- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Patry0t
üzenetére
CZ azt mondta, hogy ha a fejlesztők rárakják a láncra vagy mire (nem értek ehhez) akkor ők is fogják engedni az égetést. Hát ez megtörtént már és 12. én élesedni is fog a terran, szóval akkor a binance -n is lesz, legalábbis CZ ezt ígérte egy interjúban 1-2 hónapja, hogy ez nem rajtuk múlik.
Ilyen 300 millás volumen re számolgattak 1.2% al és ott már 1-2 év alatt is nagyon komoly coin égne el, most meg 3 billió felett vagyunk volumen ben majdnem 4.
Szerintem nagyon ígéretes a dolog, eddig mindent megvalósított a terra rebels, de aztán meglátjuk persze.Plusz még olyat is ígértek, hogy minden hónap végén is lesz összesítve egy 1.2% os burn, amivel nem tudom mi van mondjuk.
Meg pedzegették azt is, hogy lehet lesz szavazás, hogy az 1.2% helyett magasabb legyen a burn. -
Laraxior
titán
-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
ETC - Szerintem is örülhetnek, ha egyáltalán életben maradnak.
51%-os sikeres támadás miatt nagyon rossz lett a híre - szerintem. Egyrészt rossz, hogy ilyen nem csak elméletben történhet meg. Másrészről jól kezelték a dolgot, csak ugye ettől kezdve ott van a kisördög, hogy ha egyszer "központilag belenyúltak" akkor tulajdonképpen mi tartja vissza őket attól, hogy ezt máskor is megtegyék.
Márpedig a kriptó pénzek felé jelentős elvárás az, hogy senki ne tudjon kívülről belenyúlni a könyvelésbe. És ha ezt nem tudja biztosítani, akkor...
Más. BTC esés - amennyi volt mostanában, annyi bőven belefér az év eleji "szokásos" (időszakos) visszaesésbe.
Más. Én még mindig várom a világvégét!

Ha tényleg minden rendben van a gazdaságban, akkor értelmetlen volt bedönteni Karácsony előtt a részvénypiacot a világ fejlett országaiban. Egyébként egyszer muszáj lesz közölni az ünnepi szezon értékesítési adatait...
-
margithid
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Én sem raknék ilyesmibe pénzt, ha szerinted a legtöbb altban ott a 10x-és akkor rakj azoba.
Mindenféle BTC forkokba se invesztálnék egy fityinget se.
Annyi jó érme van baráti áron, miért nem azokat veszed?
Egyébként szerintem még mindig nem érdemes vásárolni, igaz írtam már régebben is, annyira lefelé mutat minden, hogy már az a gyanús... -
sparks
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Én még 22k sat-on vettem (ICO-val együtt átlagolva), pont most húztam le bittrexről és ez az átlag beszálló áram... belepakoltam anno kicsit több, mint 10 BTC-t (akkoriban az is olcsóbb volt). Azóta is HODL

Türelmes ember vagyok
A kibányászott BTC-im is megvannak még így 5-6 év távlatából, nem hajt a tatár, majd ha pár milliárdot ér, akkor gondolkozom a sorsáról ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most éppen 102k sat a Waves, persze lassan jön egy komolyabb korrekció, de volt már pár hullámvasút eddig is.
-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Félreértettél, nem viccelődöm a nyomorukon! Csak meglepődtem, hogy milyen szép tárgyakat tudnak hajtogatni egyszerű bankjegyekből!
-
GuMipOkE
senior tag
-
sparks
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Több részletben adtam el 10-15-20K környékén és aztán a leszállóágban is egy adagot. Simán megjött minden, elég változatos számlákra, de nem volt gond. Adóztam is utána, hogy az állam bácsi is boldog legyen

Ráadásnak az első igazi bevásárlás egy KNC bányászgép volt, amikor is még csak ~100-150 USD körül volt 1 BTC. Az a baj a kiszállással, hogy itt olyan összegekről beszélünk, ami már nagyhalaknál is szemmel látható összeg, talán még Mészáros úr is lehajolna érte
Na ilyen pénzeket nem lehet csak úgy kikapni, mert az adó vonzata is egy kisebb vagyon lenne, amit nem szeretnék az előbb említett jóembernek a számláján látni - és akkor /politika OFF
Szóval várok egy barátságosabb és átláthatóbb adózási környezetre is, igaz most mint Katás eléggé kimaxoltam a vállalkozásom és az barátságos adózással ment, de az meg nagyon kevés lenne egy teljes kiszálláshoz.
Másrészt 5 éve bitcoin (illetve blockchain) hívő vagyok és nem tervezek teljes kiszállást sosem. Nálam a jövő úgy néz ki, hogy a vagyonom jelentős hányada mindig cryptóban legyen, csak találjam meg a jövőálló - talán még nem is létező - cryptót, ami aztán biztosítja az anyagi háttérországomat
-
golya87
őstag
válasz
Patry0t
üzenetére
Tegnap én ezzel a hírrel találkoztam Blockfolio Signal-on.
https://medium.com/akomba/peacebridge-update-dec-2018-b4a27bbdb208
Szóval mostmár nem tudom mi folyik itt Gyöngyösön... -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Te mindig megtalálod a legjobb altcoinokat...
Kapásból csak a 25%-a mögött lesz gyémántfedezet és van/volt már jópár arany/ezüst/drágakő fedezetű coin, amik annyira nem muzsikálnak fényesen. Gondolj bele, mitől menne feljebb az ára, mint a mögötte lévő fedezet értéke? Milyen egyéb értéke van, azon kívül, hogy elvileg visszavásárolják tőled a gyémánt árának negyedéért?
Ráadásul CARAT néven már van/lesz egy ICO, a roppant bizalomgerjesztőnek tűnő Nigeria Investment Platformé. Nem tudom ennek mennyire van köze az Izraeli gyémánttőzsdéhez. Elvileg carat.io az izraeli ICO weboldal címe, de az egyelőre egy domain kereskedő kezében van.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Van Theresa May Coin is
-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Szerintem nem. Mint írtam, fiat-ra BTC-ből és ETH-ből a legkönnyebb váltani bárhol. Ha lesz nagy összeomlás, akkor első lépésben ezekbe kell átváltani az altokat, utána jöhet csak a fiat váltás. De ebben a helyzetben kizárt, hogy az exchange-ek bírják a terhelést mind a felhasználók hatalmas tömege, mind a minimális fiat készletük miatt.
Bitcoin Cash
Mellette:
* Roger Ver és Jihan Wu egész biztosan nem hagy fel a keverés-kavarással, manipulációval, hazudozássalEllene:
* hashrate - egyértelműen nem sikerült a maguk oldalára állítani a bányászokat. Ugyan a BCH-nak sikerült 3 hónap alatt megnégyszereznie a hashrate kapacitást, de ez idő alatt a BTC háromszor akkora kapacitást állított üzembe mint a jelenleg teljes BCH kapacitás.
* eddig árfolyamnövekedést kizárólag megtévesztéssel, manipulációval, belső kereskedelemmel, BTC mempool manipulációval sikerült felmutatniuk. Az összes többi crypto megelégszik azzal a valóságosnál sokkal kedvezőbb helyzetben mutatja be magát. BCH az egyetlen ami úgy akar sikeres lenni, hogy tudatosan árt a többieknek. Mindezt úgy, hogy igazából nincsenek rászorulva. Simán elég lenne csak az előnyeiket nyomni a fórumokban.
* "sajnos" őket is elgázolta a piac, az emberek az altcoinokba öntik a pénzt, olyan mennyiségben, amivel nem tudják felvenni a versenyt megtévesztéssel, manipulációval. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Miért nem hagyod btc-ben? Van, ami gyorsabban nő, de negatív hírek esetén esik minden és még mindig a bitcoin a legstabilabb kripto, abban van a legtöbb pénz és arra épül a legtöbb egyéb pénzügyi termék. Eredeti céljára használhatatlan nyár óta, ennek ellenére nem dőlt be, Ver&Co.-nak sem sikerült a flippening, pedig próbálkoztak szorgalmasan és a most őszi körülményeknél ideálisabb alkalom nem hiszem, hogy adódik majd.
Ha végre kézzelfogható eredményei lesznek a BTC fejlesztéseknek az szerintem jelentősen csökkenti a BCH árfolyamát. Ráadásul jelenleg kb. csak a tőzsdék közti utalgatások miatt fontos a gyors és olcsó tranzakció, nem azért szállt be a rengeteg kisbefektető decemberben, hogy kriptoból vásároljon Steam-en vagy Amazonon.
Ha majd esetleg kiszállnál, mert annyira rossz lesz a helyzet, btc-ből lesz a legkönnyebb.Alapból legyen minden btc-ben és a - befektetett összegtől függően - annak egy részével ugrálj ki-be altcoinokba.
-
-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Én totál BTC fanatikus vagyok, szóval bele se mentem volna.
A te helyzeted jóval komplexebb. A körülmények alapján én egy totális átverésnek tartom, nincs mögötte igazából semmi. Csak a spekulánsok munkája nyomán emelkedett. Most meg próbálják eladni a balekoknak.
De ez olyan nagy baj? Végülis te is csak pénzt akarsz vele keresni. Téged nem vertek át, te már tudod, hogy kamu az egész. A kérdés az, hogy mennyire bízol meg abban, hogy a spekulánsoknak sikerül újabb balekokat bevonzaniuk. Google Trends alapján egyre kevésbé sikerül. Egyre kisebb hype-ot tudnak gerjeszteni. Ráadásul csak pár nappal vagyunk túl a legutolsón. A következő pár napban lényegesen nagyobb esélyét látom egy esésnek, mint egy emelkedésnek. Szerintem a következő emelkedéskor 0,030 USD-nél érdemes belőle kiszállni. Egy picit még e fölé is emelkedhet, de utána nem látom az érkező tömegeket akikre rá lehetne sózni.
Persze ez a te pénzed. Gondold át, aludjál rá egyet! És dönts úgy, amiről úgy gondolod, hogy neked a legjobb!

-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Lásd: #2483 KilgoreTrout

KilgoreTrout fórumtárs már leírta azt amit tudni érdemes. De a saját pénzünkről van szó, tehát nem hiszünk el minden fórum beírást. Mert simán lehet átverés is.Na, akkor:
* github - pipa
Tényleg hallott a fejlesztés. Maximum azon vitatkozhatunk, hogy 17 vagy 24 hónapja.* hasrate
Kb. 14 hónapja leesett a padlóra és azóta is ott van. Ha a bányászok nem látnak üzletet benne, akkor te minek tennéd bele a saját pénzed? Még 2017 decemberben se sikerült kapacitást növelni, pedig látni, hogy az altcoin-okkal sokkal de sokkal több pénzt lehet keresni, mint BTC-vel. Nem kell az "extra pénz" a bányászoknak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
* Google Trends
3 hónapja még senkit nem érdekelt. Decemberben viszont 3 tüske is van. Nem lepnék meglepve ha ezeken a napokon pozitív fórum hozzászólásokat kapott volna. A 3 tüske után viszont a totál érdektelenségbe zuhan vissza. Nem sikerült utat találnia a széles tömegekhez. Akkor meg kiktől áramlik majd ide új pénzt?* árfolyam
Meg az árfolyamot elnézve pont ekkor emelkedett az ára. Na, most tedd fel magadban a kérdést: Miért?Fentiek alapján KilgoreTrout sokkal inkább jót akar nekem, mint mondjuk Roger Ver. Szerintem érdemes elgondolkodni az írásain. Nem ír totál hülyeségeket vagy kemény dezinformációt.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Te tudod.
De ami tény, hogy technológiailag nulla, eddig egyedül a nyári pumpába beragadt szerencsétlenek miatt volt értéke. Nézz rá a githubjukra, semmi fejlesztés nem történik. A probléma, amit meg akarnak oldani, nem létezik, ennek ellenére már így is van rá ezer kész megoldás. Egy tipping botot pár óra megírni reddithez, messengerhez, ennek ellenére ez 4 év alatt nem sikerült a fejlesztőknek. Nyilván a facebook velük fog leszerződni.
Kevesebb a létjogosultsága, mint a viccből kitalált Dogecoinnak, ami legalább megcsinálta a tipping platformját évekkel ezelőtt. Vagy ott van a - véleményem szerint szintén scam - TRX, amiknek legalább már vannak partnerei. Vagy a Steem, aminek már van működő platformja. Ott az LTC, amiből forkolták (kicserélték a PoW-t egy PoSV-re, aminek hatására nincs felső határa a mintelhető reddcoinoknak, ergo folyamatosan inflálódik), azt is tökéletesen lehetne arra használni, amire a felpumpált hirtelen feléledt community managerek (fejlesztőnek nehéz lenne hívni őket) akarják a reddcoint.
De a lényeg, hogy 140 karakterben osztják az észt naponta többször és fizettek valakinek 100 dollárt, hogy dobjon össze egy videót.
Nekem mindegy, de nehéz lesz majd nem kárörömmel figyelni, amikor a facebook csoportokat elárasztja a sok "Miért esik a reddcoin??? Mi történt??" poszt.
Én csak azért utálom ezeket, mert ez a viselkedés fogja bedönteni az egész kriptopiacot. Olyan szabályozások lesznek, amikor a "bitcoin károsultak" tömege elér egy kritikus méretet, amik teljesen visszavetik majd a jó megoldások elterjedését is. Persze most minden szép és jó, mert bull marketen nehéz veszteni, ezért most mindenki azt gondolja, hogy befektetési zseni.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Patry0t
üzenetére
Az RDD egy LTC fork, annyival több, hogy inflálódik a PoSV miatt. 100% pump&dump. Persze azt nehéz megmondani meddig pumpálják. Az utolsó bejegyzés a hivatalos blogon 2014 szeptemberi, a github jóformán halott...
Elég ránézni a chartra, értéke kezdetektől fogva fixen nulla, egészen tavaly nyárig (amikor rengeteg új beszálló volt), akkor megpumpálták, zuhanás, majd folyamatos apró pumpák december közepéig.
Ez is McAffee coin vagy egyáltalán mitől indult meg ennyire most?Azért ez nem rocket surgery

-
Yutani
nagyúr
válasz
Patry0t
üzenetére
Ripple ár előrejelzésre maximum 2 dollárt mondtak korábban, visszaszámolva a market kapitalizációból. Kíváncsi vagyok, ez mennyire jön be, azaz megáll-e 2 USD körül, vagy megy tovább felfelé?
Egyébként jó a Ripple, perceken belül megvan a két exchange közötti "átutalás" vele.
-
Krix
őstag
válasz
Patry0t
üzenetére
Jártam már én is így. LTC-t eladtam €51-n, a BCH-t meg valahol €300 körül, ááá nem lesz ezekből semmi...
Mondjuk nekem azért nem jött ki rosszul mert Ripple-be és Cardano-ba szálltam be helyettük. A Cardano csinált egy laza 15x ugrást, a Ripple "csak" 5x-et. Sokat kell olvasni, hátha találsz jó ötletet. Én pl. FB-n olvastam a Colossuscoinxt-ről. Három napja vettem belőle, tegnap felment háromszorosára az ára. Jó tipp volt. Mondjuk nem tudom meddig marad így, ez lehet visszaesik.Én is sajnálom, hogy nem egy évvel ezelőtt kezdtem. Ha csak a nagyobb ismertebb coinokra tettél pénzt, egyszerűen nem lehetett elrontani. Ha meg eltaláltál valami kicsi alt-ot azzal meg még nagyobbat lehetett kaszálni.
Szerintem lesznek jövőre is nagy ugrások, de nem az ismertebb top 20 coinokból. Egy pár kicsi alt-ot biztos bepróbálok aztán meglátjuk mi lesz belőlük karácsonyra.
-
FanTomasz21
tag
-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Pont azon az 1 napon (október 12) szálltál be az OMNI-ba, amikor egy tüske volt az árfolyamban? Részvétem! Ha csak 1 nappal előbb vagy később teszed, most nullszaldóval vagy kis nyereséggel ülhetnél át bármi másba. Így meg lehet, hogy 3 évet is várnod kell, amíg valaki betol egy pump and dump-ot. Hm, ez tényleg dilemma, hogy most nyeld le a veszteséget és menj át másba, vagy esetleg évekig várj egy emelkedésre. Közben meg lehet, hogy máson visszajött volna a pénzed.
Én személy szerint nyuszi vagyok. Nem merek semmibe bevásárolni, ami nem mélyponton vagy a körül van. Ami éppen több hónapos csúcson van (BTC-hez képest), azt elkerülöm, mert szerintem innen nagyobb esély van, hogy az árfolyam lefelé megy, mint hogy továbbra is felfelé.
-
-
kem
addikt
válasz
Patry0t
üzenetére
Cryptot USD-re, vagy mas tamogatott Kriptora tudod cserelni.
Tehat minden Cryptonal ki tudod valasztani, hogy USD-re vagy BTC-re akarod-e valtani, nehol ott van az ETH is. Krakent nem volt idom kiismerni, ott Euro is van pluszban. Bittrexet csak grafikonelemzesre hasznalgatom, szoval nem igazan van osszehasonlitasi alapom.Azt ajanlom kukkants bele egy youtubevideoba, pl ebbe.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Patry0t
üzenetére
A Telegramos pumperek jellemzően sokad rangú, kisebb coinokat pumpolnak, amihez elég pár tucat BTC (vagy is én ezt tapasztaltam).
A kérdésem a nagyobb coinokra vonatkozott. Mint pl. mi okozza azt, hogy ma a BCH már 20% -os emelkedésnél jár? Semmi fundamentális hírt nem találtam erről.
-
-
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Patry0t
üzenetére
Szerintem az a "baj" a Bitcoin-al, hogy minél magasabb a pillanatnyi árfolyama, annál értékesebbnek tűnik az emberek szemében, márpedig minél értékesebb valami, annál inkább vágynak rá az emberek, így egyre többet hajlandóak fizetni ért, egyre többet szeretnének birtokolni belőle, és egyre szélesebb rétegeket "fertőz meg a mánia". A probléma az, hogy a tulipánokkal ellentétben a Bitcoin tényleg jó lehet valamire azon túl, hogy csodálod, elvben akár még pénznek is lehet használni (és ki tudja még mit tartogathat számára a jövő).
Számomra picit ironikus, hogy abszolút tudatosan gúnyolódsz az értékmérő "akármi" mibenlétén, mikor azt mondod "8000 pénz, ami ért valamikor valamit", mégis próbálod abszolút érvényű értékmérőnek használni azt az izét.

-
Yutani
nagyúr
Az első 1-1,5 hónap tapasztalatai kezdenek nálam lecsapódni. Én is az elején jól álltam, aztán az első nagy zuhanás óta folyamatosan mínuszban vagyok, de látom már, hogy mit kellene másképp csinálni. Rendben, hogy #HODL, de az sem olyan fasza, mert közben szeretném dolgoztatni is a tőkémet, ne csak álljon bent a pénz.
-
-
mepet
addikt
A BTC mindent visz magával a legtöbbször. Pedig annak "nincs baja".

A BTC maga a coin. Az összes többi coin altcoin, tehát csak BTC alternatíva. Én pl mindig minden altcoin árral kapcsolatban BTC alapon spekulálok. Gyakorlatilag az altcoinokat arra használom, hogy minél több BTC-t gyűjtsek. A BTC árfolyamával pedig "külön spekulálok", tehát az összegyűjtött BTC-t adott céláron/időpontban adom el.
Mostanában sokan úgy gondolkodnak, hogy mivel "én EUR-ban szállok be, akkor EUR-ban érdekelnek az árfolyamok". Szerintem ezzel nincs is nagy baj, de nem szabad elfeledkezni arról, hogy az altcoinok árát rendszerint kb. 50%-ban befolyásolja a BTC árfolyam is. (Persze ezt altcoinja válogatja.) Tehát szerintem az a trader, aki nem nézi a BTC árát fiat pénzben, az nem lesz hosszú távon sikeres.
-
schawo
titán
Nem hozzám, hanem a semmittevéshez képest vesztettél 70%-ot. Én nem csináltam semmit. A btc 120%-ot ment magától 1 hónap alatt. Ha ez alatt teljesítettél, akkor valójában mínuszba dolgoztál. Értem én, hogy az 50% szép szám, de ilyen agyament kockázat mellett, mint ami a kriptopénzek körül van, nem igazán hatalmas. Persze ne leb..zásként értelmezd a hozzászólásomat. Azért írom, hogy helyén kezeld a saját eredményed, mert különben a körülmények hirtelen változása esetén gyorsan nullázhatsz.
-
schawo
titán
Nem, még mindig nem érted. Kezdjük az alapoktól.
Ha van egy ajánlat 2 btc vételre 5000-ért, alatta a tiéd 1 btc vételre szintén 5000-ért, akkor ha jön valaki, és elad 5000-ért 1,5 btct, akkor az árfolyam pont 5000 lesz, az ajánlatkönyvben feletted állónak lesz másfél btc-je, marad 0,5 btc vételi ajánlata, a tiéd pedig bent marad mögötte. Ha utána többet semmi más nem hajlandó eladni 5000-ért, csak drágábban, akkor neked nem teljesül az ajánlatod, és hoppon maradtál.
-
KilgoreTrout
senior tag
Nem biztos, hogy tőzsdézni kéne, ha ennyire nem vagy tisztában az alapokkal...
Nem az oldal vesz és ad el coinokat, az csak egy platform a vevők és az eladók összehozására.
A jelenlegi LTC árfolyam 0,161 BTC. Tegyük fel, hogy üres a vételi order book.
Kripto Klára ad egy vételi megbízást 10 LTC-re 0,16-os LTC/BTC árfolyamon. Majd te is adsz egy vételi megbízást 5 LTC-re ugyanezen az árfolyamon.Altcoin Aladárnak 10 LTC-je van, amit azonnal el akar adni, ezért mivel látja, hogy a legmagasabb vételi ajánlat 0,16 ezt állítja be eladási ajánlatként. A tőzsde összepárosítja Klára és Aladár ajánlatait és gazdát cserél az LTC és a BTC. A te megbízásod bent marad az Order bookban, mivel Aladár csak 10 LTC-t adott el ezen az árfolyamon. Neked várnod kell, hátha lesz más is, aki ennyiért kínál legalább 5 LTC-t.
Az aktuális árfolyam a legutolsó megkötött üzlet árfolyama.
-
favagoJoska
aktív tag
Sok gond van a krakennel, de nem a szerver kapacitása határozza meg hogy sorra kerül-e az ordered vagy nem. Úgy képzeld el az order bookot, mint egy listát ahová feliratkozol mennyiért szeretnél venni vagy eladni. Pl vételnél, ha adott árfolyamon többen is feliratkoztak előtted venni (tettek ordert), de csak kevesebben kináltak eladni, akkor az elől levő vevők ordere teljesül előbb és mivel te a lista alján vagy akkor nem jutsz sorra...
Tipikus mikor az order bookban látsz egy nagyobb eladási vagy vételi falat (nagy volumenü eladás vagy vétel adott árfolyamon) és te pont arra az árfolyamra rakod a te ordered is, akkor ha nem ugrik át az árfolyam szinte biztos hogy kimaradsz. -
favagoJoska
aktív tag
Elérte, vagy át is ugrotta az árfolyam a beállított limitet?
Mert ha csak elérte akkor simán lehet hogy a tiéd már csak nem fért bele. Az orderek first in first out elven teljesülnek ha jól tudom. Tehát ha például venni akartok sokan egy árfolyamon, de a te ordered később lett berakva a többihez képest, akkor ha azon az árfolyamon kevesebben adnak el, lehet nem jutsz sorra. Ugyanez az eladásnál is érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem biztos, hogy én.

mikor én regisztráltam elsöre ment semmi gond nem volt.Szerintem nagyon nem szerencsés eladni az account-ot,föleg azért amit elöttem írtak.