Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
válasz Magnum_ #108099 üzenetére
Amúgy igen, én is utánanéztem. a copyright és a komment a névadónak szólt (volna ha olvasná a topicot).
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Magnum_ #108096 üzenetére
Komplete© Edition
Csak nagyon stronk idegzetű játékosoknak
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Magnum_
nagyúr
Jelentem, hogy a Mortal Kombat Komplete Edition nagyon jo.
1500ft vt eredetiben, ujonnan.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #108094 üzenetére
"Ha tetszik, ha nem, van. Tiltani lehet, de törölni nem." =! "nem választható opció"... mint az közismert, használhatsz mást is...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tim82 #108092 üzenetére
Ha tetszik, ha nem, van. Tiltani lehet, de törölni nem. És fene tudja, melyik frissítés kapcsolja majd vissza, amíg meg tiltva van, addig is ott virít egy ikon az óra mellett és az értesítési felületen is hibaként mutatja.
Ugyanígy van az Explorer, vagy Edge, azt se tudom kigyomlálni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #108090 üzenetére
Sőt, csak Edge van, böngészőt sem enged mást telepíteni.
Oh wait.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #108090 üzenetére
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gzbotii
nagyúr
-
Spet
addikt
-
GabN73
addikt
Köszi win10 update és kedves Avast hogy osszeakadtatok és akkora loopot kaptam inditasnal hogy csak renccer ujrahuzasa volt a megoldás - adatmentesre meg nem volt lehetőségem... Így hivatalosan is Linuxra térek
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #108084 üzenetére
Megertem, ezert kotottem ra kieg.cascot erre a parkolasi serulesre. 50k-ig terit a biztosito, ha valaki meghuzna.
Melygarazsban szerintem nagyobb ennek a veszelye, ahol szukebb a hely, balfasz mindenhol van
Btw ezert igenyeltem fix parkolot a cegnel, a sok bena miatt.
Amugy a Kiraly u. Koruton kivuli reszen parkolnek es besetalnek a vamhoz.
Skecsi: 6eves sztori.
Elloptak, nem.lett meg, rendorok is okosak voltak, casco volt, nekem tobbet ert.I humbly and respectfully decline™
-
Motion_Blur
félisten
válasz Magnum_ #108081 üzenetére
Nem nagy értékű az autóm (max. 1,5M), de 90%-ban karcmentes és gyári állapotban van. Egyszer parkoltam vele pesten, 2 óra alatt meghúzták a hátulját több helyen is, úgy hogy mininum fényezni kéne, de inkább cserélni az elemet... szóval nem a lopás miatt félek elsősorban hanem a sok igénytelen bunkó paraszttól védeném az autómat aki vagy nem tud párhuzamosan parkolni, vagy szarik bele, nála belefér a kocc...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #108078 üzenetére
Ne is hagyd. Melygarazsokban nyugalomban tudnak lopni, utcan kevesebb ra az ido.
Tolem melygarazsbol loptak el.
En pl melygarazsban nem parkolok (kiveve neha arena v arkad, de van, hogy arkadba inkabb atsetalok a lakoteleprol)I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz gzbotii #108077 üzenetére
Nem. Sosincs.
(#108078) Motion_Blur: Miért?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #108075 üzenetére
Elvileg annak már vége. Én is voltam rajta. Jobb volt, mint amit vártam, de alapvetően nem varázsolt el.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Motion_Blur #108073 üzenetére
Szombaton találsz utcai parkolóhelyet is minimális keresgetéssel. Nem költenék óránként sokszáz forintot parkolóházra. Az oktogonnál tudok csak fixen parkolóházat.
Milyen kiállításra mentek, mi van most ott?
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #108071 üzenetére
Van Bp-en Kiralyi u.? Kiralyi Pal es Kiraly u. Van. Dontsd el kerlek.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Királyi u. 26-hoz közel tudtok ajánlani parkolóházat? Szombat délelőtt kellene parkolnom kb. 4-5 órán keresztül.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
izee
őstag
válasz Ace owner #107818 üzenetére
Magamból indulok ki.
Kinézel egy Dell Optiplexet* (i5 vagy i7-tel) és mellé egy 30-70k-s új szériás(, de lehet használt) vga-t.*MT vagyis állóházast, különben csak félmagas vga kártya mehet bele, de arra is lehet költeni 50k-t, ha teljesítményt akar az ember.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #108062 üzenetére
Pontosabban a ramok darabja.
A gépet nem adom el, szülőknél ugyanez a vas van, csak int. GPU-val és 2+3×1 GB rammal. Ram oda elé, de a VGA-t szerintem átpattintom. (730 GT 1GB GDDR5)
Mindkét alaplap volt már kondicserén, az otthoniban a PCI foglalaton csücsülő DVI kimenet megmakkant, azt kivéve jó a gép, a monitor meg úgyis az alaplapi D-SUB-ra van kötve.Asszem, 20k-ért vettem a gépet 80 GB HDD-vel és 2×1 GB rammal 2016 tavaszán. Nyáron vettem bele 4×2GB ramot újabb 20k-ért, a benne lévő gigásak meg mentek a szülőknek, 1 évre rá a VGA-t tettem bele.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #108064 üzenetére
Szervkereskedelemben is utazik?
Mondjuk nem kellene viccelnünk a medvével, hiszen nem játék. No meg nem erősebbé tesz, hanem megöl.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #108061 üzenetére
2k a Dell SFF?
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz shalafi66 #108060 üzenetére
Dell 745 SFF gépet cseréltem le két ünnep közt, de még megvan.
Van benne 4×2 GB DDR2 800 MHz ram, C2D E6400 procival.
Micron MT16HTF25664AZ-800H1 (800 Mhz) (4DB)
2014 júliusában vettem őket Dekko-tól.2 k/db, XI ker, Rákóczi híd budai hídfőjének 500 méteres környezete.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
shalafi66
veterán
Szép napot kívánok, szeretnék venni 2 vagy 2*2 GB DDR2 800Mhz Inteles RAM-ot asztali gépbe, és Pentium e6500-6700 vagy hasonló képességű 775-ös procit, Pesti átvétellel, ha lehet a mai vagy holnapi napon. Tud valaki segíteni ebben? Köszi.
12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem
-
Magnum_
nagyúr
válasz grizlisandor #108057 üzenetére
volt ami csörgött, azon cseréltette.
hogynepersze
amúgy nem feltétlen derül ki akkor, amikor Te feljössz a székesfővárosba, mert ha már ő beindítja egyszer, utána már sanszosan nem fog csörögni a következő, aznapi indításnál. ha viszont akkor is csörög, akkor záros határidőn belül csere.
Qru: jaja, az egy jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz grizlisandor #108055 üzenetére
lánccsere lesz vagy 3 kiló. HA indokolt.
de ahogy írtam, meg kell nézni, hogy csörög-e.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz grizlisandor #108053 üzenetére
Honnan tudod milyen motorral néztem, ha nem írtam?
olvasom a VAG topikot....
1.4TSI, vezérlés még nem volt cserélve a kocsiban, az eladó tisztába van vele, hogy lassan kell, így beleszámítjuk az árba.
akkor olyan 1.2M körül fogod megvenni?
-
grizlisandor
veterán
válasz Magnum_ #108040 üzenetére
Köszi, ez a 1106 Budapest, Kerepesi út 119. nincs is messze.
2 méteremmel meg a 120 kilómmal szar kiszállnom az alacsonyabb autóból(ha jó lenne, már vettem volna egy B5 Passat-ot), jelenleg Golf Plusz van megcélozva, de nem találok jó árban lévőt, Alteát ajánlották VAG topikban. Az XL 20 cm hosszabb, a simánál, azzal meg együtt tudok élni, ha jó az autó.Honnan tudod milyen motorral néztem, ha nem írtam?
1.4TSI, vezérlés még nem volt cserélve a kocsiban, az eladó tisztába van vele, hogy lassan kell, így beleszámítjuk az árba. Persze, amit le kell cserélni le fogom, ha sikerül megegyezni. Csak nincs kedvem megint 200k km-et utazni, de az autó meg kellene.(#108043) föccer: Köszi, feljegyeztem. Őket a VAG topikban is ajánlották.
-
1eske
tag
Sziasztok!
Autentikus finom magyar gulyás levest - lehetőleg nem 4000/adag áron- hol lehetne enni Budapesten?
Köszönöm!
-
GabN73
addikt
válasz rushty #108044 üzenetére
Sose szerettem HA-t és a baráti körét. 80k-ért van kormány mögé 2,5"-os cucc, meg ott az MMI connect is... BTW ezeket már egy új Lada is tudja...
Megy a Tesla felsz*pás, persze megértem, én is elfogadnék egyet, meg technikailag zseni, csak kár hogy a belső minőség az tipik amcsi: kopik a biztiöv, ablakoknál a gumikéder lóg...
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #108042 üzenetére
Szabó autójavító. Kicsit messzebb van, de nekem nem volt problémám velük. Márkaszerződöttek a vw csoporttal.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #108040 üzenetére
Fay utca központot inkább nem ajánlom. Lehet, csak a lízingelt flottásokat baxnak át, úgy is mindegy nekik alapon, de inkább ne.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
válasz grizlisandor #108039 üzenetére
III.ker.-be tudnek egesz jo VW-st, aki szerintem fogadna is rugalmasan.
De ott a Fay utcaban a Porsche Pest, ami annyira nincs messze a Mogyoroditol, rendes probakor.
Vagy Kwik-fit a kerepesi uton.a honlapjuk alapjan ingyenesen....Amugy kell ekkora batar auto, mint az altea xl?
A vezerlestol meg ne fossal.
Ha csorog, cserelni kell. Ha nem csorog, akkor gut.
Kapjon rendes olajat (max 5w30at, de inkabb 0w30 v 40et) 10k km-kent max.
Ekszijat, feket, folyadekokat szuroket ugyis lesereled vasarlas utan. Feltetelezem.
Amugy az olaj es a szurok csereje halal egyszeru azon a motoron (felhasznalobarat ebbol a szempontbol)[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #107935 üzenetére
Péntek délután nézem, hogy elkelt, így tárgytalan lett.
Új járművet kell megcéloznom.
Így Zugló, Mogyoródi út környékén keresek állapotfelméréshez. Seatl Altea autóhoz. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
válasz Tim82 #108031 üzenetére
Általában pont az "ilyen vagyoni hátterűek" ha pl. emiatt balesetet okoznak nem szeretik a "vagyoni hátterüket" felhasználni az okozott kár/kellemetlenségek ellentételezésére
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #108029 üzenetére
Ilyen vagyoni háttérrel megengedheti magának, hogy hülye legyen hozzá, nem?
-
-
GabN73
addikt
Ha van egy új, tizenx huszonx harmincx negyvenx milliós kocsid, amiben van már kihangosító, miért jó mégis a telefont egyik kézbe fogva vezetni? Főleg ha egyedül ülsz bent.
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #108024 üzenetére
Ha licensz kell, azt tudsz venni hardverapróról pár ezerért. A telepítőt meg simán leszeded MS-től és a Media Creation Toolal meg pendrivera teszed.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #108019 üzenetére
Köszi, jó fejek vagytok.
A Hardcore Henry lett a befutó, és én voltam az erősebb.
üdv, föccer
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van valakinek eladó 64 bites winows 10 ese? Lehetőleg pendrive os...Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #108019 üzenetére
gondolod, hogy nem ő volt az erősebb?
-
DeFranco
nagyúr
azt hiszem küldhetjük föccerhez a taktikai beavatkozó egységet.
valaki ébressze fel Murci alvó ügynököt, Cool te leszel a technikus, Tim és Saint_ felkészül mint túsztárgyaló, Qru te vezetsz.
ETA 10:00 CET
-
Mercutio_
félisten
-
lorcsi
veterán
ha olcsó hordozható sd kártyás mp3 lejátszót keresnétek..merre néznétek szét?
2-4-k értékig..pl....bár nem tudom mennyire hulladék
egyéb ötlet?(hi-fi aux bemenetére szeretném rákötni. semmi kedvem cd lemezt írni..konvertálni stb..)
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz fant0mi #108008 üzenetére
Belesasoltam, de nem igazán bejövős. Semmi fröcsögés... Gondolkodtam még a Sólyom Végveszélyben filmen. Ott ezres nagyságrendben hullanak a statiszták, de az sem elég jó.
Kill Bill jó lesz. Ott van gyilok rendesen.
-
rgeorge
addikt
válasz Magnum_ #108004 üzenetére
Ok, én ennyit tudok. Az ügyvéd már természetesen dolgozik az ügyön, pontos leltárral fordulunk a tulajdonoshoz, hogy mit szeretnénk elvinni. Köszönöm a segítséget.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Teejay83
tag
Sziasztok
KERESEK: vízvezeték szerelési anyagokat ( könyök,T-elosztó, csövek,szűkítők stb.....) Ha valakinek van otthon elfekvőben vagy van ismerőse aki megszabadulna ezektől a dolgoktól szívesen átveszem\megveszem vagy cserébe sör csoki akármi is szóba jöhet. MŰANYAG NEM ÉRDEKEL!
Privát üzenetben várom a jelentkezést.
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest