- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én amúgy az egész cs2 story-t nem értem. (mondjuk , hogy ki csal én sem tudom megállapítani) Lehet nálam is szépülnek az emlékek ,de régen úgy érzem konstansabbak voltak az eredményeim.
Fura ,hogy ilyen full randomokat játszunk és vagy nyerünk 13-2 re vagy szarrá vernek 13-2 mintha ilyen global Elitekkel vagy amatőrökkel játszanánk válltásban. Tegnap mondjuk vertigo első félidő tele prefire mindig instant fejes 10-2 re vezetnek (szarrá vernek) aztán ct be meg vissza hoztuk haverral 13-11 re kb nem is értem.
Azért vertigo szerintem ennyire nem unbalance -olt és T be amúgy is jobban is szeretek támadni. -
válasz
CirrMee #77939 üzenetére
Már leírtam , hogy értem a fájdalmat ,de az hogy mi van megírva rendesen arról elég rövid listát lehetne írni...
Az én fájdalmam a HL3 ,ha már fájdalomról beszélünk
Bengio:
Vedd le az uncore-t 4,7 re és tekerd fel a cput 5ghz re , attól fog valamennyit gyorsulni ramot meg amit bír. -
válasz
Bengio #77936 üzenetére
Srácok én értem ,hogy nem azt látjátok ,de a tény az hogy cpu-t cserlnétek és mindenkinél több fps lenne.....
Még az én fos 7800x3d -n sem 99% a gpu használat pedig 5200Mhz re van húzva 103 fsb vel ... szét van ocva ennyit bír ez a fos....
Ezért néznék meg egy 9800x3d-t azok állítólag mennek 5600Mhz is
-
válasz
CirrMee #77933 üzenetére
Nem ideális összehasonlítás ,de csak ebből tudok ki indulni havernál a neki eladott 6700xt ~100 fps(min fps) el kevesebb volt mint nálam 5800x (vs 3800) en .
Szvl szerintem tök mindegy mit látsz
és biztos vagyok benne hogy a 9800x3d -n min fpsem tuti gyorsulna cs2 alatt. (vs 7800x3d)
cs brutál proci igényes.
-
válasz
Vismajor01 #77924 üzenetére
Nem megakadást írtam hanem fps be esést.... szerintem nem normális hogy nálam pl 500 aztán helyenként ( pálya függő) 250 körülire be esik.
4k ba meg amúgy sem cpu limites lesz a 1080 ti , most egy multis játékról beszélünk ugye.
1080Ti -t még most is egy erős kártyának tartom jobb cpu-t érdemel mint a 7700k.
Vissza térve Intelre ua azt ki adták 6700k után csak már nem emlékszem 100-200mhz magasabb ferkinmeg uncore volt magasabb kicsit .
Én is cseréltem mert mentek a 7700k ilyen 4,9-5ghz körül ami akkor nagy szám volt mert 6700k megállt 4600-4700Mhz körül. De azonos frekin full ua az tudták.. szvl a fejlesztés 0 volt.Aztán volt a jó kis intel BUG balhé szarrá patchelték microkóddal szét k@rták a HT-t.
(spectre és meltdown). Az sokat "gyorsított" rajta. -
Én érzem a fájdalmat
,de 8 éves cpu 4 mag +ht ez ennyit tud.
Fiamnak vettem egy 5600x et meg 6800 at mindegyik kockára van OC -zve és így is be esik az fps ,de legalább 250 be hozza az átlagot. (persze maxon 2k ba).
Máskülönben bizonyos pályákon a 7800x3d nél is beesik az fps amúgy, gondolkodtam ,hogy meglepem magam egy 9800x3d vel csak "vicces ára" lett.Ez nem neked szól csak a tényeket írom a 7700k már akkor egy szar volt ,én utáltam pedig azt is kockára oc-ztam
, főleg 6700k után kiadni egy ilyet tiszta ciki volt (új "gen" jah
) volt akkor intel részéről. Azóta nem is volt intel cpu-m most , hogy így most végig gondolom....
-
válasz
LendvaiFeri1 #77841 üzenetére
Jah volt hogy ez megoldotta (az új routing miatt) de tegnap kétszer is megpróbáltam ,sajnos maradt szar....
Úgy, hogy most ennek apropójából felhívtam a digit és a közös képviselőt ,hogy kössék be "AZINTERNETET"
18 év után meguntam ezt a szart....
Remélhetőleg ennél szarabb nem lesz -
Nekem a fos Telekommal van bajom tegnap is négyből-négy mecsnél 10-30% os csomagvesztés ... élvezhetetlen szar lett a játékból emiatt.
"Hála istennek" itt nincs más szolgáltató -
Amúgy pénteken nyomtunk haverokkal 4 + 1. külföldi (orosz) ... vicces volt látni ahova nézett ott bujkált egy enemy ... kibannolni nem tudtuk mert 4 en voltunk.... riportoltuk ,de valszeg lófaszt nem fog használni.
Szvl sajna simán bármelyik meccsen csalhatnak még mindig....
-
Jól működik az anti cheat
4. kör után drága magyar barátunk bekapcsolta
wh+aim
Csak érteném ennek mi értelme tönkre verni más játékát... -
válasz
bager13 #76884 üzenetére
Hát nem tudom van hogy 13-0 nyerek ,de van hogy 13-0 ra vertek el ... jó ez a ritkább ,de az hogy sokkal jobb
Hagyjuk .....
5000 körül tengődők kíváncsi vagyok milyen lehet a 10 ezres szint vagy a top 22000 90% win rátával ...Kedvenceim az 50-100 órás arcok rommá belőnek mindenkit volt két mecs ahol 35-40 killből 80% fejlövés arányal nyomták ... vicces
-
Helyezés az mit jelent?
Köszi! -
válasz
lemusz #75693 üzenetére
Abban egyet értünk ,hogy bármi lehet mindenesetre furcsa a story és még furcsább , hogy valaki 15 -20 éves accot beáldozzon 36 évesen
Volt ilyen 1000 dolláros kése meg ilyen faszságok... így ez mind bukó...BTW amúgy haveri társaságot lejjebb dobta többek közt engem is jó pár rankal mert Valve szerint csalóval játszottunk... érdekes..
-
Csak egy story:
Nekem egy 15 éve ismert ismerősömet bannolták cs goba ,hogy csalik ... mai napig nem értem vissza néztem 8-10 mecset .. meg letöltöttem az utolsó pár játékot és semmi.
Short mecseket szoktunk tolni ilyen 4-5 ölése volt és kb mindig utolsóEz mi a fasztól lehet?
-
-
válasz
GhanBuri Ghan #75676 üzenetére
Jah le is írtam a tapasztalataimat ...
Legjobban az zavar hogy 0 fizika van ebben is -
most nyomtam egy unrankedet ...
- 2 szer dobott ki a játék egy játék alatt
- ultra highon 320 fps nél random megakad pl lövésnél.
- nagyon más a célzás
- fizika 0
- rongybaba effektus legalább van -
Fizikára kíváncsi vagyok arról egy szót se ejtettek ... azzal vajon mi lesz?
-
válasz
Kalacskepu #74159 üzenetére
kulcsot instant kapod ... nem is értem mit kérdezel
-
válasz
pdw_ph #74155 üzenetére
Hát ki próbáltam sajna nem segít.... fura mert first load mindig atom gyors és aztán pályaváltásnál meg megáll 2 -3 percre tiszta vicc.... ekkora egy shithalmazt mint ez a játék.
Amióta csilliárd csaló van cs go ba meg ilyen fos lett.... tisztára ki ábrándultam ebből a szarból....
-
válasz
pdw_ph #74155 üzenetére
emlékeim szerint azt is próbáltam .... most full gyári minden direkt vissza állítottam hátha ... azóta ki jött egy - két patch is mégsem megy.
Cpu-t és vga-t váltottam és csak a cs go baszakszik....
szét kúr az ideg
... azóta nem is játszom vele kb....
megpróbálom amit javasoltál beállítással hátha.
-
Valaki találkozott már olyan hibával , hogy map váltásnál mikor kéri a szerver infokat a cs go olyan mintha megfagyna és 2-3 percig úgy is marad aztán betölt hirtelen .
Hátha tudtok rá megoldást.
Neten bármit is találtam nem segített, megvolt az os és a cs go reinstall is.Fura hogy ha rá joinolok egy haverra akkor instant betölt ... csak pályaváltásnál van ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Futás, futópályák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Egyedi ékszerdobozka
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!