- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz
Hunbeast87 #20588 üzenetére
Ahha ahha.... Akkor beszélgessünk a recoilról, meg a crosshair-ről meg a tököm tudja még miről, ami már ezerszer ki lett beszélve.... én csak azt tudom mondani, hogy akinek ez nem tetszik, és már úgyis tud mindent a játékról, amit akar, az ne járjon ide.... mert én viszont azt unom, amit ti csináltok....
Aki akarja, írja le, hogy hogy baszták át, hogy bukott vagy nyert a fogadáson, vagy hogy mit cserélt mire, legalább ha benéz az ember akkor nem csak a sok szorosan a játékhoz kapcsolódó bullshitet fogja látni.....
Szvsz engem jobban érdekelnek az ilyen hozzászólások, mint a "kezdő vagyok, hogy játszak" posztok.... de no offense, senki ne vegye magára.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
warmonger441 #20598 üzenetére
Tegnap volt olyanból karambitom, de odaadtam egy Blue steelért meg egy scorched karambitért.
Ha gondolod szerzek neked deagleből. Mit adsz érte?
-
warmonger441
aktív tag
válasz
vzsryl #20597 üzenetére
Deeee... a felesleges rongálást meghagyom az állatoknak (sry a fradi drukkerektől, de van ott is "kemény mag")
juuuj ez nagyon ütött
am nincs valakinek egy felesleges (persze adnék érte 1:1-be valamit) Crimson Web (alias karmazsin háló) desert eagle? MW érdekelne, vagy nem túl csúnya ft
-
vzsryl
nagyúr
válasz
warmonger441 #20596 üzenetére
Legyél fradi szurkoló. Gondolom azért keménykednek azok is, mert le akarják vezetni a feszültséget.
(Nem fradi szurkolót akartam írni eredetileg, de nem akartam egy hetes bannt...) -
vzsryl
nagyúr
válasz
warmonger441 #20594 üzenetére
Te is megmondó ember vagy ezzel a hozzászólással, de te jól is tetted, hogy "megmondtad", mivel normális hangnemben közölted.
Egyesek túl arrogánsak ehhez... -
warmonger441
aktív tag
válasz
xenom0rph #20592 üzenetére
Túl sok a megmondó ember. Szerintem semmi rosszat nem mondott regener, amiért így kellett volna reagálni
1: A szavahihetőséget egy ilyen kósza mondat alapján leírni? Alapból hogy jött most ez? xD Hogy kapcsolódik a szavahihetőség a témához, vagy ahhoz amit írt?
2: megosztotta a double mélytorkos élményét és ennyi. A fogadás (mivel cs go skinről van szó) a játékhoz tartozik. A csere meg szint úgy. Mindenki kiadja valahol a mérget (én pl ma szptam 6 meccsből 4et, ezért belekötök még a kutyámba is még legalább két órán keresztül
)
3:ő is csak ragelt most egyet :3
-
light0416
tag
válasz
Coccolino_O #20589 üzenetére
Bizony, mindennap nézem, és valamitől az elmúlt 1-2 napban elfogyott vagy 300 db, már csak 192 van
simán lesz ez 40 euro
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
lemusz #20587 üzenetére
Hozzátenném a védelmében, hogy nem csak az Ő részéről megy ez. Már szinte mindenki erről ír itt a topikban, emiatt nem kell csak egy embert kiemelni.
Napi szinten skin bemutatók is vannak, "kire érdemes fogadni?" tanácsadás stb.Más: Most néztem, hogy engem is jelentettek cserecsalás kísérletével
Szép..csak azért mert blokkolom a privát profilokat, vagy valamit nem adok oda a fillérb*szóknak?
-
lemusz
addikt
válasz
regener #20586 üzenetére
1. Azt mondtad mész BF3-azni, de mégis itt vagy... -> nem vagy egy szava hihető ember.
2. Fullba nyomod a retardot (elb*szott fogadás minap, most meg az offerkedésed).
3. Minek kell ezeket leírnod? Minek kell ilyenekkel elárasztani a topikot? Unom már hogy elvesztette a topik a normális témákat és minden a skinekről, fogadásról meg az ezekből adódó sírásról/örömködésről szól. -
light0416
tag
Hűha, már 29 euro a cobblestone souvenir
-
regener
veterán
Lounge: hirdetés:
FN Corticera 8 kulcsért, mondom külödk neki egy offert 5kulcs meg egy 2kulcsot érő electric hive skinnel.Elküldöm meg minden, de erre egy FT-t kapok mert az FN 12 oldallal hátrébb van a fiókjában, az árának a 3x-osát fizettem és nemtudok micsinálni...
Kurvára nincs szerencsém megint...
-
Hunbeast87
senior tag
Sajnos semmit sem számít, hogy az illető neve alatt milyen szám áll a trades, vagy message szavak mögött. Lehet, hogy azért van annyi üzenete, mert folyamatosan kuncsorgott valamiért, trades-nél meg könnyű magas számot elérni.
Kiraksz egyet--->egyből "mark as done" és már plusz egy. Ezt így hamar feltornázhatod. Még ha írogatsz is magadnak a hirdetésedbe, az még jobb!Remélem ment neki a report képekkel együtt....
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #20576 üzenetére
Hát látod.. Én most leléptem, tegnap is leléptem , így most 2 órás büntetést kaptam.. bár mindegy, mert töröltem. Még mielőtt megkapnám hozzátenném, hogy nagyjából 10 hónapja nem léptem le, szóval nem rendszeres csak most kiégtem..
-
laceszgamer
addikt
válasz
pr1mzejEE #20575 üzenetére
Nekem a " kedvencem " ilyen téren az volt mikor 4 hasonló nevű emberkével kerültem egy csapatba. Elején tök jól indult, nyertünk pár kört, aztán totál megkergültek, azzal szórakoztak, hogy elállták a kijáratot meg hasonlók... ha leavelek büntetés ha maradok meg trollkodnak... végül kiléptem, megúsztam 30 perccel, de az ilyenek minek állnak neki játszani?
Utána megnéztem a profiljaikat, mind friss pár órás játékidővel... most azért vették a játékot, hogy trollkodjanak?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #20573 üzenetére
Most letöröltem egy kicsit a játékot, 2 meccs, az egyiken egy premade smurfos alakulat, a másik meccsen meg csaltak.. Mi a f*szért játszok ilyenkor azt sem értem, de azért szívesen levezetném rajtuk ilyenkor a dühömet.
Amúgy vicc, kihagyok 10-15 napot és ilyen 8-9-eket lövök 30 kör alatt szar sheriffek ellen, előtte meg, ha 20-at lőttem már rossznak számított, na mindegy, kicsit frusztrált lettem, majd valamikor felrakom megint.De amúgy olyan lehetetlenekbe halok, hogy vicc, egymásután ellő 2 embert scout-al d2-n t-ben a gyerek meg lenullozom b kapu előtt, miközben fut be b-re, elkezdek tölteni és guggolva kijön ablakon úgy, hogy előremenet közben lő ak-val és a végén sas2-be van a gyerek.. mindegy
bocsánat, csak ideges lettem.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #20570 üzenetére
Tradebannál nem.
-
PeL
addikt
Soha senkiben ne bízzatok meg trade ügyben, semmit ne adjatok előre!
Akárki, akármilyen magas szintű accal vagy akármivel kecsegtet vagy ígér, ne dőljetek be neki, SOHA. Délután írtam a sztorit a haverom késével kapcsolatban. Most este csak sikerült lehúznia egy embernek róla. LVL 41-es Steam acc, Lounge-n pedig donator volt, több mint 280 trade-el és 1400 üzenettel. Fél órán át győzködte minden hülyeséggel az ismerősömet, hogy ilyen-olyan raffle oldal az övé, de nem fog előre utalni mert naponta többször át akarják vágni. Végül haverom bedőlt neki, odaadta előre a kést. Természetesen a csaló azonnal blockolta haveromat és eltűnt steamről.
Aki tudja és akarja, reportolja. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #20562 üzenetére
Ez mm, nem pedig hivatalos profi meccs
Amúgy a döntetlen mm-ben győzelemnek számít, szóval jó van az úgy. -
laceszgamer
addikt
Azt nem értem amúgy, hogy versengőben mért nincs az, hogy 15-15 esetén bejön egy 31. kör? Már a 3. döntetlenem volt a héten az előbb...
Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne ezt megoldani, vagy csak nincs rá igény? -
törölt tag
2:10:25-re tekerjetek, sajnos a hanganyag le van tiltva, de nagyon vicces volt
-
po1son
addikt
Nah DDoS volt a Dignitas - Fnatic meccsen is...
-
regener
veterán
válasz
BTminishop #20553 üzenetére
Böngészőből majd működni fog.
-
törölt tag
Valaki nézi az Epsilon meccset? Csak úgy randomba feljött egy csávó, beállt az Epsilonba, és meccs közbe ott ordibál, és nem akar lelépni
-
Mate
nagyúr
válasz
BTminishop #20553 üzenetére
Próbáld később. Mindig is *ar volt a steam csereajánlata.
-
BTminishop
aktív tag
Hiba történt a csereajánlat elfogadása során. Próbáld újra később.
Nem tudsz cserélni CSLNG | Kopotrilogataf47 felhasználóval.
Miért nemtudom átvenni a nyereményem?
-
Coccolino_O
őstag
"Egyébként 2. 3. körre SMG vagy shotgun kell, +600 +900 -as killekért. Sosem értettem miért jó megvenni a Galil - AK, Famas - M4 fegyvert már a 2. körben, véletlen elhullasz vele aztán csak megadod az esélyt az ellenfélnek hogy lehozzák a kört a fegyvereddel."
Ezért szoktam gagyi smg-t venni második körben. Ha meghalok, a bizon-nal azért akkorát nem lehet alázni, mint ak-val v. galillal, főleg messzire.
-
BTminishop
aktív tag
Mai nyitásom egy p250 Statrak Supernova minimal wear
-
po1son
addikt
válasz
BTminishop #20545 üzenetére
Hát itt nagyobb gondok is voltak, mint a DDOS...
-
sto1911
veterán
Mi a francert nem tudok jatekot inditani? Azt mondja csekkoljam a netem, de az jo...
@ZeroDK: tudok tenni ellene valamit?
-
BTminishop
aktív tag
A magyar válogatott szánalom.Tavaly DDOSsal jutottak ki most meg úgy esnek ki,a karma
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #20543 üzenetére
Vírusirtó stb okozhatja, nálam is csinált ilyet egyszer. Gép újraindítás, CS:GO fájlok leellenőrzése, Steam Service exe futtatása úgy, hogy ki van kapcsolva a Steam. Ezt a Service exe fájlt megtalálod, a Steam fő könyvtárában azon belül a Bin mappánál.
Remélem megoldja a problémát. -
IreN!CuS
addikt
Egy probléma blokkolja a VAC rendszert!
Ez mitől lehet egyszer csak kikúrt a játékból?
-
po1son
addikt
Vki nézi a Magyar-Kazak meccset?!
-
BTminishop
aktív tag
válasz
freeknight #20535 üzenetére
-
Xero
nagyúr
Ha valakit érdekel, van egy ilyenem:
13 kulcsért vihető. Gondoltam bedobom, mert relatív ritka és a piaci ár alatt 1.5-2€-val adom.
-
freeknight
őstag
Valaki tudna dobni egy twitch linket, ahol tudom majd nézni a magyar vs. kazah meccset?
-
PeL
addikt
Na én meguntam a kapszulák árával kapcsolatos stresszelést
Eladtam ill. tradeltem az 54 darabot, ezekre futotta belőle. Amit eredetileg akartam skineket, lényegesebbeket, azok meglettek belőle:AK-47 Redline FT (FN kinézetű, majdnem hibátlan, a tus végén van csak egy kis kopás):
AWP Redline MW (Ez is szintén hibátlan):
P250 Undertow FN:
M4A4 X-Ray MW (Hibátlan, factory new kinézet):
Még van kb 8.5€-m belőle, meg olyan 40 db 15-20 cent átlag árú matrica
-
pr1mzejEE
addikt
Most játszottam mm-et, nem kellett volna. Iszonyatosan laggoltam.. De nem csak én.
-
sto1911
veterán
Ha most megveszem a mostani operationt, akkor a benne levo palyakat tudom jatszani kesobb is? Missionoket kapok akkor is, ha mar lejar az operation? Vagy mi az elonye?
@mate3553: koszi, okt. 2-ig akkor meg megeri raszanni azt a 75 centet
-
törölt tag
válasz
regener #20527 üzenetére
Van még bug:
- Sourcemod and Metamod do not work on Linux Servers anymore. As a result, many community servers that use custom game mechanics like Deathmatch, Surfing, HS only etc. will not work anymore. You will need to wait for an update from both Sourcemod / Metamod and the server owners.
- Hammer is not working at all
- Big performance drops in the Mac version
- Breakout mission drops do not show up in inventory
- Loading de_cache in casual competitive crashes
- Opening the scoreboard results in a temporary FPS drop
- [Mac] A lot of performance issues
- [Mac] Raw mouse input setting can not be changed
- [Mac] In-Game chat does not work (does not send messages when pressing enter)Unconfirmed bugs: (These are bugs that only some people are experiencing)
- Game crashes when pressing Q when dead
- When playing Arms Race mode, you will reach gold knife level after having killed someone with the first SMG
- Game crashes when opening buy menu in DM games
- [Mac] Game crashes when viewing scoreboard and using voice chat at the same time -
törölt tag
válasz
freeknight #20525 üzenetére
eSports, Huntsman, Winter, Phoenix key, ezek most 2.25-2.3€-ba mennek, tehát még bukni se fogsz rajta ha eladod, mert játékban 1.89 egy kulcs, ha ebből levonod a -15%-ot amit levesz a Steam, akkor 1.6€-ba jönnél ki, de mivel 2.25-2.3€-ba veszik ezeket a kulcsokat, így 1.9-1.95€/db-ba eladhatod
-
regener
veterán
válasz
warmonger441 #20518 üzenetére
Jelenleg az összes szerver laggol és játszhatatlan kb
Sv érték 1200-1300 környékére ugrál. Cuki.
Egyéb kérdés? -
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #20525 üzenetére
Any key jó lesz. A +add annyit tesz, hogy úgy fél kulcs értékben még hozzárak valamit. Mondjuk egy breakout ládát.
-
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #20522 üzenetére
Lounge-on 2 kulcsért el lehet tolni kis szerencsével ha jó a minta (fogalmam sincsen milyen a jó minta, case hardenedekkel sem foglalkozom pont ezért
). Én oda raknám fel. Esetleg 1 kulcs +add.
-
SamS20
senior tag
válasz
pr1mzejEE #20517 üzenetére
Mivel mostanában nem sokszor tudok menni ismerősökkel az olyan botok mellé meg akiknek még mikrofonja sincs és csak szaladgálnak a pályán mint valami mérgezett egér nem fogom a pénzemet költeni
Ezt csak akkor csinálom ha mmbe ismeretlen botok ellen játszom, nem mondtam h mindig ezt követem de volt már rá elég sokszor példa. Sőt olyan is volt h szóltam a többieknek h ne vegyenek semmit az ellenfél úgyis econ van és lehoztuk. Kevo meg gránát és csókolom, azért mert a játékosok 95%a úgy csinálja mint ti, és kipróbálok valamit aminek Szerintem van értelme ne legyek már le nézve.Más a véleményetek, az oké, nekem is más. Úgy beszéltek a csrol mintha élvonal béli csapataink lennének, a válogatottunk világ színvonal lenne és ti szartatok volna a spanyol viaszt. Pár oldallal vissza láttam h más is le lett tronfolva
-
freeknight
őstag
Tudom, láttam akkor, azóta szépen fialtattad
. Sajnos ez csak field tested, de így is megér 2,6 eurót. Még sosem kaptam ilyen értékes cuccot így sem
. Jó volt látni, hogy miután droppolta a játék végén, kb mindenki felvett friend-nek.
Amúgy szerintetek próbáljak túladni rajta rendes steam piactéren, vagy vigyem inkább lounge-ra? Ez utóbbit még sosem használtam, egy kis segítséget/tippet szívesen fogadnék!
-
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #20519 üzenetére
Döglődik a steam megint.
Amúgy nekem úgy egy-másfél hete dobott egy ilyen factory new-t. Na abból van perpill 26 kulcsom.
-
BTminishop
aktív tag
Miért rosszalkodik a netem? CSGO-ban 20as pingem van minden jó egyik pillanatról a másikra kifagyok.Kiirja hogy automatikus szét kapcsolás és kész.De amúgy nem lassú a netem meg egyáltalán nem laggolok..tipp?
-
freeknight
őstag
Azért örömmel jelentem, szépet dobott a második küldetés, máris behozta az árát: [link]
Csak az a probléma, bárhogy restartolom a steamet, nem jelenik meg a raktáramban, csak a játékban
. Ez miért lehet?
-
warmonger441
aktív tag
valaki tud egy patch notes-t?
érdekel h benne van-e az fps drop és hogy az élvezetesebb meccsek érdekében néha nem érzékeli a játék hogy nyomom a bal gombot?
-
pr1mzejEE
addikt
Lol, vannak itt érdekességek. Azt azért tegyük hozzá, hogy én sherifftől duplasas szinten szoktam játszani, tehát én ily módon mondom a dolgokat.
Ha lehozzuk az eco-t, akkor alap, hogy MINDENKI megveszi a kicsit.. Ez, amit írsz, hogy te mész a hülye csapattársaid után, akik elhalnak és felveszed a fegyverüket ez elég érdekes. Korábban már írták, de eszerint te nem vagy valami jó csapatjátékos.. és nincs is benne semmi logika
Mondok egy ellenpéldát: általában még akkor is ecozni szoktunk,ha 4-en tudjuk venni, de 1 nem (persze szoros meccshelyzetnél a vége felé ez alakulhat máshogy) - Ezt amúgy úgy értem, hogy a 4 közül egy sem tud dobni. -
po1son
addikt
válasz
freeknight #20514 üzenetére
Nekem minden héten dob egy darab breakout ládát. Mondjuk most biztos nagyon lefog menni az ára, mert sokan megveszik saját accra vagy idle accra.
-
PeL
addikt
válasz
freeknight #20514 üzenetére
Ha dob egy Breakout ládát máris visszahozta az árát.
-
PeL
addikt
válasz
freeknight #20512 üzenetére
Az a heti drop mellé pluszban jár, heti két misszió.
-
freeknight
őstag
Üdv!
Megvettem most potom pénzért a Breakoutot, és máris van egy kérdésem: a küldik, amiket dob, beleszámítanak a heti dropba? -
PeL
addikt
Egyébként ismerősöm el akarja adni a kését pénzért, de majdnem lehúzták róla, ill rólam. Mert az egyik wannabe trader csávó erősködött neki hogy ellenőrizni akarja hogy nem fake az item (már ez is baromság), ezért adja át nekem az ismerősöm hogy nálam is megnézhesse hogy valós, tradelhető item. Nekem már ez is gyanús volt. Ismerősöm átadta a kést, a csávó felvett, megnéztem, még CSGO sem volt az accján csak egy DOTA2 amivel volt 20 órája. Megnézte aztán egyszer csak invelte az ismerősöm közös chatbe. Legalábbis azt hittem hogy az ismerősöm, mert közben kiderült hogy az csak egy fake account amit az ismerősömről mintáztak. Erre a csávó beírja hogy mostmár visszaadhatom neki a kést, és kaptam trade invet attól a fake acctól. Ekkor már biztos voltam benne hogy csalási kísérlet, bezártam a chat ablakot és én hívtam trade-re a listámról az ismerősöm. Erre a csávó egyből elkezdett írogatni hogy ott a közös chatben tradeljünk, itt már szinte lebuktatta saját magát. Be is írtam neki hogy nice trade scam try meg fuck off, erre csak egy lol-t tudott írni
Szóval ha nem vagyok észnél lehúzzák rólam az ismerősöm 100€-s gut knife-ját. Szép lett volna. Csak azért kellett nekem átadnia a kést hogy hátha tőlem le tudja húzni a scammer. De én meg nem most jöttem le a falvédőről...
Gondoltam megosztom ezt a kis történetet, hátha más is belefut ebbe a módszerbe.
-
Xero
nagyúr
Pláne ha normális pisztolyt sem vesz.
Na de mindegy. Nem vagyok képben az emberek szintjeivel, de szerintem elbeszélünk egymás mellett. Más és más a játékstílus és a taktika eltérő szinteken. Amit egy nova 2-4 ellen el lehet játszani azt már nem játszod el sherif-csirke vonalon.
-
regener
veterán
Ha van valakinek ilyen junk skinje hogy mp7, nova, mag7 és társaik ~0.06eurót érők kb és nincs rá szüksége akkor azt szivesen elfogadnám mondjuk van pár CSGO kártyám, de ingyen sem fogok sírni
-
SamS20
senior tag
De ne legyetek már hülyék azzal h azt mondjátok nincs benne logika, ha az elsőt nyerjük akkor a másik eco. Nehogy már mondjuk 3 kala meg 2 kp ne szedjen le 5 embert akik ecoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged