Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
aktív tag
Van esetleg valaki aki nem hasznàlta fel ezt a 2 ezres ikea kupont és ebben a pár órában már nem is tevezi?
-
TheProb
veterán
Hétköznap este 5-6 körül mennyire halál a közlekedés a városban? Konkrétan a szabadkikötőből eljutni a westendig. Készítsek Frontint vagy inkább BKK?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #106884 üzenetére
Jártam hasonlóan. BKKB-n volt dolgom, szépen leparkalom a kocsit majd amikor végeztem jövök. Látom ott parkol előttem egy Corsa, mellette a tulaj. Ülnék be a kocsiba odajön, hogy meghúztam a kocsiját. Mondom azt aligha... De, nézzem meg ott vanank a húzásnyomok. Ismerjem el. Mopndom nem ismerem el. Akkor rendőrt hív. Hívjál de én nem várom meg. Akkor feljelent. Jó akkor várjuk meg, végülis munkaidőban vagyok fizetik a bíróságra járást meg nem... 60 perc után ki is jött a rendőr (ha nincs személyisérülés akkor marha lassan jönnek), elővette a mérőjét méricskél majd közli, hogy biztos nem én voltam mert a lökösöm nincs egyvonalban a sérüléssel.
Szép próbálkozás volt azért...#nincsbennetarcsi
-
Earl_Muttley
őstag
Nekem is megvan a négykerekű szívszerelmem, de egyelőre nem mondok semmit, ameddig nem kerül a nevemre. addig csak áll, pihen
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #106889 üzenetére
És a tiédet kikalapálták már?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #106890 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #106889 üzenetére
A szívszerelmét.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #106888 üzenetére
Meghúzták a meccsbokszod?
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #106885 üzenetére
nézd, te ezt tetted volna, én is ezt tettem volna, de vannak ilyen kretének is. lehet meg tudta volna mondani, vagy vissza tudtuk volna nézni kamerán, de a szabadidőm többet ér, minthogy ezzel foglalkozzak.
szerk: persze ate eseted nyilván más volt, ahol egy balfasz többszázezres kárt okozott.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
kiírom magamból a mérgemet, meglehetősen felcseszett egy "ismeretlen fekete bmw-s", aki mellett álltam. a sztorit a westend parkolósától hallottam, miszerint nagyon szentségelt a tulaj, és ha hamarabb érkezem kitekeri a nyakam, merthogy meghúztam az autóját. ezért mérgében kaptam 3 félméteres karcot a kocsi bal oldalára.
namármost szélső parkolóhelyen álltam, szóval extra bénának kellett volna lenni, hogy meghúzzam, de persze nem tettem meg. ezt ő is láthatta volna abból, ha végignézi az én autómat, amin semmi sérülés, vagy bármiféle kontaktra utaló nyom nincsen. illetve most már van 3 szép nagy karc szerencsére nem dőlök a kardomba, a másik odlalon lévő karc is elfér, pont nem érdekel, amíg csak esztétika, de akkoris
Mercutio: igenigen, azokra gondoltam, köszi
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Na, úgy néz ki sikerült albit találnom.
Gubacson a Mediterrán ltp-en egy 30m^2-es lyukat sikerült találni 90ért. Másik versenyő a Dandár utcai frissen felújított volt, ami eszméletlen igényesen és szépen lett megcsinálva, de kb +35rugót nem ért meg nekem havonta (rezsivel). És akkor még a parkolás is macerásabb, valamint Gubacs elvileg egész jó környék.
Most már csak azt kell kitalálni, hogy hogyan rendezem el a dolgokat azon a cipősdoboznyi szobában.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
sketchifun
senior tag
válasz bandus #106872 üzenetére
Ettől most tekintsünk el kérlek.
A tempóval nincs gond, a munkákkal sem.
Avval vagyok komoly gondban, hogy az egyébként másodrangú, de ugyanolyan fontos feladatok ellátását optimalizáljam.
Ilyenek, mint a kiadások, bevételek, az ezekből fakadó kalkulációk, anyagárak naprakészen tartása, árajánlatkészítés, árajánlatkérés, rajzok, dokumentumok iktatása, munka megszervezése, ütemezése.
Tehát gyakorlatilag az office work, ami nem igazán hatékony a jelenlegi formában. Csak még nem tudom, hogyan tehetném jobbá, könnyebbé.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #106880 üzenetére
A pincénél kóstolással az a baj, hogy jó esetben sokat hozzátesz az élményhez és nem lesz objektív, emiatt otthon palackból sokszor nem azt kapod vissza amire "emlékszel"
szerk: így ha nem kis pince előtte valahol - akár 2 részletben- érdemes lehet végig kóstolni a szortimentet. Az már hab a tortán, ha lényegesen olcsóbb a pincénél mint a kereskedő árai. (Szent Andinál és az egri bor boltokban pl. pont nem)Tippre ez a hsz amire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #106879 üzenetére
az sajnos egyszeri, megismételhetetlen alkalom volt
szerdán megkíséreltük kifosztani takleréket szekszárdon, azóta is azt nyögöm kb. btw ez egy kellemes boruk, hoztam belőle haza [link], múltkor talán pont te linkeltélt valami jó ár/érték arányú vöröset, azt megtennéd még egyszer?
viszont durva lesz az év vége: a legjobb jóbaarátomnak lesz egy 30. szülinapja, és egyelőre úgy tűnik, hogy 3 karácsonyi rendezvény is lesz cégen belül. szilveszterezni szerencsére nem szoktam rá kéne szoknom valami drogra, az talán kevésbé lehet megterhelő.
-
-
Mercutio_
félisten
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #106875 üzenetére
nézd, befizettem a tagdíjat már egyszer régen, neked (bizonylazt megvan), ebből következik, hogy mindenhez is értek de az is lehet, hogy mostanában szimplán csak keveset írok ide, ezért muszáj volt belepofáznom valamibe
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #106873 üzenetére
azt írta, hogy most már megfelelő a hatékonyság és a munkatempó ha ezen javít és 20 mp-cel gyorsabban szerel be egy konnektort meg 3 perccel egy kismegszakítót (egyszerű példa) attól még sokkal több szabadideje nem lesz szerintem.
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #106872 üzenetére
Ez olyan mintha azt mondanád: fokozd az erőmű teljesítményét vagy epits még egyet
Van ezektől több lehetőség is tevékenység(ek) optimalizálásáraEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #106871 üzenetére
dolgozz gyorsabban vagy vegyel meg fel valakit. nekem ez nem tunik annyira bonyolult kerdesnek
-
sketchifun
senior tag
válasz Mercutio_ #106870 üzenetére
Az lesz.
Igazság szerint, rosszul csinálom, és ezt a legnehezebb felismerni.
Mást is csináltam már rosszul. Sem a hatékonyság, sem a munatempó nem volt megfelelő. Mostmár az.
Most inkább arra kellene rájönnöm, hogyan csináljak magamnak több szabadidőt, hogy az ne menjen a munka mennyiségének, minőségének rovására.
És biztos van mód arra, hogy ez megvalósuljon, csak nem tudom hogyan.
Érdekes 1 évet visszatekinteni. Azt a töketlenkedést, szervezetlenséget...
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #106869 üzenetére
Nyugi, pár év kemény meló és fussa egy jó képességű mancikára aki ezt csinálja helyetted és a többi napon is lesi minden kívánságod
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #106865 üzenetére
Nézőpont kérdése... A lényeg, hogy így vagy úgy de vége van.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
-
7
addikt
Vidám reggelt!
-
MrSealRD
veterán
válasz sketchifun #106859 üzenetére
IKEAba van állítható magasságú láb. 1000Ft/db (volt valamikor tavaly...) Simán fel tudod használni egy laphoz. Amúgy amit fantomi mond az valid mert 72-től indulnak ezek is... Viszont székkel érdemes összepróbálni. Mert az ülésmagasság sem mindegy.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
fant0mi
őstag
válasz sketchifun #106859 üzenetére
72-78.
Itthon 75-os van. Ha colos vagy, mehet a magasabb.[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
Ikea-pro tagok véleménye jelentős mértékben mérvadó.
Mivel számomra megfelelő íróasztalt nem találtam, építek sajátot.
A bútorlap megoldott, a magasság viszont itt ugye, eldönthető.
Mi az ideális magasság?
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #106857 üzenetére
Valakit biztos.
Venni kék objektívet. Holnap alkudozok a media markt egyik vezetőjével róla.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
MR. Lavalampa zöld színű eladó. Érdekel vkit?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Fandango
veterán
Aréna Plázában van valami jobb fajta étterem ahova érdemes beülni vacsorázni, vagy célszerűbb más helyet keresni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #106848 üzenetére
Nekem van egy felesleges. Komolyam.
Bontatlan.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #106846 üzenetére
szaniter bolt néven keress.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
Stét'
Képzeljétek el a szitut hogy a reggeli zuhany közben elcsúsztam, és a kezemben maradt a zuhanyrózsa és leszakadt a helyéről. Fakit. A kérdésem az hogy hol tudok venni a moszkva tér környékén zuhanyvezetéket és zuhanyrózsát?Arról nem is beszélve hogy a csaj aki a szívemet bírtokolja pokolian utál. #killmepls
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #106836 üzenetére
Egy pizzeriaban en kezelem az online rendeleseket es panaszbejelenteseket, ami altalaban azert van, mert a 39percbe nem fer bele a futar.
I humbly and respectfully decline™
-
gzbotii
nagyúr
válasz macilaci78 #106836 üzenetére
+ autoapolas
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
JanR
addikt
Tajekoztatas, kalauz, utvonal. 850,-
-
Magnum_
nagyúr
57 bejövő és 39 kimenő emailem van eddig ma, és még bent vagyok, tart a nap :-))))
fasza.I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Nem ezt írtam, csak sokan read-only-k (vagy épp nem rendszeres olvasók) és ha nincs javítva egy téves hsz, akkor azt simán tényként adják tovább.
-
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz MasterMark #106828 üzenetére
krumpli-burgonya
-
föccer
nagyúr
Bocs mindenkitol, lehet en is tulreagaltam a dolgokat. Szamembert hivni irrealis 2k-ert tiszta sor, plane manapsag. Magambol indultam ki, en nem hivok szakit vagy csak nagyon ritkan aki koveti a lakasfelujitos topikot ismer.
-
MrSealRD
veterán
Köszi.
-
MrSealRD
veterán
Ha már közlekedés. Mostanában kicsit többet kell BKV-t használnom. A matek szerint jobban megéri bérletet venni. Viszont nincs bérletigazolványom, de hallottam, hogy akár személyivel is használhatom ha annak a számát írom rá. Ez helytálló infó?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ne vezessük már félre az erre járókat Csak este 20:30 után van azon a szakaszon pótlóbusz. (és hétvégén a teljes vonalon)
-
Orionk
senior tag
válasz macilaci78 #106815 üzenetére
Nem gondoltam, hogy a GoogleMaps követi a napi változásokat is Budapest közlekedésében és érvényes járatindulásokat mutatna. Ezért nem is néztem ezt.
-
Tim82
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz Orionk #106812 üzenetére
Ha már a google maps-et segítségül hívtad, miért álltál meg?
Nyugatiból, Népligetből.
Az M3-at újítják, a pótlóbusz jár. De én például felülnék a Nyugatiban a vontra és Kőbányáig, vagy Ferihegyig elmennék és onnan busszal. A vonat gyorsvonati pótjeggyel 520 Ft.
Eszerint a Nyugatitól Kőbányáig metró jár, nem busz.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
[Bp-re utazás] [Metrófelújítás] [Közlekedés] [Segítség kérés]
Sziasztok!Következő héten szerdán Bp-re utazom Oszkár telekocsin keresztül. A Népligetnél, vagy a Nyugati Pályaudvarnál fognak kitenni és Vecsésre kell eljutnom a Quadrum Irodaházhoz, ide: GoogleMaps.
Azt terveztem, hogy Metróval elmegyek a KökiTerminálig, Kőbánya Kispesten. Onnan pedig a 200, vagy 200E busszal az irodaházig.A metrófelújítás érintené-e valahogy ezt a tervem? Vagy tudnátok jobb közlekedési módot? Mit ajánlanátok?
köszönöm.
Szerk.: Szegedről mennék.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #106809 üzenetére
Hát persze, tökéletes kompenzáció: pénzt se adsz és még azt is te döntöd el mit egyen-igyon
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #106801 üzenetére
Ha nincs probléma, akkor egy laikus is boldogul vele, ha van, akkor viszont már anyagilag is megérheti szakembert hívni. A bátortalan laikust viszont elriaszthatja, hogy többet árt a ténykedésével, mint használna. Például én is jártam úgy, hogy a falba vakolt alumínium vezeték eltört és a rövidke csonk miatt amatőr hobbibarkács skill mellé fel kellett vennem a műkedvelő nőgyógyász alapfokú szakképesítést.
De tény, hogy én sem szoktam hülyeségekkel kacérkodni és a villanyóránál csapom le az összes megszakítót, max zseblámpa fényénél szerelek. Ha nem rakok fel szerelvényt, csoki egyik oldalába be mindhárom vezetéket. Nem feltétlenül a szín mondja meg, melyikben van az áram.
Azért abban coolboy-nak adok igazat, hogy a munka mennyiségétől, nehézségétől függetlenül a kivonulás, levonulás ugyanannyi időt, energiát kíván még haveri alapon is. De ha már haveri alapon várjuk el, akkor ne 2k legyen, hanem "Figyu! Nem jössz át villanyt szerelni, lesz pizza, utána meg sör/forralt bor."
-
MrSealRD
veterán
Atyaég... Ebbe csak annyi volt a jó rész, hogy nem a te pénztárcádra ment a dolog.
-
MrSealRD
veterán
válasz Erdei88 #106805 üzenetére
Tehát, kifizettél összesen 16,5 ezer forintot és végül nem lett jó a szerelő által?!
-
Erdei88
veterán
válasz CoolBoy323 #106802 üzenetére
Nem kell ezzel foglalkozni, aki hívott már ki szerelőt az tudja, hogy 8 ezer forint alatt meg se mozdulnak
Nekünk az albiban a wc folyt, kétszer jött ki a szerelő. Első alkalommal kézrátéttel gyógyított 8 ezer, másodjára kicserélt egy tömítést így már 8,5 ezer volt. Kérdésemre, hogy mi történik ha továbbra és folyna a válasz, ki kell cserélni.
A helyzet nem javult, ezért én szétszedtem és addig állítgattam ameddig j nem lett...Mindenki pénzből él, nemrég a 60 ezer forintost panelt, 20 ezer forintért cserélték...
-
MrSealRD
veterán
Ha magamnak kéne akkor lehet megcsinálnám... De amúgy meg nem jelentkezem a fenti melóra. Nem ez a profilom...
Viszont benned lehetne némi alázat mert hosszú távon ez a viselkedés nem kifizetődő. Lehet, hogy itt haverok között érzed magad a fórumon, de leendő ügyfelek is olvasnak... Ilyen hozzáállással szerinted megnyered őket? (Még mielőtt kitalálnád, nem az árazásodról beszélek, hanem a kommunikációdról... )
-
Mercutio_
félisten
Lehet otthon annyi (bocs sutszi de magaslabda volt )
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #106800 üzenetére
Ez azért vicces kicsit, mert ezekkel a problémákkal ugyanúgy szembe találhatja magát a laikus barkácsember otthon ha nekiáll. Egy konnektorcserét ne prezentálj már úgy mintha atomfizika lenne... Nyilván nem is olyan mint egy faék, de na... legyen már valami határ. A munka által jelentkező extra öregedést nem akarod felszámolni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óra topik
- OpenMediaVault
- Fujifilm X
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok