- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
föccer
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #106796 üzenetére
Mennyit kersz egy 20 perces munkaert?
-
GabN73
addikt
válasz
TheProb #106759 üzenetére
A Mester utca annyira nem vészes Ferenc korút-Haller kozott.
Az utolsó része már inkább az, Márton-Lehossék-Thaly Kálmán-Gát ami kerülendő.
Szerintem a Dandár még belefér, viszont munkaidő után elég nehéz normális helyen lévő parkolót találni. Ha nem probléma az a 20-30k, akkor érdemes nézni egy garázst.
Én a Mesteren laktam, Ferenc krt-Haller résznek kb a kozepén. Utcára néző ablakok, 4. emelet, néha lehetett elcsípni érdekes beszélgetéseketDe egy év alatt nekem semmi problémám sem volt, ha a Hallerig gyalogoltam az elejétől este/hajnalban akkor se.
-
MásVajon a pénz fogyott el, vagy az ihlet? #hahulink
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Peti78 #106793 üzenetére
telefonálni attól még lehet [link]
még az is lehet, hogy adnak tippet, lévén nekik viszont van helyismeretük.
a pillangó utcában van még valami diákszálló: [link] de erről fogalmam sincs milyen, a környék elég lepra, ez is valami lepra hely volt régen, nem emlékszem hogy munkásszállás vagy mi de lehet kipofozták, esetleg egy netes keresést megér hátha van tapasztalat.
még esetleg futni egy kört bookingon, trivagon, airbnb-n.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
A Kerepesi úton, vagy ahhoz nagyon közel keresek szállást egy hét időtartamra két fő részére. Előreláthatólag november 26. napján érkeznénk és december 01. napján, esetleg 02. napján távoznánk. Megfelel kiadó lakás, egyebek.
Elvárásaink: tiszta, rendezett környezet, tiszta ágynemű, hűtő, mikró, főzési lehetőség, felszerelt konyha.
Ha tudtok ajánlani valamit, privátban tegyétek, köszönöm szépen!
Üdv.: Peti -
DeFranco
nagyúr
-
TheProb
veterán
válasz
Kiki18 #106784 üzenetére
Vagy hagyja úgy, és meglesz a napi frizura igazítás is.
(#106778) seadrone: Lehet suttyóság, de pont a casco jutott nekem is eszembe.
Btw: Végül csak a Dandár utcait néztem meg, de az valami eszméletlen szép. 0km-es a lakás a felújítás óta. 120+rezsi+kktg és csak 34m^2. Ami sok(k), de sajnos ahogy nézem ez átlag árnak mondható... És ha azt nézem, hogy 110ért is csak a putri kategóriát épphogy túlteljesítő lakásokat vannak, akkor lehet, hogy erre esik a választás.
-
föccer
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #106782 üzenetére
jajj, most komolyan 2 ezer forinton?
Oké, küldj egy számlaszámot átutalom, ezen nem fogunk veszekedni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
werszomjas #106775 üzenetére
Negatív rekordom Kolozsváron: 25 perc. És, hogy sikerült megoldani a problémát? Utcasarokra felálltam, kocsi félig az úton, félig a járdán. Nem vagyok rá büszke, de fiatal voltam és kellett a
pénzparkolóhely. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #106775 üzenetére
Szerencsére mióta fizetős a parkolás nálunk nincs ilyen gond. Régebben meg én is köröztem.
-
werszomjas
addikt
válasz
MasterMark #106771 üzenetére
Bár így működne
Én véletlenül gyorshajtottam, remélem meguszom.Ha kamera van jön a csekk, nem érdekli őket hogy direkt vagy véletlenül mentél fel.
-
TheProb
veterán
válasz
macilaci78 #106762 üzenetére
Buda szimpatikusabb, de mivel Csepel "tetején", a szabadkikötőben dolgozom, így kb csak Kelenföld környéke, ami még optimális távolságra lenne. De igen, ahogy írtad, ott is van fizetős rész sajnos...
Egyelőre nem tudom mi lenne a legjobb választás. Kerületeket és parkolást tekintve.
(#106765) Syl:Én ugyan így jártam nyáron, csak M0ról mentem fel az M1-re a 100as helyett. 6km után lejöttem, de persze, hogy volt azon a szakaszon kamera...
-
Syl
nagyúr
Reggel véletlen felhajtottam az M3-ra (a Szentmihályi úti bevezetőnél) és ahogy tudtam, azonnal, a Szilas pihenőnél lejöttem [link] Mit tegyek? Megúszom ezt az első egy kilométert vagy szopoklész?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #106762 üzenetére
"élni Pesten is lehet." Csak nem érdemes.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TheProb #106759 üzenetére
Párom nagyija és az öccse is a Mester utca Boros felőli részén lakik, valamint egy régi kolleginám is. Nem láttam, tapasztaltam arrafelé semmit éjszaka sem. Parkolási sérült autó is kevés van.
Praktiker a másik vége, de ott se volt probléma.A XI. kerület egy része is fizetős.
Azt döntsd el, hogy a Duna melyik oldalán szeretnél lakni. Csúcsforgalomban a hidak feladhatják a leckét, de a villamosok, metró elég jó alternatíva a hídon való átkeléshez. Buda magasabb presztízsű, de élni Pesten is lehet.
Nincs tudomásom olyan őrzött garázsról, mi bármilyen felelősséget vállalna a gépjármű épségéért, vagy egyáltalán meglétéért. Csak a filmekben van, hogy a biztonsági kamera felvételéről felismerhető a tettes. Cégnél volt olyan, hogy egy érdeklődő a fiókból lopott ékszert, nem folyamatos felvétel, így az egyik képkockán látszik, ahogy a fiók felé nyúl, a következőn az látszik, hogy a fióktól elveszi a kezét, de az épp nincs a képen, hogy a fiókban lenne a keze, így nincs bizonyíték. Egy mélygarázsban kapucnis pulcsiban, kesztyűben, full egyszínűben bárki bármit csinálhat, a lépcsőházban meg kifordítja a pulcsit és kész.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nagy albi keresésben vagyok. Elsődlegesen 9,11,20,21. ker-t nézegetem. 9. azért hátrány mert ugye fizetős a parkolás, viszont most kollégák nagyon le akarnak beszélni arról, hogy a kocsit bárhol is az utcán hagyjam, mert, hogy feltörik, alátéglázzák, stb. Tényleg ennyire drasztikus a helyzet egész pesten és csak akkor lehet nyugodt az ember, ha őrzött parkolóban/teremgarázsban hagyja a kocsiját jó pénzért? Mert ez így elég gáz.
Valamint érdeklődnék, hogy 9. ker-ben a Dandár és a Mester utca környéke mennyire jó/rossz környék? Félni kell attól, hogy este megbökik az embert? Előbbi környéken egy felújított, utóbbinál a még jelenleg is épülő új lakóparkban (A Praktiker mellett) lenne egy lakás, ami szimpatikus lenne.
-
Petyyyyy
addikt
Meghalt az apró.
Irány ebédelni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Timyyy #106750 üzenetére
Budapest belterületén ne autózzatok szerintem, ha a mászkálós program mellett döntötök, az idő harmadát kocsiban ülve töltitek majd el. Vagy az állatkert, vagy a Tüske környékén nézzetek ki egy helyet. Tüskénél már a Punto Gelato-t javasoltam, pizzák, tészták, kiváló sütemények.
A másik étterem a közelben az Alba Regia, egynek elmegy.
Vikinger Bisztrót tudom ajánlani: Móricz-on a Villányi tövében, jó hambik, tészták, haladós kiszolgálás. -
pohár
félisten
hülye
nem, csak a DELL-lel volt valami biznisz, aztán ez volt a fizetségük felénk, és van 28 darab, ennyiért még az ára is jó, 47$-ért kapod meg ezt Amerikában (ami refurbished), plusz szállítás, ami ki tudja mennyi...
amúgy LED-es, matt, WXGAHD felbontású (1366×768), 15.6" méretű, páréves modellekhez való (3542, 5558, hogy a közkedvelteket említsem)
-
pohár
félisten
hejhó emberek!
nem érdekel valakit esetleg 28 új kijelző DELL gépekbe? (gépekben nem jártak sosem, bruttó 20k-ért tudom adni, de minimálisan tudok belőle engedni)
vagy esetleg tud valaki olyan embert, aki nagyobb mennyiségben vásárol fel szervizalkatrészeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest