- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
first slap:
a szokásos zseniális spagettit elkészítettem, legjobb alapanyagokból, ami eddig mindig mindenkinek durván bejött.
elkezdünk enni, reakció: figyi, nekem ez annyira nem izlik.
oké, hát ilyet többet itt nem eszel
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz aizen92 #36894 üzenetére
Hát jó.
Az eddigi legviccesebb halál a Brí-beli kapuőré volt. Ráesett egy három méter magas tömörfa kapu, meg négy lovas gyűrűlidérc. Szerintem nem lehetett élete legjobb napja.
A Pajkos Póniban nyilván Aragorn a leggyanúsabb a hobbitoknak, hiszen ő az egyetlen ember, aki nem himlőhelyes alkesz és valószínűleg megvan mindegyik foga. A többiek mind olyan megbízható fejűek.
Pippin rinyál az ellátmány miatt ("Óbazmeg, kénytelenek leszünk mindössze napi háromszor étkezni?!?!"), erre Aragorn előveszi a szerintem tükör előtt sokat gyakorolt, legjobb "Etiópiában meg éheznek!"-fejet. Aztán fejbedobja Pippint egy almával. Még szerencse, hogy Középföldén nincs medicinlabda...
Amúgy biztos vagyok abban, hogy a gyűrűlidércek így néznek ki a csuklya alatt:
Szauron meg izé... lángolva jelképezi a női szexualitástól való félelmet.
Megfelel?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz Ace owner #36891 üzenetére
hát ha garázsban is csöpög, akkor az a rosszabbik eset, de ilyen hidegben-fagyban simán lehet, hogy csak egy elöregedett tömítés ridegedett el, és azért ereszt át, akkor viszont fillérekből megoldható a javítás.
az autó ilyen sport, főleg ezen a kispályán ahol mi játszunk a 8+ éves autókkal, mindig van valami, és mindig költeni kell rá. kellemetlen, de nem tudsz mit csinálni. nekem is kinéz egy szilentcsere ami vagy 20k lesz vagy 180... és ez csak az emelőn derül majd ki.
-
Tim82
félisten
válasz aizen92 #36888 üzenetére
Most tartok ott (extended változat), hogy a Megyén Szürkerév felé átvonuló tündék vélhetően ghettoblasterrel Enyát hallgatnak menetelés közben.
Gandalf és Szarumán összemérték, mekkora a botjuk, Pippin meg Trufa egy varázsgomba-tripért majdnem feladja magát a nâzguloknak.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ace owner
addikt
Boldogan kezdődik az új év, kocsi bedobta a hattyú halálát..
Galaxy Fold 4
-
GabN73
addikt
Jóreggelt mindenkinek
-
Tim82
félisten
Gyűrűk Ura-maraton megkezdve.
Az elején Galadriel szépen elmondja a Szeptember végént Petőfitől, csak prózába átültetve, mielőtt rátérne a lényegre.
Szauron lecsapja Isildur apját, majd Isildur felemelné a kardot, amire Szauron rálép. Az arckifejezése Isildurnak ("Bazmeg, többet nem rendelek kínai eladótól szamurájkardot!") priceless. Miután levágja Szauron gyűrűsujját, ugyanez az arc, mert rádöbben, hogy az Egy Gyűrű is ugyanattól az eladótól lehet, a futtatott aranyból ítélve.
-
Melack
veterán
Érden sztalingozik a hó.
Ha az idei évben nem lesz költözés meg melókeresés, én már boldog leszek. Ami és akik kellenek, velem vannak.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Nnna. Nem bannam, ha ugy 15fokkal melegebb lenne. Az mar eleg lenne. Meg ha netto 100al tobbet keresnek
De tul.keppen nem volt veszesen szar 2014. Volt topiksorozes, sok munka, par kislany, par jo elmeny, kave, gdp, biz'lunch, mutyi, biznisz, balaton, 360, szarminden, mindigvanvalamipara, stb.
2015re csak annyit, hogy soha rosszabb ne legyen, mint 2014.
Thank you for your cooperation.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #36870 üzenetére
nekünk úgy néz ki végleg feladta a pirító, nem dobja ki a kenyeret, így megégettem az összes kenyeret, ami itthon volt. mire lekapirgáltam az égett szélét fél konyha szenes lett.
amúgy nosztaligapárizsi sajt torma volt a reggeli, de most megveszek egy bundás kenyérért. ofc. nincs itthon kenyér de má mingyá sül má.
-
őstag
Buék minden kedves fórumozónak a topikban!
-
Magnum_
nagyúr
Par perce fejeztem be a reggelit. Rantotta, fustli, sajt, paradicsom, piritos. Szepen talalva ofkorsz
Es jol olvastam, ma nyitva a vapiano? Thank god
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Melack #36824 üzenetére
Beatunnep.1080i
7 giga.
most vált elérhetővé.kellene még?
vagy valami kisebb verzióra vágysz?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
werszomjas
addikt
Olyan embert keresnék akinek a nyomtatójába Epson T0711 (fekete), T0712 (Kék), T0713 (Magenta) és T0714 (Sárga) patronok kellenek.
Van ~30 db patronom vegyesen színes/fekete de nem tudom, hogy melyikben mennyi a tintaszint, ezt kéne csekkolni.
A segítségért cserébe adok néhány patront, persze csak ha lesz közte olyan, amiben még van is festék. A patronok eredetiek.
üdv
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #36861 üzenetére
Mi is lencsézünk ma amúgy, bár mi rendszeresen eszünk.
Mai párbeszéd (ennyit a babonákról):
"- Tényleg, baromfihúst nem ehetünk ma, de tojást igen?
- Elbasztam.""You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Earl_Muttley
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Olyan 5re sikerült hazaesni, nem is ittam sokat-ehhez a társasághoz nem is kellett!
BUÉK!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Melack
veterán
Passzív MHL kábele valakinek van tesztelésre?
-
Mercutio_
félisten
Nem is te voltál a célcsoport
Szvsz nem árt időnként megállni és számvetni, nem feltétlenűl újévkor, de a legtöbb emberben máskor fel se merűl...
No, mentem lencsézni cimborához, nem azért mert így szokás, hanem mert bitang jól csinálja
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #36852 üzenetére
Mondd, legalább szerette volna a dubstepet?
szab.tam: a vallás tök más téma, ebben nagyon más a véleményem, mint a tied, sőt, DeFranco-val értek inkább egyet. Nekem csak a szilveszter-újév mint mesterséges ünnep (a kényszeres durrogtatással, piálással, bulikényszerrel, buékolással olyanoknak is, akikkel amúgy semmilyen személyes kontaktunk nincs év közben), valamint kötelező "számvetés" (egyben frusztrációforrás az emberek nagy részének, hogy már megint "szar évem volt, nem értem el, amit szerettem volna" stb.) nem szimpatikus.
Mercutio_: nagyon nem érzem magam találva. Az persze tök más, hogy egy rövid, jelzésnek szánt félmondat után (t.i.: hogy nem bunkóságból nem kívánok buék-et, hanem azért, mert izé, nem vágom az ünnep/alkalom lényegét ) mit hoznak ki belőle más fórumtársak...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz B-L-A-C-K #36838 üzenetére
Mennyit engedsz a feléből?
BUKÉ for everybodri!
Látom az éjjel született pár
kisjézusfilozófus/hit- és társadalomtudós, úgy is kell azt, mikor ha nem újév hajnalán ugye. Bennük amúgy azt szeretem, hogy önmagukkal szemben mindig kritikusabbak mint a társadalom többi tagjával, az önostorozásuk már - már szívszaggató.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
BOldog Új évet srácok. MIndenkinek!
Live-Die-Respawn
-
Melack
veterán
Érden mindenki durrogtatott, úgyhogy feleségem nem sokat aludt Picúr mellett.
-
MurdR
veterán
-
Balathruin
veterán
Boldog új évet! A 17. Kerületben nem történt sok izgalmas dolog, tűzijátékon, távoli szirénázáson és egy két kocsi riasztójának bekapcsolásán kívül. Kóstoltam jégert, de nem volt jó.
Ja igen, [link] nem szabad kihagyni[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Boldog uj evet mindenkinek!
Tim: ne is mondd most is lecsusztam egy true loverol..
Galaxy Fold 4
-
DeFranco
nagyúr
zárom a bulit, nyugodalmas jó éjszakát, mindenkinek minden teljesüljön amit eltervezett.
törekedjetek a jóra.
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeFranco #36847 üzenetére
na, de hagyjuk a témát, mert ki leszünk rakva a vallás topikba, meg máshová.
más a nézetünk a kérdésben, egymást meggyyőzni nem fogjuk, kb. enniy.***
a lényeg:
én csak a kolléga mellé akartam állni, hogy van rajta kívül más is, aki hasonló képpen gondolkodik.
azaz talán markánsabban...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeFranco
nagyúr
válasz szab.tam #36846 üzenetére
a, mert hát úgy illik, vagy mi...
mert akkor majd szerencsésebbek lesznek.
elég paradox a dolog, de inkább szánalmas...ez nem egyet nem értés, ez lenézés
szerk:
ha ezzel nem értesz egyet, az a te dolgod, legyél boldog ezzel. tényleg. minden OK.ha ezt (vagy bármi más hit-dolgot) degradálod, az már egy teljesen más tészta. az már kirekesztés.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeFranco #36845 üzenetére
"az tök mindegy miben. hisznek."
vagy igen, vagy nem.
de ezt én biztos nem tudom megítélni."belerúgok mindenki másba aki másban hisz."
szerintem azzal, hogy van néhány ember, aki nem tart a fősodorral, és ennek még hangot is ad, nem rúg bele másba."én a toleranciában hiszek"
ez jó.
nekem a fentiek a véleményem, ezt is lehet tolerálni.****
husszú ideje megfigyeltem, hogy a szabadelvű gondolkodásnak az a legfőbb ellentmondása, hogy miközben hirdeti az egyén szabadságát, felháborodik azon, ha valaki ezzel ellentétes gondolatokat fogalmaz meg.
pedig az egy másik egyén szabad véleménye...***
***(#36847) DeFranco
igazad van, a "szánalmas" szó használata nem volt helyénvaló.
valójában a "bűn" illett volna. (bibliai értelemben. de ez még többeket felháborított volna.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeFranco
nagyúr
válasz szab.tam #36844 üzenetére
te tudod ez egy olyan dolog, hogy valakik úgy gondolják, hogy hisznek valamiben. az tök mindegy miben. hisznek.
aztán ezt lehet elfogadni, tiszteletben tartani, meg lehet belerúgni, mert én okosabb vagyok és belerúgok mindenki másba aki másban hisz. mert én okosabb vagyok.
én a toleranciában hiszek. virágozzék minden virág, és mindenki azzal váljon jobbá amivel azonosulni tud. góranga.
-
szab.tam
nagyúr
én ezt már le sem mertem írni, mert alapból majdnem mindenki másképp gondolja.
meg ez a vinnyogás, bujékolás. majd ettől lesz boldogabb...
ja, mert hát úgy illik, vagy mi...és pl. a lencsemizéria, és társai.
Istenben nem hisznek, de mégis úgy gondolják, hogy figyeli őket valaki, (aki persze nem Isten, hanem valaki más), hogy esznek-e lencsét, mert akkor majd szerencsésebbek lesznek.
elég paradox a dolog, de inkább szánalmas...[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
ki nyomja most az rtl-en?
mosmá fekepál, ez má nemér
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
MurdR
veterán
Kár hogy melózom, most lenne kedvem berúgni buék lányok
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
B-L-A-C-K
titán
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #36834 üzenetére
Öööö, már elkezdted. Mindegy, boldog új évet meg sok tanulságot/határhúzást, ízlés szerint!
#36836: Na, bagoJ mondja...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Nem rugózom, persze hogy mesterséges, egy mesterségesen felállított naptár mesterséges évfordulója.
De szerintem a lényeg nem is a dátum legitimitása, hanem hogy most van egy határvonal amikor egyszerre húzunk egy vonalat a most meg a jövő között itt nem az objektivitás a lényeg, hanem az összhang.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #36832 üzenetére
Teljesen mesterséges "deadline", de mindegy, csak röviden leírtam magyarázatnak, hogy tőlem miért nem várható nagy jókívánság-áradat, amikor amúgy mindenki nyomatja. Nem kell elkezdeni ezen rugózni.
Szerk.: egyértelműbb átfogalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Igazából irgalmatlanul mű dolognak tartom ezt az egész szilveszter-újév dilit, de azért mindenkinek bújjék.
-
pcgamer01
senior tag
Samsung Galaxy S10+
-
DeFranco
nagyúr
Szeretet legyen meg egészség, a többit megoldjuk.
Tényleg sikerekben gazdag és boldog új évet mindenkinek, megérdemlitek.
Kívánjatok egy nagyot!
-
Melack
veterán
Új év, új komment! Szebbet, jobbat, boldogabbat mindenkinek! Buék!
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz Melack #36824 üzenetére
nem kell elgyere. ha lejött, átküldöm mail-ben...
dél körül küldj egy emlékeztető pü-t, mert addigra elfelejtem.
megnézem, hogy van-e.
szívesen lekapom, ha feltolták.
és kiírom dvd-re, vagy hdd dokk, usb pen vagy akármi....(annyi segítséget: ez hol van/volt sugározva eredetileg?)
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ha holnap valaki az nmagon jár, és találkozik az Illés 50 TVRippel, az szedje le nekem. Valahogy Elmegyek érte. Köszönöm! És BUÉK!
-
aizen92
addikt
BUÉK mindenkinek!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #36818 üzenetére
Edda.
Én pl nem szeretem, de ilyesmikra jó.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
Keresek valami zenét a nyulaknak, leginkább yt playlistet, lakossági kategóriában
tehát nem ossian, deep purple, karthago megamix, hanem valami hagyományos hangulatfokozó-bulizene "a mindenki által ismert" kategóriából, utolsó 5-6 év "természetesen" kimarad, szerintem ez már a retro kategória inkább ('90-2000 magassága). tánsz nem valószínű, hogy lesz, csak szóljon valami
van valakinek valami tippje-playlistje?
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #36816 üzenetére
Azért erre fogni. Reggel 7-re már bent voltam melóhelyen. Mondjuk paráztam egy picit, mert valamikor 3 óra előtt kerültünk vízszintesbe. Beértem, fújtam szondát, 0.00-t mutatott, amin mondjuk csodálkozom, de mindegy.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #36812 üzenetére
Én találkoztam vele, igaz nem nála, hanem egy másik fórumtárs tejfakasztóján. De jelentem ő is a puhányok között volt. Olyan 1/2 11 körül lelépett a többiekkel és csak 3-an maradtunk. Még utána mentünk jackuzziba egy üveg red lebel társaságában.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
-
DeFranco
nagyúr
Na, hősiesen kiporszívóztam úgy 5 órás késéssel...
...de megvertem Shao Kahn-t az MK9-ben so I got that going for me which is nice*
*arabusul nem beszélőknek: járok egy kedves boszorkával
szerk: közben sül a sütőben a kenyérlanguszta... jó dolog lesz ma nálunk vendégnek lenni...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz szab.tam #36809 üzenetére
Engem kiszolgált. Igaz nem nagyon volt gyorsabb, mint az új WD Green HDD-m, de legalább csendben volt. Nem mintha a WD nagyon hangos lenne.
De végre újra az asztali PC-n vagyok. Asszem az éjszaka belakom.
üdv, föccer
-
szab.tam
nagyúr
válasz föccer #36806 üzenetére
ez konkrétan a világ legfostaligább ssd szériája.
nekem egy év után minden átmenet nélkül pusztult meg.
valszeg kiment a vezérlője.
semmi előjel, minden 100%.
természetesen nem vásárlás előtt, hanem a halála után kezdetem el olvasgatni róla, és kaptam a fejemhez.az viszont csoda, hogy a tiéd fokozatosan nyíródott, nem úgy mint az enyém.
-
föccer
nagyúr
Akkor megy a fiókba. 1 pöttyös túró rudninál többet nem ér, annyiért meg inkább megtartom.
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Ha végzett valamikor a win a frissítéssel, akkor visszarakom a gépbe és ránézek az SSD-liffal. HDS semmi érdemeset nem írt kiróla, egyszer már néztem vele.
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
válasz föccer #36801 üzenetére
Azért szerintem a HD Sentinel meg az SSDLife egészen jó becsléseket tud mondani az állapotáról.
-
Ace owner
addikt
válasz Mercutio_ #36794 üzenetére
Jogi jogi akkor van akinek megéri, viszont tényleg vannak akik az ájronmen 3-at raktározzák évekig hogy majd egyszer újranézik..
#36796) Mercutio_: Huhh szerencsére semmi nincs a méretemben ami kéne Mondjuk ezzel szemeztem a napokban, de a fékfelújítás fontosabb.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
Vagy 3 éve vettem, használtan. Sajnos az SSD nem támogatja a ráírt adatok kijelzését, így a pontos írt adatmennyiséget nem tudom megmondani. Alárendelt gépben, ahol nem nagyon van rajta írva, csak olvasva még elüzemelhet egy ideig, pl egy HTPC-ben. Ha nem kell senkinek akkor elteszem, majd valamikor úgy is építeni aarok egy média centert, abba jó lesz.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest