- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz
MPowerPH #42337 üzenetére
Nagyjából ugyan úgy megy. Hiába van nagyobb nyomás kevés az üzemanyag..... Majd ha megoldom az üzemanyag ellátást akkor lesz számottevő változás ahogy kapott naftát érezhetően jobban ment de 180 körül eldobta szóval vissza kellett venni. elmegy a porlasztóknál/rail pumpánál. A "gyári" adatok mit sem érnek egyébként az utcán.... E38 750-el mentem el E92 M3-nak meg E46 M3-nak mert kezelni nem bírják az autót... Vagy mikor a sajátommal mentem egy M4 competition package mellett nem bírt elmenni. Hideg volt nyári gumival jött én télivel még át is szólt,hogy nem tudja nyomni mert csúszik és nagyon erős az autó. Vagy jött az R8 al is az ember és elindulni nem tudott...Szóval hiába az erős autó ha nem tapad / a gazdája nem tudja kezelni.... mondom az M3 a hídon elment rám vert több autót de lámpától indulva meg a vácin nem tudott elmenni...
-
H.Ezredes
őstag
válasz
MPowerPH #42335 üzenetére
Dobtam a múltkor egy videót még reagáltál is rá az még a régebbi konfiggal ment most másik turbó nagyobb nyomáson meg egy hangyányival több üzemanyag.
(#42334) chess001
1. leszarom a pados mérést 2. nem lehet mérni ha lenyomod a kick downt-t visszavált a kocsi ha kick down előtt nyomod nem megy 100%-on akkor kapja meg a 100%-ot ha lenyomod hiába csak egy kapcsoló így van megírva. 3. Még messze van attól,hogy összeálljon minden mit méregessek... havonta méregessem vagy 3 havonta ?
-
MPowerPH
félisten
válasz
chess001 #42334 üzenetére
Nem lenne butasag csinalni egy topikos tuning merest, de Korbeleknel elszalltak az arakkal, es 22k+AFA egy meres. De ahogy latom, a TC miota hozzajuk jar, a remap arat is megemeltek, most mar 100k lenne az E92 -om, anno meg tan 60k -t fizettem erte?!
H.Ezredes: En a regi coupemmal eppen megfogtam az M3 -at, de csak remap utan. 100-200 11s korul, az E46 M3 is ennyit tud kb. Dobj mar be egy videot Te is, mit lep ebben a tartomanyban, es meddig tart neki.
-
H.Ezredes
őstag
Tegnap éjszaka mentünk egy jó nagy kört egy E46 M3 -al külső váci úttól ki a M0 hoz ott át a Megyeri hídon majd vissza a város felé vissza váci útra nem tudott elmenni az M3 M0-nál beengedtem magam elé a felhajtónál. Ott jobban tudott kijönni ott elment több autót utána utolértem mentem én elöl de akkor meg ő nem közeledett visszaérve a vácin jött valami reszelt celica kb 3-an egymás mellett/előtt 1-et mentünk 3-an.Lámpánál állóból lemaradt a celica de nem ment szarul.... Hétfőn meg M0-án egy Osztrák F10 35i-vel találkoztam igaz 3-an voltak alulról egyszer jobbal el tudott lépni de ilyen ~250-nél együtt mentünk X távolságra. ~230-nál kijött egy sprineter elénk mindketten padlófék... Érdekes,hogy ezzel a kínai gumival megállok mindenki mögött az F10 és közöttem 10m se volt mikor kijöttek elénk... És nem lehet mondani,hogy nem fékez mert ha nem fékez kiüti aki elötte van.... Mindenhol bekanyaradok és bemegyek ugyan olyan sebességgel mint más autók... Mikor viztes úton mentünk egy alfával 200-220-at nulláson ott sem volt semmi problémám a gumival. Igazából soha semmilyen bajom nem volt vele pedig azt elmúlt időszakban rengeteget volt terhelve kanyarba nagy sebességben vizen stb stb nem vallott szégyent én továbbra is azt mondom leócskázhatja bárki lehet magyarázni a kémiát lehet mondani bármit de amikor 250 el megyünk az F10-el ugyan azon az íven a kanyarba meg végig az M3-al és nem esik le vészfékezésnél megáll az autó + lámpától tapad és el tudok gyorsulni akkor nem tudom egyszerűen azt mondani,hogy szar....
És biztos,hogy van ennél jobb gumi ez 1000% de ez a gumi nem szar ez tény hiába szidja bárki.... Ha szar lenne nem tapadni se nagy sebességnél se a kanyarokba se nem tudnék megálni se semmi de ez a gumi tapad és működik... Viszont a fék még a lyuggatás mellett is karcsú nekem viszonylag hamar melegszik így is :/
-
Skizz
addikt
válasz
Newlachka #42329 üzenetére
Aha! És részletes leírás az elvégzett szervizekről is? Az érdekelne legfőképp, hogy volt e váltóolaj cserélve... (530xd)
Két kérdés:
xdriveon van mit karbantartani időszakosan?iDrive comm. menüpontban azt kapom, hogy phone not installed, vagy valami hasonló, settingsben pedig nincs bluetooth opció. Akkor így hogy legyen a telefon installed?
köszi!
-
balajti
tag
Én ezeket tudom:
http://bimmer.work/
https://www.bmwvin.com/ -
Skizz
addikt
Hello,
Van olyan lehetőség, hogy alvázszám alapján pontos lekérdezés felszereltséget illetően? Érdekel pl. hogy M futóműves e, stb.köszi
-
ludsimon
veterán
válasz
szőröscica #42320 üzenetére
Arra gondoltam hgoy a gyári alkatrészekből (bolti) is tengernyi van, köszönhetően a népszerűségének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest