- Android másképp: Lineage OS és társai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #105398 üzenetére
hát ha most chasernél dolgoznál kiműtené a vesédet kirambózna a lakásból aztán megmutatná hol van a blaha lujza tér
(btw. szerintem is felesleges alapozni ha szép a fal, nekünk a napsárgára is úgy fedett a halvány barack hogy öröm volt nézni)
-
Chaser
legenda
válasz bandus #105393 üzenetére
Hera dulux, regit atcsiszolod, melyalapozo, ha kell gletteled, arra is alapozo, aztan ket reteg festek
Nekem nagyon bejott a szine, feher de nem rikitoan, egy retegben is majfnem elfedte a regi rikito narancs maradvanyait
Most sztem festek szoroval csinalom, alapozot korongecsettel kell felvinni, festeket hengerrel, aproert lehet kapni jo teleszkopos nyeleket, obiban vettem anno mindent hozza_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #105387 üzenetére
köszi szépen, ez kedves tőled, meg mindenkiek a tippeket, közben pár how to paint a room videót is megnéztem bár magamat ismerve ez még elhúzódik pár hétig mire rászánom magam.
amúgy tippre kb. 8 nm a szoba. van benne egy nagy franciaágy, amit kényelmesen körbe lehet járni, egy íróasztal, ajtó, erkélyajtó és dupla ablak. jó világos. és normál belmagasság.
viszont elég ocsmány, de nem annyira rikító zöld, én meg fehéret szeretnék, szóval tippre ez is két réteg.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Chaser
legenda
válasz hszilard666 #105391 üzenetére
rumble in the jungle ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hszilard666
veterán
Kellemes reggeltet!
GDP kapitány a hídon!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Spet
addikt
Reggeleket.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DrojDtroll
veterán
valakinek nincs egy ilyen csodája véletlenül amitől megválna?
-
sketchifun
senior tag
Festés téma:
Milyen a falszín most, és milyen lesz? 2 réteggel minimum számolj.
Maszkoló szalagot ha használsz, falra csak rózsaszínt, a sima sárga felszedi a festéket.
Padlót fóliával takard, körbe ragaszd le. Hengert, ha magasan kell festeni, tedd fel a felmosó nyelére. Mindig jól oszlasd el a festéket, és lassan a hengerrel, akkor kisebb az esélye, hogy megfolyik.
Ha hétvégére időzíted, szívesen segítek.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Elnök úr nem viccel, benyomott egy helyben egy tenyérnyi forró bundás kenyeret és kért még
Az egész gyerek 13,5 kiló de olyan étvágya van mint egy 13,5 évesnek
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #105382 üzenetére
(4+2)*2*2,8+4*2, a példa kedvéért. Minél keskenyebb a szoba, a kerület/terület arány annál nagyobb, annál több a falfelület. Egy 3*2,7 m szoba ilyen esetben kedvezőbb, mint a 4*2 m.
Bandus: hullámpapír helyett elég lesz egy rossz paplanhuzat is afal tövében. Festékbe mártott kendermadzaggal és egy segítővel kicsapod a vízszintest a mennyezet alatt, Tesa szalaggal kimaszkolod az ajtófélfát, szegőt, meg amit kell és gurítod.
Az első hétben hagyj 10 centi hézagot a bútorés a fal közt, fűtsél, szellőztessél és nem lesz baj.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #105379 üzenetére
Gyűjts jattra, megérdemlik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #105381 üzenetére
Itt 8m2 a padló max. Ez alapján mondjuk 4*2*2,8 a falfelület, plusz a plafon 4*2 m2-e. Jól számolok?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #105375 üzenetére
Megvan!
Otthagytam egy kocsmában, most mentem vissza érte, és elteték nekem. Megyek lottózni
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #105374 üzenetére
Jah. Sajnos nem, ebben még nincs GPS.
Szent:
Én is ezen filózom...[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #105372 üzenetére
Az almásat? És nem találja meg a hudeokos renccer??
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Basszus srácok, elhagytam az órámat tegnap...Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Spet
addikt
válasz bandus #105362 üzenetére
1. Engedelyt kersze attol akitol berelsz.
2. Beszerzed a hozza valokat (ha vilagos a falszin, vagy sotet es vilagosra szeretned festeni, akkor erdemes 2 retegben szamolni).
3. Elokeszited a terepet
4. Megcsinalod es elvezed a szarado festek kiparolgasat par napig (jobb ha szelloztetsz)Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bandus
veterán
lúzer kérdések jönnek, de ez nem meglepő egy olyan embertől aki egy tipli befúrásához is szakembert hív
az új albiban nem tetszik a háló színe, átfesteném. kivételesen érzek késztetést, hogy magam csináljam meg, mert:
1. nem hinném, hogy egy 8 nm-es szobára egyszerű lenne festőt találni
2. nem igazán kell javítgatni a falon, szerintem csak átcsapatok rajta hengerre és kész.megoldható-e ez ha már elindult a fűtés és kellemesebb hőmérséklet van a lakásban, vagy télen ne erőltessem és várjam meg a tavaszt vele? köszike
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok.
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #105346 üzenetére
Én be is fejeztem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
jó reggelt. megjött az ősz megjött a torokgyuszi.
-
GabN73
addikt
Almás mekbuk prő rajongók ne nézzék meg.
A többieknek pedig csak egy kis gányolás.
[link]
#Facebook poszt. -
Petyyyyy
addikt
-
MrSealRD
veterán
válasz oriic #105348 üzenetére
Azért pucéran egy félpár zoknival ilyen időben az tényleg keménység. Szerintem te nyertél.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #105346 üzenetére
trolllloolllloooo
-
-
föccer
nagyúr
Lehet a pénztárcám megbánja, de én bekapcsoltam a fűtést.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
lorcsi
veterán
válasz werszomjas #105334 üzenetére
Ikeaban mit szktal ?
Sved husgolyok ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
rizso
addikt
Urak, gasztroenterológust tudtok ajánlani?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Marci79
senior tag
válasz werszomjas #105334 üzenetére
Köszi szépen!
Tegnap Elág-on voltunk a kínaiba. Egész jó volt. A házhoz szállítás jobb volna, ne kelljen kisgyerekkel csatangolnunk.
Meglesem azokat, amiket írtál. A debreceni kajáknál jobbat remélek "itt"."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
werszomjas
addikt
válasz Marci79 #105333 üzenetére
Mindenképp házhozszállítás legyen vagy az csak plusz pont?
Ha kinait is 17 ben keresel Pesti út 23 alatt van egy egész jó kínai, ettem már jobbat máshol , de a 17ben azt ajánlom.
Retro Burger szállít házhoz, én nem szeretem, kollégák igen, kostold meg.
Ha jó főtt kaját akarsz enni, akkor Tacuba. Viszont nincs náluk szállítás.
Gyros meg Retro burgerrel szemben Istanbul gyros.
Utána ott van mellette a Végvári cukrászda, fasza a süti.Joetvagyat én ma az ikeaban ebédelek.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
A 17-ben tudtok valami jó kajáldát, ahol van házhoz szállítás is? Illetve hol adják a legjobb kínai kaját szerintetek?
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz macilaci78 #105324 üzenetére
nem feltétel, de ha kontárkodik nagyon gyorsan ajtón kívül kerül, ha segítség kell neki az se akadály ( :
holnap hívom akit múltkor mondtál, de nem baj ha van alternatívaSaint_, CoolBoy323 : ha nem top secret privátba kérném az elérhetőségüket
szerk: én még csak a bontásnál járok, de lassacskán jó lenne elkezdeni a visszaépítést, nem sokat kell burkolni, pár nm ami feltétlen muszáj, amit csak lehet megoldok másképp
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ismer valaki értelmes burkolót?
-
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #105302 üzenetére
-
Sziasztok megint!
Látott már bárki Surströmminget (boltban árultat) a nagy faluban?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
GabN73
addikt
Melyik oldalon érdemes kötelezőt számoltatni?
-
MrSealRD
veterán
Ja-ja, sikerült nekem is... Azért érezhető volt, hogy feladták páran, és akkor kicsit javult a működés...
Neked melyik hely volt a cél?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Reggel 6- óta próbálkoztam, de nagyon instabil az oldal...
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #105300 üzenetére
Jo reggelt!
Egy kicsit korabban. Indulok ki az eg ala. 5 ora korul lesz egy elev retka bolygo egyutt allas a Merkurral. Megprobakom megnezni.(#105299) Melack: Hagyd mar, elszoktam en mar ettol a tempotol. Aztat mondja mint a gyogyszerrel, napi 3x2-t...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest