Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
inter03
csendes tag
válasz
Soucaller
üzenetére
A srác csak nálunk szokott játszani és csak kérte, hogy bannoljam az illetőt. Természetesen én is azt kérdeztem, hogy miért bízott benne, de ez már rajta nem segít. Állítólag utalással akarta megvenni a késeket és szólt a "sértettnek", hogy csatlakozzon TeamViewer-en, hogy láthassa ahogy kitölti az utalást. Közben a "tettes" küldött egy csereajánlatot amit lényegében ezután maga fogadott el.
Jó kis történet és remélem a többi fiatalnak is tanulságos.
Ne bízz senkiben! -
Arkennys
addikt
válasz
Soucaller
üzenetére
"csakazért" ne fogadj, így alakulnak ki a vesztési szériák
De igen, nekem is ment két sok idő alatt összeadogatott skin, mivel LDLC jó formát mutatott eddig. Igazából tényleg csak infernon mutatott lámaságuk marta a szemem, és amiatt fájóbb az egész
én kisebbeket amik maradtak rakok naticra, és lesz valami. -
Xero
nagyúr
válasz
Soucaller
üzenetére
Akkor már inkább veszek Famast vagy M4A1-t. Azokkal legalább messzebbről kikapom őket, így max P250-el vagy Desivel vagy némi reményük.
Ameddig nem szoktam meg a WP-t, és még 1.6 szerűen próbáltam az AK/M4 párost használni én is sokat vettem P90-t. Viszont mióta ráállt a kezem nem is tudom mikor vettem utoljára.
Statisztikában is a P90 volt a "kedvenc" nagyon sokáig, ma már a WP.
(#20475) pethYeti: Simán. Annyit nem fog zuhanni a láda, hogy ne hozza vissza 2-3 hét alatt az árát bőségesen.
-
Coccolino_O
őstag
-
freeknight
őstag
válasz
Soucaller
üzenetére
Pedig te lősz rosszul...
Én még csak egy hete játszok, de már kezdem is érezni a fejlődést
. A DM amúgy nem mérvadó, sok lucky headshot van, 2v1 meg hasonló helyzetek, hátba is könnyebben kaphatnak. Én könnyed versengőt javaslok gyakorlásnak, vagy mély vízbe egyből és versengőt
.
Egyébként nekem az is nagyon sokat segített, hogy a mostani ESL meccseket nézegettem.
Szóval kitartás
-
Keller16
aktív tag
-
Radnix
senior tag
válasz
Soucaller
üzenetére
Ne add fel. Még minimum egy évig fognak noobozni, illetve elhordanak majd mindennek MM-en, de ha idegesítenek az emberek, nagyon inzultálnak lehetőséget van őket némítani (mute-olni). Mute-olásról infót találsz a googleben. pro tipp: ha oroszokkal játszol már a warmup körben érdemes megejteni a muteolást, hacsak nem szereted hallgatni, hogy CYKA KURWA és társait.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Soucaller
üzenetére
Sok dm, illetve ha az nagoyn nem megy akkor botok elleni játék. Ezen felül ha mennél matchmaking-be (mm), akkor érdemes nézni profi játékosok twitcheit, sok mindent el lehet tanulni, valamint youtube-on az égvilágon szinte mindenről találsz videót a játékkal kapcsolatosan.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Építő/felújító topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

És hidd el tudok egy golyós hs-t lőni ak-val, nem is én lövök jól AUG-al, hanem spanom, de ehhez már el kellett volna olvasni amit írtam. Szerintem zárjuk is le

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. A DM amúgy nem mérvadó, sok lucky headshot van, 2v1 meg hasonló helyzetek, hátba is könnyebben kaphatnak. Én könnyed versengőt javaslok gyakorlásnak, vagy mély vízbe egyből és versengőt
LendvaiFeri1