- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
üzenetére
Ez a függvény nem létezik Win7 alatt, Win8-ban lett bevezetve, de szerintem is jobb lenne Win10-re áttérned ha módod van rá, legálisan letölthető a hivatalos weblapról, meg tudod nézni mennyire működik jól a gépeden, és tudod később regisztrálni, addig bizonyos funkciók korlátozva lesznek, de működőképes.
-
zerodot
aktív tag
válasz
üzenetére
Ahogy #8238 fravik is írja, kapcsold ki a 2FA-t, majd újra be, és akkor mentsd el az (új) seed kódot. Már bekapcsolt 2FA-nál ezt jellemzően nem tudod megtenni - csak bekapcsolásnál mutatja meg a platform biztonsági okokból.
Nem emlékszem már h a Krakenen pontosan hogy van, de előfordulhat, hogy lesz valami ideiglenes korlátozásod a 2FA ki/bekapcs miatt. Binancen pl. 24 órára letiltják ilyenkor a kiutalásokat.
-
fravik
tag
-
Danex
addikt
válasz
üzenetére
levonás után 2 napon belül megérkezett nekem
(#1638) littlemole
bitcoint kell küldened rá és abból tudod venni a többi valutát, tehát közvetlen nem tudsz feltölteni rá.COinbase, Kraken-re tudsz előtte dollárt utalni, majd onnan tovább.
De csak ,hogy érezd a 10$mire elég... ha SEPA utalással csinálod, akkor 3000Ft (~10$), felett 2600Ft az utalás díja.
A Coinbase levon egy kicsit rólad mikor átváltod a $-t BitCoinra, majd még egy 1000-rest levon tőled mikor kiutalod a kereskedő oldalra.
Tehát van kb 1800Ft-od 5600Ft-ból, mire tudsz kereskedni. A Cryptopiáról a kiutalási költség valami 24$ a jelenlegi árfolyamon.
Én beszoptam ,hogy nem néztem utána, te ne tedd
nem éri meg aprópénzzel játszani. -
Yutani
nagyúr
válasz
üzenetére
Adózás topik a bitcoin.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem éri meg aprópénzzel játszani.