- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
izee
őstag
-
Chaser
legenda
válasz föccer #105693 üzenetére
Mar mostani cpuk sem tamogatjak 7est, amig megy a geped addig orulj
En most cumiztam egy hp mini geppel, w7 driverek vannak hozza, de telepito kifagy, asztalin mar nekem is 10es lesz, ez skylake volt, ha jol tudom utana levoek elvben sem tamogatjak a 7est_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #105695 üzenetére
Eh, jó vaksi vagyok, hogy ezt eddig nem vettem észre. Igaz, nekem az a megfelelő beállítás, hogy mindig kérjen jelszót vagy PIN-t vagy ujjlenyomatot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Melack #105691 üzenetére
Szerintem ha beállítottál jelszót, akkor mindenképpen kérni fogja képernyőfeloldás után.
Nem oldja meg teljesen a gondodat, de beállíthatsz egy PIN-t is a Gépház -> Fiókok -> Bejelentkezési lehetőségek menüpontban, rövidebb, mint jelszót beírogatni mindig.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
válasz MasterMark #105692 üzenetére
Alapvetően egy ritkán használt, célgép lesz. Ezzel akarok majd menni fotózni. (nem, nem a rajta lévő webkamerával, nem kell fosni... ) Ezzel a notival akarom majd vezérelni a gépet, illetve a távcsövet, a vezetést, és ezen futna a planetárium szoftver is. Egyszerűen nincs szükségem a nagyobb tudású, modernebb és drágább OS-re. Win7-el szerintem 10 évig elleszek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Ha már Win10. Hogy tudom kikapcsolni tableten, hogy képernyőzár után ne kérjen jelszót? Eléggé idegesítő, és nem jövök rá.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MrSealRD
veterán
válasz föccer #105685 üzenetére
Win 10-ben nincs csempés indítóképernyő mint a Win8/8.1 alatt volt... A start menü ugyan más lett mint korábban volt, de elég jól takarítható...
Ha a driverek nem kényszerítenek 7-re akkor érdemes a 10-el barátkozni legalább... Még az is lehet, hogy megkedveled... Már csak azért is, mert hosszú távon ez lesz az irány. Annak idején a Vistánál látszott hogy az egy holtág... Ki is hagytam. A 8/8.1-nél is ez volt, de a 10 stabilan beállt.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
-
föccer
nagyúr
Haha. Komolyan kérdezem. Mindenhol csak Win 10 van fent, de nem érzem, hogy szükségem lenne rá. Céges kornyezetben már látom, de nagyon nem barátkoztam meg vele. Egyébként Win 10 alá van klasszikus UI? Vagy csak ezzel a csempés fossal lehet hazsnálni notebookon és PC-n is?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Nem lehet már Win 7 Home Premium licencet venni? Nemsokára landol nálam egy noti, amit most kivételesen nem adok el és kellene rá OS. (ne, ne nézzetek hülyének )
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Na, punnyadás van gyerekek? Egy délutáni KV? Pumukli tuti női combok közé vonult, már meg sem lepődök, de a többiek? Sehol senki?
üdv, föccer
-
Teejay83
tag
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
_seth_
veterán
Ilyet én is olvastam + azt, hogy FW-t is frissítenek rajta, elég régi darab már.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
izee
őstag
válasz _seth_ #105676 üzenetére
Szerintem valamit ki kell cserélni a tápban, random tv szerelő elvileg megoldja. Ára tippre 10k.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
_seth_
veterán
Kelenföld környékén jó TV szerelőt ismer valaki?
Egy Orion LCD tv lenne az alany (tudom dobjam ki, de FHD, 3D, USB stb, mindent tud, méretre elég...), néha csak sokadik alkalommal kapcsol be, utána tökéletesen üzemel, de ez a kis hiba is bosszantó tud lenniIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Chaser
legenda
válasz macilaci78 #105673 üzenetére
abból a szempontból teljesen lényegtelen, h bármelyik cégre ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #105671 üzenetére
Eszternek nem igazán volt jó kedve, morcos és fáradt volt. Volt kint egy 300 (?)mm-s Newton-Dobzon, amivel a Holdat lehetett mefigyelni. Gyönyörő szép képe volt. Volt kint még egy kisebb (talán 150-es) Makszutov-Casagrande Go-To mechanikán. Ott nagyobb tömeg volt, mert mélyégeztek vele. Bent az épületben meg volt egy kis beszélgetés. Van egy látványos bemutató eszközük (diffúzív ködkamra), amivel a különböző sugárzásokat (háttérsugárzást) lehet tök látványosan megfigyelni. "segítettem" a bemutatónak vezetni a beszélgetést irányított kérdésekkel. Fél úton meg is kérdezte, hogy mégis mivel foglalkozom, gyanusan jó kérdéseket tettem fel, ráncolta is a homlokát....
Rosszul írtam tegnap, Tatán voltunk.
-
Chaser
legenda
válasz Earl_Muttley #105668 üzenetére
szerencsére nem az mm és egyéb kiskerek hozzák a jogszabályokat, ha 2010-es modellt veszel 2017-ben, garancia arra is ugyanúgy jár - senkit nem érdekel, h nem tudják szervizelni v cserélni, ha hasznot zsebre tudják tenni oldják meg azt is, vagy kp vissza - nem utalvány, csak ha neked megfelel az is, egyébként kp -
szomorú h még erre is az emberek 60-70%-ának lövése nincs ezekről, úgy vezetik meg ahogy akarják
olyan meg a világon nincs, hogy az mm hivatalosan nem forgalmazza, ha az ő webshopjuk akkor az övék, szürkén forgalmazzák v feketén v hogy?
most is ott van a shopukban, 24 hó garralszerk: benéztem, 24 hó emagnál van - na onnan se veszünk leginkább semmit ( : - mm-nél 12 hó
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Earl_Muttley #105668 üzenetére
Attól, hogy se alkatrész, se típusazonos új termék nem áll rendelkezésre, az nem jelenti a garancia hiányát. A hibás, javíthatatlan, cserélhetetlen termék árát visszaadják.
10k feletti értékű, tartós használatra rendelt termékekre köteles granciát vállalni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz macilaci78 #105667 üzenetére
Szemforgato smile nélkül is megtenném mert az a halálom...
A lényeg annyi,hogy mikor vettem, szóltak hogy ez egy 2015ös modell amit a Média Markt már hivatalosan, üzletekben nem forgalmaz (a webshop más) ezáltal a szerviz visszadobná, ennyiért meg semmilyen nyomtató nincs ami a számlán van. (Számlát újra tudom nyomtatni bent ma meg is teszem)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
macilaci78
nagyúr
válasz Earl_Muttley #105664 üzenetére
garancia nem járna már rá, mert kifutott széria - ezt szájbarágósan elmagyarázhatnád.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
izee
őstag
Majomszülői gondoskodás youtube-on.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #105663 üzenetére
Remélem nem itt voltatok. [link] index alert
-
Earl_Muttley
őstag
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #105661 üzenetére
Kutatók éjszakájára fel!
Irány tatabányai csillagvizsgáló.
üdv, föccer
-
CoolBoy323
nagyúr
Jó 7végét
#offmodeon
-
Mercutio_
félisten
M-es vagyok, szóval frászt akciós cuccoknál itt csak Saint-nek osztanak lapot az XXXS méretű cuccokkal
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
a te méretedben lehet akad, én egy elég átlagos srác vagyok általában nem marad ki a méretemből
#yta
-
Spet
addikt
Reserved galleros polokat viselek eleg jol birjak a gyurodes (2000-2600Ft-os kategoria)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DeFranco
nagyúr
válasz gzbotii #105647 üzenetére
ja, hogy úgy értetted hogy a fél év az hosszú idő...
nekem sokáig bírják a cundás meg hm-es biopamut pólók, és ez alatt éves távlatot értek. a csak sima pólók azok kicsit nyűgösebbek (amiknek vékonyabb az anyaga mint a fenti biopamut) de olyat meg ritkán hordok, mert hétköznap ing, hétvégén meg valahogy mindig a szintén erősebb anyagú teniszpólók kerülnek elő. azok meg szintén egy-több éves korukig simán elpöfögnek.
teszem hozzá én anyag alapján választok ruhát.
-
bandus
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz DeFranco #105637 üzenetére
Épp azt mondom, hogy az utóbbi időben vett, 1-2000Ft körüli, egyszerű pólók a NewYorkerbol, H&M-ből gyarkorlatilag a második mosás után elengednek nagyon - ez azt jelenti viseled kétszer, harmadjára meg nézed, hogy ki merj-e menni benne a házból, mert már nagyon gaz.
A tavasszal vett NewYorkeres egyszínű, fekete pólóm az meg fel évet bírta.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #105643 üzenetére
Jaja az hat.
Este keszen lett a kod. Elinditottam. Reggel nezem valamiert ujraindult a gep futas kozben. remelem nem tulmelegedes maitt. Beleepitek egy automatata mentest es hogy 100 soronkent mentsen.
-
Petyyyyy
addikt
válasz CoolBoy323 #105639 üzenetére
Éppen szétdolgozzuk a kis testünket.
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Spet
addikt
Egyetemi reggeleket.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #105639 üzenetére
WBA kódolás megy ezerrel. És nem akarja az igazságot.
-
CoolBoy323
nagyúr
Mi ez a nagy csend???
-
nagyúr
válasz macilaci78 #105626 üzenetére
Kib@szott mázlista voltam. A csávó akitől béreltük a csónakot, pont búvár volt. Fogta magát, elment a bódéba, előjött a békatalppal meg a neoprém ruhával és már merült is. Nem volt 2 percet a vízben, az első merülésre felhozta, pedig látni nem láthatott semmit olyan sötét volt. Annyit tudtam segíteni, hogy behatároltam neki egy 50x50cm-es helyet, hogy itt ejtettem be 20eur-t megért a sztori.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt!
Szabin vagyok, megyek penzt keresni
Mert aki koran kel, az k.vva almos egesz nap -
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz gzbotii #105627 üzenetére
NYr elég gyatra, én decathlonból veszem c$A H&M csak nyár végi leárazásnál 1-2 db
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chaser
legenda
válasz gzbotii #105627 üzenetére
newyorkerben vettem légáteresztős pólókat pár éve, azóta is jól vannak
van pár kappa, azokkal sincs semmi gond, nike is van pár gond nélkül
nem szeretema logós meg mintás pólókat, new yorkeresek a kedvenceim
egyébként tesco f&f, volt hogy 5-700ft/db-ért vettem, azok is jól bírják, sok színben vannak, nyakuk szokott kinyúlni egy idő utánjut eszembe, cargo farmert tud valaki hol lehet szerezni? elég hülye méreteim vannak, webshopos történet nem jó, csak ahol fel is tudom próbálni
nadrágot csak tescoban szoktam találni pár ezresből de jók is, vagy c&a, de cargosat ott nem láttam - nem mintha olyan sűrűn járnék be ( : -szerk: iszilard fogadjunk batman figurád is van és minden este elköszönsz tőle ( :
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz hszilard666 #105629 üzenetére
Olyan nekem is van - 1000Ft körül vettem és fel évet bírtak. Az baromira megérte
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hszilard666
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz macilaci78 #105626 üzenetére
Azért nem láttad őket, mert víz alatt voltak
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Az azért már zavaró, hogy a H&M, New Yorker, akármis 2000Ft pólók mennyit tartanak. Vettem a nyáron vagy hetet, de komolyan, a többség két mosása után kuka, fullba elengednek, színűk is gyé.
Nem várok ennyiért minőséget, de kétszer lehet viselni? Dafq...
Igen, kímélő program, 30-40 fokon, normális mosószerrel, stb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sketchifun #105624 üzenetére
Az en tapasztalatom az, hogy full random mi tortenik a beazott eszkozzel, haver lelocsolta teával a zsebét, amiben a telefonja volt, pikk- pakk megdeglett. Én beejtettem a Bledi tóba az enyemet, 3 meter melyen 15 percet toltott, mire felhozta egy buvar. Ez volt 3 éve, azota sincs semmi baja. Tok se volt rajta.
-
sketchifun
senior tag
válasz tboy93 #105623 üzenetére
Hát részemről is csak tanács, mintsem kötelező érvényű teendő.
Tudom hogy a víz mire képes, pláne, ha a megfelelő hőmérséklet id adott. (ma egy elosztót cseréltem egy büfében, beázott fél éve, az elosztó is kapott. Belül még a DIN sín is szétrohadt.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
nagyúr
válasz sketchifun #105615 üzenetére
Nem az en masinam, o tudja mit csinal vele
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #105618 üzenetére
Nem cicázol.
-
gzbotii
nagyúr
-
GabN73
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #105617 üzenetére
Én mellé is x@rnék
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #105616 üzenetére
+1!=1, szóval elég lett volna annyit írnod.
sketchifun: valóban nehezebben szárad ki összerakva. Mondjuk, én belökném egy szemeteszsákba két zacskó szilikátos macskaalom közé 2-3 napra.
-
hszilard666
veterán
-
GabN73
addikt
Tök jó buli az Euronics ügyfélszolgálata, úgy 5 perc várakozás után rádnyomják a telefont, igaz előtte igényelhetsz visszahívást. Értem én hogy nagy bolt, de 3 óra alatt csak illett volna visszahívniuk.
-
-
DeFranco
nagyúr
nagyon egyszerű: időm nincs sok, de amit elkezdek játékot azt végigjátszom és maximalista vagyok, általában nem marad felfedezetlen terület, lootolatlan barlang/bolygó/épület, megnyitatlan kontent (ha csak nem futok bele valami "gyűjts össze 300 bizbaszt random helyekről térkép nélkül" pofátlan fillerbe).
ez azt eredményezi, hogy kb. most tartok az ac3, batman origins, gta iv, stb. generációnál, és emellett szeretek retrózni is.
plusz a monitorom alapból 1280x1024-es tehát nincs szükség arra, hogy fullHD-ra lőjek.
ez így elég költséghatékony kombináció ha a hardverigényt nézzük, hátrány meg nem ér, kiválóan szórakozom, a játékélmény megvan és nem megy rá a gatyám sem.
amikor azt a konfigot összeraktam, kb. az volt a cél, hogy az x360 ps3 éra játékait elvigye, ott ha emlékszel, viszonylag hosszú időre befagyott a gépigény a konzolos limitáció miatt pc-n is, ha ezzel a korszakkal végeztem, ráérek akkor újítani majd az aktuális konzolgenerációval ekvivalens szintre ami megint jó lesz egy darabig. most már ez kevésbé járható út, mert felpörgették a konzolok életciklusát is, de akkor ez egy teljesen valid lépés volt, és kitart még ma is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz macilaci78 #105603 üzenetére
Csapviz. Kikapcsoltuk, megszaritgattuk, egyelore ugy tunik meguszta.
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Facebook és Messenger
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Windows 10
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest