- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
realmdrude #20998 üzenetére
ty
Ma 1 3€ famas skin meg ez esett küldiből
-
po1son
addikt
Elégé fake gyanús link...
-
Mclovin
senior tag
Egyszerűen lehetetlen ma fogadni, pedig délután 3 óra van...
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
trade tanácsra lenne szükségem:
Stattrakos Butter Boreal FT-met akarja csávó elcserélni Butter Night WW-re. A Boreal nem nagyon akarják megvenni, a Night-ból azért is van kevés, mert "viszik". Tanács?
-
ch003067
addikt
válasz
Assimilator #20983 üzenetére
Ehhh
Ezen most meglepődtem
-
freeknight
őstag
válasz
Coccolino_O #20986 üzenetére
Megveheted 1 fiókra az összeset, aztán a fennmaradó passokat elküldheted a többire.
-
Assimilator
őstag
válasz
Coccolino_O #20986 üzenetére
Igen, mindre külön meg kell venni.
-
b05co
tag
válasz
Coccolino_O #20978 üzenetére
Igen, eladok mindent. Amire figyelni kell, hogy azonnal vedd az új passt és egyből dobasd is ki a cuccokat, mivel olyankor csak a pass-al rendelkezőknek esik az új láda és az első pár napon 3-4 euróért kel el. Az önmagában visszahozza a pass árának nagy részét és még jópár napig magasan van a láda ára, tehát a drop reset után már pluszban vagy. A mostani küldis passhoz szerencse is kell, nekem a ládák mellett dobott pár eurós fegyót, meg egy 4 eurós ak-t
-
Mclovin
senior tag
Valamiért nem tudok Lounge-n fogadni, mert nem hozza be az inventory-m... de trade offert tudok kirakni... ez hogyan lehetséges? Tényleg lehet trash skinekből valami értelmeset tradelni? Mi az ajánlott 'menete' a trade biznisznek?
-
ch003067
addikt
válasz
gyáliSanyi #20980 üzenetére
Nem értem egyébként, hogy miért vagy kiakadva
Aki tradel, és hasznot akar magának (máskülönben miért tradelne) az úgy húzkodja be a másikat, ahogy lehet.
Én is ezt csinálom, csak láddákal...
Nem szép dolog, de istenem.... Kedden pl. 7-8€-nyi ládára cseréltem a kb 1 eurónyi skinemet.....Annyi hogy velem is ezt csinalták még amikor nen tudtam, hogy hogy mennek a dolgok....
A LOUNGE-os dologra: persze, bejelentkezel Steamen keresztül, "Add trade", és ha neg van adva a profilodon a Steames Trade Offer Link, akkor mutatja a cuccaidat...
-
gyáliSanyi
őstag
Ezen az oldalon [link]http://csgolounge.com/ lehetne olyat is, hogy berakom, hogy mim van és mire szeretném cserélni?
Ennek a menete hogy néz ki? -
gyáliSanyi
őstag
Hát nem is tudom. Inkább megveszem ami kell, meg eladom.
Múltkor rámírt egy magyar srác, hogy cserélne pénzért a cuccaimért. Mert 3 hétig nem tud kereskedni Steamen. 30 eurója van, azt odaadná a kb. 20 eurós behúzott cuccokért. Azért az értékesebbeket kihagytam.
Aztán nem tradeltem vele, de még rengetegszer rámírt, utoljára érdekes mód már voltak más cuccai is, de a pipálásra nem nagyon hajlott, meg nem tisztességes értékbe akart cserélni. Mondanom sem kell, hogy nem volt semmi üzlet.
Szóval vannak ám nagy kóklerek. -
Coccolino_O
őstag
válasz
#97716736 #20974 üzenetére
Nem, alapból nincsen ott semmi, csak maga az ajtó. Source-ban viszont ki volt résnyire nyitva az ajtó, és látszódott kicsit a bojler. Legalábbis nekem így rémlik.
Conszi: Gratulálok, egy állat vagy.
De jó lenne, ha én is értenék ennyire a piachoz. Marad a várakozás, hátha felmennek a buzi dobozok árai.
-
Xero
nagyúr
O a picsába... Pont nem voltam gép előtt. Felvett a srác, szóval fingers crossed.
"[OSX]
– Improved dynamic shadow support.
– Better detection of hardware capabilities to improve performance.
– Added multi-threaded rendering support"Eddig volt a MP-n 500+ maxon, kíváncsi leszek ezek után az mennyit tol.
-
törölt tag
17 SEP 2014 -
[GAMEPLAY]
– Tec9: Improved accuracy and reduced recoil.
[MISC]
– Added new spawn entities that can be placed in maps and are used and prioritized when playing arms race (info_armsrace_counterterrorist & info_armsrace_terrorist).
– Fixed only one non-primary weapon showing on spectator player panels.
– Improved performance as a spectator when the scoreboard was visible.
[OSX]
– Improved dynamic shadow support.
– Better detection of hardware capabilities to improve performance.
– Added multi-threaded rendering support.
[MAPS]
– Inferno
— Added a boiler to boiler
— Fixed a missing texture near Bombsite B -
pr1mzejEE
addikt
Eszem ágában sincs
volt egy egész jó kis inventory-m még mielőtt elkezdtem fogadni az esl cologne rendezvény alatt. Gondoltam kipróbálom, hátha bejön, de nem jött be. Egyébként még walletem sincs
Maradt pár skinem, amiből vetettem haverommal 16 db esl cologne sticker capsule.t (legends), megvárom, amíg felmegy az ára, aztán ezekkel fogok majd cserélgetni lounge-n. (vagy eladom őket és csinálok belőlük csere alapot fegyver skinekkel) -
b05co
tag
válasz
pr1mzejEE #20964 üzenetére
Nehogy bele fektess bármennyit is
Add el a ládákat amiket dob, abból a pénzből azonnal vedd meg a kövi coint 3 accal és dobasd ki minden héten az itemeket. Már ezzel a módszerrel nagyon sok pénzt fogsz látni az accodon. Amikor én meguntam a tradelést nullára takarítottam az inventorymat és azóta is kiszedtem sok lóvét, meg játékot vettem miegymás és most is van 20-30-40 euró az accon a semmiből...
-
b05co
tag
válasz
vzsryl #20963 üzenetére
Elég sok melód lehet benne
Én a legtöbbet a scammerek átverésével szedtem be
Öröm volt nézni amikor jött a hülyegyerek, hogy ad 50000000000 skint egy késre aztán mindig kivett valamit a tradenél, de ugye én felírtam mit ajánlott és mindig szóltam, hogy tegye csak vissza. A sok gyökér úgy feszült arra, hogy mikor zöldül be a trade ablak, hogy azonnal okézták, csak az volt a para, hogy én csak akkor pipáltam, amikor bőven overpayeltek
Utána meg jött az anyázás, meg hogy vissza az egész mert ő nem ezt akarta, ilyenkor pedig mindig visszamásoltam az eredeti ajánlatukat, ami koccra megegyezett azzal amit elfogadtam (mindig kértem, hogy előbb írja le mit akar tradelni és mire). Szóval bukta utca volt ezeknek a kis gyökereknek
Volt, hogy napi 50-60 eurót bent hagytak nekem
Gyakorlatilag a saját csapdájukba dőltek. A legviccesebb az a brit srác volt aki gratulált nekem miután saját magát átverte. Sírtam a röhögéstől
-
vzsryl
nagyúr
Nem próbálkozok ilyen scam féleségekkel sosem, nem az én stílusom. Mindent próbálok önerőből elérni. Nagyon egyszerűen tradelek. Amim van, azt behirdetem, illetve folyamatosan keresem csgl-en azokat, akiknek ez kell. Illetve előre kinézek magamnak bizonyos skineket, és azokra is ráofferelek ott csgl-en (nagy ritkán küldök egy steam offert, ha nagyon sietek, de az 99.99%-ben nem jön be...).
Általában teljesen elégedettek velem a csere partnerek, mert nekik az kellett, ami nekem van. Nekem pedig az, ami nekik. Nem tehetek arról, hogy mindig overpay-elnek.
Most pl. szereztem egy elérhetetlennek hitt kést, ★ Karambit | Slaughter (Factory New). Volt tartalékban is kulcsom, és megkaptam a Howl-ért meg 50kulcsért. Ugye a Blue Steel-ért kaptam Howl-t + 30kulcsot. De előtte a Blue Steel + nyócmilliárd kulcsért sem adtak volna Slaugther-t, még MW-t sem tudtam szerezni...
Népszerű itemeket kell szerezni, ennyi.Szerk.: Ezt írta most a Slaugther-es csávó az adatlapomra: "+rep, fair and fast! "
Ennyi. -
b05co
tag
válasz
vzsryl #20958 üzenetére
Akartam is mondani, ha valaki van olyan hülye, hogy erre ad 400 eurót ne habozz add oda
Elég gyakran van 300-ért és szvsz tökmind1 ki rakja fel, okos, vagy hozzá nem értő, szokott lenni
A minimalt ilyen 270-280-ba szoktam látni
Amúgy pofátlanba nyomod ezt, vagy inkább sok kicsi sokra megy alapon?
Sokan azt csinálják, hogy direkt olyannal tradelnek aki játékban van, megnézik hogy épp játszik-e MM-et és ha igen erőszakosan rátúrják a tradet beadva, hogy xy fegyver mondjuk minimal miközben bs, de a gyerek nem csekkolja a játék miatt
És ha már mindenki leírja mi a kedvence, akkor én is
Nálam a night ft m9 mindent visz
-
törölt tag
válasz
vzsryl #20956 üzenetére
Ja hogy rajtad már átmentek ezek a skinek
Én mondjuk szeretem a Crimson Web skint, kedvencem a fekete meg a piros, tehát még a Slaughter is jó. Másik nagy kedvenc a Case Hardened, meg még a Boreal Forest, egy két késen jól mutat.
Többivel egyetértek, a Fade az kicsit lányos nekem. -
vzsryl
nagyúr
válasz
laceszgamer #20952 üzenetére
Pár száz cserét lenyomtam már, hagytam tartalékot, ami kb. a 15x-öse a kezdő tőkémnek, szóval simán megtarthatom, ha akarom.
(#20953) b05co: A minimal wear megy 250-304€ között, ha épp van 1-2db a piacon. FN-ből még nem is láttam. Persze ha valami nyomi kezdő berakja, az más tészta, de ilyen előfordul sok hasonló árú cuccal, pl. múltkor a 170-180kulcsot érő Howl FN-eket pakolgatták fel sorra 300€-ért, pedig csgl-en sokkal többet kaptak volna érte...
Egyébként már ajánlottak bőven 350-400€-nyi cuccot ezért az FN blue steel-ért, cirka 2 óra alatt volt 5-6 ilyen ajánlatom...
(#20954) ZeroDK: Mivel nem ratyi skin. Crimson Web - Slaugther - Fade után a Blue Steel jön. Utána a Night, és azután a Case vagy a Stained.
Volt Crimson Karambitom, de csak FT, ami szerintem csúnya. Az MW meg kb 600kulcs... az FN-ből meg 2db létezik, azok is 3500kulcs környékén mozognak... A Slaugther tetszik, de nehéz beszerezni, FT nem érdekel. A Fade nekem túlzottan "meleg éghajlatú", és szintén drága. Stainedem volt, de a kéket jobban csípázom.A többi abszolút nem tetszik...
-
törölt tag
válasz
vzsryl #20951 üzenetére
Amúgy mostanában nagyon sokan odavannak ezért a Blue Steel skinekért szerintem meg csúnya
Egy Stained-re ha becseréled aminek szép fényes a pengéje szerintem sokkal jobb lenne, vagy egy Case Hardened, Nigh, és Crimson Web.
Én kisebb késre cserélném + kulcsok amikkel tovább tudsz üzletelni. Én helyedbe nem hagynám abba -
vzsryl
nagyúr
Legújabb szerzemény:
Factory New!
Piacon nincs fenn, kb. 400-450€-t ér... -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #20947 üzenetére
Akkor én mit mondjak? Ha lövök, vagy lőnek rám, lőnek körülöttem, szét laggol a játék, ugrál az FPS, magyarán napok óta nem tudok játszani
-
Coccolino_O
őstag
válasz
laceszgamer #20945 üzenetére
Mostanság valami tuti nem oké a játékkal, néha olyanokat teleportálok, hogy öröm nézni...
-
laceszgamer
addikt
Megint gáz van a CS-vel? Nem tudok semmi indítani, mindnél kij9n, hogy hálózatot kéne ellenőrizni.
-
xenom0rph
őstag
Olyat lehet csinálni ,hogy a HUDban minden eldobható gránát külön sorban legyen? Mint a fegyver ,pisztoly ,kés. (gondolok itt a gránátra ,flashre,füstre stb ..)
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Assimilator #20923 üzenetére
Ez egy összetett játék, sok idő kell, míg megtanulsz játszani. Nekem is van 10 év fps múltam, mégsem veszem sok hasznát ebben a játékban. Január óta játszok vele, ahogy te is. Csak türelem és sok gyakorlás. Ez a kulcsa a fejlődésnek.
-
Skinny26
aktív tag
Egyenlőre telepíteni se tudom... XD
-
Maxell014
senior tag
Valaki cserél színezéseket ládákra ?
-
törölt tag
Koszi a valaszokat.
-
Assimilator
őstag
válasz
Coccolino_O #20876 üzenetére
Nem arra gondolok, hogy állandóan fejest kapok, mikor nekem meg nem megy. Vagy hasonló kezdő szintű dolog.
Egyszerűen olyan dolgokat ad be, ami nem, hogy nem életszerű (az nem is érdekel), hanem egyszerűen nevetséges. A fegyverek viselkedése és a hitbox nagyon furcsa.
Már 16 éve, hogy FPS-kkel komolyabban játszom, CS:GO-t év elején kezdtem, de ezekhez az anomáliákhoz a mai napig nem tudtam hozzászokni.
Mindegy, hobbi szinten eljátszogatok vele. A küldetések adnak némi tennivalót. Bár a competitive küldik néha igen sokáig tudnak tartani. -
törölt tag
válasz
freeknight #20917 üzenetére
Én a 3 Dignitas meccset raktam meg, hátha ma is formában lesznek.
-
regener
veterán
válasz
ch003067 #20916 üzenetére
Egy WW Jet Set AK-t adtam 4 kulcsért meg 36 ilyen szutyokért, amiket beváltva lett 1€ Candy Apple Glock MW, 0,24€ Boreal Forest M4A1-S, 1,67€ Bright Water M4A1-S MW és egy 0,5€ Pulse Famas MW.
Magyarán a saját és szerzett ratyikat összerakva lett 3,41-euronyi "kis" skinem. (+ a 4 kulcs ofc)
-
okipoki
aktív tag
válasz
freeknight #20917 üzenetére
Mai meccsek kilőve. Gyere vissza holnap reggel!
Besz@arokMég multizni sem tudok
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Valakinek van valami tippje, milyen meccset kéne ma nézni?
Illetve egy kis fogadás: sohasem fogadtam, de van pár értéktelen filléres skinem, amit sajnálok pár centekért eladni, úgyhogy felpattintanám őket. Van valami tipp mára, hogy esetleg ki seggelhet le szándékosan? Vagy ki annyira jó, hogy 90% lehozza a meccset? IRL igen nagy szerencsejáték függő vagyok, gondoltam itt is belecsapok az iparba.
-
ch003067
addikt
Srácok!
Low, filléres skineket keresek, de aránylag jól nézzek ki (Field Tested). Gondolok itt pl Nova Raptor-ra, USP Royal blue-ra, hasonlókra....
Kb 40db, vagy több kellene...
Írjatok privátot, thx
-
törölt tag
Phoenix, winter offensive es huntsman ladakat erdemes most eladni?
-
törölt tag
Itt van egy jó kis célkereszt generátor map minden beállítással, le is menti cfg-be meg minden: [link]
-
okipoki
aktív tag
Miért nem tudok bet-elni loungen? Onlinen vannak a botok és hiába csinálom autoclickerrel ,akkor sem engedi...
Tegnap is így volt... -
default.
őstag
válasz
Coccolino_O #20899 üzenetére
És honnan tudom, hogy melyik stílus melyik számnak felel meg ?
-
default.
őstag
Ha már itt tartunk, srácok. Konfig.
1) Hol találom a cfg fájlt amiben átírhatom pl a célkeresztet?
2) Simán elmentem, ha átírtam?
3) Ha indítom a játékot hagyományos módon, akkor automatikusan betölti a módosított cfg-t ?köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged