Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #106196 üzenetére
Pl, normális 3rd party appok?
Végül ez lett a vége.Amikor én WPvel nyomtam, sok olyan app volta, ami nem volt rá elérhető, ami volt is, nagyon béna (pl Fb, FB Messenger is később jött, akkor is sok kívánnivaló volt benne). Ilyen kis apróságok, amik az end usernél eldöntik, hogy lesz WP vagy sem.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
sketchifun
senior tag
Amennyiben van valakinél eladó, 64GB microSD, ne tartsa magában.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Chaser
legenda
válasz MasterMark #106185 üzenetére
tákolt a xiaomin is a miui, de ameddig stabilabb mint egy ájfon', meg full android hülyének is pofon egyszerű használni - ez lennék én ( : - addig én elvagyok vele...
legtöbb droid hiba abból fakad, h minden szemetet feltesznek rá, a win is meghal tőle, egy droid meg pár klasszissal jobban érzékeny rá, azok a sw-ek vannak amik kellenek, egy darabbal sem több, nincs is vele semmi bajom, restartot akkor kap ha véletlen teljesen lemerítem ( : egyébként 1-2 hónap után is szmuuuusz' restart nélkül is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gzbotii
nagyúr
válasz lorcsi #106193 üzenetére
De miről beszélsz...a Nokiaé sose volt a WP. Az végig MS termek volt, Nokia csak oda szerződött, akkor amikor már nagyon gondba voltak, és az MS adott ezért pénzt.
Aztán megvette őket az MS mikor már filléreket értek.
Nokia próbálta nyomni, sok saját szoftverrel, spéci telefonokal (1050, 925, 1520) de a WP annyira le volf maradva, hogy már rég késő volt.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Spet
addikt
válasz gzbotii #106189 üzenetére
Még egymás mellett használom őket. (950-es privátra, Samut fél privátra, bár az a céges)
Eleinte az előző céges telefon miatt szívtam az androiddal (5.0, amivel nem softwaresen volt probléma, hanem hardveresen nem volt képes megadni azt amire tervezve volt), ami után az S6 7.0 android verzióval maga a megváltás volt az élet. A lényeg a lényeg, ha megvan alatta a hardware akkor jó használni. Ha nincs akkor csak az idegbaj van vele.
A 950 addig marad ameddig meg nem hal (legyen ez minél később), vagy MS ki nem nyírja valamilyen frissítéssel. Ami program van rá fut (még ha néha várni kell a betöltésére), de mint tudjuk limitált a választék. Amit meg szeretnék használni (ami nem sok), de nincs rá, akkor marad az S6.
Így "hybrid" üzemmódban én egész jól elvagyok.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
lorcsi
veterán
válasz MasterMark #106181 üzenetére
a nokia meg eljátszotta a a bizalmat, azzal ahogy a wp rendszerrel elbánt
eladó: vadi új soundcore motion+
-
MrSealRD
veterán
Az iOS sem egységes csak kevésbé töredezett... (Csak a pontosítás kedvéért.)
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Spet
addikt
Oooo, akkor te a "boldog" bekeidos 4.x andrioddal nem is talalkoztal. Azota sokat fejlodott. En most wp mellett 7.1 S6-ot hasznalok. Eleinte odszkodtam tole, most mar megszoktam.
-
Spet
addikt
Mi volt az utolso mobil/android verzio amit hasznaltal?
-
DeFranco
nagyúr
a tény, hogy az androidról mint egy tömbről beszélsz, mutatja, hogy mennyire megalapozott az állításod.
-
Magnum_
nagyúr
sokáig iphone-os voltam.
és a droid nyújtja nekem mindazt, amit az ios-től vártam.I humbly and respectfully decline™
-
MasterMark
titán
válasz gzbotii #106175 üzenetére
Csak egy év a kötelező, amit így ki is maxolnak.
gzbotii: Próbáltam androidot, hogy hátha, de nem.
A nagyobb új Nokiák pedig tetszenek, és az is jó, hogy stock rendszer.DeFranco: Nem most írtad, hogy még nem is próbáltál más rendszert?
Bárkivel akivel eddig beszéltem ha nem látott más rendszert, akkor nem is érti mi a gond az androiddal.
Akik meg igen, azoknak meg nem kell android.Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
A ket hynix maradt mar csak.
Live-Die-Respawn
-
MrSealRD
veterán
válasz oriic #106176 üzenetére
Elképzelhető, hogy engem is érdekel egy. Nekem is ellenőrizni kell...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz oriic #106176 üzenetére
Egyikre lehet bejelentkezem, du megnezem hogy lehet- boviteni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vegyetek tőle laptop RAM-ot olcsón:
Live-Die-Respawn
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #106166 üzenetére
Itthon, hivatalosan eladott példányokra, nem kötelesek két évet adni?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rizso
addikt
De nem Márk kollégám nickje vagy véletlenül Véleménye neki is van a droidról, de érvei nem nagyon. Nála nem hozta a 35k-s Nokia 3 az iPhone 7 szintjét
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz MrSealRD #106169 üzenetére
Sánta lesz ez mindenhogy Ha egyszerre jöttek volna ki, akkor is minimum 100k a különbözet. Lényegtelen, én egyiket sem védem, egyik sem éppen olcsó, mindegyik elszállt az árazással.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
hivatalosan is budai citizen lettem.
csak szólok.I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz rizso #106162 üzenetére
Én egy szót sem mondtam a garanciáról. Csak arra céloztam, hogy azért mert annyiért is lehet kapni, még nem lehet hasonlítási alap. Az igaz, hogy a 200 ezer is messze elmarad az X árától de az S8 megjelenési ára 280-290 körül volt tavasszal. Az X ára meg a jelenben értékelendő. Szóval ez az összevetés így sánta...
[ Szerkesztve ]
-
TROG AIR
aktív tag
Esetleg valakinek? [link]
( a képek nem az év fotói, ezt tudja a telefonom. )[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
DeFranco
nagyúr
A droid egy tákolt fos
OK
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #106163 üzenetére
Mióta használsz apple ökoszisztémát?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz rizso #106156 üzenetére
Ismerek olyat, akinek mac, macbook, iphone, ipad és iwatch is van, ki is használja.
Egyfelől jóval olcsóbban is el lehet érni adott időben ugyanazt, másfelől az Apple rendszere hülyebiztos, csak összedugod, beírod az azonosítókat, jelszavakat és működik. Másrészt annyira központosított, annyira jól optimalizált, hogy a felhasználói élmény, a használhatóság élettartama hosszabb, mint az Androidos, Windowsos rendszereké.Nem vagyok abban biztos, hogy egy mondjuk 15 éves működésre tervezve egy hagyományos PC+laptop+tablet+telefon és egy mac+macbook+iphone+ipad kombó a használati élmény szinten tartása miatti sw hw upgrad költségeivel együtt az Apple annyival drágább lenne, ha egyáltalán...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rizso
addikt
válasz MrSealRD #106159 üzenetére
Arra is él az 1 év Samsung garancia, ha számlával igazolod a vásárlást, legalábbis eddig még nem volt gond az ilyen telókkal - és ha minden igaz, egy évnél az Apple sem ad többet. De tény, a Samsung Magyarország által forgalomba hozott darabok inkább 200k kategória. Amiiii...még mindig sokkal kevesebb, mint az iPhone X ára.
Nem Apple ellenes vagyok, a macbookkal is elégedett vagyok, de a laptopjaiknál van egyfajta plusz, amiért hajlandó lennék/vagyok fizetni, de a telefonjaiknál nem érzek semmi előnyt, ami indokolná ezt a magas felárat.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #106157 üzenetére
Nem baj, vigasztaljon a tudat, hogy nekem jó éjszakám volt..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MrSealRD
veterán
válasz rizso #106156 üzenetére
Most te tényleg a szürke importos GSM boltos árat hasonlítod? Inkább 200-210 ezerre gondoltál...
-
hszilard666
veterán
válasz MasterMark #106148 üzenetére
Igen, november eleje.
Föcc:
Majd ma.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
rizso
addikt
válasz DeFranco #106150 üzenetére
Nagyon sokan szeretik, különösebb gond biztos nincs vele. Kollégám mindig basztat, hogy vegyek már IPhone-t, meg fogom szeretni, tök jól megy majd együtt a macbookkal, azon is tudok telefonálni meg SMS-t írni - wooow, mintha ez annyira fontos lenne számomra, meg mintha droiddal nem lehetne megoldani.
Az én legnagyobb gondom továbbra is az, hogy kurva drága. Tetszik az X, de na, az ára egy vicc. S8 bruttó 160k, X mennyi is, közel 400k?! És mit tud az X, amit az S8 nem? Megvan, a kijelzőből vesznek el helyet az érzékelők, így egy teljes kijelzős filmnél élvezhetem a belógást, ezazzzz.
De pl azt nem tudja megcsinálni, hogy egy mezei smart tv-re vezeték nélkül átküldjem a tél képét, ehhez is kell egy Apple tv. S8 mellé semmi nem kell, két érintéssel már a tv-n van a képe...
Egyelőre az ész érvek győznek nálam, amik a használhatóság és ár. Ha az Apple megdob egy teszt készülékkel, akkor kipróbálom, addig fúj iPhone
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #106137 üzenetére
Bele se merek gondolni mennyit írnál a témáról, ha lenne benne tapasztalatod
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hszilard666 #106146 üzenetére
"akkor már várd meg a 10 es iphone-t az egy picivel többért fog sokkal többet tudni."
iPhone 8 (64GB) - 264 990 Ft
iPhone X (64GB) - 379 990 Ft
Hát izé, hogy is mondjam, nem "picivel" kerül többe.
Live-Die-Respawn
-
rizso
addikt
válasz MasterMark #106148 üzenetére
Mi a baj a droiddal? Nem hiszem, hogy pl egy S8-ba bele lehetne kötni
-
MasterMark
titán
Nekem is tetszik, de az a kicsivel nem több itthon inkább majdnem dupla annyi lesz.
Ezen az iPhone 8-on gondolkodom most. WP-ről váltanék, androidos meg nem kell.
Mikor is jön az X? Kövi hónap?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
föccer
nagyúr
Na mi van, ma is kirúgtak?
-
hszilard666
veterán
válasz MasterMark #106145 üzenetére
Igen. De ha telefont szeretnél venni mostanában akkor már várd meg a 10 es iphone-t az egy picivel többért fog sokkal többet tudni. Valamint ott már OLED lesz a kijelző. És jobb lesz a kamera. Valamint a felhasználói élmény is jobb. Elvileg. Nem próbéltam még. Sajnos. Pedig adhattak volna nekem egyet végkielégítés gyanánt
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MasterMark
titán
Jó az iPhone 8?
Switch Tax
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #106141 üzenetére
Volt itt valahol olyan eset, talán IFA hűtőradiátorára kötöttek rá vízhűtést... Na az passzív volt...
-
hszilard666
veterán
Skacok, nálam volt épített víz 3db tripla radival, és hangszigetelt házzal, az csendes volt. De volt már phobya 1080 as radim is, az pokoli hűvös is volt. Csak mondjuk a hűtés drágább volt mint a procim, szóval ár/érték arányban elég rossz volt, valamint tuningban sem hozott túl sokat, a túlfeszt jobban bírta a vga, de nagyjából ennyi. A nagy szívás vele még a karbantartás, azt sem szerettem annyira. Szóval le is beszéltem magam róla
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #106140 üzenetére
A vízhűtés csak azt csinálja, hogy a hőleadó felületet egy arra alkalmasabb helyre helyezheted át, illetve a felületet növelheted meg. De amíg kell hozzá ventilátor, addig akkora nagy előnyét nem látom.
Vannak projektek, modok passzív léghűtésre, pár alkotás a logouton is helyet kapott. És ott még pumpa sincs.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #106139 üzenetére
Én is csak az elméletről tudok írni, sosem használtam vízhűtést.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #106138 üzenetére
Igen, tudom. Tehát az egy ventis procihűtőt ki lehet váltani 3 ventis radival a ház tetejére. Persze, mellé lehet tenni két ventis radit a VGA-nak a ház elejére. Valahová be lehet kötni a VRM-et, a chipsetet, ramokat is...
Persze, egy pumpával megoldható az egész, és akkor lehet agyalni a blokkok sorrendjén, melyiket mivel fűtsem hűtés címszóval.Nincs benne tapasztalatom, elfogadom, hogy jó, hasznos, előnyös dolog a vízhűtés, de nem látom át.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #106137 üzenetére
Alapvetően az elv az, hogy a hőleadó borda nagyobb, így alacsonyabb fordulaton elég a ventiket hajtani, illetve lehet passzívban is elég. Persze van vízpumpa, de mindegy.
üdv, föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #106135 üzenetére
Nincs tapasztalatom vízhűtők termén, de valahogy nem kimondottan tudom megérteni a logikát mögötte, már ami a zajt illeti.
Maga a hardver hűtőtől függetlenül ugyanannyi hőt termel. Ezt a hőt kell elvezetni valahová. A hőátadás sebessége pedig a melegebb és a hidegebb közeg találkozásának felületének nagyságától és a közegek anyagától függ.Egyszerűsítve vagy használsz lég helyett kis radiátort ugyanolyan hangos ventivel, vagy nagy radiátort csendesebb ventikkel. De ugye több halk venti hangja összeadódik. Vagy radinak használt egy Wartburg hűtőt.
Árnyalja a képet az is, hogy ezt a hővezető közeget (víz) mozgatni is kell, pumpa.
Illetve hogy léghűtőkből is vannak nagy felületűek, amire a csendes venti is elég, vagy akár passzívan is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
Civilization 3 két napig ingyenes a HumbleBundle-n.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
hszilard666
veterán
válasz Mercutio_ #106132 üzenetére
Kihagytam hogy SOHA sem zajos mert nincs benne venti. Annyira halk hogy gondolkodom hogy levízhűtöm a PC-t hogy ne legyen olyan retek hangos ehhez képest
mod:
nem arra gondoltam hogy milyen drága, hanem hogy milyen olcsó volt. Nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #106133 üzenetére
Az egyéb hw-beli különbséget nem is vitatom, csak jeleztem, hogy a kis (9 vagy 15W) fogyijú procival+ssd-vel kis méretben a leírt használat mással is megoldható.
Az árat be tudjuk lőni, és nem hoz minket izgalomba szerintem a többség meg tudná venni, csak ilyesmire nem szán ennyit mert mások a prioritások.
-
hszilard666
veterán
válasz Mercutio_ #106132 üzenetére
Rendicsek, de ebben egy retina IPS panel van, 12 órát megy egy feltöltéssel és közel van az 1 kg hoz, gyönyörű aluból van, és egy kiváló OS fut rajta. Nem egy kategória. Szerintem. Nem írom le hogy mennyi volt ez a gép mert megvertek
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #106130 üzenetére
Az LR/PS kivételével ezt a gyerek 4 éves 11,6"-os Acer netbookja is tudja ssd-vel és 90k-ból megvolt
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #106130 üzenetére
Ennyit jelent egy hardverhez optimalizált szoftverkörnyezet.
-
hszilard666
veterán
válasz MrSealRD #106129 üzenetére
Pont ez az érdekes hogy papíron lófaCC a hardver, de a gyakorlatban oké. Gondolom a gyors SSD és a ram miatt nem használhatatlan. Konkrétan netezek, fájlokat kezelek, torrent, filmnézés. És minimális lr, vagy ps.
Full jó. Ha lesz megint totyik tali majd viszem magammal.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #106123 üzenetére
Ezért nem volt kerek a történet. Ennek még a lightroom is túlzás... Ez tényleg
semmiremenedzser melóra jó... Nálad mi a felhasználási terület?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #106122 üzenetére
Olyan ez, mint a tablet vs PC, vagy laptop vs PC. A PC alapvetően mindenre alkalmas, amire használni akarod, de ölbe venni, vagy hurcibálni kényelmetlen.
Nekem is ezért van Saint_-től az a kis szar Op3nDott tablet. Van 5-6 oldal, amit megnézek, levelet olvasni, esetleg megválaszolni és ennyi. Persze, lennének erősebbek is ma már pici pénzért, de azokat se használnám többre.
Szilárdunk gondolom, hasonló felhasználásra vett egy drágább kütyüt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #106120 üzenetére
ez még éppen elmegy, az apple alapból ismert arról, hogy korlátos vason is tud sebességet hozni, hiszen egy vasra kell optimalizálni, stb... nyilván hatékonyabb mint egy win10 aminek egy meleg vasalón is illik elfutni.
de amúgy az egész gép egy oximoron, megvettem mert vékony és úgy érzem hogy nincs is nálam, nem használom semmire mert amire kell arra ott az asztali de birtoklom és ettől jót érzek. mercsak.
-
MrSealRD
veterán
válasz hszilard666 #106119 üzenetére
Ez most konkrétan melyik típus is?
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #106115 üzenetére
a masina pokoli gyenge. 2 mag, 1.1-2.4 ghz, ami nem egy powerhouse, de meglepően használható.
OximoronEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hszilard666
veterán
válasz MrSealRD #106116 üzenetére
Igazából nem bántom nagyon a hardvert, szóval az esetek nagy részében semennyire. Ha lr ozok akkor meg Várszegi eléggé. De nem melógép. Ha kell a brutális számítási teljesítmény ott a PC. Nagyon szeretem ez a masinát. Jó megfogni.
MacLac:
Mindenképpen!Nem pici a kijelző. Ok, a 15" után fura, de pár óra alatt megszoktam. De ugye ez is retina (220PPI) szóval abszolút jkellemes a szemnek.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Jónagyot!
Tudtok ajánlani jó kebap/gyros rendelős helyet, akik szállítanak Csepelre (Szabadkikötő)?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
macilaci78
nagyúr
Tehát lecserélted a szart a fosra?
Majd megtapicskolom legközelebb. Én szerettem az Asus EeePC-met annak idején, amire akartam, arra elég volt méretben (10") is, teljesítményben is.
A kisebb kijelző és az érezhetően több türelmet igénylő használatot nem éled meg negatívumként?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
És full terhelésen mennyi idő után és mekkora mértékben throttlingol? (De nem úgy, hogy kirakod a hajnali 5 fokba egy jeges vödörbe ráirányítva szobaventilátort.)
-
hszilard666
veterán
Blekkmetálos jaúreggelt!
Megjött az új masinám és annyira vékony hogy meghalok. Nem értettem eddig miért jó a pokoli vékony laptop, de egyszerűen sokkal jobb hurcibálni úgy hogy olyan érzés mintha nálam sem lenne. Konkrétan a mobilom nehezebb mint ez a gép
De ugye ennek van negatívuma is. Pölö a masina pokoli gyenge. 2 mag, 1.1-2.4 ghz, ami nem egy powerhouse, de meglepően használható. Tegnap feldobtam rá a lightroomot és igen, eléggé dadog a gép, de abszolút használható. Másik kevencem a masinával kapcsolatban az USB C. Konkrétan tudom tölteni külső akksiról a gépet ha akarom, ami szerintem hatalmas fegyvertény.Ennyit mondanék el vietnámról
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #106099 üzenetére
Eladva.
-
Chaser
legenda
válasz oriic #106108 üzenetére
Prime95 blend test + chrome es medialejatszok
Memtest megbizhatatlan, van h 24 orat is lefut hibas ramokkal, blend max fel oran belul kidobja ha gond van, chrome is kifejezetten erzekeny ra, ezert szoktam egyszerre tesztelni velul_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GabN73
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kollegak tud esetleg valaki olyan programot amivel noti ramokat tudnek tesztelni, hogy mukodnek-e? Notiban nincs DVD olvaso, szoval max olyan jo ami pendrive-rol is bootolhato.
Live-Die-Respawn
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #106099 üzenetére
Újszerű, render-elés alatt megfőtt?
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #106103 üzenetére
...and select a Happy finish
-
macilaci78
nagyúr
Nem akartam eldicsekedni ezzel, de a biztonsági kamera streamjéről kimentettem pár percet, mikor a Hardveraprót frissítette... Most már publikus youtube-on.
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #106102 üzenetére
Nein, 12 inch macbook. [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #106101 üzenetére
Kíváncsian várom
Remélem valami windowsos vagy linuxos gép
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #106100 üzenetére
Igen, majd ha megyünk sörözni megmutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest