Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
Van benne szenzor de sok esetben ahogy tapasztaltuk sz@rt sem ér mert nem jelzett egyik autóba sem ezekre a szintekre....
Néha a régi vasakat is karban kell tartani. E39 30D komplett hűtőkazetta takarítás ( ami nagyon ráfért már.... ) Szívósor dugózás 2 lapka fel is volt lazulva leszakadás / beszívás előtti állapotba.... Olajcsere összes szűrővel és a szíjhajtásnál is minden görgő feszítő szíj új.
E39 530D Hűtőkazetta takarítás / szívósor dugózás stb...
Ma meg egy újabb F30 vezérlés csere a szokásos módon.... 161E Km !!!! lesz mit csinálni....
A láncfeszítő patron eléggé kint van nagy a lánc nyúlása már....
-
Satyricon
addikt
Üdv urak!
Valamelyik nap olvastam, hogy létezik alvázvédelmi útmutató minden autó típushoz. Nos, én már keresem egy ideje az E46-ét, de nem találtam meg. Aki tudja mire gondolok, be tudja nekem linkelni?
Igazából futómű és alvázfelújításba vagyok, és alvázon látható és nem látható rozsdásodási pontokról gyűjtenék információt.
Amikről tudok: sárvédőív, emelőpontok, bölcső felfogatási pontjai, benzintankhoz közel eső él. Ezeken kívül szokott még lenni valahol?
-
_Zsolt_
tag
Ezredes! Ment privi...
-
válasz
CharlieDrop #47989 üzenetére
Meg az alkoholmentes sört meg a guminőt is. A sok b*zi
-
Ck.
addikt
válasz
FIREBLADE78 #47986 üzenetére
Ez a jövő, el kell fogadni.
Előbb utóbb, a 30-35d-t is utoléri ez a végzet.
Érdekes, hogy ebbe mind a Mercédes, mind a Volvo userek bele tudtak nyugodni a saját motorcsaládjaik eltűnését, illetve átalakulását illetően. -
FIREBLADE78
addikt
Kint az új 1-es. M135i 4 henger,bravó
Pedig olcsóbb lett vna,mint az m2.
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
molnarpeter #47979 üzenetére
Jó ötlet - lenne, ha szólna. De nem jelzi.
-
Drago1
tag
Sziasztok
f30 EGR hűtő visszahívással kapcsolatban ,nincs visszahívás az autómra ,de szerettem volna rendbe tenni ezt a dolgot ,így saját költségre elvégeztettem a vizsgálatot Székesfehérvár Rack autónál ( 24 600 ft )
Mindent rendben is találtak lefényképezték az EGR hűtőm szívó felőli ágát ami kormos volt ,de nem korom lerakódásos ,hanem normál használatú korom volt rajta ,EGR Hűtő szívó felőli ága egy henger alakú ,amiben nagyobb kör alakú lyukak vannak ez látszatra is nem tud eltömődni korommal! Ez az EGR hűtő német gyártmány, amiben a német beszállítóval szerelt EGR hűtő van arra nincs visszahívás,mert teljesen más a kialakítása!
Ami visszahívásos abban a Dél Kóreai beszállítótól való EGR hűtő van ,amiben a szívó felőli ágon, nem nagy körök vannak ,hanem apró lamellák ,kinézetre mint a klíma panel lamellái úgy néz ki ,abban meg ragad a korom és eltömődik ,ha eltömődik akkor a nagy hőtől szétreped a hűtő és ereszti ahol tudja a hűtő vizet !Azért én 3-án van időpontom elviszem szívósór és hűtőpanelek tisztítására + turbó,részecskeszűrő ellenőrzésre.
Akinek az autóján nincs visszahívás abban a német gyártmányú EGR hűtő van ,annak no para van
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #47971 üzenetére
A vizbefecskendezes ettol sokkal regebben letezik, mar a masodik vilaghaboruban is hasznaltak viz-etanol befecskendezest a teljesitmeny novelesere repulogepmotoroknal.
Autokban szeriaban nem nagyon hasznalta eddig senki, az M4 GTS tudtommal aktualisan az egyetlen szeriaauto ami hasznalja.
Utolag en nem mokolnam bele egy nem erre tervezett motorba, nade a tunerek sokmindenre kepesek
-
_Zsolt_
tag
Sziasztok.
E46 320D motornál, kívülről is látszik, ha le vannak dugózva a szívósoron a pillangó szelephelyek?
A másik kérdésem, hogy kinek mennyire lötyög a váltó rúd oldal irányba mikor sebességben van az autó?
Jól kezelhető, de közel se "stabil,határozott" mint az octiRS-nél, inkább lötyögősebb. -
válasz
Chrys_ #47967 üzenetére
Nekem is
Szépet tud a vasad. A vízbefecskendezés már nagyon régóta meglévő találmány, sztem legalább 20 éve hallottam róla először, hogy létezik. Tapasztalatom nincs vele, de kíváncsi lennék rá. A kémiája elég egyszerű, a fizikai megvalósítás lehet a rendszer sarkallatos pontja.
-
Chrys_
addikt
válasz
H.Ezredes #47963 üzenetére
F11 nekem praktikusabb
Az a potenciál meg szerintem benne marad, hosszú távon tervezek az autóval. Meglátjuk mi lesz a TÜV vizsgán jövőre így (az a kód végül benne maradt, amiről beszéltünk ezzel kapcsolatban?)
Erről hallottatok már? Intelligens vízbefecskendezés.
- Motor hatásfokát növeli (F10 535d +40LE/+80Nm)
- Csökken az égés- és kipufogógáz-hőmérséklet (akár 200 C-fokkal)
- A motor termikus terhelése csökken
- Kevesebb NOx
- Kisebb fogyasztás[ Módosította: radi8tor ]
-
Chrys_
addikt
válasz
KAMELOT #47965 üzenetére
Érzésre igen, de inkább a kormányba kapaszkodtam extra stopper helyett 😀 Padon lehet még jobb, nincs légellenállás, ha nem szimulálják 🤣
220 kmh-ra állítottam a figyelmeztetést, azt mindig érdekesen gyorsan elérem.
Majd csinálok egy gopro-s felvételt.Váltóval kapcsolatban nincs infóm.
-
Ck.
addikt
válasz
Chrys_ #47958 üzenetére
Van különbség sport mód és sport állású váltó, illetve sport mód és normál váltó állás között?
Neten kering erről egy elég terjedelmes vita, de a nagyobb többség meg van győződve, hogy a sport mód eleve a váltót is sport programba rakja a kar állásától függetlenül, ergo nincs különbség a váltó állásában ilyenkor.
-
Chrys_
addikt
válasz
CharlieDrop #47960 üzenetére
Éppen MO-n voltam 🙂
-
Drago1
tag
válasz
Chrys_ #47950 üzenetére
Nem tudom milyen line az autóm ,hiába néztem alváz szám szerint az tuti nem luxury,sem modern,sem sport line ,de minden kiegészítője fekete most a fényszórók is a fekete vesék által kaptak egy fekete tónust,mert így a feketét tükrözik vissza a fényszórók belseje,nem a krómot
Ami érdekes a feleségem azt mondta hogy a króm szebb,de mikor kicseréltem egyértelműen a feketére mondta hogy sokkal jobb morcosabb tőle
-
Chrys_
addikt
Egy F11 535d LCI remap gyorsteszt az Autobahn-n (Torque Pro):
Power és Torque értékekhez nem lettek beállítva az autó paraméterei, így nem valós értéket mutatnak, ezek majd a héten lesznek lemérve.
Rajtprogram nélkül, azt sem tudom, hogy benne van-e a funkció, de amúgy sem használnám.
Sport mode, sport állásban a váltó. -
Ck.
addikt
válasz
CharlieDrop #47954 üzenetére
Pedig bizisten bújom mindig a fórumot, de valahogy az utód bemutatkozás mellett elsiklottam. Gratula, szép gép, leld sok örömed benne!
Jó az a 20d, ugyanúgy rendes BMW az is, mint a csakahathenger, szóval no para. 😉Méretre mennyi különbség van belül az E91-hez képest? A pilóta fülke kisebb?
-
Ck.
addikt
válasz
CharlieDrop #47948 üzenetére
Nocsak, időközben lemaradtam volna vmiről? Lehet gratulálni?
Mit lehet tudni a gépsárkányról? A 3 -as már el is szaladt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest