Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok! (foleg Saint_-nek szol a kerdes, tudom hogy nagy oltonyos )
hol tudok itt Bp-n jo minosegu, ar-ertek aranyban megfelelo (70k korul mondjuk) szurke oltonyt venni, ahol esetleg van hosszitott ujju fazon is? tehat valami oltonynagyker, vagy barmi. mintha valaki emlitette volna (marmint reallife), hogy a Nyugatinal valahol van egy ilyen.
koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Magnum_ #7732 üzenetére
Nekem sem lesz 5 ilyen aru oltonyom, de egy azert lehet. Amugy en is azt a vonalat preferalom, amiket irtal. Igen, hosszu a kezem, meg amugy sem vagyok konfekcio meret Ebben a Mr. Sale-ben amugy dragabbak is vannak? Mert a honlapjukon inkabb 40k koruliek vannak, azok meg nem lehetnek tulzottan tartosak.
btw nagyon rendben van a csajozos szetted
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz DeFranco #7775 üzenetére
Koszi neked is, korul fogunk nezni. Igazabol olyat akarnek, amit jovore az eskuvomre is fel tudok venni, meg mashova is, szoval nem a szar muszalas anyag tenyleg. Ezt a Diegelt is megnezem akkor, inkabb legyen dragabb kicsit ha jol van megvarrva, gyapju, es birja evekig...
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
vans?
őstag
Megjott a rendelt egerpad, nagyon jol nez ki, ezuton is koszi DeFranconak az otletet
hábm bábm
-
vans?
őstag
udv,
holnaptol egy hetig a szentendrei HEV-vel kell jarnom a Batthyanyrol kifele. szokott valaki ezzel jarni? mennyire megbizhato a menetido es az indulas?
koszi!
hábm bábm
-
vans?
őstag
udv,
a Holdudvar milyen hely? pontosan hol van a szigeten? messze a villamosmegallotol?
koszi
hábm bábm
-
vans?
őstag
Sracok, mit tudok tenni, ha sim csere miatt (es a hulyesegem persze) elfelejtettem a PIN kodomat, es a PUK-ot keri (amit persze szinten nem tudok? Hogy lehetne a leggyorsabban eletre kelteni? Eletbevago lenne.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Tudna nekem valaki ajanlani cipot oszre/telre, ami nem ormotlan hotaposo szeru, es mondjuk 25k alatt van? Tudom, hogy itt tobben oltonyos munkat vegeznek (kulonos tekintettel Saint mesterre ), szoval valami elegensabbra lenne szuksegem, amit szinte mindenhez fel lehet venni, es vizallo.
Koszi elore is
hábm bábm
-
vans?
őstag
En multkor egy ezresert jottem fel Bp-re Gyorbol egy 2013-as Golf kombival (csak ketten voltunk a sofor sraccal). Abszolut megeri, jo beszelgetesek alakulhatnak ki, hazhoz is visznek adott esetben, meg olcsobb is (ha nincs diakod, akkor meg ugye foleg).
mod: oszkart hasznalok, ha hasznalom.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Earl_Muttley #30109 üzenetére
Jovo heten en is kiprobalom mar, akkora itt a marketingje.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Tudnatok valami olyan borbart ajanlani a Moricz-Gellert ter-Kalvin magassagaban, ami szinvonalas, de nem kell 2k-t kifizetni egy kis meretu sajttalra a borok melle es nem 1000 felett kezdodik egy pohar bor?
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz werszomjas #33588 üzenetére
Ugyanezt akartam kerdezni, csak nekunk tobb szaz van...
hábm bábm
-
vans?
őstag
Ha jol emlekszem paran kabatot akartatok venni, a Pull&Bearben (legalabbis a webshopon biztos, be meg nem mentem) akciok vannak.
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest