- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz zsolti72837 #60398 üzenetére
Ha nem fizetsz, föccer tesz betonstabil helyre
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #60396 üzenetére
Nincsmit500,- DeF-nel a kassza. O a konyvelo itt.
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
Ezt most csak úgy itt hagyom: [link]
-
Visz'lát!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
-
Magnum_
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a profilomnál hol találom a jelszó választás pontot?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
macilaci78
nagyúr
válasz *Ropi* #60379 üzenetére
Igen, Nem, Mégse.
Mercutio_: Az LG nemrég jelentette be, hogy alkatrészeket fog gyártani a GM elektromos autójához - Ezennel én is bejelentem, hogy alkatrészeket fogok gyártani a GM elektromos autóihoz. Mindjárt kiguglizok egy info@general_motors.com e-mailcímet, és megírom nekik is.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #60378 üzenetére
A notiknál leggyakrabban az akkura van visszahívás, értelemszerűen ott sem az egész gépet cserélik emiatt. (Most olyan esetet feltételezve, hogy olyan modell, ahol cserélhető az akku, mint pl. Thinkpad-ek.)
Nyilván olyan alkatrésznél, amelyiket hivatalosan nem cserélheti az end user, más a szitu.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #60377 üzenetére
Logika kell? Veszel egy terméket (például cipő), amink egyik eleme (például a cipőfűző) tönkremegy, akkor az egész terméket cserélik. Gondolom, autótulajdonosi tapasztalat hiányában a fórumtársat az zavarta meg, hogy díjmentes visszahívás van, mint például a notiknál, és az ott megszokott eljárásból indult ki.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos rutinból nyomom ez már a harmadik visszahívása a kocsimnak (bár inkább ez mint a VAG ploiszí akik elhallgatják a hibákat). Cserélik a hibás alkatrészt ingyen és bérmentve.
1: elküldöd a forgalmid nekik mailben (alvázszám alapján megrendelik a jó alkatrészt)
2: időpontot egyeztetsz (ha már náluk a szajré)
3:elviszed és kicserélik#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #60366 üzenetére
Haver kudlott at tegnap 3 kepet, hogy milyen 20-21 evesek nyomulnak tinderen. Tuti lenne velemenyed :-)
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #60362 üzenetére
azé' egy sült oldalas hagymás krumplival csalamádéval elég hülyén nézne ki ott
-
Qru
MODERÁTOR
Jött levelem a Hondától, mondom biztos csak vmi reklám. Hát a csudát, visszahívják a légzsák miatt.
#ilovetakata
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #60354 üzenetére
520-as, hm, szóval egy BMW-t is vettél?
Néztem mi ez az 51 hsz, felrobbant az internet, aztán látom csak eret vágtatok a vidéki vénán
coolboy : Azt magyarul tájszólásnak hívják és nem feltétlenül kell hozzá parasztnak lenni, ismerős belgyógyász nagybátyja sose látott kapát mégis tolja a "szlenget"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
Jó reggelt!
Ez a kelés is nehezen megy....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MurdR
veterán
Reggelt!
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Melack
veterán
Reggel vomatom sminkelni, pfffff.... Sose értettem a csajokat. Otthon nincs idő. Ha már darázsderék nincs, akkor dekoltázst kell kitenni, meg a diszperzit reklámot
-
PeeterssoN
őstag
Akkor kezdem én a reggelt!
Jó reggelt! ez a rohadt keh..Mivel tegnap a kedvrs vízszerelők csak 2 órára (azaz 08-18) elzárták a vizet így ma duplanapot tartok. Juhé
-
-
izee
őstag
válasz DeFranco #60346 üzenetére
Én is
Ezt használom. Beépül a wordbe. Nyomtatás->freepdf->jelszóval védett igen/nem->mentés helye->kész.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Melack
veterán
Jól működő pdf konvertert tud vki? Cél, hogy word/rtf file-okból legyen ePub pl.
DeF: #ytcontent
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #60338 üzenetére
pofézli
amúgy azt tudtad, hogy a pater noszternek köze van a latin jelentéséhez, vagyis a miatyánkhoz? azért hívják így, mert a kialakítása, működése a rózsafüzérre utal.
én amúgy nagyon szeretem, teljesen hatékony eszköz, jobb mint a sima lift, amire mindig vársz 3 percet.
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #60340 üzenetére
Ki tudja nálad, hol szúrod el a ragozást, toldalékozást estébé.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
Na jó nyomás a szólánc topikba ezzel.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #60334 üzenetére
Dehogynem, felismerhető az eredeti minden kerékbetörési kísérleted ellenére.
-
Qru
MODERÁTOR
Sercli és rocska
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #60331 üzenetére
konteksztusásban
Hát igen, meg sem kellett volna szólalni inkább.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
én meg sem szólalok inkább, Nyíregyházáról jöttem, és lakik falun rokonom, ismerősöm ragad az emberre a "paraszt nyelv" (és a paraszt szó most abban a konteksztusásban szerepel, amely abszolút tiszteli, becsüli a kétkezi munkát végző vidéki embereket)
-
MunezXBK
nagyúr
Sparhelt?
-
Qru
MODERÁTOR
Engedjétek meg, hogy kiosszam a nap sóhere díjjat annak a kedves szomszédnak aki a vadi új 520d-jében a sérült alu
sárhányótsárvédőt (utángyártott) vasra cseréltette miután megtudta, hogy az alu karosszéria elem nem javítható.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #60310 üzenetére
bocs, my bad. előbb utóbb megjegyzem
valszeg de amúgy, csak fotózni levelezni meh... csak hogy értsd, május óta most tudtam leülni papírmunkázni itthon már rám borultak a levelek-számlák-garjegyek-kivonatok, mindent bontani, iktatni, lefűzni, érdemben határozni, szépmunka pecsétet rányomni... szal vagy szülő legyél vagy könyvelő mert a kettő egyszerre nem megy
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
dat feeling amikor az 1+1 év garival vett porszívóra kiírja a samu oldala, hogy
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot!Pedig amúgy de, mert egyrészt rajta van a matricájuk a dobozon a sorozatszámmal (mármint a sem zrt-nek) tehát 1:1 a megfeleltetés, másrészt meg az euronics nem szórakozik ilyen sötétszürke importtal, de lesz ezzel is egy köröm.
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #60306 üzenetére
Nem vagy te akkora nulla, hogy pótold azt a hármat amit lehagytál
És már haza is értem melóból
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
Pedig a HR-es lányok lehet, hogy élveznék
Kösz, ez gyors deal volt, KV-t fogok főzni, vagy aksit keresek a fűnyíróba havi öccázé?
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #60298 üzenetére
És ezt a felmérést melyik munkáltató rendelte?
Qru:Mérnök is vagyok és tapasztalt is,az úgy nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest