Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Nekem az elmúlt héten már a második alkalom, hogy eltűnnnek a semmitől a fegyvereim. Célkereszt van, de se kezem, se fegyver, se semmi nem látszódik "belőlem". Olvastam, hogy nem új probléma és ilyenkor újra kell indítani a játékot, de ha éppen jól megy egy helyen, az nem esik túl jól.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
maximilian4
addikt
-
Skilly
aktív tag
Na ez a VALVE!!!!!!444!!!4!!!!!
R*hadjon meg, az uj patchben ez a party cucc kellett, de az hogy kidobal minket a szero es nem tudunk vissza menni ra azt nem tudjak megcsinalni, plusz ha reconnect gomb es nem enged be utana az eger oda a menuben... Ez lassan vicc kategoria.
De ha irok ticketet, hogy ne legyen mar lose esetleg, mert akar annak is veheti majd akkor annyit mondanak, hogy bocsi... de azert a 2 oras ban-t megkaptam...
ui: bocs a kirohanasert....
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Coccolino_O
őstag
válasz Phobion #19082 üzenetére
Azért majd ne lepődj meg, ha nem mindent úgy hívnak, ahogy a leírásban van. Pl. amikor train-en játszok, teljesen hülyének szoktak nézni, amikor mondom, hogy IVY, mert a legtöbben valamiért alley-nek hívják.
Mondom én, hogy megy a weapon case 2. Csak lassan... Vegyétek, amíg olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
Aha, oké! Így fogadjá!
-
Phobion
őstag
fogadott valaki a noMERCY-re?
-
törölt tag
-
Phobion
őstag
Tud valaki olyan oldalt ahol a mappok bizonyos pontjainak elnevezéséről találhatok infot?
-
Kanczy
veterán
-
regener
veterán
válasz maximilian4 #19053 üzenetére
A CSGO wiki szerint igen, ami friss, már írta is reggel hogy bekerült versengőbe a zeus.
Majd kipróbálom idle szerón
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #19074 üzenetére
Vedd fel a rucit, hátha így is kellesz nekik
-
Bingisz
addikt
válasz Coccolino_O #19074 üzenetére
Detto.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
okipoki
aktív tag
Van valahol olyan beállítás ahol a fegyver hangokat halkabbra venni illetve a lépéseket hangosabban hallani. Elég idegesítő tud az lenni amikor nagy csönd van es egy ellenfél akit nem látok az fejen lő ak 47sel ilyenkor hirtelen egy picit megilyedek . (fejhallgatón keresztül)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiss Svéd csaj jól tolja, Global Elite
-
maximilian4
addikt
válasz regener #19041 üzenetére
Biztos vagy te benne, hogy bármelyik testrészre 1 hit? Már csak azért mert most volt vele küldim és maximum csak akkor 1 hit ha tényleg szinte olyan közelre mész vele, hogy könyebb késsel vagy pisztollyal leszedni. Egyébként meg ilyen 1hit 80-90-eket adott, úgy hogy így is iszonyat közel voltam..
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
nepszter1
addikt
Retry using steamcommunity public api. ezt az üzenetet kapom CSGO lounge-n mindent megprobáltam de semmi pedig nem változtattam semmi beállításon.
mod : kb 1 hete így van sajna
[ Szerkesztve ]
-
Skilly
aktív tag
Az igen... Pubon drop... M4A1-S Nitro + egy Deagle Hand Cannon....
HyperX
-
törölt tag
-
Skilly
aktív tag
Orulok, hogy a fejlesztoknek ilyen updatera is van energiajuk, de hogy a csalokat jobban szurjek, esetleg bizonyos fegyvereket nerfeljenek vagy ahogy mar tobbszor mondtatok 128 tickes szerok legyenek... Ahhh kesz vicc. Egy 12-13 eves gyerek tuti orul ennek, hogy mekkora poen... Vagy csak en gondolom igy?!
HyperX
-
kiszi07
senior tag
-
regener
veterán
válasz #97716736 #19039 üzenetére
Hogy ne tudj vele trollkodni.
(#19038) htc07
kb 20-30%-al nagyobb a hatótávja egy késnél és bármelyik testrészre 1 hit.(#19042) kiszi07
Csak viccből írtam, azért volt ott a fejecske is
Mellesleg 5percen belül vagy akkor szerkesztheted is az előző hsz-ed[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
azon kívül, hogy fun, nem sok értelmét látom mm-ben a zeus-nak. ahhoz, hogy értelmeset sebezzen, olyan közel kell lennie, hogy onnan már pisztollyal simán le lehet szedni, vagy akár késsel.
mindenesetre, ha valaki bindelni szeretné, nagy T-vel tegye, mert kicsivel nem működik valamiért
bind x "buy Taser"
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Coccolino_O #19033 üzenetére
Updatenek gagyi, az viszont erős, hogy a Zeus competitiveben is elérhető. Azért ez erősen variál az eco stratégiákon.
-
Coccolino_O
őstag
Erről a hatalmas nagy ápdétról beszéltetek már napok óta?
-
törölt tag
válasz Phobion #19022 üzenetére
Az a jó, én örülök neki, mert sok a kezdő aki eladja most, mert fél hogy nem megy feljebb az ára, és nem lesz rajta akkora profit. Az idő ajándék. 3-4-5 hónap majd ráér eladni mikor már jóval kevesebb lesz belőle, most teljesen felesleges reménykedni hogy gyökeresen megugrik az ára.
-
htc07
addikt
tudtok olyan szerót, ahol csak zeusszal lehet csattogni, a többi fegyver le van tiltva? (és végtelen lőszere van)
-
őstag
Lehetséges hogy gyakrabban rá-ránézek mostmár, nem utolsósorban mert vannak acsik dögivel ( imádom mikor felugranak a jobb alsó sarokban ) és mert tetszenek a színes egyedi fegyverek. Szerintem nagyon is hozzá tudok simulni ehhez a célzási rendszerhez, mert képes vagyok végtelenül sok időt szánni egy adott témába, úgyhogy innéttől kezdve akár össze is futhatunk valamelyik mapon.
Amúgy azt tudja valaki hogy mi kell a színes fegyverek készítéséhez, és hogy lehet e a fegyverekre adni valamilyen attachment-et ( nem tom itt mi a neve ) . Mert most néztem a Cologne 2014 bajnokságot és ott bizony nagyon tetszetős fegyvereket látni. Gondolom pénzbe kerül.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #19010 üzenetére
Két meccset játszottam most, egyikben annyira tetszett másik csapatak a konfetti, hogy hárman is kitiltatták magukat mert egymást lövöldözték meg vele, meccs over Másikban már nem egymás ellen nyomták legalább, de voltak kacagtató próbálkozások, hogy azzal tegyenek el láb alól Volt aki inkább bevállalt egy vesztett kört, de sikerüljön vele ölnie egyet...őrület
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
PAtr0n
addikt
válasz DrTechnoid #19008 üzenetére
Ahogy írták előttem is, itt a recoil nem csak hogy van, elég valóság közeli, tehát szór a fegyver nem kicsit. A CoD ilyen szempontból (is) vicc, ott nem kell skill, csak tanulj meg fejre célozni és már nyerő is vagy. Mondjuk úgy, hogy a CoD Vérpistáknak való, a CS, meg azoknak akik szeretik a kihívást is, nem csak a jó reflexeket.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Xero
nagyúr
Mw2 ez a baj. Ez nem bohóc fps, itt rendesen kell célozni és figyelni-kontrollálni a recoilt.
-
törölt tag
Van, tanulj meg célozni.
-
őstag
Én mw2-t tolok, má az idegösszeomlás szélén álltam mikor egy hirtelen gondoltattól vezérelve visszaraktam ma este a 337.88-as Nvidia drivert, és megin fain minden ATI tulajoknál nem tudom hogy milyen megoldás működik
Amúgy azért jöttem be megint ide hogy érdeklődjek afelől, hogyha felmegyek egy adott mapra és annak rendje és módja szerint elkezdeném írtani az ellent, akkor mi a fakkomért nem tudok szinte megölni senkit , csak akin nyilvánvalóan látszik hogy teljesen kezdő? Mint a steam accountomból kitűnik elég sokat tolom a mw2-t (most kb 1200 óra ), tehát nem lehet azt mondani értetlenkedve állok a pályán hogy mi is kéne csinálni. Itt is ugyan azt mint ott , megölni a másik csapat tagjait. De egyszerűen nem megy. Van valami képlet amitől beindul a kémia és el tudok kezdeni hentelni?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Mate
nagyúr
Nip-mousesports meccs Elvileg késpárbaj helyett zeuspárbaj volt
-
őstag
Szerver oldalon vannak olyan hibák, amik több, mint egy éve előjönnek. Bár engem kevésbé érint, de akinek a jól működő közösségét lenullázták, az tuti szereti őket.
Mondjuk a kommunikációjuk fejlődik, már néha válaszolnak a feltett kérdésekre, pl. hogy a tök új beállítások mit is csinálnak adott esetben.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest