Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz balajti #35446 üzenetére
Nem tudhatod. Bar alkatresznel koztudott, mint az izzitas resze az autonak, vagy a futomu egyes reszei, szurok pl. Szoval konkret alkatreszt mondj. Es hogy meg bonyolult legyen, a regi BMW-khez meg mas gyartok voltak. Pl. a tarcsakat E39 -hez az ATE szallitotta, 2006 -tol pedig mar biztosan egy ismeretlen helyrol/gyartotol jonnek, BMW logoval.
Don't Tread On Me
-
CharlieDrop
veterán
válasz balajti #37839 üzenetére
Áh, ma hülyék az emberek.
Egyirányú utca bal oldalon áll a BKV busz, indexel jobbra, én jobb oldalra álok mellé, szintén jobbra index. Sor el, én busz elé be. Piros lámpa, buszos villog mint atom, hát mondom megkérdezem ugyan mi baja van? A KRESZ rá is vonatkozik nem csak rám, jobbról is ki tudna fordulni, mert nem csuklós busz, hely van bőven. De rohadtul felhúzta magát a sofőr, nem értette meg, ráadásul fel sem tartottam mert két különböző irányba mentünk el. Idióta...Aztán majdnem nekimentek oldalról a következő kereszteződésben, igaz ott nem ő volt a fasz, mert a stop táblától indult el valaki....
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
erikke17
őstag
válasz balajti #37839 üzenetére
Ehhez hasonló sztorim volt múlt héten nekem is
Mentem Lidl-be meló előtt kajáért, ahha parkoló fele üres gyerünk a végébe minél távolabb a sok baromtól. 15 perc múlva megyek ki, mit ad isten beállt mellém azért csak kb 30cm-re egy Swift! Mert mi más lenne. Üres az egész de ő mellém áll mer retard Egyből nézem nem e kalapálta össze autó oldalát mert ilyenkor azt előszeretettel csinálják, mert bevártam volna hogy neharagudj de ez mi túró akar lenni?? Viszem vissza bevásárlókocsit, nézem jön egy nyugger szembe, suzuki felé tart. Nyitja ajtót, alig fér be úgy préseli be magát, mondom ahogy koccan ajtaja autómra már megyek is oda egyből, de nem azért csak megoldotta
Opellal voltam egyszer bevásárolni, ott instant rányitotta szemrebbenés nélkül miközben benne ültem. Meg is mondtam neki a magamét.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
FIREBLADE78
addikt
válasz balajti #37847 üzenetére
Ez olyan,mint az indexes pofázás. Mert h mi nem indexelünk. Előttem haladt egy
köcsögwolkszwágánes,de direkt figyeltem,hogy egyszer sem indexelt,soha! És még mi vagyunk a köcsögök.
Szutyukis meg azért állt oda 2 centire,mert úgy van vele,hogy ha hozzábassza egy kicsit a kocsidhoz az ajtaját az úgyis neked fáj jobban. Én mindig a lehető legnagyobb,legtávolabb helyre állok be. Előre gondolkozok, mert képes vmelyik fasz nekem jönni vagy odabaszni az ajtót és akkor baszhatom. Na ezért szar drága kocsival járni[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz balajti #37870 üzenetére
Igazából én arra gondoltam,hogy ha van egy zsigád vagy fél millás akármid. Azt én is leszarnám,ha véletlenül odabaszom vagy lehet bátrabban nyitnám ki a másikra,mert tudom,hogy úgy sem ér semmit ez az egész és leszarom.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
chess001
aktív tag
válasz balajti #38402 üzenetére
Magyarországon illegális egy ilyen átalakítás közútra, verseny körülmények között lehetséges, a hengerfejben a szeleprugók adják meg magukat először, kb 500 paciig jó az eredeti belső azt olvastam.
Inkább a toyota sor6-ot rakják be...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
negro
őstag
válasz balajti #38577 üzenetére
PS4-hez nem tudom csak PS2-hoz es Conti SportContact3- hoz merni. Azoktol jobb szerintem. PS2 baromi jo kis gumi volt de nagyon gyorsab kopott. Conti az is jo volt mert sokat birt kopas okan viszont nem tapadt ugy mint a PS2. Na a P Zero meg tapad is de nem is kopik olyan gyorsan mint a PS csinalta.
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
kenguru99
senior tag
válasz balajti #40182 üzenetére
A sárga címkénél MTF-LT1 , LT2, LT4 lesz nagy valószínűséggel. Ezek jellemzően 75w-80-as olajok, melyeknek rendelkezniük kell a bmw jóváhagyással (MTF-LTx).
Ha a tiéd ATF-es azt passzolom, nem ismerem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Androidos tablet topic
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?