Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Srácok én értem ,hogy nem azt látjátok ,de a tény az hogy cpu-t cserlnétek és mindenkinél több fps lenne.....
Inkább arra válaszolj, hogy mióta tisztességes "munka" az, hogy a processzor negyedgőzzel ketyeg, majd arra hivatkozva, hogy nincs elég meló, a GPU is ugyanezt teszi. Ez neked tisztességesen megírt program...?
-
CirrMee
addikt
válasz
Steven
üzenetére
cs brutál proci igényes
Ez nem kérdés nálam sem, csak az, hogy 2024 -ben egy többszálas kezelésre fejlesztett 3d motor hogy az istenbe tudja ennyire parlagon hagyni egy adott gép teljesítményét.
Az imént ugyanis viccből kikapcsoltam a HT -t, majd az jött ki a matekból, hogy átlag 2 magon a közelébe jutott annak, amire azt lehet mondani, hogy "kihasználja", a maradék meg továbbra sem volt ennek a közelében. Szóval lehet belekeverni a HT -t (ami azért is vicces, mert látszik, hogy tud ennyi szálat használni), de akkor is otvarul lett megírva a motor. Amin persze lehet segíteni még brutálisabb procival, csak attól még ugyanúgy sz*rul van megírva... -
CirrMee
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Szerintem a 3000 széria gyenge egy szálon és még a freki is alacsony CS2 re pont nem ideális.
Tegyük fel, igaz a gyenge teljesítmény. Ebben az esetben azért azt kellene látni, hogy küzdenek a szálak, mint malac a jégen, csak nem bírnak a feladattal (lásd CPU bottleneck). Én nem ezt látom a mellékelt képen, ahol konkrétan egy szál sincs még 50% -ra terhelve sem (amiben benne foglaltatik a háttérben futó rendszer is)...
Az alacsony freki meg nem tudom mit akar jelenteni nálad, tekintve hogy 4250MHz állandó - szintén látható a képen. -
lemusz
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Összes meccsedet nézd vissza vele. Amilyen lassan jön gyakran a bann simán lehet hogy évekkel ezelőtt csalt... ja hogy az sok demó lenne?
De még ekkor is ott lenne a lehetőség, hogy veled játszva nem tolta be, amúgy meg igen. Meg be is lophatták az accját a "szavazza a barátom csapatára" faszsággal, aztán azok csaltak rajta. Meg éppen amikor be volt rúgva és odaadta az unokatestvére lányának a kutyájának egy meccsre kölcsönbe. Naugye! Kezd nagyon sok eshetőség elő jönni, ha jobban belegondolsz. Viccet félre téve ha csak nem ültél ott végig mellette nem lehetsz biztos semmiben... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1