- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Orulok, hogy sikerult megadnom a mai napi temat. Sziasztok
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #59190 üzenetére
IBM...
Nem fura, hogy az Infoparkban működő majd minden cégnél van valakinek ismerőse, de épp a 3M-nél nincs senkinek sem? Lehet, egy fantomcég.
Ennek fényében ne lepődj meg, ha interjún megkérdezik, mit szólnál, ha nem jelentenének be.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #59181 üzenetére
Ahá, szóval műhelytitok a recept, mely a család férfiágán öröklődik egy középkori alkimista őstől, aki az aranycsinálás melléktermékeként fedezte fel a tökéletes formulát. Ilyen titkot én se adnék ki a kezemből.
(Na majd a kínzás.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59174 üzenetére
Ahogy írtam, az arány ízlés kérdése. Nekem pl. 1:1, nem 2:1, nem szeretem túlzottan érezni a vodka ízét. Viszont a keverése érdekelne, hátha van valami misztikus technika, hogy úgy kell beleadagolni a pohárba az optimális eredmény érdekében, hogy két csepp vodka, egy csepp narancslé, majd megint két csepp vodka és csak huszonnégy karátos, XIV. Lajos-kori aranykanállal lehet az elegyet vegyíteni... És közben a másik kezeddel fekete kecskebakot áldozol éjfélkor egy keresztútnál.
Aztán az is lehet, hogy felrázni kéne, nem keverni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #59175 üzenetére
Utóbbiakat tiszteled és szereted?!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
-
Melack
veterán
-
bitpork
nagyúr
Itt ennyi alkesz van?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #59165 üzenetére
Már elég régen vége azoknak az időknek, hogy sörön túl bármi komolyabbat meginnék, de ha úgy adódik, kipróbálom.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #59162 üzenetére
Én is elég sok vodka-narancsot ittam egyetemista koromban, szerintem is jó pia.
A minőségibb alapanyagok azért ajánlottak szerintem, mert én pl. Kalinkás-narancsjellegű lés változattól (akkoriban - 2000-es évek első pár éve - még nem nagyon volt Tesco bent a városban, mint most) általában csúnyán másnapos-fejfájós voltam, Smirnofftól meg 100%-os narancslétől meg soha. Ennek ellenére természetesen az esetek 90%-ában nekünk is az óccsó változatra tellett.
Aszittem, vam valami spéci recepted, azért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
fél liter tesco value vodka jellegű szeszesital, fél liter tesco value naracsszörp, egy liter víz. ezzel úgy elvagy egy este, és még másnak is jut
alapvetően amikor a vodkanarancsos időszak volt, szó sem volt minőségi italokról, ezt kollégistaként nem engedhettük meg magunknak, onnantól meg, hogy kommersz, a tesco-val jársz a legjobban, mert mindenféle adalékanyagtól mentes, aromátlan, tiszta anyag, koktélokhoz ideális. én személy szerint a kalinkától fél órás szemrángást kapok, a világból ki lehet vele kergetni, a royal még so-so de a tesco value tisztaságát egyik sem közelíti (ez nem vicc, teszteltük eleget).
volt hogy a helyi tesco teljes vodkakészletét felvásároltuk (értsd nem kosaras hanem raklapos mennyiség) és még kellett volna.
természetesen ez egy trash pia, de (és ez most komoly) az általam ismert legminőségibb. nem rókáztat, nem vagy tőle másnapos, pontosan adagolható, pontosan íven tart és a lehető legkevesebb rendszeridegen adalék van benne.
ha minőségi oldalról nézzük, akkor igen, valami testes-rostos narancslé, de akkor tényleg minőségi, nem ezek az agyonhigított sió vackok, hanem valami rendes, meg nyilván a vodka és az arányok, nincs nagy varázslat.
azt viszont viccen kívül igaz, hogy az első bekezdés szerinti koktél objektíven is nagyon rendben van, ha nem mondom meg miből van simán beállna érte a sorba másodszor is a társaság.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #59156 üzenetére
Rostos 100%-os narancslé és nem Kalinka-féle denaturált szesz, mint alapanyagok, hanem valami minőségibb (Finlandia, Smirnoff). De amúgy milyen egyéb fortélya van az elkészítésének, a bizonyos mércét megütő alapanyagok felhasználásán kívül? (Mert az arányok már nyilván ízlés kérdése.)
-
Ace owner
addikt
Nyugati kV vki? Murd? Plusz kéne a közelben virágos honapfordulo van tl-el.
Galaxy Fold 4
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #59147 üzenetére
Beöntés lesz seggbefagyás ellen?
De hogy Saint_-nek is?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
A Montevideo utcaban vagyok egy cegnel.
Olyan TL jott be, hogy ilyen a meseben sincs. 10bol 19es minimum.
-
MurdR
veterán
Reggelt. Elindultam pénz nélkül, hazamentem, buszt lekéstem, és most épp késésben vagyok természetesen.
De legalább kialudtam magamat.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Befagy a s.ggem!!!
Saint kerek szepen egy KVt
-
Magnum_
nagyúr
Arpad hid mar fagy, volt kis minimal csuszas
-
föccer
nagyúr
Reggelt Uraim!
Nem sokat aludtam.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Szarvasi KVfőző fun-ok figyelem!
'zen!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
werszomjas
addikt
Holnap az alábbi városokban fordulok meg
Budapest - Hódmezővásárhely - Kecskemét - Budapest
és az M5 mentén ami útba esik.csomag fuvart vállalok
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #59138 üzenetére
Ma mar dolgoztal? Szerzodest alairtal?
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #59136 üzenetére
Riasztós cégnél dolgozó ismerős 5 éve keresett annyit, hogy pár év után hitellel saját kéglit vettek + céges kombi megane saját használatra is + céges mobil.
De ha nincs benne elég pénz nézz szét kapcsolódó területeken, mérő-/orvosi műszereket forgalmazó / szervizelő cégek, stb.szerk.: De ha ez nem megoldás még mindig ott van amit írtam, hogy külföldön miért nem a saját szakmában próbálkoznál?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59131 üzenetére
Nekem semmi, de nem is érdekel; kb. annyi ideig nyitottam meg a linkedet, hogy megnézzem a klipcímet.
-
Magnum_
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59129 üzenetére
de én nem arra reagáltam, amit DeFranco mondott, hanem arra, amit te mondtál DeFranco-nak.
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59127 üzenetére
Lehet, hogy TL-nek több baja van azzal, hogy Tóth Gabi combját és seggét nézed, mint DeFranco-nak. If you know what I mean.
-
Magnum_
nagyúr
video. hang nélkül néztem meg. az elején picit belepörgettem.
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #59104 üzenetére
Ha jól rémlik biztonságtechnikai mérnök végzettséged van, ha azzal nem találsz rendesen fizető állást, akkor valamit rosszul csinálsz
A másik amit nem értek, hogy külföldre miért sz*r munkára mennek elsősorban, miért nem a végzettségnek megfelelő melokat nézik első körben (kivéve persze, ha nyelvtudás gond van)
-
Magnum_
nagyúr
Szerintem holnap kirug a fonokom
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #59117 üzenetére
bérelném csak... nincs nekem pénzem lakásra... kenyérre se
-
macilaci78
nagyúr
válasz pcgamer01 #59114 üzenetére
Nyugi, adjuk itt a hülyét, innen letölthető egy ncore-os meghívó.
CoolBoy323: nem hiszem, hogy egyáltalán eladó, ha pedig jó árat mondanának rá, megvennénk mi, aztán jöhettek gépészetet szerelni megint.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #59110 üzenetére
elmész Te tudod hova...
inkább a szomszédod lakását boltod el nekem ócccóé'
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #59111 üzenetére
Jól tippelek, hogy komoly igényed mutatkozik egy kölcsönözhető kisteherautóra némi logisztikai feladat megoldása érdekében?
Csak mert CoolBoy323-mal mélyenszántó, ámde humoros, ugyanakkor sokak számára talán kevéssé érthető gondolatmenetünk csak viccelődés volt. De nyilván van az a pénz és fizetési konstrukció, amiért főnököm kölcsönadná a kocsit, de a mecénást nem kívánjuk megnevezni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #59110 üzenetére
Számla nélkül is el lehet hozni, vagy ne is álmodjak?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #59108 üzenetére
Az idegenforgalmi adó 150 Ft/fő/éjszaka, ma este a vendégem lehetsz.
De szerintem a céges 18 m^3-es dobozt el tudom kérni, bérleti díjban megegyezünk.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #59106 üzenetére
Hát én mostanság néha picit hülyeségnek érzem, hogy nemzetközi gazdálkodáson logisztika szakirányt választottam.
Persze ha lenne tőkém, akkor kérdezés nélkül saját vállalkozást csinálnék, de se pénz, se tapasztalat -
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #59107 üzenetére
Adj kolcson egy IFAt
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #59099 üzenetére
Próbáld meg hazavinni a munkát, hátha megengedik a mostani munkaterületen.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz GabN73 #59103 üzenetére
Közgáz egyetemistaként voltunk megyeszékhely városi önkormányzatánál 120 órás gyakorlaton. 3 hét, 15 munkanap, az önkormányzatnál a gazdasági iroda 14 részre szedve, minden egységnél 1-1 napot töltöttem el évfolyamtársammal. Első nap a vezető körbevitt minket, bemutatott, elmondta, mi az elvárás a dolgozóktól: mutassanak meg mindent az egyetemistáknak. Mindenki kedves, aranyos volt, elmagyarázta az ő fogaskerék-szerepét a gépezetben, mutatott pár dolgot és amiből sok volt, abból mi is csinálhattunk.
A magánszemélyeknek adott támogatásokat kezelő irodában is nagy szeretettel vártak minket: az elmúlt egy év papírjait fűzzük le, kb 40 fm aktában keressünk kb másfél méter magas irathalomnak helyet. Dél körül a vezető meglátta, milyen feladatot kaptunk, úgy lecseszte a beosztottját előttünk, mint a pengős malacot, hogy mit képzel, mi nem szakközepes tanulók vagyunk, hanem egyetemisták, ha mi ide jövünk dolgozni, főnöknek vesznek fel minket...
Élmény volt gazdálkodó szerv életébe betekinteni, ahol az éves költségvetés 36 milliárd Forint körül mozgott. Pénzt ugyan nem kaptunk érte, de dolgozni sem kellett, viszont nagyon sokat tanultunk belőle.
Más meg 3 hónapon át bejelentett részmunkaidőben főzte a kávét és a cég társasági szerződését adta be házi dolgozat gyanánt egymás után fűzve két példányban, hogy kiteljen az oldalszám...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz CoolBoy323 #59104 üzenetére
Nincs több kérdésem.
-
GabN73
addikt
válasz bandus #59068 üzenetére
Én meg megkaptam hogy holnap prezentálni kéne, és csak most vettem észre hogy van ilyen tárgyam is...
Fizuhoz:
Én diákként jobban szeretem a kihívósabb melókat, azokat meg is fizetik általában, de inkább tanulni megyek diákként melózni. Ismerek olyat, aki képes br 605 Ft/óráért elmenni dolgozni, szakmai gyakot leigazolják neki (!!!!), és egész nap csak ül, 2 papírról ír be 4 adatot, meg szkennel... Első hónapban kib-sznám a szkennert az ablakon az tuti Aztán az ilyen megy egy céghez rosszabb esetben, ahol tudni is kéne valamit... -
sketchifun
senior tag
Munka ide, pénz oda. Már dolgozom is.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Huawei MediaPad T3 10 4G/LTE SIM kártyás 10" Android tablet karcmentes dobozos újszerű
- hibátlan, karcmentes ASUS 24" VP249HR monitor (100milliós kontraszt) IPS full hd
- Hibás! ASRock H81M-VG4 R2.0 alaplap.
- Corsair Vengeance 2X4 Gb DDR3 1600Mhz CL9 Memoria KIT
- Zenni VR lencse Dioptriás Párásodásgátló (Meta Quest 3)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest