezem, mert sem a Pionex-rol, sem a KuCoin-rol nincsenek kimondottan pozitiv velemenyek (nem a botokra ertve, hanem az egesz platformra).
Meg olyan platformot nem talaltam, ahol relative nyugodtan aludva otthagynam a penzem a botnak. Es itt most kifejezetten olyat ertek, ahol trading bot opcio van.
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
Felolem a csalad teljes vagyonat beletolhatod, tokeattetes hitellel megszorva :)
Ha azt varod, hogy tapsoljak hozza hogy szted ATH szinten bevasarolni jo otlet (vagy esetleg tobb, mint puszta ermefeldobas, ami vagy bejon, vagy nem), akkor lehet jodarabig varnod kell :) -
kenwood
veterán
válasz
üzenetére
Nem ertem,miert kell minden egyes ertelmetlen baromsagara reagalnia valakinek. Mindket cryptos topic szinte csak rola szol.
Lassan 20 eve vagyok itt ,de ennyire sotet,irritalo kepzodmennyel meg nem talalkoztam.
Csak azert ujra elofizetek a premiumra,hogy el tudjam tuntetni azt az irtozatos mennyisegu szemetet,amit 0-24-ben ideokad a forumra a ficko.
Majdnem annyi commentje van 1.5 ev utan ,mint ami neked 12 alatt jott ossze .... -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
érdekes ,mert 4 en néztük meg a haverokkal a demot probálgattuk és senkinek nem jött össze.Nincs egy 4 kézlább tök egyszerű program amibe megadod hogy ennyi az annyi és vesz a megadott értéknél meg elad. Ez helyett van panki sell meg minden ákom bákom opcio még mellé de minek azt nem tudok 2 rublika kellene csak összesen ahol megadod vétel és eladás opciót és kész ez helyett teljesen meg van bonyolítva az egész
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
A lotto lehet a hulyek adoja, de DOT ba telibevasarolni 410% emelkedes _utan_, lokalis csucson billego arfolyam es kifeszitett RSI mellett, mikozben a BTC viszi a show nagyreszet sem egy kesz eletbiztositas :)
Meg hullamokat sem lehet rahuzni kb sehogysem.
Innen szerencses ha csak 30%ot korrigal lefeleEzeket akkor erdemes vadaszni, es finoman megkinalni egy kis 3-5x leveragel amikor az MA50 kezd felfele gorbulni, na az DOT nal pont 16-20 kozott volt.
Na de eszrevetelezes vege, elvegre a 18as csomagot sikerult jol kiszorni 40-41 kozt
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Na igen, az stabilan koveti az inflaciot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebben a magassagban mindig azert rossz a kiszallom, mert felek, hogy hirtelen bezuhan. Beragadni magas arfolyamon a legnagyobb szivas.
Tan innen a topikbol is volt par ember, aki meg tavasszal megragadt 3600 folott, mert bevasarolt, csak keson tette. -
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
Akkor ha mar ugyis elmesz binancehoz kerdezoskodni, nyugodtan megkerdezheted azt is, hogy ha 3-4 napos a hir, miert most kuldenek rola csak push notit.
(reszemrol lezartam, pont lexarom kinek mi a hasfajasa egy timestamppel kapcsolatban, ha nem tetszik, ugorjon...)
Effektive ezt leirni tobbe kerult mint a hir erteke vagy elonye -
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
Now you can trade crypto with HUF on Binance P2P
2021-09-24 14:17:SS
Hungarian users can now buy and sell crypto with HUF on Binance P2P. Buy and sell BTC, USDT, ETH, BNB, BUSD and DAI and pay in HUF. Binance P2P is completely free, fast and convenient. On Binance P2P platform, choose HUF under Fiat and select your desired payment method (We recommend Bank transfer) Users can also make Buy & Sell Advertisements at their preferred price on Binance P2P -
MPowerPH
félisten
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
hogy 0-24 csinálja
és nem akarok ilyen stop lost sem beadni.
Pusztán azt akarom ha mondjuk 3000 az eth akkor vegyen usdc ből ha 3200 akkor usdc ha 3000 akkor megint trade.
Ha meg nem éri el akkor maradjon meg a coin most csak egy általános dolog volt. igy nem kellene mindig figyelgetnem az árat. -
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
bocs de szerintem 120 dollár elég sok havonta főleg ugy hogy
kiprobáltam a demoval kb 3000 ret eddig kb 50 centet hozott és 2 órája megy 3 db
profilban közel sem biztos hogy annyit...
kinek mekkora a portfóliója szerintem nem tartozik ide mindenki a saját zsebébe turkáljonA linket ksöz meglesem
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Networking N2024 24 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- t?

kár, hogy nem 500 jurót toltam bele

Valaki irta itt tegnap, hogy orosz rulett, 6 taras pisztolyba 5 golyoval.

egy 1000 toltam bele