Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz RudiLicenc #73898 üzenetére
Ha nem veszel kb 1 évig semmit store-ból vagy ingame, akkor elveszlik a marketolás lehetősége, legalábbis amíg újból fel nem töltöd pénzzel az accountot. Trédelni ettől függetlenül még tudsz. Enyéim többsége sajnos ilyen.
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz RudiLicenc #73894 üzenetére
Nem, legrosszabb esetben lesz kb 2-3 euro profitja azt szevasz. (Teljes áron vett és nem refundolható pass, illetve beesett ládaár miatt.) Csökkenthető ugyanakkor a kockázat, ha az alternatív account marketképes. Kockázatot lényegében az a 2x8nap időhúzás jelent, ami a pass főaccos megvételével és a kiszedett ládák főaccra való visszaküldésével kötelezően jár. Ha az alternatív account marketképes, akkor viszont kockázatmentesen lehet nyerni a dolgon, jelen árak szerint kb 16-17 eurót. Csak át kell küldeni alternatív accountra egy olyan skint aminek az eladásával meg van a 12.75-ös wallett, alternatív accounton kell megvenni a passt és azonnal aktiválva marketra is rakni az 50 ládát.
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73895 üzenetére
yep, normál körülmények között kb 3 hónap kigrindolni a prime státuszt, de ez elég nagy mennyiségű csutkaszar non-primeos mm-el jár, ahol ha az enemyben jobbak a csalók mint nálatok, akkor elég kínkeserves a téma. Bezzeg ha valaki megveszi a broken fang-et és kiszedegeti minden hétről a 6/6-ot (egy jó képességű játékosnak egy hétvége alatt megvan az összes), akkor lényegében 2-3 hét játékkal (akár mm-et is mellőzve) meg is van a prime státusz. win-win
-
bepken
veterán
válasz RudiLicenc #73894 üzenetére
igen, még így teljes áron is bőven megéri szerintem prime helyett a belépőt megvenni :) valószínűleg ezért sem akcióznak most.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #73889 üzenetére
Április 30-ig megy a cirkusz. Addig még bármi lehet.
-
bepken
veterán
akkor még nem vagyok biztos benne, hogy alt fiókon megveszem. bár eddig nagyon úgy fest, hogy bőven pluszban lennék még így is. (plusz meglenne ott is a prime)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
akkor a pass már nem lesz leétékelve, igaz?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz lemusz #73882 üzenetére
Igen, láttam már videókon, hogy hogyan működik ez a finom ráhúzás, az egérmozgásba nyúl bele, és még százalékosan lehet is állítani, hogy mennyire legyen hihető.
Ott volt a meccs vége, esélyem se volt bármit csinálni
Lassítani nem igazán szoktam, általában olyan meccseket kapok, ahol már az elején átmegy ragehackbe, azokat négyszeres tempóban nézem végig Ez a demo viewer meg valami botrányos, a visszatekerés nehézkes még a demo console-lal is, nemrég újrahúztam a gépem, a bindingok fele eltűnt, azóta nem találom a demóban az x-ray-t se ("slot12", ennyit ír ki gombnak)
A ping jó ötlet, legközelebb ezt is nézni fogom.Más, ugye utolsó hét van az operationben, lassan el kellene költeni a csillagjaimat, ahogy nézem, még mindig a ládák érik meg a legjobban, 100 csillag az 50 láda, remélem, ennél olcsóbb már nem lesz, vagy van jobb ötlet?
-
Cr00py
senior tag
válasz RudiLicenc #73886 üzenetére
Randommal élvezet volt a "minigames".. szegény nem értette az angolt.
-
aktív tag
válasz RudiLicenc #73883 üzenetére
Mindenkinek ajánlom a Co-Op Strike mission végigjátszását, vannak benne egészen egyedi és szórakoztató elemek is, nem csak egy egyszerű botok elleni végigfutkározás.
Üdv!
-
lemusz
addikt
Ma 7 éve annak, hogy a jó öreg lengyel VP lemosta a NIP-et a pályáról azon az emlékezetes Katowice major döntőn, ahol minden magyar félig lengyelnek érezte magát.
[link][ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a 16. hétre is megajándékoznak minket egy Co-Op Strike missionnel...
Nekem ezek a kedvenceim, tetszik, hogy van ilyen is.Üdv!
-
lemusz
addikt
válasz GhanBuri Ghan #73881 üzenetére
Drágább csitekkel kitudják smootholtatni valahogy, aztán tényleg csak a durvább rántások tűnnek fel ilyenkor egy laikus számára, pedig a 100% körüli hs 30 fragnél nem éppen természetes. Lassítani is lehet ám a jeleneteket, illetve érdemes megnézni a delikvens pingjét, ha 100 környéki vagy afeletti, akkor az is árulkodó jel lehet.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Eszembe juttattátok, hogy kellene OW-t csinálnom, nagyon ügyes volt a suspect, usp-vel osztotta a fejeseket pisztolykörben, de végig úgy voltam vele, hogy csak akkor mondom, hogy csalt, ha egyértelmű, és lehet, hogy egyszerűen minden összejött neki (pl.az ellenfél szaladt bele a fejesbe), egyszer a csapattársát is lelőtte, lehet, hogy griefing miatt jelentették, aztán a legutolsó, meccsnyertes körben a legutolsó killje olyan volt, hogy gyakorlatilag köztes frame nélkül ugrott át semleges pontról az ellenfél fejére. Ha ez nincs, akkor azt mondtam volna, hogy nincs aimbot, tiszta volt a delikvens.
-
Spet
addikt
válasz RudiLicenc #73878 üzenetére
Nagyon már semmi, hiszen úgy sem azokat bannolják akiket kellene. Kb csak megszokásom lett pörgetni.
Alapból Shift+F2-vel indítom a videót. Ha full ragehack akkor a végére kattintok és megy is a 4/3. Ha nem full rage akkor végig nézem. De ez az elenyészőbb.
Hidd el, nem csak non-prime meccsek vannak benne.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz kristof123 #73873 üzenetére
Legutóbbi néhány meccsemből 1-1 spinbotozó továbbra sincs tiltva. Korábban ezek 1-2 nap alatt repültek. Tényleg nincs fogás most valamiért.
Üdv!
-
Spet
addikt
Úgy tűnik OW elbukott. Hiába vannak egyértelmű esetek nincs visszajelzés a rendszertől döntés sikerességével kapcsolatosan.
-
lemusz
addikt
-
Zsemlem.
újonc
válasz Cr00py #73866 üzenetére
Köszönöm. Igen, azt tudom, hogy még 1 heti küldetés adag lesz. Arra számítok én is hogy 1 hónapig még menni fog, illete az előzőeknél vége felé szokott lenni akciózás.
Ezért is gondoltam, hogy csak küldetéseket megcsinálom, aztán ha már levitték az árat akkor megveszem.[ Szerkesztve ]
-
Zsemlem.
újonc
Sziasztok!
Kérdésem lenne Operationnel kapcsolatban. Ha most megcsinálok minden küldetést, amit tudok és később megveszem akkor a teljesített küldetések után megkapom a csillagokat ?
Vagy esetleg van benne valami limit, hogy mennyit szerezhetek meg így ?Köszönöm a segítésgeket!
-
Spet
addikt
válasz LendvaiFeri1 #73863 üzenetére
Sok a beta tesztelo na .
Mar eljutottam arra szintre, hogy profilokat jelentek matchID-vel es meg is sugom nekik, honnantol csal.
Termeszetesen melle mormolok par angol kemenyebb kifejezest. Eddig nem tiltottak el/limitaltak
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Lassan már tényleg elindítani is felesleges ezt a fertőt. Majdnem minden meccsen van egy nyomorult csíter. Az idiótája próbálja kapcsolgatni az aimlockot, meg a wh-t, amikor engednek néhány kört. Undorító.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bager13
aktív tag
válasz Mezcal #73861 üzenetére
Meccsenként 4-5 killje volt, mellette béna mozgása, falon keresztül sem követett le senkit, infót sem adott.
Szóval, ha akkor csalt, mikor együtt játszottunk a jó Isten sem mondta volna meg róla.De azt gondolsz, amit akarsz matekzseni.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Mezcal
addikt
válasz bager13 #73858 üzenetére
Csak annyit szerettem volna tudatni, hogy egy kis rálátásom nekem is a témára, mégha nem is teljes mélységében.
Csak a rálátásod még sem volt elég ahhoz, hogy észrevedd a csaló barátodat.
Azért vicces (egy darabig) amit csináltok, mert amióta ingyenes a csgo, azóta megsokszorozódtak a csalók. Ha a csaló lebukik, már csinálja is a kövi accot, és semmibe nem kerül.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
aktív tag
Ennyit a fasza meccsekről, ma belefutottunk egy magyar csapatba, ahol az első friss accal pörgött. Természetesen feladtuk, sas volt a pörgő. A Trust Factor nem random, ugyebár.
Le is volt némítva természetesen.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
aktív tag
Ma mentünk 2 fasza gamet, így négy winnel végre seriffbe dobott, illetve másokat is a csapatból feldobott. Csak törlik ezeket a lecsalt meccseket végül, vagy csak makkunk volt.
Ráadásul közeledek a régi rangomhoz, ez már csak nem számít smurfnek lemusz.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
-
aktív tag
válasz lemusz #73854 üzenetére
De miért lenne bullshit a fele? Pontosan ez megy. Én friss accok ellen játszok, amikor meg az ismerősöm csinált kis accot, nem talált meccset 15 perc alatt, zöld trust factorral. Igen, zöld trust factort adott egy 0 perces accountnak. Akkor nem random? Vagy ez így okés így és intended?
Az a baj, hogy hiába vagy tapasztalt, nem sokkal lehet több hozzáértésed az egész témához, mint pl. KODIAK-nak. Abból a csalós interjús videóból tökéletesen lejött, hogy sajnálatos módon semmi tudása nincs a játék mögött álló csalás elleni technológiákról, hiába játszik iszonyú régóta. A videója ezért is lett kifejezetten pontatlan.
Üdv!
-
bager13
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz RudiLicenc #73853 üzenetére
Bullshit ennek is a fele, már ne haragudj meg. Eleve ex csalóként nem te vagy a legjobb hang ennek a terjesztéséhez még ha szerintem sokkal jobban látod is a helyzetet az említett úriembereknél. Ezerszer ki lett már tárgyalva a trustfaktor is, jelen helyzetben lehet nem is működik, ha működik se tökéletes és egyébként is változó érték nem egy bebetonozott dolog, szóval az ilyen hogy "kit mivel áld meg a valve" egyszerűen ostobaság. A párszáz óra meg a zsír új accountok jellemzője, egy jól működő rendszerben igenis számítania kellene hogy 100-e az óra vagy 6 ezer, vagy ne ez számítson hanem a lejátszott competitiív meccsek száma, de a témában való első hozzászólásom linkje egyértelműen mutatja hogy szar a rendszer.
A többivel egyet értek, minden csatornán túlsúlyban vannak azoknak a véleménye, akik inkább rosszabbnak látják a helyzetet, mint jónak. Sőt, akik azt mondják hogy alig vannak csalók, azok inkább már a trollkodás számába mennek "you cannot cheat on VAC secured server" és társai.
-
aktív tag
Az a baj, hogy mindenkinek másak a tapasztalatai. Van, akiket nagyon fasza Trust Factorral áld meg a Valve. Nekem mondjuk meggyőződésem, hogy a rendszer nem műkődőképes. Nem is igazán tudok mit mondani arra, hogy friss accok ellen játszunk, akik lepörögnek minket. Sokat Danger Zoneoztunk is, hát az megint csak egy külön kategória. Sajnos ott ragelni is büntetlenül lehet.
Bager13, fatikajoker: örülök, hogyha nagyon ritkán találkoztok csalókkal, sajnos Reddit, az itteni fórum és egyéb más fórumok alapján egyértelmű kisebbségbe tartoztok. Ez egy fact, nézzetek rá az én fentebb linkelt convarsomra, ott van egy kiló bannolt player, mégis több száz órával rendelkezik az accountom, illetve persze Prime és zöld Trust Factoros. Nyilván nem több ezer, de szerintem sokat nem nyom a latba...
De megnéztem 100+ OW-t az accountomon, amikből pontosan emlékszem, hogy KETTŐ(!) olyan eset volt, amikor nem volt egyértelmű, hogy a Suspect lecsalja. Szerintem ez a statisztika is azt bizonyítja, hogy a játék jelenlegi állapota siralmas.
1 óra múlva megint játszunk 2 hét kihagyás után, kíváncsi leszek.
Üdv!
-
scope2007
addikt
ohh oksi köszi.. nem tudtam
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
aktív tag
-
scope2007
addikt
szerintem is rohadt sok lett a csaló .. igaz három hete talán már nem is játszottam
már egyszerűen nincsen kedvem, inkább sorozatot nézek
ezelőtt héten is csak azért léptem be, hogy megnézzem lement-e már az ára a pass-nak.. bár már azt sincs kedvem megvenni féláron semén hogy tudom megnézni kiket bannoltak?
nálam nem mutatja.
[link][ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
fatikajoker
csendes tag
válasz lemusz #73845 üzenetére
Szereted a hozzászólásokból a saját tetszésedet kiragadni és aszerint felhasználni. De várj megfordítom, nincs is annyi csaló, csak a te idegrendszered nem bírja.
MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73844 üzenetére
Ne haragudj, de ez annyira mellbe vágott, hogy még valószínűleg évekig fogok rá hivatkozni. De mint írtam is neked, kérdezni mindig jó dolog. Amit fatikajoker csinál az állítás. Bár már ő is kezd megtörni, mert a nincs is annyi csalóból eljutottunk odáig, hogy vannak azok csak az ő idegrendszere jobban bírja, mint az enyém...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73842 üzenetére
akkor is fogjam be innentől a számat, ha csak egy - ezek szerint nyilván értelmetlen - kérdést merészeltem feltenni OW témában?
vagy én azért még írhatok?
-
fatikajoker
csendes tag
válasz lemusz #73842 üzenetére
Mezcal:Melyik mondatomban volt az, hogy tiszta a cs:go? vagy az, hogy nincs bajom a csalókkal?
lemusz:
Én arra válaszoltam amit te írtál a "szerecsenmosdató" meg a "pörgőamiost sem merjük bepipálni OW-ban". Mi vakon járunk a világban és hát mivel teljesen hülyék vagyunk azt sem vesszük észre ami az orrunk előtt zajlik. Mondjuk ez magyarázza is a "jóval tapasztaltabb" mivoltod.
Az teljesen elképzelhetetlen, hogy valóban kevesebb csalóval futok össze igaz?
Vagy az, hogy amennyi csalót az én idegrendszerem még eltűr a tiéd már rég nem?
Vagy esetleg nem félórákat kutatok meccs után, ki az aki bannos volt, és bizonygatni magamnak, hogy megint lecsaltak mert volt köztük egy VAC-os.
Nem!
Egyetlen magyarázat van, kétbalkezes vak vagyok aki ragaszkodik a saját hülyeségéhez.
MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu
-
lemusz
addikt
válasz fatikajoker #73841 üzenetére
Akkor ez mi?
"...ellenben veled aki 2km-ről az ember szakáláról megmondod, hogy wh-zik"
Aranyos egyébként, hogy az eredeti hozzászólásomban amire te is reflektáltál leírtam, hogy mennyivel másabb már a helyzet mint 2018 előtt volt, most meg kiderül hogy te úgy osztottad nekem az észt, hogy konkrétan a f2p után érkeztél, ergó halvány lila gőzöd sincs miről beszéltem, de azért próbálsz beállítani valami toxic hülyegyereknek aki mindenkit reportolgat.Továbbra is az a meggyőződésem, hogy van itt egy pár szerecsenmosdató, ritkán és vagy nem régóta játszó, naívan örök optimista, a játékot át nem látó, OW-ban a pörgő aimosra is ártatlant ikszelő, valószínűleg skillből is hiányt élvező egyén, akinek talán jobb lenne a read-only ezen a fórumon, mint sem a saját vélelmezett igazuk csökönyös védelme náluknál jóval tapasztaltabbak ellen.
-
fatikajoker
csendes tag
válasz Mezcal #73840 üzenetére
Ezt rajtad kívül senki nem mondta
-
Mezcal
addikt
válasz kristof123 #73838 üzenetére
Most ezek a csalótagadók azt gondolják, hogy biztos mindenkit lecsalózunk és jelentünk. Nem így szoktam csinálni, az egyértelmű azonnali report, a gyanúst meg visszanézem és mentem a profilt. Majd mindegyik mentett profilon végül ott volt a tiltás
fatikajoker: örülök annak, hogy nincs gondod a csalókkal és te tiszta csgo-val játszol. Biztos sokan vagytok.
-
fatikajoker
csendes tag
válasz Mezcal #73837 üzenetére
Kevés?
Kb 2 -2,5 éve játszom
Neked a 4000 hány évről jött össze?
Igen tudom-tudom, aki jobban lő mint én az csaló!MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu
-
kristof123
őstag
válasz Mezcal #73837 üzenetére
Segítek! : D
Az elmúlt időszakban 10 meccsből 8-an csalnak. Vagy az ellenfélnél vagy a csapatban, de általában mind a kettőben. És nem kell megmagyarázni, hogy ki mekkora játékos, nem lehet a pályán megmozdulni. Nem tudsz peekelni mert intant fejest kapsz.
Visszaestem DMG-be az ilyenek miatt, amit tavaly az első 10 winnel értem el, úgy hogy akkor vettem meg/kezdtem a játékot. Utána nem volt még 300 órám a játékban, és felmentem globalig. Ilyen szinten voltak MM-ben az emberek, most meg jön egy ilyen duplakala srác aki lő 50 frag-et a meccsen, már ki sem peekel awp-vel falon keresztül lövi le a csapatot. De biztos, mi nem ismerjük fel ki csal és ki nem. : D
Bocs, hogy nálad fakadtam ki. Nem neked szólt. : D
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz fatikajoker #73833 üzenetére
Az kevés akkor, én 4000 óra felett vagyok. Szerintem akkor nálad is az a gond, hogy nem ismered fel a csalókat, mint a mester.
bager13: Persze van benne, de nem annyi, mint ahogy előadjátok.
Akkor mennyi? Meg mit adunk elő, mennyit mondunk?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz pr1mzejEE #73818 üzenetére
Szinte végigtoltam az elejétől a végéig CoD1-2-öt CB-n és ESL-en mellette elég sok CoD4 is volt....de pörgöforgó buzi aim-al nem találkoztam sosem csak pubon....illetve arról nem is beszélve, hogy elkérted a demo-t és ha netántán pörgöttforgott kapta a bant és bukták a meccset...itt lehet fél év múlva "törlik" a meccset ha szerencsés vagy.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bager13
aktív tag
válasz Mezcal #73831 üzenetére
"Nem érdekel a százalékos fejtegetésed, a csgo tele van csalókkal, a COD tele van csalókkal, csak tízszeres a játékbázis és mindennél többen játsszák. Attól, hogy a nagyobb játékosbázis miatt több a csaló, még a csgo nem lesz tiszta."
Reménytelen vagy...Mikor mondtam én olyat, hogy tiszta a CS:GO és nincs benne csaló?
Persze van benne, de nem annyi, mint ahogy előadjátok.Tiltass ki, ha attól jobban érzed magad!
-
fatikajoker
csendes tag
válasz Mezcal #73832 üzenetére
42.3 óra az elmúlt 2 hétben
1,759 óra a nyilvántartásban
Jelenleg játékbanCounter-Strike: Global Offensiveszerintem a "trásztedfaktorleszagond"
-
Mezcal
addikt
válasz bager13 #73827 üzenetére
róla soha nem gondoltam volna, hogy csal
Oké, így már érthető, hogy miért nem találkozol csalókkal, mester!
fatikajoker: És mennyit játszotok egy nap? Mert van úgy, hogy 1 meccset játszok, akkor épp nincs csaló, hurrá, akkor nincsenek is csalók.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz bager13 #73821 üzenetére
Nem érdekel a százalékos fejtegetésed, a csgo tele van csalókkal, a COD tele van csalókkal, csak tízszeres a játékbázis és mindennél többen játsszák. Attól, hogy a nagyobb játékosbázis miatt több a csaló, még a csgo nem lesz tiszta. Volt ebben a topicban valamikor egy nick, aki szerint nem volt csaló a csgoban, valamiért ki lett vágva innen.
-
aktív tag
válasz fatikajoker #73829 üzenetére
Lehet valami csoda folytán nektek működik a Trust Factor
Nézz rá az utóbbi 10 meccsemre, és a banned listemre.
Sajnos ez is hiányos, mivel friss accos spinbotterek nem kapták még meg a bant a másik feladott meccsből.Szerintem ez elég egyértelmű bizonyíték a tapasztalatunkra.
Mellékesen megjegyzem, CS:GO-ban sokkal könnyebb csalni mint Warzoneban, tekintettel arra hogy rengeteg ingyen csalás áll rendelkezédesedre, illetve a VAC Bypass, ami mellett már csak az OW-től kell aggódnod. Egy FB csoportban írták is, hogy “VAC in 2021 be like” miután megosztották hogy VAC-ot kaptak.
Üdv!
-
fatikajoker
csendes tag
válasz lemusz #73822 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nincs csaló cs go-ban, nem ezt a profilt sem akarjuk beállítani. Csak közel sem annyival találkozom mint azt elmondások szerint kellene. És igen nyilván a pörgőaimos hülyegyerekeket sem vesszük észre ellenben veled aki 2km-ről az ember szakáláról megmondod, hogy wh-zik.
-
pr1mzejEE
addikt
kb 20 éve játszok fps játékokkal, még a moh:AAS-el kezdtem meg ilyenek, jelenleg global környékén vagyok go-ban, gondolom csak megtudom állapítani, ha valaki csal vagy sem persze tévedhetetlen nem vagyok.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
bager13
aktív tag
válasz lemusz #73826 üzenetére
Ők boostoltak fel.
Viccet féretéve a kitiltottak közül egy embert tudok, hogy kicsoda, vele sokat játszottam anno, sőt személyesen is ismertem, elismerem, hogy róla soha nem gondoltam volna, hogy csal(olyan béna volt szegénykém ) . Megfogtál, kiderült, hogy nem vagyok tévedhetetlen.
-
bager13
aktív tag
válasz lemusz #73822 üzenetére
Akkor engedd meg, hogy hasonló stílusban válaszoljak neked.
Én meg le merem fogadni, hogy ha ellenem játszanál akkor reportolnál csalás miatt. Egyből menne a sírás, ha belőnélek többször is füstön vagy kapnád a prefire fejeseket. Mivel inkonzisztens a játékom, ezért rámondanád azt is, hogy ki-be kapcsolgatom.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
lemusz
addikt
Újabban milyen sok a szerecsenmosdató itt, talán a korlátozások az oka, végre van idő leülni játszani egyet. Tényleg nem találkoztok csalókkal? Talán mert havonta 1x játszottok, akkor is casual szerveren. Le merem fogadni max a pörgőaimost veszitek észre, de még arra se mertek aimot nyomni OW-ben, ahogy a pár nappal ezelőtti példa is mutatja. Adom ha valaki nem kiállt azonnal csalót és türtőzteti a reportjait, de már rég nem a 2018 előtti időket éljük, ébredjetek fel!
[link]
Erre is tuti azt mondanátok azért auto-mute-os mert sokszor írta be chatbe a nigger szót...[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Mezcal #73820 üzenetére
Te most tényleg nem tudod mi az a százalékos arány vagy csak trollkodsz
pr1mzejEE:
"Szerintem sem annyira vészes a helyzet, mint régen cod2-ben pl. Ott aztán CB-n minden második clanban volt csaló"Ne is mondd, akkoriban egy szerverre nem lehetett felmenni, úgy, hogy ne csaljon valaki. A CB meg egy igazi HvH bajnokság volt.
-
Mezcal
addikt
válasz bager13 #73817 üzenetére
Elhiszem neked, hogy nem a csgo-ban találkoztál a legtöbb csalóval sőt, még azt is elhiszem neked, hogy nem találkozol csalóval.
Viszont, hogy a csgo hemzseg a csalóktól, azt kőbe is vésheted. Ma már többet játszok WZ-t, mégis kevesebb csalóval futok össze, mert mint mondtam, tízszeres a játékbázisa. Igazándiból egy egyértelmű esetre emlékszem, amikor stadion tetejéről kifejelgetett valaki minket, az visszanézve is egyértelmű volt. Azt is tegyük hozzá, hogy igen, a COD-okban mindig sok volt a csaló, de jóval többen is játszották, mint CSGO-t.
Valamiért azt akarod eladni, hogy a csgo-ban kevés a csaló, mert te alig találkozol csalókkal. Mivel elmondtad, hogy te felismered a csalókat, így csak az lehet, hogy nem találkozol velük.
Nyomhatod ezt amúgy, de röhögés lesz a vége.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
fatikajoker
csendes tag
válasz pr1mzejEE #73818 üzenetére
Egyébként én is dettó..
Mindenki mondja, hogy milyen sok csaló meg smurf, hát nem tudom, hogy csak én nem találkozom vagy nem feltételezem de nagyon ritka amikor tényleg kijelenthetem, hogy fix csalóval találkozom.
Másegyéb most boostoltam fel magam silver 2 ből X kalába jelenleg. Megnézzük meddig megy fel. 😃 De kb 3 szor ha csalóval futottam össze.MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu
-
pr1mzejEE
addikt
válasz bager13 #73817 üzenetére
Szerintem sem annyira vészes a helyzet, mint régen cod2-ben pl. Ott aztán CB-n minden második clanban volt csaló.
Én jókat játszom. Olyan csaló, akire egyértelműen kilehet jelenteni, ritkán akad.
De nekem a játékhoz való hozzáállásom is olyan, hogy vannak ügyesebbek/jobb napot kifogó játékosok. Néha jobbak ellen lövök 40-et és néha rosszabbak ellen 15-öt mondjuk. Ez ilyen. És persze van, mikor tényleg tök egyértelmű.
Egyébként szerintem a legnehezebb dolga annak van, aki kala, dupla kala szinten van, mert rengeteg a smurf és az idióta leaver, toxic bot, akik végig ordibálnak vagy pedig full csendben van egész meccsen.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
bager13
aktív tag
válasz Mezcal #73810 üzenetére
Na akkor fussunk neki újra, fogod a csalók számát, majd elosztod a játékosbázissal és megszorzod százzal, ki fog jönni egy százalék. (csalók száma/játékosbázis*100) Ezt az értéket befolyásolja még az eloszlás(földrajzi, rangrendszerbeli és stb...) pozitív vagy negatív irányba.
Na és ezeket a számokat összevetve kijön, hogy arányaiban több csaló van a Warzoneban és a CW-ban, mint a CS:GO-ban.20 év online fps után szerintem egész jól meg tudom ítélni, hogy ki csaló és ki nem. Ha hiszed, ha nem, nem a CS:GO-ban találkoztam a legtöbb csalóval életemben, pedig van benne vagy 3000 órám. Cod 4, Cod UO, MW 2 és még sorolhatnám mind jóval megelőzik a "csét" ilyen téren.
Miért, a rangodban ilyen sok a nálad gyengébb képességű játékos? - - >
Ha lövök egy tök alap spot prefire-t vagy kikapom füstön keresztűl, mert alap helyen pislog vagy AWP-vel flick parádét rendezek, akkor egyből lecsalóznak engem és nem csak az enemy.
Ha az ellenfélből valaki hasonló számomra alap dolgokat csinál már sírnak a csapattársaim és jelentik.
-
Mezcal
addikt
válasz RudiLicenc #73814 üzenetére
Mondjuk már 3 éves, de ő és a haverjai nekünk ugattak, hogy tiszták, csak bénák vagyunk, végül csalóztak. Neki repült a tiltás, nekem azóta is tiszta a profilom.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mezcal
addikt
válasz lemusz #73813 üzenetére
Nekem évek óta ott vannak, és zöld a TF általában. Azért is hagyom meg, mert később vissza lehet nézni, így buktak le többen, akik engem csalóztak VAC-ot kaptak, köztük magyarok is. Meg aztán már mindegy, hogy TF sorsol vagy nem, azok között is sok a majom.
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz Mezcal #73812 üzenetére
Azzal csak magad alatt vágod a fát, ha ott hagyod őket. Öngerjesztő hatású, valaki meglátja őket aki éppen a profilodat nézegeti meccs közben azon agyalva hogy reportoljon-e, rápillant hogy mennyien csalóztak aztán rögtön megalapozottnak érzi majd az ingame reportolásod. Régen amikor még működött is rendesen a TF egyik accomon ott voltak hagyva, tornyosultak több oldalon keresztül, meg is lett az eredménye, míg a többi accom zöld volt, addig az sárga/piros között évelődött.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz bager13 #73808 üzenetére
Azt is nézd meg, hogy CSGO-ban, 10-en játszanak egy meccsben, míg WZ-ban vagy 100-an, így egyértelmű, hogy nagyobb esély van egy csalóra. A jóval nagyobb játékbázisról nem beszélve, meg még népszerűbb is, mint a CSGO. Ha a WZ-t is 10-en játszanák egy mapon, akkor ott is alig lenne csaló.
Mert engem is nagyon sokszor lecsalóznak, a gyengébb képességű játékosok.
Miért, a rangodban ilyen sok a nálad gyengébb képességű játékos?
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz bepken #73805 üzenetére
Spinbot is tud misselni. Ez két okból adódhat:bénán használja a delikvens, vagy bénán állatja be.
Tegnap office-n prime-ban volt egy hvh MM (nálunk 2 spinbot, ellenfélnél 1), el lehetett lőni a delikvenst, ha nem full rage-re rakta magát.
-
bager13
aktív tag
válasz Mezcal #73799 üzenetére
Arányaiban a Warzoneban a legtöbb a csaló, egy játékosra jutó csalók száma ott a legmagasabb.
Szerintem nem az , szerinted az. Ha 20 meccsből(prime) csak egyen van csaló, az nem vészes nálam, ellenben Warzoneban minden második nekifutás úgy ér véget, hogy egy " őstehetség" lő le.
#73800 kristof123:
Biztos csalnak minden meccsen? Mert engem is nagyon sokszor lecsalóznak, a gyengébb képességű játékosok.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz bepken #73805 üzenetére
Jézus Mária, nagy a baj. Dehogynem. Te talán eltudsz lőni valakit 2-3 lövésből úgy hogy a földet nézed közben? Ezek a demók általában hvh meccsekről jönnek, szóval látja hogy az enemy is csal óvatosan játszik, ezer meg egy okból lehet hogy nem adja be, pl valami felfogja a golyót, enemynek jobb csalása van (anti-aim/lagghack) ésatöbbi...
-
bepken
veterán
válasz lemusz #73804 üzenetére
természetesen azt tudom, hogy így néz ki OW-ban a spinbot, csak abban nem voltam biztos, hogy jelölhetem mindet, az említett okokból adódóan. (aim pl majdhogynem biztos, hogy nála nem volt, hiszen aki aimot használ, az nem 2-3 lövéssel öl meg valakit awp-vel )
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz bepken #73802 üzenetére
Én ezekre rányomom az aim, wh és egyéb csalás szentháromságát.
Ugyan nem látom, tényleg aimozik-e, de igazából oly mindegy. Maga a spin az egyéb csalás, azt pedig úgyis rányomod, szóval bannolják.
Bár alig 1 hete játszottunk spinnerek ellen, és még most sem kaptak OW-t. Szomorú.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
bepken
veterán
OW-ban mit nyomtok arra, aki végig a földet nézi és néha öl egyet-kettőt?
tehát igazából ő valami olyan szarságot használ, ami elfedi a csalást. több lövésből öli meg az ellenfelet, az ugyan nem látszik, mit néz közben.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
VISSZATÉRHET A BUNDABOTRÁNYÁRÓL ELHÍRESÜLT iBUYPOWER!
Jöhetnének a pár centes matricák...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest