Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz varmi2 #20214 üzenetére

Mindenre rá lehet fogni,hogy más és anno az eth ra is ugyan ezt írták és szerintem nagyon sokan nem gondolták volna még innen a csoportból sem azt,hogy meg fog ugrani.
    Én nem azt mondtam most 100 euros solanaból 5000 euro lesz de egy 500-1000 euro közé várom. És hogy miért azt is leírom a btc ből kifog áramlani a pénz és a töke ,mivel más projektekben sokkal nagyobb potenciál van.Hogy érthető legyen valaki berak 10.000 eurot akkor az nem mindegy ,hogy 50 ezer lesz vagy felmegy 13 ezere mint a btc esetében.Túl magas az ár és nagyon sok pénzt kell kockára tenni pici nyereségért is. Ha visszatekintesz akkor a solona sokkal jobban ingadozik 130-190 euro közt ugrált tavaly még 8-50 euro ért is volt darabja. Na most ha valaki 10 ezret berakot a 8 euros projektbe az már ment neki minimum 20x értéket. Ellenben a btc vel meg kereset volna kb egy 2-3x értéket azért nagyon nem mind1. (és kockáztatod a pénzed itt is ott is mint egy szerencsejáték szóval nem lehet azt sem mondani magyarul hogy a btc egy életbiztosítás az árra bármikor bedönthető az árfolyam a megfelelő mennyiségű érmével és ezek akár lehetnek különbőző walletokon is ,egy személy vagy társaságnál nem mondom 2x a Micro cég miért vásárolgat fel rendszeresen)

Új hozzászólás Aktív témák