Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #16729 üzenetére
Na én ezt azért nem is javasoltam, mert a soundcore volt az első, aki lepattintott, amikor elment a magas a motion+-omban
Aztán meg írtam az amazonnak, azok meg kérdés nélkül visszaadták a pénzt, és a vissza posta költségét is...persze egy próbát megér, nem veszít az ember, legalább kiderül, hogy változott-e valamit a customer service azóta, vagy ugyanolyan csapnivaló, mint volt.
-
válasz
<Adamsky> #16716 üzenetére
Nem bocs, az megtévesztő, a felsőt ne nézzétek, ott a piros a max, a sárga az aktuális. Ha a két beállítással megnézem, ott is látszik, hogy a mélyek max. értéke magasabb bass uppal.
Így néz ki a program élőben: [link]
Az alsó képen a basszusnál a világosság erősödése jelzi a hangerő növekedését. -
-
joci86
senior tag
válasz
<Adamsky> #16579 üzenetére
Köszönöm!
Igazából végül egy IKEA mini hangszóró mellett döntöttem. Gyorsan kipróbáltam az áruházban, viszonylag kulturált az üdvözlő pittyegés, a minőség fehér zajra bőven elegendő (kb a Samsung A53-asom szintje, vagyis a kitűzött cél teljesül).
Az akkuja elméletileg 50% hangerőn 80 (!) óra, az már csak hab a tortán, hogy még vízálló is mellette...Pont az én igényeimre van szabva minden szempontból, és mindezt még éppen 5000 forint alatt. Hihetetlen :D
-
Zsolesz69
csendes tag
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16558 üzenetére
Majd meglátjuk 1 hónap és jönnek a tesztek róla. Csak úgy látom a passzív membrán körüli ledre volt költségvetés.
Mondjuk egy hangszóró esetén sose rossz a jobb codec. De csak akkor ha a telefon is támogatja.
Még kérdés a Boom 2 mérete és súlya, mert lehet nehezebb lesz mint a Motion Boom plus.
(Hosszú távú élet tartalom) Ha mondjuk veszek egy Bluetooth hangszórót 10 évre.
Most még overkillnek tünik a LDAC de később jól jöhet hangminőség szempontjából.
Mert akkor nem panaszkodhatsz a régi hangszóródra ezért rossz a minőség. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16553 üzenetére
Még lehet simán jó!
A kép alapján tetszik, ez alapján basszusba verheti az Xtreme 4-et.
Ez már talán tudja azt hogy a D Fine méltó utodja legyen.Bár pár dologra kíváncsi vagyok gondolom Codec (SBC). (ettől még szólhat jól)
APTX kimarad mert akkor kanibalizálja a Spatial audió szériát.
Motion X600-nak kell a tér, remélem nem lesz benne semmi szándékos limit.JBL Xtreme 3/4 se ke kapott más Codecet ettől még lehet jó a hangja.
Az akku idő 17 óra gondolom led nélkül érthető, magyarán egyéni EQ+LEd majd 10 óra alatt lesz.
Xtreme 4 2XWoofert kap, -
válasz
<Adamsky> #16547 üzenetére
Azok a ledek kellettek mint egy falat kenyér…
Gondolom kikapcsolható lesz.
Kíváncsi leszek a tesztekre.Amúgy szerintem nem ronda, de nem is sokkal szebb mint a régi Boom, de a régit se a szépsége miatt vettük.
Ha jobb lesz a hangja mint a Boomnak (akár csak mélyekben is) és nem lesz elszállt ára, akkor lehet megfontolom a jelenlegi Boomom cseréjét.
Bár amennyit mostanában használom ezt is… -
lorcsi
veterán
válasz
<Adamsky> #16507 üzenetére
Bocs beneztem
a motion megnevezes kavart be
a motion +
es a motion boom
amiket kb egy arban latokszoval amit kerdeztem az erre a ket modellre vonatkozik.
cidalain:
teljesen jo
enn is kb erre hasznalnam elso korben
meg ha valami normalisabb aktualis filmet elnditok annak is legyen normalis a hangja. Ne ez a cincogas
nyilvan kompromisszum ez is a 60k+ soundbarokhoz, de legalabb tobb helyen is tudom hasznalni -
lorcsi
veterán
válasz
<Adamsky> #16501 üzenetére
Mi a lenyegi kulonbseg a boom es a plus kozott ?
ha jol nezem az oldalukat ugyanannyiba kerul mind a ketto.
ok a fogo a nagyobb kulonbseg igy laikuskent
de egyebkent.. mi bennuk a mas ?
van e ezek kozt olyan amit soundbar-kent is lehet esetleg hasznalni ?
vagy az tok mas vilag es ne vegyitsem a kettot? -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16491 üzenetére
Azért nem kell túl nagy kijelentést tenni. Csak volt pár a kezem közt és ahhoz képest jó hangot adott ki magából.
A D8 nem rossz de nagyobb mint a Dockin inkább ilyen munkás hangszórónak lenne jó.
Amúgy ha 4db jó kell akkor szerintem is 4 Motion Boom a legjobb ár-érték arányba.
4 Egyéni EQ-s Motion Boom biztos tiszteséges BASS teljesítmény produkál.
+1
Nekem is volt T6 Max az a kategória amire csak kidobod a pénzed kategória.Most kicsit kategórizálok. (Power level Dragon ball Z)
1,5-2,5kgs liga.
T6 MAX 15 egység.
W-KIng D8 40 egység
Motion Boom 50 egység.
Dockin D Fine 60 egység.Nem tudom hogy máshogy adhatnám át ezek között lévő ürt.
Anker/W-King/D8 részemről ajánlott.Nyilván lehet van a topikba egykét marketinges akik nyilván anyagi okok miatt a Tronsmart szerint jó. De a teszek jó része részemről fizetett sponzoráció.
Itt volt T6 MAX tesa és ez max porfogónak volt jó vagy dísznek.
Én cseréltem egy HDD-re haverral, de még 6000 ft-ba se éreztem ezt jónak.
Nyilván minden embernek más az adottsága, aki eddig made in china 2X3 wattos hangszórókat használtak kamu 18650-es akkuval (500Mah)
Azoknak megváltás lehet a tronsmart, de ha egy adott árkategóriába (15 ezer magyar forint) Nyilván az ember ha jobbat kap akkor azt veszi.Én leírhatom a véleményem nem ebből élek, egy forintot se kaptam egyik gyártótól se.
Egyenlőre nekem a Dockin vált be, minden hangszórónak meg vannak a hibái.
Oluv szerint a D Fine Basszus Boomy, de legalább jelen van.Nekem az nem tetszett sose ha teljes hangerőn eltüntek a basszusok.
Inkább úgy állok hozzá legyen 5 Decibelel halkabb de maradjon hallható a basszus.
A TOZO PA1 is egész jó bevált 12E-be vettem tavaly.
Élőbe a saját méretkategóriájába bármelyik Tronsmart mellé oda merném rakni.De ez olyan mint a videókártyáknál, valaki boltból megveszi a GT 1030-at túlárazva aztán arra eszküszik mert neki elég és jól megy.
Én meg mondom kicsit többért lett volna 1660 Super, és a két kártya között lévő erő különbség más dimenzió.Egy tag nem rég csinált házilag valami vállalhatót (Diy modding)
T6 Max ami tutira jobb mint a gyári, csak én úgy állok hozzá.
Mert vegyek egy ipari hulladékot amit még nekem kell javítanom hogy jól szóljon?
Idő és energia pazarlás, részemről ez ilyen dolog.
Aztán ott a akciós Motion Boom ami a Tronsmart T6 Max ára.
És az gyárilag jól szól egyéni EQ mellet meg még többet is tud.
Arról ne is beszéljünk valami oknál fogva kis hangerőn is abnormális mellegedés jött a T6 MAX Talpából. (Tervezési hiba?) Olcsó munka?
Szerintem ez csak egy kínai gyárba gyorsan összedobták hangolás nélkül.
Azt raktak bele ami kénzél van, nincs ezzel gond csak aztán fizetett videósok ne akarják már ezt eladni mint bestbuy kategória meg igy meg úgy jó a hang.
Alan meg Oluv jó ki indulási pont lehet ha egy hangszórót akarunk szemügyre venni.
Ha egy gyártó szemetet gyárt azt nem érdemes venni, mert ha veszed nincs oka ezen változtatni. Én személy szerint inkább olyan cégnak adom a pénzem akik rá is szolgálnak valamilyen módon. -
Richard!
addikt
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
<Adamsky> #16459 üzenetére
Szia,megnéztem egypár tesztet,kipróbáltam is,nekem bevált.
Ez a nettó átbaszás:
[link]
Erről,Tech2 Laci is csinált videót,280 watt-persze,eléggé drága vödör ez kéremszépen!
[link]
[link]
És akkor ez van nekem,jó konnektoros,150 watt marketing,valóságban hátlapon rajta van 120 watt(20 watt elektronika+100 watt hangszórók összesen).
[link] -
zseko
veterán
válasz
<Adamsky> #16404 üzenetére
Pont a te hozzászólásod alapján kérdeztem most. Mit értesz kupon alatt jelen esetben? Azt amit az oldal magától is ad most, és ott írja a hangszórónál, amit megadva él a -17€, vagy valami más kupont?
Meg ezen felül, be kell regisztrálni hogy az új belépős kedvezmény legyen, gondolom? Lehet az az email cím amit megadtam az előzőnél levelezéshez/hírlevélhez? -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16370 üzenetére
Persze látom ennek az értelmét is így, ha mondjuk egymásnak mutogatnánk számokat, akkor nem kell a lejátszó eszközt átadogatni, mindenki keres a saját telóján, aztán indítja ha a másik befejeződik. És ilyen nálunk simán lesz is.
(Azért egy on-off gombot tehettek volna az appba - ott kerestem elsősorban, de akkor oké, hogy nem találtam - kb semmibe nem került volna)Másikfajtánál meg az nem tetszik, hogy ha csatlakozva van valami hozzá, akkor nem tud csatlakozni az új eszköz. Persze ha a család használja, akkor nem feltétlen tudom, hogy mit kéne leválasztani, így ott mindig a speakeren kell BT connection resetet nyomni.
Így végignézve nincs optimális mindig jó megoldás. Hol így hol úgy lenne jó. Sőt harmadikfajtaként az új csatlakozó miatt le is dobhatná a régit szó nélkül
-
válasz
<Adamsky> #16297 üzenetére
'mindenképpen unibody/egy db-os kivitelű kellene.' Az általad linkeltek nem éppen ez a kategória, +ezek így dupla helyet foglalnak az 1db-os kivitelhez képest.
Xiaomi Mi Portable-t ajánlom. Árához képest korrekt hangja van, van AUX bemenete, állítva is használható. 11-13ezer között mozog az ára. -
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #16277 üzenetére
A funkciót amit tudnia kell egyszerűsítve:
- 82 éves asszonynak kell (ezért nincs semmilyen technológiai elvárás sem)
- alap az hogy rádió, azaz működőképesen - ne csak nettel! - tudja fogni a teljes magyar rádióadókat jó minőségben
- hordozható kivitel legyen
- ne legyen doboboz hangja, normális, telt, jó minőségű hangzása legyen
- sem rgb, sem egyéb beviteli/adattároló fogadási lehetőség nem fontos
-
mjani1172
addikt
válasz
<Adamsky> #16242 üzenetére
Találtam a raktárban egy régi samsung mini hifit. Több mint 25 éves !, már nagyon rég vettem, el is felejtettem.Összeraktam és működik, sőt nagyon szépen szól!
Most azon gondolkodom visszaviszem a Philipset és veszek egy bluetooth átalakítót, van a készüléken rca bemenet.
Nem akarok drágát, mert ki tudja mennyit megy még az öreg samsung egyáltalán.
Egy ilyet néztem ki: UGREEN 40759
Van ilyesmivel valakinek tapasztalata? Hol érdeklődjek milyen topicban? -
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16242 üzenetére
Pedig szerintem nagyon jóra sikerült a 300as. Igaz nem vagyok vájt fülü. Szépen szól, jó az üzemideje és elég prémium a kialakítás ill. összeszerelés. Nagyon strapabíró. LDAC valóban nagyon minimálisan érezhető én ki is kapcsoltam. Ami negatívumot tudok felhozni az csak a súlya. Motion+ ellenében én simán ajánlom. Ez az adaptív hangzás giroszkóppal is eléggé jól el van találva (igaz kell 3 sec amíg vált, de jól működik) illetve van benne mikrofon ami szintén egész használható. Utóbbi fürdés közben hasznos tud lenni
Jelenleg nagyjából egy árban vannak. A Motion+ról ugyan nem tudok nyilatkozni, de a Motion300at nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
<Adamsky> #16164 üzenetére
Köszönöm!
Ez nagyon szimpi lenne, de nem látom, hogy tudna Fm rádió funkciót. (vagy csak nem látom?)
#16165 carl18 : Neked is köszönöm, hogy segitesz. 13 éves lány használná, leginkább házon belül, FM rádió jó lenne ha lenne benne. Nem tudom, hogy létezik e egyátalán ilyen. nyilván le tudunk mondani, róla, de elsődlegesen rádiósat szeretne.
-
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16125 üzenetére
Igen ezt nem vitatom az Alis gari azért vitatható. Árérzékenyeknek viszont akár jó vétel lehet így is. Én úgy rendeltem meg most ahogy te leírtad. 82 Euró szállítással együtt számomra már lenyelhető
Lehet lesz olcsóbb, de már régóta figyelgetem így nem akarok tovább várni
-
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16109 üzenetére
Nem tudom mennyire hivatalos eladó, de Aliexpressen eladói kuponokat begyűjtve és Alis coinokat felhasználva Anker Official Store-ban 26600-Ft-ért kapható ami szerintem már nagyon jó ár. Kicsit gondolom lassabban érkezik, de ugye valamit valamiért
Más termékeik is elérhetőek jó áron most. -
adp
őstag
válasz
<Adamsky> #16051 üzenetére
Sajnos egy Iphone 12 gond nélkül vitte zárt ajtó mellett a folyosóról kb 15 méterről......
Szóval biztosan a P20 pro a ludas. Nem is értem azért ez pár éve még csúcskategória volt. Sőt most sincs vele egyéb bajom...
Autós fm transzmitter is beszaggat ha kiszállók, de ugye azt hittem az normális mert, hogy úgyis egymás mellett van a két eszköz és gyárilag gagyibb a bt-je -
válasz
<Adamsky> #16036 üzenetére
Ma jött meg a Citation 200, mivel melóhelyre kaptam, így még nem mertem döngetni, meg nem is ismerkedtem még vele. 2db-ot vettem végül, kíváncsi leszek hogy fognak szólni.
A sztereó miatt indultam el a Beolit 20-al, de az itteni dícséret miatt a HK lett, igaz nem lesz mindig a 2db egyszerre használva. (valószínüleg a második el lesz adva, párban volt eladó, hosszútávon felesleges a 2db nekem) -
sh4d0w
félisten
válasz
<Adamsky> #16010 üzenetére
Köszönöm.
Azért kérdeztem rá, mert az előző laptopban lévő modullal nem cimbizett össze a cucc. Csak és kizárólag a Bose Soundlinket akarom használni, csak zenehallgatásra. Elméletileg tud kihangosítóként működni, van mikrofonja is, de sosem próbáltam - nem azért vettem.
-
soultrapp
senior tag
válasz
<Adamsky> #15927 üzenetére
Hello!!
Szeptember 15.én jelent meg Magyarországon.
Extremeaudionál vettem,ahogy azt már te is linkelted.(140ért)
Sajnos nem volt szerencsém az elődjéhez.
Pedig majdnem vettem egyet a Media Marktba 80ért.(pár napja annyi volt).
De inkább megvártam ezt.
Nagyon nem bántam meg.
Volt előtte egy boombox 3.
Az hangosabb volt,de ennél jobban tetszenek a mély hangok.
De lesz ez még ettől is jobb
Ha bejáratódikPedig akartam Tribit Stormbox Blastot is,de nem rendeltem inkább külföldről.
És milyen jól tettem
-
B1T3
addikt
válasz
<Adamsky> #15927 üzenetére
Itthon is elérhető pl. az Extreme Audionál.
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogyan szólhat (élőben lenne az igazi meghallgatni, de egyelőre a webshop alapján nem látok bemutató darabot az EA üzletekben). Az eredeti is elég impozáns módon 50 Hz-ig képes hangot kiadni magából, az új szériát pedig továbbcsiszolták, és már 43 Hz-nél elkezd zenélni köszönhetően a háromutas kialakításának, amelyet pl. egy lefelé sugárzó, 5"-es(!) hangszóró is alkot (és ezt még kiegészíti passzív membrán is).
-
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15861 üzenetére
Kétlem a Codec váltás ekkora többletfogyasztás eredményezne, unokahugomnak van bluetooth füllhallgató "LDAC codec mellet," akkor ez alapján annak 1 órát se kéne birnia.
Szerintem szimplán a bass boost elviszi a fogyasztás nagyrészét, esetleg a 12 óra 20-30%-ra érvényes.Igazság szerint elég lett volna a Motion Boom hangsugárzóit megtartani mélynyomónak, aztán a Motion Plus magas sugárzóit mellé rakni APTX Codec mellet. De ezt ők kihagyták, gondolom nem akartak a Motion Boomnak konkurenciát.
A két hangszórónak sokáig vártuk az egyesülését, vagy lehet meg tartják későbbre.Végül is van Motion Plus/Motion Boom de szerinem a X600 fölösleges.
Lehet pénzforrási lehetőséget láttak benne. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15859 üzenetére
Hát de nem is veszik nagyon az emberek.
Igen, elég komédiás ami a X600 körül forog.
Alan se véletlen logagol a témán, mert gondolom ő se érti mire ekkora felhajtás az X600 körül annyira nem jó azért. Az biztos a Motion Plus anno jó 4 éve "2019 nyarán" Nagyot ment jó áron kínált jó minőséget és feltörölte a konkurenciával a padlót.
Most jött ez a X600 jókora felár ellenébe, de én nem látok semmi olyat ami indokolna ekkora plusz felárat.Amazon véleményekre ránézve, sok vásárló adott 1 csillagot hogy 12 óra helyet csak 6 órát bír a hangszóró, hogy ilyen kevés?
Nekem van egy régi D Fine Plusz hangszóró, De egy összehasonlításba lehet a Dockin jönne ki győztesen. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
<Adamsky> #15831 üzenetére
Köszönöm! Nem hiszem hogy ez tervezett lett volna. Inkább csak "nem jól sikerült". Gondolom a be szállító "túl becsülte" a munkáját.
De YouTube on van pár ilyen videó. Ha hasonlóak a tünetek mint nálam akkor tuti a chip a hiba. Órákon át hallgattam mire ki kapcsolt olyan 60-70%-on. Utána 1-2 perc alatt azt jelezte fel töltve, töltőről is ki kapcsolt, mély hangszóró torzított egyet majd ki is kapcsolt.
(Árukeresőn ahogy olvastam másoknak is lehetett hasonló, vagy végül ilyenné való problémája.) -
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #15728 üzenetére
Nem tudhatjuk neki mi az elég mély. Lehet neked a JBL-ek elég mélyet tolnak, lehet hogy ő azt is a Sonyval hasonlóan karcsúnak érezné. Nem tudja meg, ha nem próbálja ki.
Én is hiába érdeklődtem itt Sonyról, Panasonicról stb. elmentem, meghallgattam amit lehetett és kb. kijött teljesen más, hogy Samsung. -
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #15724 üzenetére
eros +1 gyakorlatilag minden allitasodra.
ez valahol szubjektiv vetulet is, de nekem is sony volt az elso partyhangfalam, es viszonylag gyorsan partybox 310re cserelodott: ) de hogy pozitiv is elhangozzon a sonyra, ott volt LDAC codec, ami azert nemrossz, es azota egyik jbl ben sem volt meg sima aptx sem, nemhogy hd, vagy ldac, ami foleg a boombox3 nal fajdalom, tekintve, hogy a nevebol es a felepitesebol itelve nagyon kellemes csalodas a puszta teljesitmeny melletti "zeneiseg". -
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15684 üzenetére
Végül is nem írtam abszolut hülyeséget. Más a kép, más a fotó. De a különböző árakból így már rá lehet jönni, hogy ez a MS Plus. Sajnos nem volt szerencsém élőben, csak Alan féle teszttel meghallgatni őket. Optikai k., erősítő, oszlophangfalak és egy subwoofer (2.1), ami 30 Hz-re garantáltan lemegy. Na nekem így volt feltünő, hogy az UBoom L Xbass nélkül testes basst ad, a MS Plus xbassal, az XS Go meg soványkán szólt mélyhangban. Szóval sorry, ez nem élő próba, bár sokan csak max így tudnak egy összevetést eszközölni, mielőtt esetleg vásárlásról döntenek .
-
silver10
aktív tag
-
showtekk
csendes tag
válasz
<Adamsky> #15676 üzenetére
Köszi a tippeket, azt elfelejtettem emliteni, hogy mindenképp hazai vásárlásban gondolkozom, tehát amazon és társai nem jöhetnek most szóba, mert nyaralni most fogunk menni hétvégén és addig mindenképp beszeretném szerezni a cuccot ez egy fontos szempont ami lemaradt.
-
francz'70
senior tag
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15573 üzenetére
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy.
Az biztos, elég túl hypolt egy hangszóró és kicsit se feltünő olyan videós reklámozza akinek a videó leírásába ott vannak a termékek. Biztos kap jutalékot stb érte de akkor is.
Is this the BEST Bluetooth Speaker for 2023?? Soundcore Motion X600 Review!!
Azért a 200 euros árért ez nem egy ár-érték bajnok.
70-75euro akcióbaa Motion Boom, Dockin is van 130 euroba stb.
A X600 se ér nekem többet mint 130 euro.
Amit küldtél hangszóró egy hordozhatóba remek lenne.
Helytakarékos és minden tartomány le tudna adni (Mély-Közép-Magas)
Úgy vettem észre egy szélessávó hangszóró sehogy se tud versenyezni egy 2 utas hangrendszerrel. (D Fine vs Motion Boom) A Tweetert a Dockinnál semmilyen anker EQ nem tudta überelni.
Sajnos ez a Bluetooth hangszóró ipar se teljesen tiszta. Elég csak belegondolni a Motion Plus eredetileg 2019 nyarán debütált. Úgy látom, azért gyártják mert van rá kereslet jól is szól és viszonylag könnyen előállítható, meg ebből az alkatrészből van raktráron.
4 év elég idő hogy valami modelfrissités kiadjanak, ha más nem egy facelift verziót.
De az Xtreme 4 sincs még a kanyarba se, valahogy érezni válság van és a gyártók se pazarolnak időt most új termék megjelenésre. -
knoxhu
senior tag
válasz
<Adamsky> #15593 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Számomra talán a Luna érdekesebb, hiszen most van itthon egy JBL PartyBox 310 és egy HK Go + Play mini is.
Remélem a Luna hangzásban közelebb lesz a Go + Playhez mint a JBL kompaktabb vonalához, mert nekem hangzásban nagyon nem jött be a Charge 4, 5 se a Flip-ek. -
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #15583 üzenetére
Nem minden JBL bluetooth hangszórótól aléltam el, amit eddig hallottam. Főként a Boombox alatti kategóriáknál. De pl. a PartyBoxoknak nem hallottam eddig alternatíváját. Ha ilyesmi kellene, biztos azt vennék. Ezt a hangszórót én is valahogy így tudom elképzelni, ahogy leírtad. Kiváncsi lennék élőben a hangzására, sztereo mivoltára.
-
Czimby
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest