Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #68098 üzenetére
sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de igen bár lehet, hogy nem került még lezárásra az adásvétel.
de most elbizonytalanodtam, lehet, hogy pont nem a te cégedet vették meg. szóval nem szóltam. de itthagyom az utókornak, hogy béna IS tudok lenni.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
Mizu sracok? Csendesseg van! Gdp?
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #68095 üzenetére
Jómunkát de ne közmunkát!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #68066 üzenetére
Majd akkor szólj, ha felismerted az elmélet és a gyakorlat közti különbséget
Amúgy a nagy csodálkozás mellett az ugye tiszta, hogy az állami (tulajdonú) szférában sok az ellenérdekelt fél, Pluszbónusz a hatalomnak sem célja a hatékony működés, mert ahhoz kevesebb ember kell (aki felett mint tulaj/döntéshozó hatalma van) és akkor kevesebb költség ---> kevesebb pénz ami szintén hatalom.DeFranco : You made my day! Amolyan kicsiénes formában vizualizáltam az elnökúr sztorit.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
Morgen!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Morgen. Irany a banya.
-
föccer
nagyúr
válasz aizen92 #68084 üzenetére
Megbeszéltük. Annak örülök, hogy működik a cucc, nem bíztam benne.
Saint_: Kaposvár mellett, egy régi partnerünkhöz mentem el, hátha sikerül az idén valami pénzt csiholni a kapcsolatból, de nem túl sok jóval kecsegtettek. Nem baj, legalább már összeraktam egy ilyen tematikájú előadást is, ha legközelebb kell, csak átfutom és mehet is a következő 4 órás turnus.
iszilard
Kis költői túlzással mindennapos. És még a főnök meg sem találtat 2-3 másik feladatal, csak úgy... MAradj otthon porszívózni.[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
aizen92
addikt
válasz DeFranco #68087 üzenetére
Papíron: szoftvertesztelés/minőségbiztosítási csapat managelése.
+ rengeteg olyan cuccot amit fejlesztő hiányában valakinek muszáj megoldani + projektmanagement + productmanagement.
Elég sok mindent.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
hszilard666
veterán
válasz föccer #68082 üzenetére
Még olvasni is fárasztó volt. Én olyan melót szeretnék magamnak ahol nincs ennyi szívás, nem kell stresszelnem és nem húznak fel az emberek. De igazából rohadtul nem tudom, hogy mivel akarok foglalkozni úgyhogy lehet hogy én leszek a fórum első csövese
(#68081) Ace owner:
Ne szarozd már! A fél királyságomat és a lányom kezét odaadnám egy olyanért![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
aizen92
addikt
válasz föccer #68082 üzenetére
+ hősiesen eljöttél egy nyomtatóval még hozzám is.
Én csak fél8ra mentem. 18kor elindultam haza. 19kor folytattam a melót itthonról, amíg föccer mesterre vártam. és még mindig dolgozok. 22-kor azért befejezem.
Ja. Úgyis rég voltam itt.
Gondoltam megosztom veletek, mivel azért sok segítséget kaptam 1 éve az diákmunka keresésnél + sok biztatást és jótanácsot is, amit köszönök mégegyszer.Hát ennél a cégnél ragadtam diploma után, ahova felvettek 1 éve és most én vezetem a kis csapatomat.
Novemberben léptettek elő. Úgyhogy azóta örömö bódótta, #gdp #sokpénz #kibsztsoktúlóra. De imádom, élvezem, és nem hagynám itt.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #68079 üzenetére
Én sem vagyok 100. Reggel tűztem Somogy megyébe, a szemem előtt borították ki a kávémat (szerencsére hoztak másikat), végig álltam q 4 órás előadást, a végén már majd be pisáltam, ami annyira unalmas volt, hogy még én is majdnem elaludtam rajta (a legfosabb téma, szabványismeret. fúj). A nap fénypontja volt, hogy cserébe meghívtak egy egész jó ebédre, viszont ez ráhúzott +1 órát a napra, hazafelé eltévedtem és kerültem 40 km-t, így már hulla fáradtan beestem irodába, megcsináltam még 1 árajánlatot, meg kiküldtem 2 fizetési felszólítást. Meg kellett volna csinálnom még 1 szerződés tervezetet és elküldenem azt is, de ahhoz már nem volt erőm. Holnap reggel megint ülök kocsiba, a változatosság kedvéért most Heves-re megyek, ahol lezongorázok egy betonüzem évközi gyártás ellenőrzési tanúsítását, majd vissza az irodába és állhatok neki a saját munkámnak...
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ace owner
addikt
válasz hszilard666 #68077 üzenetére
szakadt szar kettes dzsitiaj golf. de imadom amugy mikor mukodik epp ^^
Galaxy Fold 4
-
DeFranco
nagyúr
Elnöki napló 371. bejegyzés
nem lehetett förösztéshez vetkeztetni, így hát pelenkázó földre le, törölköző rá, birkózás ott.
Elnökúr ma állva szeretne vetkezni, végrehajtó bizottság alkalmazkodik, állva vetkezés.
peleka le, üres pelenkára rácsodálkozás, zacc az elnöki seggen maradás észre nem vevés.
zacc első mozdulatra földön (pelenkázón) landolás, Elnöki lábbal belelépés
ezen meglepődve michael flatley egyveleg előadás, gyerekszoba(-i szőnyeg) zaccal beterítés.
oly annyira, hogy az elnöki zsülinapra kapott kicsit már megeresztett, 1.60-on lebegő héliumos lufi is felszentelés.
flatley produkció feresztőhelyig ismétlés.Elnök úr az apjára ütött, ha sz*rt kell küldeni a ventilátorba
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #68072 üzenetére
Nyugi van, nem kell ennyire pörögni. Itt az átlag életkor bőven közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz. Lelassult, meghülyült vén szivarok vagyunk, nem bírjuk ezt a nyomulást.
üdv, föccer
-
Ace owner
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #68072 üzenetére
én nem. egy haverom kiáll, de inkább találkozom vele AMTS-en kívül.
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Jön innen valaki AMTS re? Haverjaim közül senki sem megy, (vagy utál engem mindenki ) Aztán nem akarok egyedül menni.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #68064 üzenetére
Egy a lényeg, hogy amikor rád lőcsölnek egy feladatot és nem állnak rendelkezésedre az ellátásához szükséges feltételek, akkor azt az adott cég hivatalos csatornáin jelezd a feladatot adó és a téged ellenőrző személynek is. Azt meg pontosan szard le, hogy áram, laptop, vagy radírgumi hiányában nem tudsz dolgozni.
Egy jó tanács: a munkáddal és ne a tanácsaiddal akarj pénzt keresni a cégnek (, hacsak nem a tanácsaidért vettek fel).
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Baaraanz
tag
Megtörve a kínos csendet, kérdezném, hogy nincs-e véletlenül valakinek (a frappáns "de van" választ megelőzve: közületek) megunt, csak a helyet foglaló szobakerékpárja eladó/átadó?
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #68065 üzenetére
Ertem, amit irsz, de a munkaltato alatt en a munkaltatoi jogkor gyakorlojat ertem, ami ezeknel a nem kis cegeknel altalaban nem az en vezetom/eloljarom. Az en eloljarom a munkakor leirasaert, annak betartasaert felel kvazi esetemben.
En ittenmost arra gondolom, hogy nem sporolna-e a ceg maganak nem keves dollart, ha az altalanos adminisztracios osztaly (vagy nevezzuk akarhogy), aki az infrastrukiert felel, mondjuk osszeszervezni a belepest a munka felvetelevel. Szerintem (bar en helikopter vagyok) sporolna dollart.
Egyebkent meg most, hogy ket napja nekialltam a kozigazgatasi jognak, szervezetben gondolkodom.
Btw kozig: tok jol megtanultam, hogy mi az igazgatas es kozigatas fogalma, tartalma, targya, egyre jobban gondolkodom, hogy miert nem igy van megvalositva?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #68064 üzenetére
a munkáltatód az osztályvezetőd/főosztályvezetőd/törzsfőnököd
az infrastruktúráért meg felel egy másik divízió, akinek szintén van egy o/f/t-je
kettejük között van egy szmsz, felettük meg egy fővezír
azt, hogy a munkáltatónak mi éri meg, azt a fővezír mondja meg, azt hogy az infrastruktúrának mit kell csinálni azt meg az szmsz, amiből az infrastruktúra oft-jén múlik, hogy mit tart(at) be.
ezek a fő változók, nem tudom látod-e hogy a te oft-dnek mennyi köze van ahhoz, hogy neked mikor lesz géped, és a jelenleg nálad levő helyzet alapján meg tudod-e becsülni, hogy a fővezír mennyit foglalkozik a te kifizetett de le nem dolgozott két heted pénzben megérésével.
Welcome to the jungle
We've got fun 'n' games
We got everything you want
Honey, we know the names
We are the people that can find
Whatever you may need
If you got the money, honey
We got your diseaseIn the jungle
Welcome to the jungle
Watch it bring you to your
knees, knees
I wanna watch you bleed[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Egyebkent tenyleg lenne egy teljesen artalmatlan kerdesem, es remelem, hogy Def erteni is fogja megfeleloen.
Tobben mondtak ma nekem, hogy sok helyen elofordul, hogy belepest kovetoen hetekig nincs gep, stb.
Namarmost az ajanlat elfogadast kovetoen 1hettel kesobb van beleptetes. Oke. Nincs periferia, a user meg ket hetig malmozik, nem tudja termelni a gdp-t. Ez a munkaltatonak megeri penzben?I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
Ma nagyon kedd van nalatok.... Maskepp fogalmazok: tobben lattatok mar itt ertelmetlennek tuno leepitest. A hirportalokon meg sokszor olvasni ilyet. "Azzal: a ceggel kapcsolatbam is. Az meg mar koztudomasu
Szoval kurvara diszkret voltam :-)Btw nem neveztem meg direkt, holott Te mar aokszor utaltal a lokaciot tekintve a helyedre. De mindegy.
Bandus: mi nem volt szep?
En kerek elnezest, hogy kiegyenesitettem a dolgot.Tim: nem all feljebb nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #68054 üzenetére
Nem, Tim nem fog mesélni, tekintve, hogy privátban írt dolgokkal kapcsolatban jogász létedre nem ismered a diszkréció fogalmát.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68058 üzenetére
En is erre gondoltam. De ha nem tudok micsinalni, akkor malmozzak a kezemmel?
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #68052 üzenetére
Ugyan már! Azért csak nem rúgnak ki, hogy mi van a táskában.
Persze ha a munkaidőt nem munkával, hanem privát dolgokkal akarod kitölteni, mint például tanulás, iskolai dolgok, akkor nyilván kibasznak, mint macskát szarni. És ezt próbaidő alatt minden szemrebbenés nélkül megtenné bármelyik munkáltató.
Cipeld, ha jól esik.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #68055 üzenetére
En holnap megcsinalom. Bankban is megcsinaltam parszor.
Ja, nem adnak laptopot. No para. De azt megint mondta az uj fonokom, hogy ehhez a pozihoz kell a home office
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #68039 üzenetére
Jártál nálam, ha csak futólag is.
Egyrészt eltördelném az összes kezét a takarítónőnek, ha ezen a pulton takarítana, mert tuti semmit nem találnék meg. Évente egyszer elborít a lila köd és mindent lepakolok, lemosom a helyét, majd a dolgokat is (monitor, beviteli eszközök, irattartók, asztali lámpa, nyomtató, stb) visszapakolok.
Mondjuk, vigyázunk a tisztaságra, nincs a gép mellett kosztolás, pohár alátéttel, nincs porcica a pult melletti sarokban, stb.
A takarítónő kiviszi a pult alól a szemetet, felporszívóz és ennyi.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #68040 üzenetére
nem kell félreérteni, az új főnököm bevallása szerint szarul működnek a dolgok (látszik).
figyi, mondom a frankót.
az én osztályomon nincs jogász (pedig az osztály nevében szerepel a jog szó), illetve nem volt, ez mostantól az én feladatom, csak minősített ügyeket fogok kapni és jogi supportot kell majd nyújtanom. tök jól hangzik. de mikortól? hát azt nem tudják, lehet, hogy még ebben a hónapban se kapok számítógépet, de a héten tutira nem... de azért menjek be, mert logolja a kártya a mozgást, max olvasgatok bent. oké. jól leírtad, ez tényleg a kismagyar romatika.I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
Nálunk van de komolyan inkább ne lenne! Semmi másra nem jó, minthogy a monitorok képernyőjét összemaszatolják feszt, az egér kábelét és a telefonkábelt összesodorják és az összes hosszabbítót berúgják az asztal alá, hogy még véletlen se érd el könnyen.
Nem vok az az üzengetős de komolyan gondolkoztam már azon, hogy kíírom, hogy takarítást nem kérek.
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
egy kicsit szállj le a földre szerintem. a hightech multi nem jó, mert átharapják a torkodat, meg nem vagy elismerve, a kisüzemi csencskft nem jó, mert te vagy a házimindenes kocsimosó kávéfőző, és amúgy is úgy bánik veled a főnök mintha a seggéből rángatott volna elő, a posztszoc nyugdíjasállás nem jó, mert nincs takarítás, meg mancika szemetesnek használja az üres íróasztalt, meg nem tudsz fejlődni.
van egy rossz hírem, vagy ez van, vagy gründolsz magadnak saját céget. ez a választék, ez a kismagyar romantika, mást nem fogsz találni, vagy csak nagyon nagy szerencsével, kiválóan olajozott kapcsolatokkal, és azzal, ha neked van az egyik legnagyobb f*od a területeden.
ebből legalább kettőt fel tudsz mutatni? nem? ok, akkor most szépen leülsz, elgondolkodsz az életeden, és elkezdesz tíz körömmel kaparni, hogy a fentiekből kettő és felet elérj záros időn belül hogy meglegyen egy normális pozíció mire gyerek lesz meg család, akit neked kell eltartanod, ahelyett, hogy itt játszod a first world problem síróslányt akárhány évesen még államvizsga előtt gyakorlatilag végzettség nélkül. elhitted a filmet, amikor dzsoni megcsinálta amerikát? de édes...
most ezt dobta a gép, jelenleg ennyire vagy képes, leszel kedves a saját érdekedben ezt összefoglalni egy a4-es papírra, és kidolgozni a mestertervet, ahelyett, hogy akárhova kerülsz az első nap már hőbörögsz hogy miezaszar.
és ezt a saját érdekedben írtam le, nekem aztán tök mindegy.
veszel a sarki boltba egy csomag viledát, áttörölsz mindent, aztán meg bradolife törlőkendővel letisztázod, és a biztonság kedvéért végül lepisiled a szomszéd asztalnál ülőket, hogy lássák ki a domináns.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #68037 üzenetére
De azert bzdmeg, idejovok, az asztalra van baszva minden, tobb hetes teafoltok, amik mar beporosodtak, a periferiakrol nem is beszelve.... Kezembe nyomtak egy 6(!!!) oldalas doksit, hogy mi a penzbehajtas.
Hat asszem, itt nem fogok sok ujat tanulni.Melack: es itt nincs takaritas?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
De lassu szar itt minden...
Ciki bejonni holnap florasepttel es ronggya, h letorolgessem a dolgaimat? Minden tiszta por es mocsok...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #68004 üzenetére
Van egy hely, ahova járok sokszor, ott sok külföldi fordul meg mert közel van egy hotel.
Érdekes módon 2 év alatt egyszer sem volt balhé. Pedig eléggé vegyes a felhozatal: idős angolok, fiatal angolok, amcsik, hangos olaszok, spanyolok, franciák...Ezek a tipik nagyarcú angolok voltak....
-
MunezXBK
nagyúr
válasz hszilard666 #68019 üzenetére
Ha fullos verdát kell vinni, akkor tűrhető. Amúgy kicsit unalmas. 21 éve vezetek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #68019 üzenetére
6 évig toltam főállásban, azért meg lehet unni azt is. Nagyon sok a hülye az utakon.
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz hszilard666 #68002 üzenetére
Lehet, hogy dolgozom egyet. Vezetek egy 3-400km-t ismét, mer ezt megérdemlem.
Amúgy morgen.
-
Magnum_
nagyúr
Báz gyerekek, 1° fok van.
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
A mai program: 3 oras szabvany ismereti eloadas... bruhuhu valaki mentsen meg..
-
Magnum_
nagyúr
Gödde mœrgen.
Nődaybol mar elegem van, igy is tul sok mar a virag itthon.
-
TROG AIR
aktív tag
Reggelt' és ne feledjétek a Nőday-t!
430 pozitív , 0 negatív....
-
CoolBoy323
nagyúr
Goodmorning!
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #67998 üzenetére
Látszik a generációs különbség
25 éve mi a lengyel srácoknak - amikor csajozós dumát szerettek volna tanulni - azt tanítottuk meg, hogy: "Subi-dubi rókaprém, más is b*zi nem csak én "Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
Nőnapos Jóreggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest