Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Persze ez így elmondva szép és jó ,de azért én nem úgy vettem észre hogy innen bárkinek is annyira megszaladt volna akár az elmúlt pár évben a szekér... amikor páran még 10 rugora is huzzáka fogukat....
Ez amit leírsz egy folyamatos befektetési folyamat, ezen kivül pedig türelem kérdése az egész. Ha eladja bukoval akkor meg kell várni azt a pontot amikor többet tud visszavenni és nem vásárolgatni amikor felszalad mint valami pánikvásárlás vagy eladás...
Nagyon egyszerű fent az ár elad lent az ár visszavesz.
Azért tuti hogy vannak sokan beragadva magas összegen ha régen eladtak volna stabilba akár még bukoval is most 2-3x mennyiséget venne vissza ugyan abból a pénzből. Lehet hogy várni kell rá 1-2 évet de akkor is. Ha csak holdozod akkor semmi nincs ez a hajó elment. A stakelésről annyit elég veszélyes dolog és nem is akárhol tudod megszakítani az előre lekötött időre. Elég nagy hülyeség nekem is van bent eth-m , és azóta már volt 1 pumpa amikor sokkal többet ért volna , viszont mivel stekben van nem tudok vele mit csinálni. Most kb ugyan abból a pénzből többszöröst vehetem volna vissza. Most majd jönnek az okosok hogy szar helyen kötöttem le stb és a binanc a tuti és a többi meg ki lehet azt venni és etc.... (de köszi ebből nem kérek tudom hol kötöttem le és azt is milyen feltételekkel el is fogadom) ezt csak azért írtam le hogy ez a stek dolog sem annyira tuti ahogy itt páran írják... igazából akinek kevés a pénze annak teljesen bukó lehet.Itt az szakít aki fent elad lent vesz , és az egész mint írtam türelem kérdése. (akinek van az nagyon sokat nyer akinek nincs az pedig bukik sokat) -
torma1981
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
De semmi szál nincs. Én is fullosan igazoltam magam. Soha nem csatlakoztam semmilyen vpm-re. Milyen doksik kellenek, ha már egyszer igazoltam nekik?
Vicc. De persze most a legszarabb minden nem is tudom átváltani a coinokat és kivenni az összeget. Meg ahogy nézem útlevelet kér. Nincs útlevelem érvényes. Akkor mivel igazoljam magam?
-
Madwe
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ftxre van sepa instant ami pár mp (igaz magyar bankok nem támogatják se revolut) a rendes sepa meg ott van fél nap alatt kb… befele is, kifele is. Csak nekem vmiért hétfő óta nem engedi… ki se listázza már, hétvégén volt vmi change náluk, akkor tűnhetett el…
ftx-nek külön van ftx.us meg ftx.com a világ többi részére… de ez sok cexnél így van, az oka az hogy usaban sokkal szigorubbak a feltételek, s rengeteg coint nem lehet ott listázni mert securitynek (részvénynek) tekintik, mert pl nem elég decentralizált - pl az xrp is ilyen.
kucoin, gate.io, binance s crypto is van usaban, ahogy ftx is… -
llacee
őstag
-
Kobe
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nem tudok rola erdemben nyilatkozni mert nem ismerem a whitepaper reszleteit. Gaming token, van alternativaja, kompetitorja, az fix, jobban kene ismerni miert ez az igazi a jolar kozul.
Binace chart alig 1-2 honapos, meg csak a lelkes pumpolas szakaszaban van, korrekcio (foleg szep korrekcio) nyomat sem mutatja a napos chart, ugyhogy ha a kezdeti lelkesedes kihul, ebbol meg siman lehet felezodes, harmadolas is akar
Nekem a chartja egy kicsit a FUN 2021 elejei chartjara hajaz -
S. Szabi
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ezt ugye nem tudhatjuk, én nem temetném azok alapján amiket olvastam, meg magáról a crypto.com-ról. Azért szerintem nem mindenki száll be csak úgy F1 szponzornak meg ad stadionnak nevet 🤷🏻♂️
#13242 Lmh: nem tudom, most ismerkedek ezzel az egésszel, nekem kissé laikusként úgy tűnik, hogy ha azt várjuk, hogy majd fel megy, de még nincs belőle sok, akkor lehet venni mikor épp lentebb megy. Nem tanács volt BeLucZ felé, csak amolyan hirtelen hozzászólás
-
GIORGIONE76
őstag
-
Kobe
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ugy gondolod, attol hogy naponta 2x beirod ide minden nap 2x ugyanazt es adsz helyzetjelentest olyanrol ami csak 980000 publikus helyen elerheto azonnali informacio, annak lesz barmilyen hatasa barmire?
Ha ugy veled igen, en tudnam javasolni a jeruzsalemi falat, annak is lehet mantrazni
.... Csak kevesbe zavarja a topik tartalmas informaciora acsingozo reszet. -
Kobe
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
Csak egy szemelyes jotanacs, hogy ilyen zabszemmel a hatsodban szerintem reszvenyeket / kriptokat, de ugy barmit ami nem fix kamatozasu es valtozik az ara, messzirol (ertsd jo sok kilometerrol) kerulni kell.
Szemmel lathato osszeget merek arra tenni, hogy kozeptavon minimum buko lesz a dolog, de 1 cent profit sem lesz belole, de a teljes nullazas sem kizart.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ne haragudj, de most jön a múltkori eth-s ath-s vásárlásod folytatása?
Ha jól rémlik, 2xxx-en vetted, add el most és nyersz rajta vagy várd a 10e-t, csak ne jöjjön a felesleges siránkozás, mert semmi értelme. Még most is ki tudsz szállni nyereséggel. Ha jól emlékszem a vételi áradra. -
-
-
-
-
Frozen
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
nem szabad, ezeknél akkor lehet nagyot alakítani ha megjelenés előtt vagy rögtön mikor kirakják elsők közt hozzá tudsz jutni,máskülönben nagyon nagy buko lehet belőle direkt a készítők is erre mennek lásd az összes magyar coint,elején megnyomja árat a sok jancsi aztán veszik is ki a készítők meg ahaveri kör a nagy lovékat) az árfolyam a napokban a régi charles is kicsit elindult fel előbb utóbb az is kifog törni elég ha valaki elkezdi pumpálni bele a lovét
-
-
Krix
őstag
-
-
-
Frozen
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
te miért szeretsz magas áron bevásárolni? utána meg megy a sírás,hogy nem tudsz kiszállni és beragadtál...
Akkor kell venni mikor lent van az árfolyam , és tartani.X idő után meg eladni amikor elindul felfele ,mert nem tudod hol fog megállni és mikor törik vissza.Amikor elindul valami fel irányba és beleveszel és utána visszatörik meg megy a sírás...
Többet ésszel mint pénzel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
BeLucZ
üzenetére
Utolag ugye konnyu okosnak lenni. Akkor en sem adtam volna el bagoert a kicsit tobb, mint 4 BTC -met.

De ember legyen a talpan, aki most kivalaszt egy shit coint -t, es beszur 3000 dodo -t. Mondjuk most rakj be 3000 -et a Charles -be, es lehet izzadni a chart folott. Ahogy nezem, pont beszallo van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kollegam volt osztalytarsai, 20 evesek, 2 hete vettek meg a szalonbol a GT-R -eket. Fel eve csinaltak egy shitcoint, es gondolom ott is volt par ember, aki betette azt a $3000 -et, hatha 30M lesz belole.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem sejtettem

de ez azért közel áll, egyébként a BTCnél sem jött egy az egyben, de ez lapján egy 3-3.5 dollár elvárható lesz év végéig az Adától..
.