- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Egy ismerősömnek (hölgy) van egy HP Pavilion g7 laptopja, aminek veszettül hangos a hűtője. Mintha darálna egy vezetéket is közben.
A lapos szűk 2 éves, tehát még van rá 1 hó háztól házig gari is. Ezzel csak két probléma van: nem tudja napokra nélkülözni és a garipapír jelenleg nincs meg.Tehát ki az, aki ezt a cuccot szépen kipucolja, újrapasztázza és szakszerűen elhalkítja a ventit. Öröm lenne helyszínen megvárós megoldással lehetőleg a garancia meg nem sértése mellett. Természetesen nem ingyen (, főleg, hogy nincs meg garijegy). (4-es metróhoz közel van a lapos.)
A cucc amúgy szegedi számlás forrásból van.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #38997 üzenetére
Nem ismerem az oszkárt, meg akkor már nem tudom megérné-e nekem a cucc, amit vennék
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Paks-pest vonalon szokott mozogni valaki?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #38994 üzenetére
És tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #38992 üzenetére
Franc tudja, én azt olvastam már rendben van, lefrissíted a gyári rendszert aztán rátolod a mókolt szoftot és kész vagy ezt meg nekem már megcsinálták úgy vettem át. Amúgy valami oka gondolom van, hogy most ez a bestbuy 45-50k-ért.
Most épp az a gondom, hogy nem tudom hogy a pékbe lehet a hátlapot lepattintani A820-on legalább van egy rés ahová betolható a köröm/hitelkártya, de ez passzentos
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #38990 üzenetére
ZTE V5
Kisebbre számítottam, meg ez az új droid nekem fura, ráadásul vannak rajta kínai appok, gondolom a saját UI miatt.
-
GabN73
addikt
-
Mercutio_
félisten
Ehheh, indulok az új telómért.
-
Mercutio_
félisten
válasz lorcsi #38977 üzenetére
4x2-est veszünk, nem összkerekest
Saint_: Ezt már a múltkor is írtad, és akkor is jeleztem, hogy alap, hogy benzines lesz, mivel asszony 10 percre melózik, és az év 350 napján ekkora távokat fog megtenni
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #38971 üzenetére
Közben megtaláltam árlistában külön a gyári cuccot 60-ért, hangszórókkal, beszerelve, lehet marad az, amit ajánlottak alpine az 28k, méretkülönbség eltüntető basz 3-4k, beszerelés 15k, hangszórók gondolom még 15k és már ott is vagyok, így meg nem mutogathat a kereskedő harmadik félre, ha gond van
Ultimate indokom van a miért-re: asszonyé lesz és neki ez tetszik
-
tomcsi23
veterán
válasz Melack #38969 üzenetére
Itt is hasonló volt a jelenség, aztán egyre durvult a helyzet, kézifékre/fékezésre egy ideig elmúlt. Mondjuk melegedni nem melegedett jobban.
A tárcsa kezdett egyenetlenül vállasodni a rozsda miatt, majd az verdeste a fékbetétet, amiről szépen le is vált a ferodo, tárcsa+betét csere lett a megoldás.Mercutio: lesznek/vannak ott ilyenek, persze. A sorok között kell olvasni.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #38967 üzenetére
Számíts másfél nap okosságra, hogy miért ne dustert vegyél és főleg miért ne szalonból, (írd azt - mittudomén - hogy a román milliomos nagybácsid csak ezt hajlandó nektek kifizetni, vagy vallási okod van rá) de amúgy persze kérdezz be a milyen autósba. De még jobb, ha egy autóvillamosságist kérdezel meg amúgy.
-
Mercutio_
félisten
válasz tomcsi23 #38968 üzenetére
Úgy értettem, hogy nincs-e tele boyracer/pénznemszámít jellegű megmondóemberekkel, akik írnak majd mindenfélét, csak épp hasznos tanácsot nem.
Vagy mondjuk még élőben se a Duster ezen részét se az ajánlott cuccot nem látta, de szerinte ő tudja a frankót mint ahogy pl. egyes fotós topicokban dívik manapság.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
válasz Melack #38962 üzenetére
Dobfék?
Hogy vetted észre, indokolatlanul meleg(ebb) volt az a fék?DeFranco: tiszta szívás mi?! Itt termosztát volt legutóbb cserélve, azelőtt meg két első szilent. Lassan már az egész kocsi ki lesz cserélve.
Mercutio: Persze, miért ne tehetnéd fel?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mercutio_
félisten
Skacok, szerintetek fel merjek tenni egy kérdést az autós topicban? (és ha igen melyik a sima, vagy a milyet vegyek?)
Dustert vennénk cool verzióban, de a gyári hangrendszer nélkül (csak csomagban adják és a többi cucc nem kell) és egyrészt tudnom kellene mennyire van előkészítve a saját cucc helye, másrészt, hogy mit javasolnak a helyére (usb-s, mp3-at lejátszós, beépített bt-s kellene ami gond nélkül összefütyül BT-n asszony telójával és kezeli a hívást, van külső miki, + gondolom 4 hangszóró a megfelelő helyekre) valamint a beszerelést hol/kivel érdemes, vagy meg tudom gond nélkül SK is csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Keresek valakit aki tudna nekem hegeszteni.
1 perces művelet lenne, ezt kéne megcsinálni.
üdv
-
Melack
veterán
válasz tomcsi23 #38960 üzenetére
Lehet. Korábban az volt a gond, de akkor nem 'nyikeget'. Most igen. valszeg a fékalaplap teljesen megadta magát. Eddig nem csinálta, most reggel vettem észre.
(#38961) DeFranco: ez már régi issue. Most a közelben van futóműves szervíz, az a fő profil, meg a fékek/futómű. Remélem ők véglegesen helyre teszik. Ettől függetlenül szeretem a kicsikét
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt, fel kellene kelni. Meg enni is valamit....
Live-Die-Respawn
-
Earl_Muttley
őstag
Jóreggelt!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt t. Forumtarsak
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Egy kis reggeli ébresztő. Kommentek az igaziak, de maga a site is remekmű.
-
Melack
veterán
Berendelnek reggel 5-re, mert 4:00 UK Time rendszerleállás és frissítés lesz, bridge call, mert nagyon fontos! Egy órája nyamvadt okarinát hallgatok, mert sehol senki a callban. K. boldog vagyok.....
-
GabN73
addikt
Valami ilyesmit most adnék
-
Mercutio_
félisten
-
Earl_Muttley
őstag
XV.kerületben jár valaki olyan, aki a belvárosban is?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Jartam mar par klassz wellnessz szalloban, de ilyen szep szobaban meg nem [link]
I humbly and respectfully decline™
-
Ace owner
addikt
-
Melack
veterán
Fast and Furious Tokio Drift nem tudom hanyadszorra. Nem tudom megunni
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #38915 üzenetére
persze, ez a tiédhez képest egy istállóban van, nem is kifejezetten neked mutattam (publikus, csak ne értsd úgy, hogy az orrod alá dörgöltem)
esetleg ha elfér valami alulapot lehetne ráapplikálni for hővezetés's sake. szab.tam-nak lehet lenne rá ötlete.
a táp afaik szív, azzal szerintem nem kellene gond legyen, de látni kellene a konfigot (nem mintha értenék hozzá bármennyire is)
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #38897 üzenetére
A 2,5"-os ssd esetem ha jól emlékszem az előző ugyanilyen házban nem volt gond, deannak vagy 10x akkora a ffelülete mint az msata-nak és ertelemszeruen úgy és oda raktam a házban ahogy nekem tetszett. Holnap dobok fel pár képet és kísérletezek is (megforditom a tápot, hogy ne szóljon bele a belső légmozgásba
és k próbálom a ház tetejében lévő 12-es ventit, bár tartok tőle, hogy bitang szelzaj lesz, azzal pedig nem tudok mit kezdeni.sutszi :Ez crucial, gőzöm nincs hogy *milyen pontosan mér.
-
MurdR
veterán
Reggelt!
Pótlóbuszozás..
De mindegy, 2 nap pihiMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
7
addikt
válasz Magnum_ #38896 üzenetére
I feel for you, bro. Az elmúlt 2 napom kegyetlenül intenzív agymunkából, (újra-újra-újra)tervezésből, töméntelen kommunikációból és rapid döntéshozásokból állt. Plusz a gyakorlatilag pár perces időlimitek, a 6-7 párhuzamosan futó szálak, valamint a fokozódó problémák (újabb és újabb "jó" hírek) miatt olyan mértékű nyomás volt rajtam, hogy ma dél körül legszívesebben megölelgettem volna akárkit úgy egy percen keresztül, hogy levezessem.
De perverz módon imádtam (ilyenkor látom igazán, hogy olyasvalamit csinálok, amit a csapaton belül senki más nem tud -- és ráadásul jól), csak agyilag hulla vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
(#38886) CoolBoy323 & (#38887) aizen92 : Na igen ezek átlagos értékek. Amilyennek lennie kell.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
pcgamer01
senior tag
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
pcgamer01
senior tag
válasz Balathruin #38900 üzenetére
Suliba jársz még ugye?ha szabad kérdezni hova?
Samsung Galaxy S10+
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38899 üzenetére
most mit csináljak?
most 23/20 19,6C-os környezeti hőmérsékletnél
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest