- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Van valakinek itt iphone 6+?
I humbly and respectfully decline™
-
-
Melack
veterán
7: Más lányával ott, ahol hányni szokott? Engem meg észre sem veszel
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #59273 üzenetére
Eladásra
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
10,000 USB LED Reading Light Sync Charger to Giveaway
To claim your LED Light Sync Charger
1.Login or Register a free account
2. Choose your LED Light Sync Charger from the items listed below and add to cart
3. Enter coupon code ZAPALS1127SP in your shopping cart or during checkout
4. Complete checkout
5. Receive your awesome free LED Light Sync Charger courtesy of Zapals!Kód érvényes, nekem jön már egy droidhoz meg szifonhoz. Hátha érdekel mást is.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
van egy pár éves Samsung LCD tévém.
Ezt rá tudom kötni arra?
+ Bt-n keresztül zene tabletről telóról?Ori: jack kábel?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59268 üzenetére
Nincs valami olyan a telepített programok listájában, hogy "USB Android composite drivers"?
Ha van valami hasonló, annak eltávolítása, majd azután a telefon újra rákötése a gépre?
Már feltéve, hogy jó a kábeled.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #59269 üzenetére
ehogy veszem...
a tescos LG soundbaron gondolkodom 15k-ért...bár van Melácktól egy kihasználatlan 2.1-em.... ha esetleg szerertné azt valaki..
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59265 üzenetére
Ha a Kies fel van téve, távolítsd el és telepítsd újra, az szokott segíteni (ugyanis az telepíti magával a telefon USB-s felismeréséhez szükséges drivereket).
Legalábbis SGS, SGS 2, első Galaxy Tab idején így volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #59263 üzenetére
XBOX ONE-on kívül nem láttam semmi igazán bestbuy-t
Se teló, se könyv, se ebook olvasó, se akvarista cucc, nem jut semmi a kis rászorulóknak
Saint_: Van valami driver eltávolító progi (de most nem ugrik be) amivel a rossz S4 drivert le lehet pucolni aztán újrarakni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
ha megtalálom Kaposváron, én odaadom neked free of charge.
szerk: vagy adsz cserébe egy fekete-arany 6310etsrácok, help!!!
Ha az S4-em otthon rádugom usb-n gépre, nem ismeri fel.
de bárhol máshol felismeri.Ez mi a faxtól van???
zsolti90210: a P8 Lite elég jó áron lesz.
Illetve egy ipad mini2-t is elfogadnék.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #59258 üzenetére
Én valamikor 2003 körül az Europark-beli Media Markt-ban a Baldur's Gate sorozatot. Mondjuk nem számoltam, mennyi játékom lehet, saccra valahol 120-160 között, ebből kb. 60 gog.com-os.
Nagyjából a felükkel már játszottam is...
-
DeFranco
nagyúr
most jöttem rá, hogy holnap lesz 6 éve hogy megvettem az első eredeti játékomat (egy Orange Box-ot a CD galaxisból)
azóta 300 felett járok már...
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #59253 üzenetére
Nem leszek hajlandó ismét havi 200-250 órákat dolgozni és ez nem fog neki tetszeni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #59252 üzenetére
Akkor pár napig megint nem lesz munkád?
ALL: Samu Galaxy S5 és S5 dual-sim HW terén azonos, vagy utóbbi butított?
-
föccer
nagyúr
Asszem a napokban kő keményen össze fogom rúgni a port a főnökömmel.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #59238 üzenetére
Hidd el, hogy vannak patentek amiket a legkisebb mennyiségben és értékben is véres szemmel figyelnek Ismit b@szták már meg vag kábelért ami mellé csomagolták a Ross tech cuccot. Meglátták a dobozon a feliratot(kibontották a csomagot!) és gyött a bírság, meg a RossTech beperelte.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #59240 üzenetére
Mondjuk annyira nem bízom az Alis dolgokban, hogy egy ilyet bevállaljak, ez el is dönti a kérdést.
Köszönöm mindenkinek az inputot.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #59240 üzenetére
a témánál maradva srácok... én még nem hallottam klón Lumia 920-ról.
Van?de kitérve erre is: akartam rendelni vag-com kábelt CD-vel a kocsimhoz Aliról.. ne tegyem????
Tim: szerintem festett a ház, csak a kerámia betéttel nem tudom, mit kezdhetnek.. krómozzák talán.
de érdekel. ha veszel, megnézném[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Melack #59236 üzenetére
Holnap 15-16 óra között szerintem megoldom. Ma meddig vagy bent? 17 óra környékén járhatok feléd a papírért.
Saint_: felmegy rá, kb. azért is venném valamikor. Értelmes hardver és nem 820, mert az már van, de napi használatban lévő telefonnal nem kísérletezek.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #59237 üzenetére
és akkor most te egy 90EUR összegű használt telefonnal hasonlítod össze a te termékeidet/termékedet, ami more than EUR90.
barack a fejedre.Tim: neke azért volt L800-am, mert a legszebb telefon ever- És szerettem volna 920at, de addigra kivezette a T és csak 925öt tudtam venni.
Jó ötletnek tartom. w10 felmegy arra? nem, ugye?[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #59231 üzenetére
Itt pár klikkentéssel kiköpi hogy van e jegyzett oltalom. Ha pl egy olyan cucc gyön amire az van írva hogy Scholl, akkor kiköpi őket mint illetékest. Innentől 2 telefonnal elintézhető a dolog. És pl nem az eladót büntetik ha hamis , hanem a vevőt. Volt olyan h 7,5 órát kellett a szakadó hóban állnom a Nagylaki vámparancsnokság épületén kívül (annak ellenére hogy eredeti számlát, a gyár elérhetőségét, kontakt személyt -egyszóval mindent megadtam a gyors ellenőrzést segítendő) amíg méltóztattak felhívni a magyar képviselőt, aki felhívta a patent rights union Holland székházát, aki felhívta azt a számot amit én is adtam, ahol megkapta a pozitív visszajelzést, és indult a folyamat visszafelé. Én buktam kicsivel többet mint 10k € a késedelmes szállítás miatt, és a vámosok csak ennyit mondtak egy vállrándítás kíséretében: Ezt a maguk érdekében csináljuk.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
Van vki, aki 8:00 - 16:00 között mobilis, és el tudna nekem hozni egy tabletet a szervízből (1092 Bp, Ráday 31/J) a melóhelyemre/ kék metró? Nem tudok megfordulni melóidő alatt. Nehezítés, az átvételhez kellő papír nálam van, csak arra adják ki - elvileg. meghálálom vhogy
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59229 üzenetére
Lumia 920. Konkrétan olcsóbb, mint az itthoni használt ára, legalábbis sarc nélkül. Az adott hirdetésnél 94% a pozitív értékelés, a negatívak is postázás közbeni lezúzásra meg ilyenekre panaszkodnak.
Motorola Moto X-szel pl. van fórumos tapasztalat, tényleg eredetit küldenek Motorolákból.
bitpork: nem okoz nagy lelki törést, ha sarcot kell fizetnem. Persze nem vagyok lelkes sem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #59210 üzenetére
Én még keresem erre az ideális helyet. Ha tudsz ilyen terepet akkor oszd meg velem pls. Cserébe viszlek egy kört ha leesik a hav. Itt is van Lidli de tele van bacva oszlopokkal a parkoló a magaunk fajta huligánok miatt/ellen.
mod:
GabN73: Jaja, itt a belvárosban van minden. Bár engem ezek hidegen hagynak. Bezzeg az a tűzpiros targa 911-es ami itt parkolt a ház előtt... Na az egészen felvillanyozott.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
Tudom, hogy van eBay/Aliexpress/külföldi rendeléses topik, de első körben a ti esetleges tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Rendelt már valaki Aliexpressről refurbished eredetiként hirdetett, új állapotú, dobozos-tartozékos, nem kínai telefont? Mi ezzel a tapasztalat?
-
MrSealRD
veterán
-
Magnum_
nagyúr
Mi a stajsz
-
CoolBoy323
nagyúr
Morning!!
En is rohadt komas vagyok
-
Melack
veterán
Olyan TF popó ment előttem a metrón, hogy ihaj-csuhaj. Aztán vmiért hátrafordult, és juj-juj lett belőle. Nehéz idők ezek... Viszont ennyi kómás arcot sem láttam az elmúlt 1 hónapban,mint ma.
-
Melack
veterán
Reggelt-tek-tek-tek! Aztán nehogy vkit terroristának nézzenek véletlenül a TEKesek
-
MurdR
veterán
Reggelteket
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
-
werszomjas
addikt
válasz DeFranco #59203 üzenetére
Jössz a hungárián (ami ott már igazából könyves kálmán krt) az üllői felüljárónál a lámpánál elfordulsz balra és utána már kezdheted is sasolni bal kézre a helyeket, ha látsz, padkára fel és leparkolsz.
Ha nincs hely a felüljáró alatt, akkor itt visszafordulsz, és beállsz a mellette lévő parkolóba
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Irjatok be a gugliba:
a long time ago in a galaxy far far away
-
DeFranco
nagyúr
szombaton fel kellene vennem valakit időre a népliget buszpályaudvarnál, majd délután vissza is vinni.
hol tudok parkolni? stadionok felől jövök, arra is indulok vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest