- Android másképp: Lineage OS és társai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #105898 üzenetére
Azért ebben a közös akaratban nem lennék olyan biztos...
Asszem a kávézós kislány nagyjából az utolsó estét költi az életemben.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chaser
legenda
válasz sketchifun #105886 üzenetére
olyaz én is akartam, de ha megsérül rám verik a báálhééét'', inkább letettem róla, bontásnál azért észnél kell lenni ha épp olyan a terület, meg lehetnek veszélyesebb részek - nálam pl levegőben álló fal elbontása amit alulról kezdtek elbontani ( : -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rushty
őstag
válasz sketchifun #105886 üzenetére
Ezt mondjuk én se értem, aki már eligénytelenedett (élvezi h nincs rezsi), mitől állna talpra egy havi fizetésből? Többől még csak-csak.
Revolut meghívó pü-ben
-
sketchifun
senior tag
válasz föccer #105885 üzenetére
Én munkát adtam egynek. Nem is akármilyet. Egy lakást kellett szétbontani. Sittelszállítással 100k, azt mondta, a sittet is elviteti. Megcsinálta, megkapta a zsetont.
Másnap délután ugyan az a szakadt nadrág, 40k-ért DC cipő, és 290Ft aprópénz. Semmi értelme nem volt.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #105884 üzenetére
Volt már olyan is, amikor elvittem kajálni az illetőt a sarki henteshez. Keveset tudott enni, de azt hirtelen. Csomagoltattam neki még egy adagot és kapott hozzá még két flakon vizet.
Vannak még olyanok akik nem estek szét teljesen. Nekik még lehetne segíteni lábra állni. Valahogy. Mérhetetlen energiával.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #105882 üzenetére
Szegeden az egyik park egyik padjára leültem meguzsonnázni, egy szendvicset majszoltam. A tér másik oldaláról egy férfi jött oda egy kislány mellől elkérni a megcsócsált szendómat, hogy a kislánya ehessen. A táskámból adtam a másik bontatlan szendót, mert ez így kicsit szomorú volt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #105877 üzenetére
Ha éppen jó kedvemben találnak és éppen nem autoban ülök, akkor szoktam mondani, hogy pénzt nem adok, ellenben szívesen hozok valamit a boltból amire szükségét érzi, kivéve alkohol és dohány termék. Legutóbb nem kis meglepődésemre azt kérte, hogy hozzak macska kaját mert van egy macskája és szeretne neki rendes kaját adni. Kapott 2 db 1 klis konzervet.
üdv, föccer
-
TROG AIR
aktív tag
válasz hszilard666 #105879 üzenetére
Igen, ilyen "nem igénytelen" raszta az ember ugye? .... neki én is,néha.
430 pozitív , 0 negatív....
-
Melack
veterán
Anyum részére keresek dualsimes mobilt 30.000 Ft-ig. 2/16-os lehetőleg.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hszilard666
veterán
válasz sketchifun #105877 üzenetére
Rohadékok a koldusok. Nekem van egy kedvencem pont a 4-6 on szokott dolgozni, hosszú haja van csávó és a neve Szilárd. Munkába menet dumálok vele ha összefutunk, meglepően értelmes. Ő az egyetlen akinek adok dellát.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
őstag
Sziasztok!
Ágyazható kanapét szeretnék venni, ágyneműtartóval.
Van esetleg ötletetek, hogy hol érdemes nézelődnöm?
Jysk-ikea-rsbútor triót már átnyálaztam, de nem találtam elfogadható áron megfelelő bútort. -
sketchifun
senior tag
Kökin és nyugatinál is belefutottam egy egy kéregetőbe. Úgy voltam vele, hogy bánja-kutya, megpróbálok egy kicsit jó lenni. Mindkettőnek vettem szendvicset, és teát. Hát, míg a Kökis néni hálálkodva fogadta el, a nyugatis néni elhajtott, hogy neki márpedig pénz kell.
Ha tudná, milyen finom szendvicset hagyott ki. Még én is elfogadnám.Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
föccer
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #105862 üzenetére
Akkor stoppolom, már csak a mikor/hol-t kell tisztáznunk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
válasz CoolBoy323 #105868 üzenetére
Ouch.
Jócca urak!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogy hívják a megbecsült számítástechnikust: értékesítés
-
föccer
nagyúr
IKEA olcsó de szar gardrób jelképes összegért eladó.
Használt, minden alkatrésze hiánytalanul megvan. Pont ugyan ilyen, csak rózsaszín színben.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #105859 üzenetére
Akkor ezentúl nem fog a BKV-n nassolni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #105860 üzenetére
Az gearbest/ali árnál mennyivel dárágbb így?
Ha nem sokkal és Redmi Note 4-gyel működik rendesen lehet érdekelne.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
werszomjas
addikt
Van egy eladó MiBand 2 -m, karcmentes, hibátlan.
Gyári új nem használt karpánt, töltő, doboz.5000ft
üdv
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Akkor mostmár hivatalosan is eladó a mobilnasom.
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
sziku69
őstag
válasz macilaci78 #105857 üzenetére
Asztafészbúkosterembúráját
-
sziku69
őstag
válasz macilaci78 #105853 üzenetére
Ajjaj, én pedig valamiért kivagyok rekesztve a válaszlehetőség alól.
Ha rákattintok az előző hozzászólásodnál a válaszra, egy macskát látok egy angolvécében, fejjel lefele. -
őstag
válasz GabN73 #105822 üzenetére
RS bútor. Róbert Károly körúton van minden sarkon bútorbolt. Reitter Ferenc úton is ahogy nézem.
Dolo online. BP-ről kivonultak.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #105845 üzenetére
Mekkora mak, hogy a napi keszpenfelveteli limitje nem 300k alatti volt.
Vool: hu b+
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, egy olyan dolog érdekelne, adom el a laptopom, erre irt is egy jelentkező. Irja nekem adjam meg a számalszámom stb ad nekem 100 dollárt, hogy abból a pénzbül küldjem el neki amerikába a laptopot, és hogy utána akar fizetni a többi összeget. Na ez totál átb.ás . Az ilyennel lehet menni a rendőrségre vagy valahova bejelentést tenni hogy egy csalóval van dolgom?
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
Nem zsebből vágta ki, ATM-ből.
Az Ignis meg pecázós autó, van egy 1 éves Auris odahaza.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok Srácok!
Bocsánat, de csak most tudtam meg biztosra, van néhány eladó cuccom és megyek fel ma Budapestre.
Ha valakinek kellene valami, azt kérem s.o.s jelezze nekem pü-ben, azt magamhoz veszem és elviszem.
Sorry ezért a kapkodásért. Ezer hála és köszönet.Cuccosok:
Van még pár eladó dolgom: 256 GB Samu 840 pro SSD 23k, Asus z87 gryphon lap+armor kit 27k, MSI R9 390 VGA 77k, tp-link wifi adapter 2k, alpenföhn brocken 2 procihűtő 7k, a4 tech b120 billentyűzet 6k.
Mind megkímélt,keveset használt,dobozos, az SSD és VGA még garis.üdv.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz werszomjas #105840 üzenetére
Ezt igy azert sose lehet tudni, a regi swiftem pl egy olyan epitesi vallakozo vette meg, aki 5-os bimmerrel jott az autoert. Vitte a stiftet melos kocsinak.
A felnijei tobbet ertek a bomoson mint az autom
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz sketchifun #105839 üzenetére
Meg szerencse, hogy egy Ignis-esnel volt zsebben 300k. Én azért ebbe nem mentem volna bele, mi van ha tobb a javítás?
Neked milyen autód van?[ Szerkesztve ]
üdv
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #105836 üzenetére
úgy értem, hogy középkorú férfi, fiatal suttyó, nyugdíjas nő, stb... milyent típus
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #105836 üzenetére
Simicska.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #105833 üzenetére
hát szerencséd volt, ha egy ilyen összeget helyből felköhögött. lehet akkor már volt is a rovásán, mert ennyinél már szerintem megérte volna neki kötelezőre vetetni. tök mindegy mekkora a kár, a bónuszod ugyanannyival bukod ha ötezer forintos ha félmilliós.
ki volt a sofőr amúgy? gyorsan jött?
-
sketchifun
senior tag
válasz DeFranco #105832 üzenetére
Ha értenék hozzá.
Ki volt hangosítva a szerelő, 300-at mondott rá, alkudozás sem volt.
Azért gáz, mert elég drága szín. Meg a gyári fényezés már kifakult a műanyag elemeken. Ez pedig új lesz, el fog ütni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #105831 üzenetére
nekem csak a lökösre kipengettek 90-et, nem tudom mennyiben állapodtatok meg.
ha a hátsó nyúlvány elmegy az hogyan javítható?
-
sketchifun
senior tag
válasz DeFranco #105827 üzenetére
És a többiek:
Igen, az én voltam. Személyi sérülés nem volt, a lökhárító és a hátsó nyúlvány kuka. Elment a csomagtérajtó zárjának ellendarabja, alig lehet a hátulját lecsukni.
Papirozás nem volt, hívtam a szerelőm, elmondtam mi történt, mit láttam, megmondta hogy fényezéssel együtt mi az az összeg, amiért biztosan meg tudja csinálni, és a csávó aki nekemjött, kipengette.
-
DeFranco
nagyúr
' reggelt
-
GabN73
addikt
válasz sketchifun #105826 üzenetére
Az Te voltál?
-
tomcsi23
veterán
Fck, személyi sérülés nem volt?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
velem is történt már ilyen, részvétem. kéksárga, tanúk, fotók vannak? lökösön kívül sérült valami?
-
sketchifun
senior tag
Tegnap este szeretett autóm elvesztette szüzességét.
Blahán lámpánál megálltam, a mögöttem érkező Ignis nem. Féken álltam. Fellökött a zebrára, még jó hogy gyalogos nem volt előttem...
Vigyázhat az ember az autójára...
-
föccer
nagyúr
Összeírtam, hogy a héten még mit kellene megcsinálni. 9 tétel. 1 kivételéve mint egész napos történet. Sanszos a dolog...
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
válasz GabN73 #105817 üzenetére
szvsz ekkora bútort nem raktároznak. nem éri meg. főleg itt pesten, tekintettel a bérleti díjakra.
egy éjjeliszekrényt megkapsz raktárról de hogy pont az a sarokülő pont azzal a kárpittal be legyen silózva csak azért hogy valaki majd csak elviszi az szerintem logikai alapon szinte kizárt.
de csak gondolkodok, lehet van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Valaki tud olyan bútorboltot ahol van raktáron sarokülő?
Komolyan, ha nem ikea-mobelix-jysk fronton gondolkodik az ember, 4-6 hét mindenhol...
-
Tim82
félisten
válasz tomcsi23 #105815 üzenetére
Lila gőzöm nincs, sosem álltam neki tuningolni laptopprocit...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz tomcsi23 #105813 üzenetére
Innen válogass.
Én 35W TDP-s proci fölé nem mennék, így talán a Phenom II N970.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tomcsi23
veterán
Napot!
Valaki esetleg képben van?
HP ProBook 4525s, melyik lenne a leggyorsabb proci, amit lekezel (kihajt)? Most egy Athlon II P360 ketyeg benne, érdemes esetleg lecserélni (ha beszerezhető egyáltalán)?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MasterMark
titán
Jó reggel!
Nincs valakinek kölcsön hétvégére egy bármilyen 1150-es proci?
Switch Tax
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #105799 üzenetére
A hangok a fejemben azt mondják hogy igen, én pedig hiszek nekik.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #105805 üzenetére
Ez egy ilyen sport...
Egy történet a sok közül...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #105801 üzenetére
No, régi beidegződés, hogy nyomni akartam a mod gombra.
üdv, föccer
-
GabN73
addikt
Javaslom a topik átnevezését: Budapest és környéke mit vettem ma
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 10
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest