- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Velem tegnap történt egy felettébb kínos eset: A gumiszimuláció ki volt kapcsolva a carrier módban (minden más szim be), mert túl sok defektes problémáról hallottam itt (és velem is történt már 1-2), de spanyolhonban, Catalunya-ban mégis sikerült már mindezek ellenére az edzés 3. körében defektesre járni a lágy gumimat!!!
Mivelhogy a szim ki volt kapcsolva ugyebár, igy hiába mentem a boxba, hogy új szett gumit tegyenek fel, csak a kemény volt, nomeg a defektes lágy!Így próbáltam versenyezni,de mivel mindenképp haználni kell a lágy gumit is és a keményet is, így esélyem sem volt, hiába hagytam az utolsó körre a lágyat. Ezt kellene a T. fejlesztőknek bemutatni!
(ezért egyébként bosszúból roncsderbit csináltam a versenyből és diszkvalifilkáltattam magam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest