Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #62041 üzenetére
Én amikor az F30-at vettem akkor, igaz raktárkészletes autó volt, a 17.1M-es autót egyből 14M-ért adta volna alku nélkül. Nem hoztam el mert épp építkeztünk...aztán 4 hónapra rá fenn volt a hahun mint demó autó 13-ért amiből még alkudtam 300e-et, bár szerintem keveset mert elég gyorsan belementek. Az indexes F30 fórumban is írta pár ember, hogy 18-19%-ot sikerült alkudnia.
Viszont egy másik ismerős vett új, G20 330e-et a megjelenés napján rendelte meg és ő is kapott 16%-ot. 19.4M-es autót megkapta 16.5M-ért. Akkor kicsit morcos is voltam pár hétig, mert kb. mindenki azt mantrázta, hogy az új modellekre nem adnak kedvezményt és ezért nyugodtan megvettem a régi mondván az jó áron van.
Amúgy a szomszéd fogta és bekérte az összes BMW szalontól az árajánlatokat és neki Nyíregyházán adták a legjobb árat, egy másik ismerős meg a Wallistól ment át a Budapest Motorshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest