- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Köszönöm szépen
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Reggelt. Ismét irány a bánya
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
válasz föccer #60194 üzenetére
Többször módosított 1988 évi KKT I tv 20§ (4d)151 A közigazgatási bírság kiszabására jogosult szerv a közigazgatási bírság kiszabására irányuló eljárásban közvetlen adathozzáféréssel átveheti a gépjármű-nyilvántartásból a szabályszegés bizonyításához szükséges külön jogszabály szerinti jármű-azonosító adatokat, a természetes személy üzemben tartó személyes adatait és a nem természetes személy üzemben tartó azonosításához szükséges adatokat.
Minden esetben a bejegyzett üzembentartót keresik meg. Ha nincs regisztrálva, akkor a bm adatbázisban a tulaj az üzembentartó.
A lízing konstrukció más ám! Ott az üzemeltetés költsége is a szerződés része.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #60193 üzenetére
Autopálya kezelő nem tudja, hogy éppen ki használja a gépkocsit, csak a tulajdonost tudja adatbázisból lekérni. Sajnos tapasztalat, hogy a tulajnak küldik a csekket. Nálunk, lizingelt autok vannak, és ha bármilyen büntetés jön, a lízingcég kapja meg, ők kifizetik és számlázzák ki nekünk, hiába mi vagyunk az üzemben tartók.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
válasz föccer #60181 üzenetére
"Az objektív felelősség elve a gépjármű üzemben tartójának, ill. a gépjárművet használatra átvevő személynek a felelősségét állapítja meg meghatározott közlekedési szabálysértések elkövetése esetén. Az új jogintézmény gyakorlatilag azt hivatott biztosítani, hogy meghatározott – jellemzően a kiemelt súlyosságú, ill. gyakran előforduló – szabálysértések elkövetését minden esetben szankció kövesse, még akkor is, ha a járművezető személyét valamely oknál fogva nem sikerült tisztázni.
Az üzembentartó joga: Az üzembentartó a jármű forgalomban tartásával, közúton való részvételével kapcsolatos jogokat teljes egészében gyakorolhatja. Ez magában foglalja a jármű időszakos műszaki vizsgáztatását, forgalomból történő ideiglenes kivonását, illetve ismételt forgalomba helyezését, az üzemben tartó adatai változásának bejelentését, valamint a forgalmi engedély, illetve címke, rendszámtábla és regisztrációs matrica pótlását. Természetesen az üzembentartó ezeket elintézni csak a gépjármű okmányainak birtokában tudja.Az üzembentartó kötelessége: Az üzembentartó köteles a gépjárműre a biztosítási törvény szerint felelősség-biztosítást kötni. Az érintett kötelező felelősség-biztosítás szerződés bonus-malus rendszerrel járó előnyök és hátrányok az üzembentartó személyéhez fűződnek.
Az üzembentartó felelőssége: A közúti közlekedésről szóló törvény módosításának értelmében 2007-től bevezetésre került az objektív felelősség fogalma. Ennek értelmében bevezetésre került a gépjármű üzembentartójának felelőssége a gépjárművel elkövetett bizonyos közlekedési szabálysértések tekintetében, mely alapján vele szemben közigazgatási bírság kiszabásának van helye. Az objektív felelősségnek a lényege, hogy az üzembentartó, illetve a gépjárművet használatra átvevő személy felel azért, hogy gépjárművel egyes közlekedési szabályok betartásra kerüljenek."
-
werszomjas
addikt
válasz PeeterssoN #60191 üzenetére
Az a baj ami nem szabvány méret az mindig drágább. Nem egyszerűbb a fogadó részt alakítani?
üdv
-
PeeterssoN
őstag
válasz werszomjas #60188 üzenetére
Ja ott még nem voltam de el kellene oda is huppanni köszi a tippet.
-
werszomjas
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #60179 üzenetére
Áhh, hulla voltam ezért 6-kor betoltam egy kv-t. Most meg itt pörgök mint a búgócsiga.
föccer: Köszi. Hátha megússzuk de van egy sanda gyanúm, hogy nem...
mod:
etejedu: Tudom én is most ezzel a beépíthetős témával szívok/szívtam. Végül elengedtem, marad a régiben minden.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
PeeterssoN
őstag
Saint_ : Igen gondoltam rá de kapják már be drága és kábé 30% drágább mint máshol hasonszőrűek csak nem férnek be.
Ikeaban voltam meg néztem de drága és nem fér be ami nekem kell. Ami nekem kell és jobb mint amit a két cég árul ééés befééér nem tudom megnézni személyesen mert csak onlány árulnak. És nem tudom ez miatt hogy valóban be fog e férni.Amúgy eccerű a képlet szélességben max 57 cm lehet a készülék mélységre 54-56 max Magasság ami maximum elfér 59 cm de inkább legyen kisebb a legnagyobb magassága a készüléknek mármint amit a pult alá dugok ugye. Mert itt a bibi amikor a magasságról beszélünk kedves barátaim... amikor a magasságra megadják a külső méretet pedig nem is az kell mert alá kisebb magasság keelll. De a pultot ne verje a homlokzat de az felőlem lehet 59 és fél centi mert az ott az a 2-3 cm kitüremkedő inoxizé nem érdekel éslexarom. Beeeelső méééret kell de az csak ritkán adnak... ált müszaki rajz melléklet egy két helyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Magnum_ #60182 üzenetére
Most hogy mondod itt a PH-n biztos ezt gondolhatja a sok IT-s infós emberke, aki tudja mi az a CRM
Azaz ügyfélkapcsolat kezelő rendszer ?
Egyébként én egy motorról kaptam a nevet. Honda CRM. rólad meg a számkiszervezett sorozat jutott eszembe, mikor a csávónak azt mondja olyan a bajsza mint a tom szeleté.
-
törölt tag
hét vége felé személyes átvétellel keresek GTA / max payne cuccokat ! ( mindent a játékon kívül )
-
Magnum_
nagyúr
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Beépíthető sütőt szeretnék vásárolni! Hol érdemes szemrevételezni a kockákat? Nem merek rendelni (egyenlőre), mert beb@sz ha nem jó a méret.
-
-
DeFranco
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Ha vki matrica nélkül téved pályára akkor az üzembentartó vagy a tulaj kapja a csekket?
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Ha már régi mobil telók és nosztalgia
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
Anyámnak a 6230i-jébe én írom be a telefonkönyvbe az új számokat időnként, mert ő képtelen megjegyezni, hogy kell csinálni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #60154 üzenetére
Saját szüleimet (akik erősen hatvanasok már) nem lehet rávenni bármilyen érintőképernyős tárgy használatára, legyen az telefon, tablet vagy esetleg e-könyv olvasó...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
Egyebkent ha erez agaban erot,akkor valami Lumiat mondanek. 4-5 ikont kitennek full szelessegben es az meg tanulhato.
Bit, vazz, olvass mar.irta, hogy megegyezne a biztositoval az osszegben a javitas elott. Ez volt avalasz area, hogy felvetettem a potszemlet..
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #60150 üzenetére
viszont abból meg olyan, amivel értelmezhető képet készít, és azt vissza is tudja nézni (tehát nem valami hőskori nokia egérmozival)
Ha ez a kitétel nem lenne, akkor pl. egy jó állapotú Nokia N95 vagy N95 8GB teljesen jó lenne a feladatra és annyira nem is apró a kijelző.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #60150 üzenetére
Ugyanez a para az en anyukamnal is. Okostelo nem jatszik nala, de kapott par eve egy szep kis piros kompakt Fujit, de o ritkan hordja magaval. Tovabba ezzel az a baj, hogy a filmes neki nobb, mert azt elo lehet hivni. Van laptopja, emailezik, bongeszik, youtubeozik, de a mem.karit mar nem viszi be a Sootersbe..
Ettol fuggetlenul en inkabb a kompaktra szavaznek,valami tok egyszerure 3x optikai zoommal es nagy kijelzovel. Es SD kartyaval.
-
DeFranco
nagyúr
na, egyébként meg brénsztorming
Édesanyámnak kellene valami képkészítő apparát. matematikailag két lehetőség van, vagy standalone valami hiperkompakt hiperolcsó nagymamafényképező, vagy esetleg valami hiperolcsó, hiperbuta telefon fényképezővel.
semmilyen fényképezőgépe nincs a 30 éves filmest leszámítva, egyrészt arra kellene, hogy minimál-alap módon megörökítsen egy utazást, vagy valamit, nem baj, ha nem műtermi minőség, csak valami emléke legyen, ne legyen állandóan másokra utalva, másrészt meg ha esetleg történik valami közlekedési szituáció, tudjon valamivel dokumentálni.
a gond az, hogy ez a kettő kb. kizárja egymást, mert utóbbihoz olyan kell, ami értelemszerűen mindig vele van, akkor viszont triviális a telefon, viszont abból meg olyan, amivel értelmezhető képet készít, és azt vissza is tudja nézni (tehát nem valami hőskori nokia egérmozival) az egyrészt drága, másrészt okos tehát bonyolult. standalone gép lőhető 10k környékén valami egyszerű az apróról, de azt nem fogja hordani magával.
tehát erős a lehetetlenség-faktor, köz elé tárom a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #60147 üzenetére
De most irta, hogy ma volt szemle.
Def: igy ertem. tudok egy szerelot a vorpsvari ut vegen, aki gyorsan dolgozik, bar audi-bmw az iranya.
Btw az osszes nyivakol. Autoszerelonek kellett volna menni.Illetve nem karosszeriast tudok itt a belvarosban, aki nincs eleresztve annyora meloval, engem ugy fogadott eg sos dologgal, hogy uresen volt. De az szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #60145 üzenetére
persze, de akkor lehet pótszemle, ha számlásan csináltatom, ez behatárol. ha elfogadom a megajánlottat, akkor nem, de a megajánlottba meg beleszámított volna. még nem tudom melyiket választom, de ezzel így jobban nem járok, mint ha felvetettem volna. igaz esélyem se sok volt a kárfelmérő dolgába beleszólni.
kell a kocsi az ünnepekre, meg a tököm kivan a feladatokkal így is. meg az összes szerelő ajvékol, hogy nem lát ki a melóból.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #60144 üzenetére
Potszemle lehetseges,ha kell.!eg mvel szerelonl meg nem volt,megallapithatja,hogy az is serult, a karfelmero nem annyira alapos szemlet tart ugye...
De miert varsz meg? Kellhet most a kocsi instant, a karacsonyi joves menes,vagy mi a para?
Bit: mi a cime?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #60141 üzenetére
most már nem sürgős, szerintem csak jövőre fekszek neki. elvileg csak a lökös sérült, de ez majd csak a bontás után derül ki véglegesen.
most vettem észre, hogy egy elemet nem írtunk fel a lapra sérültnek, pedig lehet sérült (sárvédő). látszani nem látszik, de lehet megtolta a lökös. emiatt egy kicsit pipa vagyok, mert figyelhettem volna jobban. másra koncentráltam.
-
Ha vki sírósan akar röhögni horror vígjátékon, akkor SuperTV2 10től.
-
Mercutio_
félisten
Szerda reggel KV valami normális helyen?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #60135 üzenetére
adok érte egy OpenDott tabletet. doboz, sok gari, karcmentes. deal?
-
zsolti72837
addikt
válasz CoolBoy323 #60131 üzenetére
Most egy 12k-s ajánlatot utasítottam vissza.
Tényleg.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #60133 üzenetére
Ah, köszi, már majdnem elfelejtettem, hogy kiadták - ez remek ajándék lesz anyámnak.
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #60130 üzenetére
na látod, az ötöt el kell fogadnod, ez a tanulság
-
zsolti72837
addikt
válasz CoolBoy323 #60129 üzenetére
Ma utasítottam el 10k-t.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #60127 üzenetére
ezt sem kérdezte
ne válaszolj feleslegesen, fogadd el azt az öt rongyot, és fuss
-
zsolti72837
addikt
válasz CoolBoy323 #60126 üzenetére
Okés. De vadi új.
(#60117) orichalcos: Amúgy nincs véletlen Alfa kódod?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #60125 üzenetére
nem kérdezte mennyiért vetted
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #60120 üzenetére
Ha hazaértem mennyi ott a könyv amit venni akarok, ha nincs nagy difi küldöm a linkjét, csak még karácsony előtt össze kell majd futnunk
-
Bjørgersson
félisten
-
válasz Bjørgersson #60118 üzenetére
Mert rendelnél, kér szürke marhát, meg kb negyven tonnányi hungarocelt?
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #60109 üzenetére
Nekem az is jo, annyival Közelebb leszek az 5%-os küszöbhöz
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #60114 üzenetére
Lehetne, hogy HA-ra rakod fel, ide meg csak linkelsz?
Kicsit már unalmas naponta a 3 kepernyőnyi cucc
Igen,nyűgösis vagyok , de ez nem tartozik ideEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok! Debrecenbe nem jön valaki mostanában?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #60114 üzenetére
ghecc ez a drón nagyon jó, 5ért átveszem!
-
zsolti72837
addikt
Barcelona címeres Huawei Ascend p6 tok eladó. Ára: 1200-Ft
Rubik bűvös négyzet eladó. Ára: 1000-Ft
Eladó szinte vadonatúj Soligor fotós táska.
Mérete 25 cm hosszú , 15 cm széles és 17 cm magas. Belül alakítható 1, 2 és 3 részesre.
Anyaga vastag és minőségi kidolgozás. Elől és mindkét oldalt zsebekkel. Ára: 6500-FtEladó Huawei Ascend P6-ra képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
Eladó iphone 5-re képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
Eladó egy vivamax vércukoszint mérő csak kipróbálva volt. Ára: 5000-Ft
Eladó egy vivamax fül- és homloklázmérő csak kipróbálva volt. Ára: 5000-Ft
SYMA X5C Quadcopter ( drón ) HD kamerával
Egyszer volt kipróbálva karcmentes, jár hozzá még 4 db. tartalék rotorlapát és adok hozzá a már megvásárolt 2 db. vadonatúj akksit ( kb. 2800 ft/db ).
A drón és a távirányító között akár 80 méter távolság is lehet és 50 méter magasba is fel tud repülni. Színes helyzetjelző LED izzókkal szerelték fel, hogy sötétben és távolabbról is jobban látható legyen. A quadrocopter, 360 fokban átfordítható. A drón anyagát strapabíró, rugalmas műanyagból készítették, így bírja a gyűrődést, az esetleges rossz landolásokat. - funkciók: előre,hátra,jobbra,balra mozgás,oldalirányban is képes mozogni, emelkedés, ereszkedés. Amit még tud:
Folyamatos, megszakítás mentes videó felvételi lehetőség.
Kézből indítható a karok segítségével.
A rotorok erős stabilitást biztosítanak, kisebb szélben is irányítható.
2,4 ghz-en üzemel a drón, több drón egyidejű használata nem okoz interferenciát, nem fogják zavarni egymást.Ára: 20000-Ft
Eladó egy vadonatúj Samsung BN59-01198Q távirányító.
Ára: 6000-Ft
Eladó Tamás bátya kunyhója című könyv, nagyon jó állapotban van.
Ára: 1300-Ft
Eladó Az elvarázsolt város című könyv, nagyon jó állapotban van.
Ára: 1000-Ft
Eladó Az indián bosszúja című könyv, nagyon jó állapotban van.
Ára: 1500-Ft
Eladó Zéró zéró zéró című könyv, nagyon jó állapotban van.
Ára: 2400-Ft
Eladó Trefl puzzle 16 darabos Micimackó és barátai.
Ára: 1000-Ft
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #60112 üzenetére
Te meg fehazudsz 3at és nincs is gond a korkülönbséggel
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest