Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12581) oriic válasza gorje (#12576) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

1.
Ha megveszed a battle pass-t, megkapsz mindent addig, ahányas szintű vagy. És igen, elég egyszer megvenni, ugyanis ha nem költesz COD pontot a szezonban másra, akkor ha megvan Tier 100, mindig lesz 1000+ pontod, amiből veheted a következő battle pass-t.
Minden megszerzett fegyver, skin, dupla xp stb. megmarad és viheted tovább következő szezonba.

2.
Van még másfél napod, de annyira nem érdemes ráizgulni (Mondjuk dupla xp van, szóval talán mégis. :DDD ) Level 155-ön azt a fegyvert kapod meg amit bejelentkezéskor mindig megkapsz. Hogy tudsz xp-t szerezni? Csináld a napi, heti challenge-eket, játsz sokat. (Mivel csak Warzone-ozól más megoldás erre nagyon nincs)

3.
Kezdőknek ajánlott fegyverek a szokásosak. M4A1, MP7, MP5, Grau, Bizon. Ahogy látom ezek vannak meg neked is. Egyéni meglátás, de én SMG-knél az ADS-re gyúrok meg recoil csökkentésre leginkábbb, az AR-eknél meg recoil+távolsági damage növelésre (nagyobb barrel+monolitic supressor)

Kontrollernél milyen kiosztással játszol? (Pl: Mivel ugrasz, milyen érzékenység van beállítva?) Én ezer éve (Még Halo CE idők óta) Bumper Jumper kiosztást használom, ez az ért jó mert LB-vel ugrok és nem kell levenne ujjam egyik analógról sem.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.