- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
6absbulldog
tag
válasz
Wolf Rambo #17855 üzenetére
Persze, az egy wallet, megvan a seed phrase-ed (12 v 24 szó), akkor tiéd a teljes kontroll a crypto-d felett.
Más: Most olvastam, hogy a crypto.com "véletlenül" átmozgatott sok százezernyi ETH gate.io-ra, azok megcsinálták gyorsan az auditjukat, majd visszaküldték az ETH-t crpyto.com-ra.
Ez azért kérdéseket vet fel. -
6absbulldog
tag
Hihetetlen, ami az FTX körül zajlik és napról napra egyre több minden derül ki.
A nagyobb váltók most twitteren mutogatják a tárcáikat, hogy lássák az emberek, hogy nekik mindenre van fedezetük. Közülük a crypto.com tűnik érdekesnek, mert náluk a fedezetük 20% shiba inu-ból áll
Nem megnyugtató az biztos (de lehet, hogy semmit se jelent). -
6absbulldog
tag
válasz
dobolan #17702 üzenetére
Coinmarketcap-en a circulating supply nem igazolt, hanem self-reported. Első red flag.
Illetve a második, mert az első a chart, ami tipik shitcoin mozgást mutat.
A harmadik, hogy a weboldalon a csapat tagjai nem vállalják magukat.CKB - minden infó elérhető róluk, jelenleg is fejlesztenek és az idei wallett address szám a duplája a tavalyinak, illetve a befektetőik révén van pénzük átvészelni a medve piacot és közben fejleszteni. Kb minden infó elérhető róluk.
Felesleges a két projektről egy mondatban beszélni, mert más liga.
-
6absbulldog
tag
SOL mögötti pénzemberek kifizették a lopott crypto-kat, Harmony esetén nincs ilyen támogatás. Úgy tudom, (de aki jobban benne van javítson ki), hogy a Harmony társulat coin eladással akarja/akarták megszerezni a pénzt, hogy kifizessék a lopott coinok értékét. Ez persze a coin inflálását jelenti.
Náluk is volt valami a hacken kívül még, de nem emlékszem már mi volt. Nem állnak jól, a versenytársak pedig elhúznak mellette technológiában.Illetve maga a tény, hogy nem tudnak kicsengetni 100M-et, azt jelenti, hogy nincs ennyi mozgásterük, azaz nincsenek befektetőik, ami szintén rossz ómen.
-
6absbulldog
tag
válasz
2thletme2day #15009 üzenetére
Elvileg Mr. P. villámháborúra számít, de ha nem úgy alakul, akkor egy hosszabb ideig tartó álló háború lehet ebből, ami lehet, hogy hosszabb időre nyomja le a piacot.
Aztán ott van a márciusi FED meeting, ahol az amcsi vezetők hozhatnak olyan szabályzást, vagy hírt, ami még lejjebb löki az egészet.
De ugyanígy lehet, hogy valami pozitívat mondanak és akkor megfordulhat a trend. Ezt senki nem tudja.Azt olvastam valahol és az RSI charton még nem értük el a bear market szintet, de közel vagyunk. Jelen pillanatban lefelé menő trendben vagyunk November óta, de hogy mi lesz azt senki sem tudja.
Amit tehetsz szerintem:
- Ha van pénzed, akkor DCA befelé minden héten.
- Ha nincs, de még profitban vagy, akkor adj el valamennyit, hogy legyen cash arra az esetre, ha még mélyebbre mennénk a következő hetekben és hónapokban. Ha nem megyünk mélyebbre, akkor persze ez kis bukó lesz, de ha meg lejjebb megyünk, akkor legalább tudsz vásárolni.
- Ha nincs cash és nem is vagy pluszban, akkor te tudod, hogy kell most neked KP valamire, vagy ki tudsz várni. Ez utóbbit javaslom.De ez csak az én véleményem, bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is.
-
6absbulldog
tag
válasz
LuckyL #14148 üzenetére
VC és Team tekinthető egyben, hisz ugyanazt a veszélyt hordozza magában mindkettő: nagy mennyiségben eladják és bedől az árfolyam.
Avax-ot és BNB-t benéztem, rosszul emlékeztem, elnézést.
Polka: 12% VC 30% Team
BNB: 10% VC 40% Team
Terra Luna: 26% VC 20% TeamA lényeg, hogy sok esetben a VC és a Team együtt 50%-ot foglal magában körülbelül. Valahol kicsit kevesebb. Ebből a szempontból a SOL is benne van a sorban, mert ott meg 37% VC és 13 a Team.
-
6absbulldog
tag
válasz
LuckyL #14144 üzenetére
Tudom, ahogy azt is, hogy a Cardano-t kivéve majdnem mindegyik top 20 coin VC heavy (polka, avax, bnb. stb). Csak valamiért a Solana esetén említik ezt meg mindig (gondolom a kiszivárgott videó miatt). Tavaly óta már nem a retail mozgatja a piacot. Aki fél a VC-től, az szerintem most hagyja el ezt a piacot.
-
6absbulldog
tag
válasz
Pietrosz #13781 üzenetére
A vásárló lehet, hogy nem szeretne adózni, ezért nem váltaná át.
Pck83 - gondolom , most kaptál pár privát üzenetet. Légy óvatos, lehet, hogy páran nem feltétlen segíteni akarnak, hanem meglovasítani a kriptót.
Ha jól sejtem, nem áll szándékodban megtartani a kriptót. Nyiss egy accountot valamelyik nagyobb exchange oldalon (FTX, Coinbase, Binance). Itt igazolnod is kell magad, nevedre címedre szóló számlával, szelfit kell csinálnod, stb. Kövesd végig az adott oldal regisztrációs elvárását.
Ha megvagy és igazolt személy vagy, akkor válassz ki egy kriptót és keress olyat, hogy deposit vagy receive. Generál egy címet neked (hosszú, sok karakterből áll). Ezt a címet add meg a vásárlódnak és először csak egy picike mennyiséget küldjön. Ha az megjött, akkor jöhet a többi. Ez fontos, nehogy félre menjen a teljes utalás.Az utalás sebessége attól függ, hogy milyen kriptóba akar fizetni, milyen hálózaton. Solana esetén pár másodperc alatt megjön, ETH esetén lehet 10-20 perc is. stb.
Ha megkaptad a teljes mennyiséget, akkor a trade vagy market menüben el is tudod adni aktuális árfolyamon!
Ha az adott oldalon, amire regisztráltál, nem találsz olyan kriptót, amiben fizetni akarnak neked, akkor nézz körbe másik exchange oldalon, de jobb, ha mondod a vevőnek, hogy olyan kriptóba váltsa át, ami elfogadott azon az oldalon ahová regeltél.
Eladás mehet azonnal, pl.: Coinbase vagy Binance-en azonnal is el tudod adni. Ha leesik az árfolyam miközben várod az utalást, akkor bukhatsz rajta.
De ha jól sejtem a vevőd valamilyen stable coinban fog fizetni (USDT, USDC, stb), ezek fix árfolyammal bírnak, nem buksz rajta.
-
6absbulldog
tag
válasz
LuckyL #13578 üzenetére
Meglepődnék, ha idén még leesne annyira minden, mint akkor.
Illetve pár crypto talán...
Nyáron ADA majdnem egy dollár volt, VET 6 cent, SOL 20 dodó, stb. Ha akkor vettél, akkor még mindig bőven pluszban kell legyél.Beesés lesz a jövőben persze, nem mondtam, hogy nem lesz.
-
-
6absbulldog
tag
válasz
FattyDove #13541 üzenetére
Szakik alatt nem feltétlen a minden lehetőséget lefedő youtuberekre gondoltam. Twitteren sokan elemeznek több dolgot (marketing érték, fejlesztői aktivítás, stb.) és az alapján be lehet lőni, hogy melyik lehet hosszabb távon jobb befektetés. Az, hogy rövid távon mi történik az mindig lutri.
Senki sem tudja, mi fog történni, de azért a rendelkezésünkre álló adatokból csak be lehet lőni egy irányt. -
6absbulldog
tag
A legtöbb blocklánc elszenved vagy hacket (ETH), vagy valamilyen leállást a kezdeti szakaszban.
Az, hogy centralizált megint egy félinfó. Az volt, mint minden lánc a pályája elején, hisz akkor még nincs sok node. Ahogy telik az idő egyre több lesz. Jelenleg már több, mint ezer node fut, ami messze több, mint pl: harmony vagy hbar esetén. Egy év múlva még több lesz.Bármi megtörténhet persze, de a jelen adatokból tudunk táplálkozni és kb semelyik másik lánc nem mutat ennyi pozitívumot összességében. Van, ami ebben jobb, van, ami abban, de ér mernék fogadni a SOL-ra. Ha megnézted az utóbbi hónapok beeséseit, akkor például az egyik leggyorsabban visszakapaszkodó coin volt.
Nem feltétlen kell az ETH-t legyőznie, elég nagy a piac. Ha tartja ezt a fejlődési ütemet, akkor ugyanazt az utat járja be. Szerintem.
-
6absbulldog
tag
Mindenki mindenképp kereskedni akar, meg ugrálni egyikből a másikba?
Nem jobb közép-hosszú távra befektetni? Vettél SOL-t, akkor ülj rá, tedd stake-be és várj. A szakik szerint ez a mostani ETH, és hasonló pályát fog befutni. Azaz a következő bikapiacra (2024-2025) ott lesz árban, ahol most az ETH va. Nem fillére persze, de minden jel erre mutat. Nem jobb, akkor örülni, hogy tudtál venni 200 dodó alatt SOL-t és várni?
Persze nem garancia a fent említett életútra, de minden jele ebbe az irányba mutat. És ez nem pénzügyi tanács volt, csak szólok. -
6absbulldog
tag
Úgy tűnik jövünk kifelé. Twitteren a régi motorosok szerint a legutóbbi bullrunban is volt ilyen 40%-os visszahúzódás, nincs itt semmi látnivaló.
-
6absbulldog
tag
Most lehet jó áron venni cryptot, szép kis korrekció vagy pullback vagy shake out, vagy akármi, ami most történik éppen.
-
6absbulldog
tag
Aki tud most vegyen SOL-t és CKB-t (NFA), és tulajdonképpen bármit.
-
6absbulldog
tag
válasz
GIORGIONE76 #12981 üzenetére
Köszi, nem vettem észre, hogy van ilyen.
-
6absbulldog
tag
NFT-kel foglalkozik valaki? Akartam csinálni, inkább csak próba jelleggel, de az elmúlt napok kálváriája után elment a kedvem az egésztől.
A következők történtek. Először FTX-en készítettem három NFT-t (kellett hozzá minimális SOL). A háromból egyet jóváhagytak, kettő azóta is vizsgálat alatt áll. Holott a három kép között nincs nagy különbség, a macska van rajta három irányból (és nem a hátsója). Közben kiírták az FTX-re, hogy most pénteken meg is szűnik az NFT-zés az international oldalon, menjek át a US verzióra.
Arra persze nem tudsz regelni, ha nem vagy a US-ben.
Írtam nekik, hogy mi lesz a két vizsgálat alatt álló képpel, de semmi válasz. Oké, akkor ezt elengedem.Megkerestem a legnagyobb Solana NFT marketeket. Előbb regisztrálnom kellett a Phantom webtárcára, mert azzal tudok mozogni ezeken az oldalakon. Ez meglepően könnyen ment.
solanart.io -val kezdtem. Jól is ment a regelés, de egyszerűen nem látta azt az egy NFT-t, amit az FTX jóváhagyott és amit átmozgattam a Phantom tárcába. Illetve újat nem is engedett létrehozni. Jó, akkor ennyi.
solsea.io ez már jobban ment, létrehoztam kollekciót abba pedig NFT-ket. Egy a gond, hogy nem jelennek meg a listában (más nem találja meg így), mert, hogy unverified NFT-t.
Annyit találtam google segítségével, mert az oldal egyáltalán nem segített benne, hogy van egy almenü, ott kell verifikációt kérni. Megtettem, kértek bizonyítékot, hogy saját anyagból mint-eltem, azaz hoztam létre az NFT-t (nem másvalaki fotója).
De ezt hogy bizonyítom?
Nincs RAW fájlom, telefonnal készült képek. Feltöltöttem nekik még párat, hogy lássák, az én macskám, én készítem a fotókat. Persze sosem kaptam verifikációt. Oké, akkor teszek erre az oldalra is.Mondom, megpróbálom a Nervos féle NFT piacteret: Kollect.me
Szépen, egyszerűen ment. Előbb egy unipass-t kellett regelnem, aztán mehettem fel ide. De ha NFT-t vagy kollekciót akarnék létrehozni, akkor a mentés gombnál elakadok, mert azt írja, hogy küldtek egy kódot a mailemre. Oké, meg is van. Csakhogy nincs arról semmi infó sehol (se a levélben, se az oldalon), hogy hova kéne ezt a kódot megadnom.Írtam mindkét félnek (kollect.me és unipass), de válaszra se méltattak.
És itt döntöttem el, hogy teszek az egész NFT marhaságra. Megy itt a duma, hogy tömeges adaptáció történik, mindenki megy a metaverse-be, meg NFT meg akármi.
De még nekem, aki benne van a crypto-ban, sem sikerül sehol egy vacak NFT-t létrehoznom, akkor az átlag ember hogy fog?
Messze van ez az egész attól, hogy akárki tudja használni. És akkor a virtual land vásárlást már meg se mertem próbálni. Képzelem, az milyen "könnyű" lehet. -
6absbulldog
tag
Nervos CKB-t nem nagyon zavarja, hogy bezuhanás van éppen.
-
6absbulldog
tag
válasz
6absbulldog #12804 üzenetére
Ha jól értem Star Trek NFT-k jönnek a Solanára, illetve már bejelentettek még egy partnerséget egy számomra nem ismeretlen céggel. Izgalmas három nap lesz ez.
-
6absbulldog
tag
Zajlik a Solana Lisbon rendezvény, olyasmi mint a Cardano summit volt pár hete. Várható pár partnership bejelentés a SOL ökoszisztémában.
-
6absbulldog
tag
Aki esetleg szakértője az XRP-nek az el tudná nekem magyarázni, hogy mi történik?
Értem, hogy a tőzsdefelügyelet vizsgálja és amíg nem zárul le, addig stagnál. DE!
Mitől fog felmenni az ár? Persze lesz némi beáramlás ahogy minden crypto esetén és mondjuk felmegy 3 dollárra. Oké.
De mitől megy majd feljebb? Értem, hogy zajlik egy összeesküvés elmélet, miszerint a bank kartell számára ez a kiszemelt lánc. Tegyük fel, hogy igaz az elmélet és a bankok lánca lesz.
Gazdasági végzettséggel sem értem, hogy ez hogy fog működni a valóságban.Felvásárolja a 10 leggazdagabb bank és az árfolyam felmegy mondjuk 100 dollárra (csak mondok valamit) a következő években. Ez eddig oké. De ha ekkor a 11-ik bank is akarna venni, akkor neki már 100 dolláros áron kell megvennie, azért, hogy megcsinálhasson egy utalást 50 dollárról? Nekem ez non szensz.
Azt sem értem, hogy ha a bankok ezt választják, mármint a Ripple-t, akkor miért menne fel az XRP árfolyama, hisz a bankok elég az XRPL-t használni.
Valaki esetleg el tudná magyarázni ennek az összeesküvés elméletnek a működését? És ha lehet, ne félmondatokkal, meg ne azzal, hogy DYOR, mert megcsináltam a saját kutatásomat és az jött le, hogy ennek semmi értelme.
Köszi.
-
6absbulldog
tag
válasz
F_Balazs #12696 üzenetére
Döglöttnek tűnt, de érdemes a twitteren követi egy adott projekttel kapcsolatos dolgokat, mert látható hogy folyamatosa zajlanak az események, amik egy idő után az árfolyamon is megmutatkoznak.
Twitteren érdemes bekövetni a "crypto tredin" usert, ami egy bot és 15 perceként küldi, hogy twitteren a BTC és ETH-n kívül melyik cryptot említi a nép leginkább. A SOL van a listán a leggyakrabban.
Illetve hasonló user van még twitteren, amelyik meg azt mutatja, hogy a fejlesztői fórumokon melyik projektet említik a legtöbbször. Ebből arra lehet következtetni, hogy mennyire érdeklődnek a fejlesztők/fejleszteni vágyók egy adott lánc iránt. -
6absbulldog
tag
Solana szépen avászkodik felfelé, már megelőzte piaci kapitalizációban a Cardano-t is.
-
6absbulldog
tag
válasz
kenwood #12640 üzenetére
Azért attól félni, hogy nem lehet majd cash-re váltani kissé alaptalan ma már.
Ha csak egy országban is működik az átváltás, akkor nincs baj. És mivel már van olyan ország, ahol hivatalos fizetőeszköz a BTC, valamint jön majd sorban a többi ország, ezért szerintem ennek már nincs valós veszélye. -
6absbulldog
tag
válasz
kenwood #12631 üzenetére
Ez rövid távon igaz, de hosszabb távon az a projekt marad meg, amelyiknek van roadmapje és haszna is.Vegyük példának az általad említett L1-es projektet, ami ment 10-12%-ot. A két évvel ezelőtti állapothoz képest, nem 10-12 az a százalék, hanem 5000. Így már rögtön más a leányzó fekvése. A logót váltós meg nem is fog létezni két év múlva.
Az a baj, hogy külön kell választani, hogy valaki rövid távon vagy hosszú távon tervez befektetni. Valaki milliárdos akar lenni egy éven belül, vagy házat akar venni 2-3 éven belül. -
6absbulldog
tag
válasz
Zoli-bácsi #12610 üzenetére
Nem értelek, a shiba tényleg 1 dollár lesz most pénteken 13:46-kor. True story bro!
-
6absbulldog
tag
válasz
Szada85 #12606 üzenetére
Nem befektetési, sem pénzügyi tanács. Csak a véleményem (bár nem engem kérdeztél), de szerintem a jövő nagy területei crypto területen:
- decentralizált Gaming
- decentralizált Social platformok
Illetve a láncok közötti kommunikáció. Ez utóbbiról pár sort írnék a vége felé pedig arról, hogy melyik lehet a jövő egyik gyöngyszeme (szerintem).Három projektet figyelek, amelyek az interoperability-vel foglalkoznak:
- Polkadot: Úgy tudom, itt limitált a láncok száma és a csatlakozott láncok direktbe egymással nem fognak tudni kommunikálni. Illetve ez a projekt már felfutott, vagyis most fut fel éppen.
- Cosmos - Ez is most fut fel és itt pedig nincsenek rákényszerítve a fejlesztők, hogy vegyék az Atom-ot, ahhoz hogy használják az interoperability képességet. Vagyis nem látom, hogy később akkor miért menne fel az árfolyam (100-at elérheti most is, de hogyan tovább?)-És akkor a titkos favorit: Nervos network (CKB). Náluk az IO úgy működik, ha jól értem, hogy ha csatlakozik hozzájuk ez ETH, majd a Cardano is, akkor direktbe tud menni a kommunikáció akár az ETH és a Cardano között is (csak példa). Ha pedig app-ot vagy bármit fejleszt valaki Nervos-ra, akkor vennie kell a CKB tokent is. A projektet méltatta charles H. is (Cardano atyja).
Miért gyöngyszem a CKB:
- Nincs limitálva, hogy mihez építenek ki hidat, így elvileg akár az összes blocklánc ráfűzhető
- Jelenleg 2 cent körül van, tehát most még olcsó
- Nincs listázva a nagy exchange oldalakon (talán csak Binance-en a nagyok közül)
- Kevés szó esik róla, most kapja fel 2-3 kisebb youtube-er, majd gondolom később a nagyobbak is.
- Alacsony Market cap.
A fentiek miatt úgy gondolom, sok a növekedési potenciál benne.Továbbá:
- Smart contract platform, van NFT, unipass (email cím használata wallett address helyett), DEFI folyamatban. Gyakorlatilag mindent tud, amit egy top 10-ben lévő SC blocklánc tud és ott vannak a fent említett pluszok.Ebben a bull run-ban kb 10-20 cent lehet a top, de a következőben simán 1-2-3 dollár. Ha valaki most 1-2 centen vásárol be, akkor az 2025-re simán 100-200-300 szoros szorzó lehet.
Több száz dollár ez sem fog elérni tekintve a tokenek számát, de most még jó lehet beszállni.Jah, van stake-ing mehcanika is, 3-4% APY-jal.
És akkor még egyszer, mindez csak szerintem, és nem tanács senkinek, semmilyen formában.
-
6absbulldog
tag
válasz
Bubee82 #12576 üzenetére
Egyetértek az ismerősöddel. Korán kell beszállni egy jó projektbe (pl: Most a CKB 2 cent körül van, és azzal, amit tud - a béna tokenomics ellenére, 2025-ös bikapiacra simán lehet belőle 1-2-3 dollár).
A most felfutó bikapiacon akkor lehet nagyot szakítani, ha legkésőbb a nyáron volt nagy bezuhanás alján vásárolt be valaki. -
6absbulldog
tag
válasz
llacee #12257 üzenetére
Aktív a smart contract, mégsem árasztanak el minket appokkal a fejlesztők. Az NFT piacuknak sincs akkor híre twitteren, mint pl.: solana-nak.
Szerintem egyszerűen elkéstek mindennel, SC-vel, NFT-vel.
Ettől még persze biztosan nőni fog, de ebben a bullrunban nem hiszem, hogy eléri a 10 dollárt. Majd pár év múlva. -
6absbulldog
tag
Ez viszont megint meglökheti a SOL árát:
[Social media on Solana]
Az NFT után egy újabb trend. -
6absbulldog
tag
válasz
BeLucZ #11526 üzenetére
KB annyira van bezuhanva, mint a többség, amíg 25 dollár felett van, addig jó vagyok, úgyhogy nem aggódom. Intézmények nem pump és dump-ra vásárolnak be, hanem hosszú távra. Van elég anyag erről a youtube-on azoktól, akik kicsit mélyebben elemzik a dolgokat. Pl.: investanswers
De meglátjuk a következő pár hónapban. -
6absbulldog
tag
válasz
BeLucZ #11517 üzenetére
Fel fog menni ne aggódj. Intézmények vásárolják nagyban, múlt héten arányaiban többet vettek mint BTC és ETH-ból (azokból gondolom már megszedték magukat). Nézd meg kik állnak a SOL mögött, ezek fel fogják pumpálni az árat az egekbe. Szeptember pedig kb. minden crypto esetében gyengélkedés. No para.
-
6absbulldog
tag
válasz
nort_on #11514 üzenetére
Mindkét info fals, Solana láncon 400.000 TPS (tranzakció per sec) hajtódott végre és akkor halt le. 65000 TPS a limit, és azzal így is a leggyorsabb lánc. De arra nem számítottak hogy ez felugrik 400 ezerre (összehangolt támadás volt gondolom). Mondjuk lekezelni illett volna valahogy, de gondolom ez a hajnali node upgrade megoldja.
ADA esetén is egy fake hír ez az 1 TR per block.
-
6absbulldog
tag
Coinbase-en ha rámentek valamelyik cryptora, akkor nektek is connection error-t ír? Már vagy három napja ilyen nálam.
-
6absbulldog
tag
válasz
coppola #10837 üzenetére
Ment már csődbe nagy ex. de nem biztos, hogy ezzel is az lesz.
Egy biztos, hogy én 2-3 hete nem tudok onnan pénzt kiszedni sehogy (csak ha USDT, USDC-re váltom és átviszem egy másik exchange-re).
Az elmúlt hónapokban sok támadás érte őket politikai oldalról, sok országban korlátozták őket, a vezető lemondani készül, stb. Nem tudom, mi lesz vele, de egyelőre nem használom (pedig a kedvencem volt). -
6absbulldog
tag
A hír igaz, csak nem Michael Saylor, hanem az oroszok, és nem dupláznak, hanem nulláznak.
Csodák nincsenek, ez is csak egy scam.
Intő jelek:
- kommentek és chat kikapcsolva
- régi interjú videó összevágva
- ha megnézed a weblap kié
- ha megnézed a youtube csatorna többi videóját -
6absbulldog
tag
Pedig délelőtt akartam bevásárolni, de mondom várok délutánig, hogy lejjebb essen minden, erre lehalt a Binance
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!