- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #104399 üzenetére
mosópor?
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #104375 üzenetére
ezt úgy hívják hogy általánosítás. nem mindegy. ez is hiba, de kisebb hiba* mint az, hogy eleve kaszt-alapon lenéznek valakit.
és van alapja. tegyél egymás mellé random 10 kantárost, és tedd a szívedre a kezed, mennyi lesz ebből józan, értelmes, esetleg képzett és tájékozott, munkájára igényes dolgozó és mennyi a félalkesz féleszű sötét tajbarom, már román építkezésekre se jó vendégmunkás, vagy éppen egy simlis, lusta agyagedény.
na erre alapoz ez az általánosítás. nyilván nem helyes, még inkább nem illik, de van és létezik, mint ahogy van és létezik alapja is ezeknek. engem is általánosíthatnának helytelenül más paraméterek alapján, nyilván nekem sem tetszik, de a saját két méteres körömben bizonyítom, hogy rám ezek nem igazak, ennyit tudok tenni ezt meg is teszem.
(*ha nagyon filozofálni akarunk, akkor az általánosítás egy sikeres túlélési taktika. ha a liberálősember azt vallotta volna, hogy minden szömörce szép, és attól, hogy az egyik lemérgezte samut és a kimart hasfalán jött ki utána a mamut még nem biztos, hogy a másik bokor is mérgező, vagy éppen azt, hogy az őstigris azért falta fel a botosjetit mert nem volt jó a tárgyalástechnikája, valószínűleg nem itt tartanánk.)
szóval az, hogy a melósokkal fenntartás van, annak van oka és alapja, amivel Ti szívtok sajnos de erre nem egy zsigeri viszont-általánosítás a válasz mert ebből lesz az össznépi szivatós amiből meg már ideje lenne kilépni ha más nem intelligencia-alapon.
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #104393 üzenetére
gondoltam már rá, de azóta találtam új role modelt: [link]
kedvenc klasszikusom tőle, ki is nyomtattam a monitorom aljára: "Ma a Beverly Wilshire, Four Seasons Szálloda éttermében ebédelek, a Rodeo Drive-on, ahol belső értékekkel fizetni ugyan nem lehet, de dollárral annál inkább.."[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz Melack #104390 üzenetére
a gentleman még csak-csak, de általában ami megtetszik, azt nem engedhetem meg magamnak
szerk:
DF: igen, végülis üzemanyag mindig kell, ruha is, szóval csak egy kis plusz kellemetlenség, meg az, hogy a joker név jobban tetszett. de megnézem a wizzair kondíciókat is, lehet, hogy inkább azt fogom erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #104389 üzenetére
az lesz a következő, igen. ez van, a bank nem jótékonysági intézmény.
mondjuk nem nagy kaland, a max ahogy elsőre ránéztem annyival tér el, hogy ahogy gyűjtöd az "erste Forintokat" ha összejön 5k, akkor be kell menni a netbankba és rámutatni hogy mire fogod elkölteni.
mivel mi így is úgy is eltankoljuk, ezért ez havi két kattintással lesz több.
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #104388 üzenetére
neeeeeemááááá'
vidékre érkeznek a leveleim még egy daabig nem fogom tudni elolvasni, de csesszék meg. mi lesz a követekző? a szupernulla?
ezt a dumát hozzá: "Max vagyok, gentleman. Ha megtetszik valami, megengedhetem magamnak. "
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
levelet kaptunk, megszűnik az erste joker hitelkártya, áttesznek minket maxba.
kár érte, jó ügynök volt.
-
Magnum_
nagyúr
Aztan a melos beszall a kp-ra kihozott X6-ba, miutan otthon leparkolt a melos swifttel.
Ennyi!Gute morigen!
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Komplexusaid vannak. Vesd le őket
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #104377 üzenetére
Szerintem (főleg panelben) teljesen logikus elvárás a 2,5-es kanóc. Ha megnézed 20 éve mennyi áramigénye volt 1 lakásnak és most mennyi belátható, hogy épeszű ember előre gondolkodik.
Téglafal esetén statikailag mennyit jelent a 16 helyett 20-as cső? (mindig panelben laktam, azért is kérdezem)
'zen&construction
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #104380 üzenetére
Es ha az ugyfel igenye csak az, hogy felfogatja a vezeteket a falra, aztan kivulre jon egy gipszkarton? Az mehet, nem?
-
sketchifun
senior tag
válasz bandus #104379 üzenetére
Szíved joga, aláírsz egy papírt, miszerint a falak statikai meggyengítése a Te megbízásodból történt, vállalod a felelősséget, hívtál statikust, engedélyezte, illetve a többletmunka árát kifizeted. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
2,5-ös vezeték 20A simán 4,6 KW. Ritka az ekkora teljesítmény igény. De szokták kérni, hogy lehessen bővíteni, ezért minden helységbe megy egy plusz cső. 16mm az átmérő, 5x4 vezeték elfér benne, 7kWig bármi ráakasztható.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
bandus
veterán
mondjuk ha 20-as csovet kerek mert ez a fetisem, akkor elvarom, hogy a szolgaltato 20-as csovet rakjon be, amig en fizetek.
-
7
addikt
Mondjuk el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy egy jövőbeni masszív fogyasztó miatt akarnak komolyabb vezetékeket (pl. elektromos fűtőtest), de azt nyilván meg is lehet mondani.
-
sketchifun
senior tag
válasz Mercutio_ #104373 üzenetére
Semmi gond, egyszerűen nem szeretem, ha megszabják, hogyan végezzem a munkámat. Volt olyan, aki ragaszkodott ahhoz, hogy 3 erenként 1db 20-as cső. Hát nem fogom feleslegesen szétverni a lakást, 6 vezetéket 3 kanyaron 16-os csőben erőlködés nélkül. Meg kitalálja, hogy mindent 2,5-tel csináljak, mert csak. Meg Én ne vetítsek, hogy 10k a fi relé, mert 7 rongyért lehet venni. Akkor vegyél édes barátom, be is rakom, de nincs garancia az anyagra, tönkremegy, eleveszar, beépítés közben megpusztul, esetleg kárt okoz, sóhivatal, és ezt a szerződésbe beleírjuk. Ilyenkor meg pillázás, 30 ilyen munkából 30-ért feleslegesen kocsikáztam. Nem, köszönöm.
-
MrSealRD
veterán
Ha már ennyire benne vagyunk a témában, akkor belinkelném ide ezt a kérdésem mert a szaktopik úgy tűnik nem tud választ adni rá.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
GabN73
addikt
Én költöztetőkkel jártam meg egyszer.
Kevés cuccot kellett elszallitani, de olyan ajánlatokat kaptam hogy ehhez 3 ember kell, kiszállási díj sumakolasa, illetve a végén még megemliti hogy ja, minimum 3 órára...18-20k-s ajánlatokat kaptam egy asztal-forgoszek-par zsák ruha 10 perces autoutas tavolsagnyi szallitasert.
15+30k kaucioert kapsz egy furgont 1 napra, szólsz 1 vagy 2 havernak és kész.
Végül találtam valakit, aki 10k-ert elvitte, igaz az asztal sarkait sikerült osszeb*szni. Jeleztem a cégnek, visszautaltak 5k-t, és elnézést kértek
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #104355 üzenetére
Úgyamúgy mi a gond a 2,5-es vezeték igénnyel?
-
sketchifun
senior tag
Def: Persze, ez igaz is, és csak egyetértek, a szakma java külföldön nyomja. Én is tudom, a mesterem is már rég kiment, az ő akkori alkalmazottai, szóval rengetegen. És igen, sok a kókler, gyakran látok példa nélküli gányolást, amit helyre kéne hozni. Ez persze nem azt jelenti, hogy Én vagyok a szent grál, hiszen mondom ezt Én, aki a pénzért dolgozik, ki tudja hogy. Mutogathatok képeket, vagy egy rommávésett lakást, vagy egy valag csövet, vagy egy köteg vezetéket, és ez Neked semmit sem fog mondani. Nem is kelletem magam sehol, ha kérdés van, válaszolok. Mert van rengeteg munkám, és a telefonszámom szomszédról szomszédra terjed. Amikor elkezdtem szólóban, nem volt két egyforma forintom, se egy 20 perces munka, hogy legyen párezer forintom. És élek. És az motivált, amit előtte láttam, az a rengeteg kókányolás. Tudtam, hogy a minőségi munka többet ér. Lehet, hogy drágább, lehet hogy egy nappal tovább tart, de ha tisztességesen csinálom, felhív majd a szomszéd Marinéni, hogy vett egy villany tűzhelyet, be kéne kötni. És ez így is lett. Dolgoztam is sok más szakmatársammal együtt, és pontosan tudom miről beszélsz.
De van egy vizes, a néni a szomszédtól kérte el a számát, csapot kellene a falban cserélni. Kijött a csóka, az első mozdulatával a csap előtt kijukasztotta a vízcsövet. Kezemben az UFO lámpa, spriccel a víz, és a fazon rámnéz kétségbeesve, hogy hol lehet ezt elzárni.
De hibáztam már Én is, fúrtam el víz és szennyvíz vezetéket is, felejtettem el dolgokat. De aki korrekt, az vállalja a felelősséget.
Saint: A többiek jól mondják, úgy értettem. Tudod, amit csak egy picit rendbe kell hozni, szokták mondani, hogy meg kell szögelni. Innen a hasonlat.
Maci:
Ilyen velem is esett meg. Több kollégával adtam egy tételes árajánlatot, egy lépcsőházi méretlen cserére.Ma hívtak fel, hogy ugyan egy olcsóbb ajánlatot fogadtak el, de gáz van, mert nem jó, jövőhéten jön az Elmű, ha meglátják, azonnal kikapcsolják az egész házat, és amíg teljesen rendbe nimcs rakva, addig a közös képviselőt az udvar közepén húzzák karóba. Persze tegnapra. Érdekes, egy két főnek két napos munkára mondtunk egy olyan összeget, hogy sziszegve, és menjünk, nem számít, mert hu meg jaj lesz.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #104368 üzenetére
nem tudom megfigyelted-e de én nem az árakról beszéltem.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #104357 üzenetére
Ez is olyan, mint a munkaerőpiac. A munkáltatók lefelé versenyeztetik a kínálati piacot, mi meg hülyék vagyunk és képesek vagyunk szaré-húgyé dolgozni.
Amikor meg nagy nehezen eljutunk oda, hogy beintünk a rendszernek, akkor hónapokon keresztül cikkez olyanokat a zindex, hogy a Tesco-nak logisztikai gondjai vannak. Meg persze mellérak olyat is, hogy 300k-s nettó fizuval van pénztáros a Lidl-ben.Tehát amíg lesz akár csak egy olyan megbízó, aki szaré-húgyé óhajt dolgoztatni, az is ki lesz szolgálva.
Engem az zavar, hogy nem lehet a kóklereket, vagy a legtöbb szakembert felelősségre vonni. Mert egy jó szakembernek is lehet rossz napja, benéz valamit, vagy belenyúl egy anyaghibás szerelvénybe... De elenyésző az a szakember, aki legalább nem rossz szájízzel jelenik meg egy garanciális probléma, vagy hibás teljesítés után.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
7
addikt
válasz Magnum_ #104360 üzenetére
Többször is utaltál rá, hogy simán szétkapod a notebookjaidat takarítás és pasztázás céljából; amit itt pl. nem mindenki akar vagy tud megcsinálni (többek között én sem szívesen szerelek szét laptopot, holott asztali fronton teljesen komfortosan mozgok). Ha jól értem, akkor ez előtt emelt virtuális kalapot.
@medvelászló: Pacsi
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
A szögeléssel meg ne bajlódj, szólj Saint-nek, a laptopod is megszögeli.
Kifejtenéd ezt? remélem, ki tudod.
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #104358 üzenetére
De sajnos lenezik a legtobben a fizikai munkat vegzoket...
Ezt mire alapozod?
-
DeFranco
nagyúr
jó lenne ha látnátok a másik oldalt is. persze, igazad van, vagy lehet, nem vagyok ott nem vagyok szakember, nem tudom megítélni, de a megbízó oldaláról sem rózsás a helyzet.
rengeteg szar kókler van, akkor is ha képes és hajlandó vagy megfizetni a korrekt árat, rendszeresen próbálnak átvágni a palánkon, negyedelni a munkát, szar anyagot beépíteni, lehúzni.
én egy alapos ember vagy, de a harmadik gázos oldotta meg a problémámat, egy csak rombolni meg lehúzni jött, a másik csak akart lehúzni a harmadik végzett érdemben munkát - bagóért egyébként.
pedig mind a három leinformált, pedigrés, referenciákkal rendelkező szerelő volt.
olyan szar a szakemberállomány, hogy hiába lenne képes valaki megfizetni a szakmunkát, az első a magad uram, ha jót akarsz magadnak, a második hogy ha hívsz valakit, akkor meg szemed rajta és mindent ellenőrizz mert ha nem figyelsz több kárt csinálhat mint hasznot.
marha nehéz jó és megbízható szakembert találni, ha van ilyen, akkor ragaszkodok is hozzá tíz körömmel, de egyre ritkább, és egyre többen adják le az ipart ezekből.
ne értsd félre én elhiszem, hogy ti igényesek vagytok a munkátokra de mint megbízó, tudom hogy a paranoia nagyon is indokolt. senki nem lát a fejetekbe, a tapasztalat meg mást tanít az emberekkel.
-
macilaci78
nagyúr
Már nem egy embertől hallottam, hogy több ajánlatnál a legolcsóbbat ki kell dobni, mert gányol, a legdrágább meg csak le akar húzni...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sketchifun
senior tag
válasz CoolBoy323 #104349 üzenetére
Amelyik elkezd oktatni, hogy mit hogyan csináljak, ide ugye kettőésfeles vezetékkéne, ésnekem csak minőségi anyagból dolgozzon, árajánlatot se adok. Pontosan tudom, hogy az adott fogyasztáshoz, vagy szabványhoz hogyan igazodjak, anyaggal meg csak olyannal dolgozok, ami nekem is jó, mert a minőségi alapanyag megkönnyíti a munkát.
Nemrég megkaptam, hogy milyen szar munkát végzek, mert kész idomot veszek a csövekhez, nem hajtogatom kézzel..
bandus: A legkönnyebb, ha több ajánlatot kérsz, az ingyen van. Abból látni fogod, hogy ki akar lehúzni. A szögeléssel meg ne bajlódj, szólj Saint-nek, a laptopod is megszögeli.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #104349 üzenetére
Ki keres sokkal többet?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sketchifun #104334 üzenetére
Ismeros... Abba nem gondol bele sok ember, h o sokkal tobbet keres...
Nem kell elvallalni mindent, szerencsere nem szorulok ra en sem, gondolom te sem...
Annyit tudnek ilyenekrol meselni, h lefagyna a rios motor
-
DeFranco
nagyúr
válasz lorcsi #104343 üzenetére
őt kérdezd (ytalert)
-
Tim82
félisten
válasz fant0mi #104344 üzenetére
iGenitália -> van benne szexuális tartalom és Apple, mi kell még a jó marketinghez?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lorcsi
veterán
sokat keresitek pizzát..és az olaszt
találtam egy yt-ben ajánlott helyet---yt alert!!!
igenitalia--fbismeritek a helyet?
jó-nemjó?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
láttátok már pesten?
kis hotrodokeladó: vadi új soundcore motion+
-
Melack
veterán
Panasonic DMC-FZ8 gép + táska + akkuk + SD kártyák valakinek 12k-ért?
A nyomtató már csak egy ezres.#napiapró
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
válasz sketchifun #104334 üzenetére
Nálunk is így van, drágák vagyunk. Mi ennyiért becsülettel elvégezzük a munkát.
Aztán egy év múlva jön hozzánk, adjunk független szakvéleményt, hogy perelhesse a kivitelezőjét. Nettó 250 k lesz, fényképes, pöcsétes jegyzőkönyvvel.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz _seth_ #104333 üzenetére
ide vinném, ha ilyen gondom lenne, ennek a munkáját már láttam.
de nem XI.ker.I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Melack
veterán
Yao reggelt!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
sketchifun
senior tag
válasz tboy93 #104332 üzenetére
Látod, ezt mondom. Ez itt a baj, és állandó. Ha bármire is 10 feletti összeget mondok, hű meg jaj. Egy régi sorházban rommáégtek az alu vezetékek. Újra kéne csinálni. Itt konnektor, ott az, amott amaz. Elosztót is kéne cserélni. 19 kiállás, 110-es ajánlat az nagyon sok, az rengeteg. Hát, szabad a piac, ha sok, tessék mást hívni. Hívok is. Persze 2 hét múlva hív, hogy elfogadnák az ajánlatomat, van az egészre 3 nap, holnap kellene kezdeni. Hátcsókolom, ez nem egészen így megy. Máshol élő szerződésem van, határidővel, napi 40k kötbérrel? Azt kiteccik fizetni? Hát azt ő nem tudja. Hátcsókolom, akkor bizony tessék várni. Szept 12-13-14 napján tudunk menni, előbb nem. Hát akkor még telefonál. Persze a regisztrált szerelőtől tudom, hogy mások 140-150 körüli ajánlatot adtak.
Komolyan nem értem. Legalább 3 nap meló. 3-szor menjek oda, rohadt messze van nekünk. Van két kollégám, őket fizessem ki. Az már 60, nekem marad 50, adózzak, számlázzak, fizessek felelősség biztit, tankoljak. És akkor hűha, az rengeteg.
-
_seth_
veterán
Jó áron dolgozó autó karosszéria lakatost tud ajánlani valaki a XI. kerületben/közelében?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
nagyúr
válasz sketchifun #104331 üzenetére
Villanyos kijött javítani a tűzhely elektromos részét, 30 perc - 18k munkadíj + 7k alkatrész. Gázos kijött plecsnit nyomni a készülékre, 10 perc - 15.000 Ft. Ismerősnek kellett festés, 2000/nm áron vállalta volna a csóka (glett, alapozás, festés).
9k ehhez mérten még nem is sok.
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz Vasinger! #104323 üzenetére
Szakmabeliként mondom, az egy korrekt ár. Elkocsikázik a boltba, megveszi az anyagot, elkocsikázik vele hozzád, felszereli, számlát ad, kifizeted, elkocsikázik. Ez nincs ingyen, pláne nem pénteken, du. 4 után.
Területfüggő, de Én ennyiért el se vállalnám. Ebből a 9-ből, mire zsebreteheti a profitot, marad 2000 forint, ami arra a két órára, amit evvel eltöltött, nevetséges. Szerintem fogadd el.
B megoldás, némi műszaki érzékkel rendelkező ismerős.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #104327 üzenetére
Kérjél tőle némi extra pénzt, ha már hajlandó vagy elfogadni a hűtőt. A fáradságodat meg kell fizetni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #104326 üzenetére
kérem szépen, köszönöm.
-
hszilard666
veterán
Skacok?
Valakinek egy jó CPU hűtő? BPn belül jár a házhozszállítás és az aji kávé.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
7
addikt
válasz Vasinger! #104323 üzenetére
Ennek a 9000 Ft-nak a zömét a kiszállási díj teszi ki, nem a munka maga.
Ha van a közvetlen szomszédságodban (értsd: legfeljebb 500 méterre) valami villanymuki, akkor telefonon esetleg megpróbálhatod meggyőzni kb. 6000 Ft-os ajánlattal. De ha nem extrém közeli villanyászt találsz, akkor az a 9000 Ft az, amit le kell nyelned.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz macilaci78 #104322 üzenetére
Elvileg a biztosító szekrénybe egy sínre szerelhető aljzatot kéne rakni. Fúrni sem kéne hozzá, csak simán bekötni. Én nem vagyok villanyszerelő, így nem tudom megcsinálni, ezért keresek valaki. Kb. 10 perces munkáról lenne szó (szerintem), nem többről.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vasinger! #104319 üzenetére
Ha egy ilyennel meg tudsz barátkozni és van elég hosszú zsinórja az eszköznek, akkor nosza!
A kötődoboz tetejére egy 10 mm-es lyuk, a kötődobozban fix áramra wago-val rákötöd, a kötődoboz mellett srégen lejjebb felfúrni a konnektort és kész is van.Ha lejjebb akarod hozni, akkor vagy falat vésel és telibe fested az egészet, ami lényegesen több lesz, mint 9 ezer, vagy külső kábelcsatornát használsz. Minden esetre ilyenkor már lehet süllyesztett fali aljzatban is gondolkodni, mert korona fúróval szépen meg lehet csinálni úgy is a fali dobozt, hogy a konnektor rámája rátakar a műveletre és nem kell falat javítani. Ha ezt tartalmazza a 9k szerelvényekkel, segédanyagokkal együtt, akkor azt fogadd el.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #104304 üzenetére
Ennek az árából vennék egy Szeleshát és egy Légli Pino-t.
Édes fehér: Tokajból Oremus-tól és Bárdos Sacitól (Nobilis) bármi, esetleg ha van lóvé akkor Királyudvar
-
Vasinger!
nagyúr
válasz MasterMark #104318 üzenetére
Igazából az ajó feletti elektromos szekrényből kéne valahogy kinyerni 230 Voltot, a Diginek kéne egy aktív eszköz felszereléséhez. Ennél többet én se tudok, hogy ezt hogyan kéne megoldani. Szerintem nem kéne fúrni se, csak egy aljzatot kiépíteni a levegőbe.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Olcsó és megbízható villanyszerelőt keresnék, tud ilyet valaki BP-n?
1 darab konnektor kiépítéséről lenne szó, eddig egy ajánlatot kaptam 9000 Ft-ért. Ezt kicsit sokallom...
-
Handball94
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
jó reggelt kívánok.
Megyek ma kelenföldre 14.00körül. egy kávé valaki ott esetleg? jár arra egyáltalán valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Tomaaasz
aktív tag
Reggelt!
Hamár szeszről van szó, yolo, berendeltem:
[link]Oda mentem, ahol vagyok!
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
bandus
veterán
válasz Melack #104306 üzenetére
hát azt jelenti, hogy bemész, leveszed a polcról, akkor ennyi. ha van törzsvásárlóid akkor meg annyi. vagy van még olyan, hogy kartonár, ami értelemszerűen akkor érvényes, ha egy kartonnal veszel belőle
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #104297 üzenetére
ritkán iszok/veszek vörösbort, még télen is fehéret iszok inkább ha iszok, de ha már igen, akkor ezt tudom nyugodt szívvel ajánlani: Pannonhalmi Pinot Noir. finom, könnyű vörösbor, nem egy ökör ára, de nem is a tescós sauska 13.
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #104302 üzenetére
Sok pias tuleli, neked sem lesz sok bajod tole
Def: Olcso vbk alap (betonalap egyetemi alapozasnal)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest