Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
60000
-
válasz
Magnum_ #59995 üzenetére
Ha csak a felhívás lenne! De próbálj meg egy olyan keresést kiadni, hogy xy Kft(LLC, AsP mikor mi) és megmutatja a foga fehérjét a keccseg! Minden sokadik profil lesz csak nevesített, de a 10ből 9 csak fotó és név nélküli pozíciót tartalmaz majd
Várom h az arckönyv is bevezesse...
-
válasz
Magnum_ #59992 üzenetére
A LinkedIn-re nem töltök fel semmit. A profil csak azért van, hogy utol tudjak érni embereket, de amióta csak pénzért lehet korlátlanul keresni, azóta azsenemse érdekel. Undorító ez az üzletpolitikai váltás.
Munez: Tán nem a te csajodtól kérdezték meg hogy mikor szabadultál?
-
válasz
Magnum_ #59990 üzenetére
Szerintem ilyen ocsmány szőrös, kövér testet még nem látott(csak ruhásan h el tudd képzelni!), így nagyon reagálni nem tudott. Volt egy 'Ja , bocs!' meg egy bizonytalan emelet nézegetés, de rácsuktam az ajtót: babusgassa a részeg disznaját, akinek hat anyja van.
-
Iza a konyhában szíjja a cigit, én ülök a gép előtt.Hallom matat a záron vki , gondolom magamban biztos ellenőrzi h bezárta -e az ajtót.
Erre elkezd Iza suttogni h vki be akar jönni! Nézem, vki nyitogatja a kilincset próbálgat bele kulcsot: WTF? Odamegyek kinyitom(egy szál gatyában), közben vki megnyomja a csengőt.
Ott áll egy taknyos- szó szeint folyt a taknya!- fiatal kölök, részegen h 'Heló' és már jönne be, amikor leesett neki h nem jó helyen jár...
Megköszöntem neki az esti műsort illően és elkívántam a sunyiba. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolti72837 #59985 üzenetére
Helyettesítsd be a betűket. Mennyi bajod van má'.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837 #59983 üzenetére
00001-80000-jáccá-10000-0000
-
Mercutio_
félisten
válasz
zsolti72837 #59981 üzenetére
1-800-JÁCCÁ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837 #59977 üzenetére
Eskü nem a te hsz-ed miatt írtam be, csak pont most lettek cuccaim.
(#59978) Saint_
Dobtam egy pm-et.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Accu-check vércukormérők fél áron nálam, igény esetén lándzsák valamint tesztcsíkokat is adok mellé. (szintén a bolti ár feléért). Ugyanitt vérnyomásmérők, valamint hőmérők szintén a bolti ár feléért.
Árak:
Vércukormérő kb. 4500 Ft
Tesztcsík kb. 1300 Ft
Lándzsa: kb. 500 Ft
Omron M2 vérnyomásmérő 6500 Ftstb.
Azért kb. árak mert a beszerzési áruk is változó. Érdeklődni pm-ben.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #59973 üzenetére
A vercukorszintmerohoz vannak indikatorok?
-
zsolti72837
addikt
Barcelona címeres Huawei Ascend p6 tok eladó. Ára: 1200-Ft
Rubik bűvös négyzet eladó. Ára: 1000-Ft
Eladó szinte vadonatúj Soligor fotós táska.
Mérete 25 cm hosszú , 15 cm széles és 17 cm magas. Belül alakítható 1, 2 és 3 részesre.
Anyaga vastag és minőségi kidolgozás. Elől és mindkét oldalt zsebekkel. Ára: 6500-Ft
Eladó Huawei Ascend P6-ra képernyővédő fólia. Ára: 400-FtEladó iphone 5-re képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
Eladó egy vivamax vércukoszint mérő csak kipróbálva volt. Ára: 5000-Ft
Eladó egy vivamax fül- és homloklázmérő csak kipróbálva volt. Ára: 5000-Ft
SYMA X5C Quadcopter ( drón ) HD kamerával
Egyszer volt kipróbálva karcmentes, jár hozzá még 4 db. tartalék rotorlapát és adok hozzá a már megvásárolt 2 db. vadonatúj akksit ( kb. 2800 ft/db ).
A drón és a távirányító között akár 80 méter távolság is lehet és 50 méter magasba is fel tud repülni. Színes helyzetjelző LED izzókkal szerelték fel, hogy sötétben és távolabbról is jobban látható legyen. A quadrocopter, 360 fokban átfordítható. A drón anyagát strapabíró, rugalmas műanyagból készítették, így bírja a gyűrődést, az esetleges rossz landolásokat. - funkciók: előre,hátra,jobbra,balra mozgás,oldalirányban is képes mozogni, emelkedés, ereszkedés. Amit még tud:
Folyamatos, megszakítás mentes videó felvételi lehetőség.
Kézből indítható a karok segítségével.
A rotorok erős stabilitást biztosítanak, kisebb szélben is irányítható.
2,4 ghz-en üzemel a drón, több drón egyidejű használata nem okoz interferenciát, nem fogják zavarni egymást.Ára: 20000-Ft
Eladó egy vadonatúj Samsung BN59-01198Q távirányító.
Ára: 6000-Ft
-
zsolti72837
addikt
Douglas magazinhoz (Ingyenes) adnak egy C&A 25%-os kedvezmény kupont.
-
Amint én lelépek innen DeF visszajön
-
Melack
veterán
válasz
zsolti72837 #59955 üzenetére
Pet5y is hasonló okok miatt lett rövidítve. Mondjuk azóta sem láttuk
Hullanak az emberek, nah
-
Mercutio_
félisten
Linkeltem a topicjat keress rá, mit írnak a 32-esről, de annál a 24"-os egérmozi sencornál amit zsoltsokszám linkelt nem hiszem, hogy rosszabb
még annak nézz utána, hogy 1 vagy 2 év garral adják, abban is volt valami kavarás.
Egyébként mennyi utalványod van? Én a helyedben elpattintanám és használt garist keresnék.
-
PeeterssoN
őstag
Saint_ vagy bárki más jártas a témában: Télikabátot szeretnék vásárolni van valahol leárazás vagy kupon amit be lehet váltani?
-
MurdR
veterán
válasz
zsolti72837 #59949 üzenetére
Képcsöves
Mercutio: vehető márka az a Technika?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolti72837 #59949 üzenetére
Elromlós.
-
Mercutio_
félisten
Francokat.
Ilyenek vagy 32"-os akad aprón, de most karácsony előtt, amikor mindenki nagyobbra váltana a legegyszerűbb feldobni apróra, hogy 32-37"-os DVB-S/T/C mittoménmi képes x évesnél nem öregebb ledtv -t keresel max 50-ért, garancia előny / feltétel, noname és kínai nem érdekel, stb.Vagy, ha újat akarsz boltból, akkor nézd meg a prosikat.
szerk.: most olvasom az edigi-tecsót, nem tudom milyen forrást néztek a TV-n de esetleg tecsó technika márkájú tv-jet nézd meg, itt a topicja.
-
MurdR
veterán
válasz
zsolti72837 #59946 üzenetére
Mit? A TV-t? Kénytelen vagyok, mert a hálóban meghalt a tvm.
-
MurdR
veterán
válasz
zsolti72837 #59942 üzenetére
Tehát 56cm (=22'') a legtöbb, amit ki lehet hozni ennyiből, ugye?
-
MurdR
veterán
válasz
zsolti72837 #59940 üzenetére
Akkor 22coll a vége értelmes márkánál, mi?
-
MurdR
veterán
Urak! 50ért milyen TV-t vegyek? Hálóba lesz, méret mindegy, esetleg egy USB portnak örülnék, és az sem baj ha csak 1366x768 a felbontása, mert analóg jel fog menni beléje. Edigital-tesco.
-
zsolti72837
addikt
Reggelt!
-
CoolBoy323
nagyúr
Joccakat
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Sracok. Lenne kerdesem. Es ugye ti mindenhez is ertetek.. Van alam kabelteve. A nappaliban a teveig er el a kabel, be van kotve. Elosztoval ra lehet tenni meg 2m-t? Es akkor beerne a haloba is szepen, elrejtve. Tehat menne a nappaliban a tevere, egy Y elosztobol es a masik vegerol jonne tovabbi 2m dugoval. Ikyen lehetseges? Ha igen, ki tudja ezt megcsinalni adott esetben? Tv szerelo? A upc? Vagy a szomszed joska?
-
-
zsolti72837
addikt
Eladó egy vadonatúj Samsung BN59-01198Q távirányító.
Ára: 6000-Ft
-
MrSealRD
veterán
Ide is átkerült Zukerberg adományozós téma ezért nem árt elolvasni, hogy mi a valóság.
[link]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #59906 üzenetére
Koszi, hogy csemegezed nekunk a hireket
Szerencse, hogy nem mindenkenel zart a Zinternet es nem csak a PH-t eri el, mint legtobbunknel -
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Programozás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest