- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
kardkovacsi #62047 üzenetére
Pedig hidd el, sajnos típushiba, elég csak ráguglizni angolul. Örülök, hogy Neked minden oké.
Egyébként pont a hybrideknél lehet könnyen megoldani az indítómotor mellőzését, hisz maga a villanymotor képes ezt a szerepet betölteni, mint ahogyan a Lexus (és Toyota) hybridek esetében sincs indítómotor. Egyébként a Mercedes már tanult a hibájából és az új A250e és CLA 250e már szintén nem rendelkezik indítómotorral. A G20/G30 PHEV-ek esetén nem tudom, hogy történt-e ez irányú változás.
“Szerintem elég hamar nem beszélve arról, hogy egy BMW-től vagy Mercitól elég idegen lenne az, hogy nem sima az átmenet?” Azt hittem így van, amíg ki nem próbáltam a Lexust, megtapasztalva az észrevétlen átmenetet villany-és belsőégésű motor között.
Nekem elég csúnyán megkeserítették a mindennapjaim C350e gyermetegségei. Kristálytisztán látszik, hogy csupán a kvóta miatt kerültek legyártásra és tényleges, alaposan átgondolt műszaki tartalom nem igen van mögöttük, minimális átalakításokat végeztek a már meglévő széria autókkal. Nem véletlen a kemény másfél éves termékciklus sem.
Mind a bajor márkának, mint a stuttgarti társának van mit tanulnia a hybrid technológiát illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest