Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz maximilian4 #18499 üzenetére
Tartsd meg, csak akkor lehetsz menő!
Egyébként a Steam képem nem jelenik meg, a játékban, meg a főmenü bal felső sarkában, illetve nem tudok versengő meccshez csatlakozni. Ezt írhatom a leterhelt szerverek számlájára?
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
A NiP holo matrica max hány euróig mehet fel?
Maxi
-
Coccolino_O
őstag
Számomra hatalmas csalódás volt a Virtus Pro, nekem ők a kedvenceim. Akiken meglepődtem, az az ldlc és a cloud9. Ők nagyon durván tolták. A NiP megérdemelte a győzelmet, gratula nekik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ENNYI!Hatalmas meccs, hatalmas LAN.
-
zsolt1225
aktív tag
GG NiP!
Megérdemelték. A végére Fiffy csak összeszedte magát -
törölt tag
Ennél durvább major -t nem fogunk látni...SOHA.Ez kész...Beteg..Nem tudok rá mit mondani.... 400,000 néző mellé...uhh...
Edit: #GONINJAAAAAAAAAS!!!!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Frájbörg ötös!
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #18489 üzenetére
nem is azért, de valljuk be egy sima cache nip win megölte volna a dolog érdekességét. Így már viszont van tétje a dolognak, mindenki teljes bedobással játszik, és mivel egymás mapjait hozták a ki az esélyesebb kérdés se olyan egyértelmű szerintem. Szóval érdekes, és ilyen döntőt vártam ide, amilyen közbeni meccsek voltak néha.
fnatic úgy érzem többet dolgozott a fejlődésen és hogy itt jól szerepeljen, szép lenne ha győznének is. de ha nem is így lenne, igazán jó látni mennyivel erősebbek lettek, és megint nagyon komolyan számolni kell majd velük minden meccsen
valahogy a NIP nekem olyan érzetet kelt, mintha nem készültek volna rá erre az egészre, csak bejöttek majd lesz valami alapon, ahogy a lusta gyerek az iskolába tanulás nélkül, csak mert alapvetően ő volt a legjobb tanuló az osztályban
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
na mostmár érdekesnek számít nekem is eddig a döntő alakulása, nemsemmi a jelenlegi helyzet...
-
Coccolino_O
őstag
Ha van fölösleges pénzetek walletben, vegyetek weapon case 2 ládát. Valószínűleg tovább fog fogyni, mihelyst lemegy a nagy matrica és kapszula láz.
-
vzsryl
nagyúr
Na, késekből elértem a maxot, ennél jobb nem kell:
Blue Steel, Minimal Wear, kb. 70€. Kerek két hét alatt sikerült 7€-ból elérni.
Egy fityinget nem költöttem egyébként skinekre. Az a 7€ értékű is droppokból jött össze. Azt azért hozzáteszem, hogy amíg nem tradeltem, addig elherdáltam az itemek árait nyitogatásra meg egyebek, szóval ha azt kivonjuk ebből, akkor kb. 30-40€ pluszban vagyok csak.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Lacek89
tag
válasz Vismajor01 #18476 üzenetére
Csak a játékosra gondoltam, ezen a szinten így játszani olyan mintha fék lenne a csapaton belül. Btw a kommentátorokkal továbbra sincs problémám.
-
Arkennys
addikt
válasz maximilian4 #18474 üzenetére
Hát, fnatic amit fejlődött rooster váltással, bőven rászolgáltak volna hogy nyerjék az egészet. Szimpatikusabbak is lettek, és belefáradtam kicsit a nagy NIP hype-ba amit mindenhol látni
ccoccolino: hát kinek mi izgalmas nekem ez nem túlzottan húzza a vérnyomásomat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
NiP az szépen hozta Cobble CT-t.
-
Mate
nagyúr
Rohadt Nip megint magozza majd A-t?
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #18471 üzenetére
nekem mindegy miért, kicsit izgalmasabbra számítottam nem arra hogy 11-4 es félidő végén megerőszakolják naticot saját pályán. Cache elég szimpla lesz szerintem..és ennyi, nesze neked döntő.
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #18467 üzenetére
fnatic meg saját mapját, úgy tűnik nyilván el se jut infernoig a dolog
-
Lacek89
tag
Hát ez kész. Wild stream: Éééés Fifflaren......már megint meghalt szegény gyerek.
Ez a teljesítmény csak szerintem siralmas ezen a szinten?
-
zsolt1225
aktív tag
Nem értem ezt a NiP T kezdést. Látszik, hogy CT-be sokkal jobbak. Friberg meg egy állat
-
Coccolino_O
őstag
válasz Vismajor01 #18466 üzenetére
Igen, infernot befogja sz*pni a nip...
Más: Captam egy cobblestone ládát.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
cbble
cache
inferno
érdekes választás...
fnatic
nip
fnaticSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
maximilian4
addikt
-
lemusz
addikt
Ha van benne gerinc, akkor a langyőzelem után vissza vonul olyan marketing bullshittel, hogy más dolga van és a csúcsún kell abbahagyni stbstb... ha nem lépi ezt meg, akkor direkt módon tartja vissza csapatát a jobb eredményektől. Persze ha úgy adódik, hogy veszítenek, akkor meg a többieknek kellene lépni valamit. Vissza nézni a demóükat mi volt a gond és akkor szembesülni vele, hogy lényegébe 4v5-ben játszanak.
-
Lacek89
tag
Hát ez nem semmi meccs volt megint.
-
törölt tag
Vicc ez a Fiffy, megint mit produkált? Értem én hogy az AWP az erőssége, bár az se annyira, de ennyire lőni ne tudjon... Csoda hogy nyert a NiP.
-
Mate
nagyúr
Már csak Fnaticban bízhatok
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Eladó CS:GO-t keresek, akinek lenne eladó az írjon egy privit árral és megbeszéljük!
" Just remember Manchester is RED! "
-
-
SamS20
senior tag
Énis vettem vagy 10 kapszulát, bár lehet én nyitok is párat belőle.
Nekem már ha pluszba jövök ki akkor is meg érte -
maximilian4
addikt
Fnati- NiP döntő lesz és a Fnatic nyeri.
Maxi
-
zsolt1225
aktív tag
Végre esett egy inferno szuvenyir, de 1.7€.... Érdemes megtartani és majd sok idő múlva fog érni valamit vajon?
Amit dobhat m4 és t9 ami ért valamit... 2 a 6-hoz -
törölt tag
válasz Coccolino_O #18443 üzenetére
NiP általában az első meccsen mindig kikap, és mindig Infernon... Hátha összeszedik magukat Nuke-on.
-
zsolt1225
aktív tag
Pick'em-be nem tudom eldönteni kire rakjam a végső győzelmet. NiP-en van most jelenleg, de nem valami bíztató a helyzet...
-
bashi
csendes tag
Most a NiP ilyen szar,vagy az LDLC táltosodott meg?
ööö....retekegér
-
Mate
nagyúr
válasz Vismajor01 #18435 üzenetére
Jaja, jó lenne egy Fnatic.LDLC meccs
-
Kanczy
veterán
Holy sh*t, mi volt ez a map is? Dayum boi
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Mate
nagyúr
válasz freeknight #18431 üzenetére
Droppol a magyar is.
-
Kanczy
veterán
Valakinek kell egy BS Abyss / FT Slashed scoutra egy bármilyen másik kék skinért?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
freeknight
őstag
válasz #97716736 #18428 üzenetére
Köszönöm!
Szabo_Lacek: nekem nincs vele bajom, nem tudom hány éves, de fiatalnak hallatszik, és ahhoz képest meglepően profi. Illetve szerintem érthető a hadarás, amilyen gyorsan pörögnek az események
Csak egy probléma van, szerintem ez a magyar twitch nem droppol . Mindenesetre ezt nézem, kezdőként már így is egy csomó szlenget/szakkifejezést tanultam, és hiába vagyok profi angolból, az official streamen lévő hadarást már tényleg nem lehet érteni.[ Szerkesztve ]
-
Lacek89
tag
válasz Vismajor01 #18426 üzenetére
A sráccal annyi baj van hogy közbe háromnegyedét nem érteni annak amit mond. Lehet másik volt a kommentátor akit te néztél, ennél nincs trágár beszéd, csak a lényeget mondja.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Vismajor01 #18426 üzenetére
Nekem nincs vele bajom.
-
törölt tag
válasz freeknight #18427 üzenetére
Ha minden jól megy, akkor 15:00
-
freeknight
őstag
Üdvözlet!
Ma hány órakor lesz a döntő? -
Lacek89
tag
A Wild stream-jét nézem, kicsit hadar a srác. Néha csak trararaararara vagy valami ilyesmit érteni. Ez az első verseny amit követek de szerintem eddig nincs okom panaszra.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsolt1225
aktív tag
válasz Coccolino_O #18407 üzenetére
0.19 lett. Kapott egy 75% offot
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #18404 üzenetére
Nem biztos hogy úgy lesz mint az EMS-nél, hogy ha Lan véget ér, akkor nem lehet venni több kapszulát.
Anno az EMS kapszulát 19 centért lehetett megvenni, most 4.5-5€ körül megy darabja. Szépen felfog menni az ára. -
Coccolino_O
őstag
válasz #65313280 #18403 üzenetére
Olcsó matricák? Ha venni akarsz, akkor még most kell venni. Holnaptól biztos, hogy drágább lesz, mihelyst lement a lan. Főleg azé, akik megnyerik. Amúgy én nem vagyok benne biztos, hogy ez olyan nagy biznisz. Nagyon kevés matrica van fennt fillérekért, a többség 0.50 körül megy v. drágább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jajj de éreztem hogy ha nem tudom nézni a C9 vs NiP-et, akkor utána mindenki nyüzsögni fog róla hogy mekkora meccs volt. Na majd holnap megnézem a VOD-ot.
Olcsó matricákról nincs info?
-
xenom0rph
őstag
Holnapi meccsekre tippek?
halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest