- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16876 üzenetére
A decibel mérőt nem is néztem, az a része nem érdekel
Nagyon várom új uboom ot. Mert most ha azt nézzük 200usd körül (+-20-30)ez a két dög van a M2P meg a Stormbox. Vagyis van talán a tronsmart boombox vagy mi, de nem tűnt nagy eresztésnek, nem is nagyon hallani róla. Én nem tudom összenézni őket fejben 3-400usd s cuccokkal, semmi értelme (számomra) összehasonlítani őket. De akkor jön még ide versenyző, kíváncsi leszek -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16872 üzenetére
Alan videójában sem rabolta el a szívem a stormbox, de ez volt még amit hallgattam, ha nem is olyan minőségő a cucca mint Alan-é, akkor is jobban szólnak nála a dolgok, mint másnál:
[link]
De most találtam még egyet amit eddig nem láttam, mindjárt ráfülelek.#16873carl18
B2P 250usd lesz kint? Vagy EU ban is 250eur lesz a 200 csak bevezető ár? -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16872 üzenetére
A Uboom X hírei alapján biztos hogy kap bluetooth 5.3 de mivel a codec nem volt leírva elég nagy esélyel SBC. Persze ettől lehet jó a hangja, élvezhető hisz a D Fine is szépen szólt 4.0 mellet.
Mert azt mondom elég jó a GO Play3 csak akku mérete és az akku idő biztos nem erősége mint más harman kardon bluetooth hangszórónak se. Meg akkuról kisebb teljesítményt tud ami még egy hátrány.
Mikor volt nekem a Motion Boom ott is egyéni EQ esetén az volt a baj 200 hz alatti freqvencián nem volt olyan részletes lehetőség személyre szabni az EQ-t.
Azért manapság sok gyártó csinálja ezt ők is addnak egy appot és szabad a pálya.
Én például úgy áltam az anker új hangszórójához hogy ameddig nem jut el Alan Ross csatornára tesztre addig nem veszem komolyan. Ha prémium termék akar lenni 250 euroért és csak erre képes akkor úgy igaz rá hogy nagyobb a füstje mint a lángja.
Ha a Uboom X valóban jól sikerül és néha lesz rá még akció is akkor Anker termékek jó részét képes lesz legyőzni. Azért vannak egy páran aki egy Soundcore termék után negatív véleményt formálnak.
Mert vannak nettes tesztek arról is hogy a Motion Boom így meg úgy Xtreme széria killer.
Tény ár-érték arányba nagyon jó hangszóró megfizethető személyre szabható.
De mikor élőbe volt lehetőség a Dockin ellen mérni vagy egy Xtreme 2 ellen ott valahogy Dockin/JBL páros valahogy jobb hangzást adott. Azért érezni a Dockinba is ott a tweeter ami miatt szebb a magasfreqvencia.Más felől én egy hangszóró esetén nézzem a akku időt is, a Motion Boom 24 óra volt a gyártó oldalán igérve nekem egy egyéni EQ esetén fél hangerőn környékén 8-10 órára jött ki. Dockin ugyan ebbe a hangerő egy teljes töltéssel tudja a 14 órát.
Csak én azt tartanám korrektnek ha egy gyártó oda írni az akku idő mellé pontosan milyen körülmények között 24 óra? Gyári EQ és BASS UP nélkül 30% hangerőn?
A Tribit XSound Plus 2 leírása alatt végre a gyártó is leírja az adott körülményt.
Play Time: 24 hours(At 60% volume with XBass off)
Nekem is van egy Maxsound Plus itthon XBASS mellet fél hangerőn az is nagyon 10 óra alatt teljesít. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Igen, én is azért azt is néztem az adott hangszóró mennyire áll hozzá reálisan az adott zenéhez. Szerintem a Uboom X lehet kicsit gyengébb lesz basszusba mint Tribit Blast, amúgy infok szerint 3EQ mód lesz így lehet azt váltogatni ahogy változik a környezet.
A Grafikon amit küldtél is jól mutatja a Motion Boom2plus nem minőségi basszust add hiába van nagy marketing mellete. A Boombox 3 adta legjobban vissza a eredeti zene basszusát azt a mélyet amit az adott zene tartalmaz.Uboom X már versenghet a Go+Play 3 verzióval is a fizikai méretei megvannak hozzá.
Oluv nyilván jól hangolja így lehet egy kis Vifa hatás is, így lehet ez egy új top/bestbuy/bluetooth hangszóró.#16863Peaceliker
Talán 200 euro lenne a bevezető akciós ár, csak hát ez majd 80E forint.
Most a Tribit oldalán apák napja a Blast 165 euro akcióba ami 70E alá megy.
Most a két hangszóró közül ha választani kéne inkább a blast mint sem a BoomP2.
De én egyenlőre kivárok, a Tribit ára mármár super ajánlat.
De kíváncsi vagyok az Uboom X-re mert super hangszóró lesz ez lenne a legjobb ajánlat.
Szép hang, nagy akku és hosszú aku idő ami sok hangszóróra nem érvényes gyakorlatba.
Nekem egyenlőre még kitart a Dockin D fine Plus de az Uboom X lenne esetleg méltó utodja.
A Tozo PA1 meg ott van hordozhatónak nekem ez a model vált be. Jó árba is volt így mondhatni 1 éve jól szolgál.
Ha nagyobb hangerő/basszus kell kell egy nagyobb hangszóró, ha kell a hordozhatóság és hogy kompakt legyen akkor 400-1000 grammos kategóriába kell nézzelődni. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16865 üzenetére
Egyébként mivel hallgattad meg a tesztet?
Soundcore q45Én feljebb a stormboxal szemben gondoltam, hogy melyik hangzása tetszik és miben jobb a stormbox...csak nyomorult módon soundboxot írtam (vagy teló írta át, fene tudja már)
Én most fejben csak ezzel nézem össze a B2P-t mert emellé tették eddig le (nem csak Alan) és mert ez van árban (most) kb egalban azok közül ami már megjelent
Szóval amíg anno MBP al szemben egyértelműnek tűnt számomra is, hogy stormbox jobb (csak akkor még drágább volt és spúr voltam rá), addig most több videóban is szimpibb volt ahogy B2P szólt.De UBoom X re azért marha kíváncsi leszek.
Ha esetleg be lehet húzni előrendelésben még olcsóbban (ha tudtok rendelhetőségről valamit szóljatok) lehet rá is próbálok majd
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Megmondom őszintén nekem ami érdekes(ebb), hogy magasabb hangerőn mennyire fogy ki a mély. B2P ebben elvileg jobb. De majd kiderül fülre mit mutat. Amúgy kíváncsi lennék stormboxra előben milyen, mert videó alapján nekem nem az tetszik a legjobban ahogy szól. Most az, hogy grafikonokon hogy néz ki a teljesítmény az egy dolog. De persze jó lenne előben egymás mellé rakni.
Illetve ami fontos szerintem, ahogy írtam is az ár érték arány. Semmi értelme azt mutogatni, hogy egy 2x olyan drága (nem mellesleg 2x olyan nehéz) cucc mennyivel jobb. Vagyis nyilván ha van végtelen pénz lóvéra akkor lehet érdekes lehet pár százalék jobb minőség is.
Most persze B2P ellen ott a soundbox, de ez ahogy látom melyben tud lejjebb menni, másban nem jobb. Cserébe (szerintem) rondább és nehezebb. Illetve MBP is (meg talán minden ami képes rá) eq val meg van támogatva. MBP is alan presettjével megy, meglepően más mint gyári beállításon. Meg az ízlés jön képbe.Ja persze nem azt mondom, hogy ez a B2P lett a legleg bármiben, mert videók alapján nem. Csak azt mondom helyén kell kezelni. Ha 250eur lesz az gáz, annyiba még ez a szar (szerintem is gáz) csiriviri marketing sem adja majd el. De 200ba lehet. Mert most ahogy látom talán csak a tribit van ellene semmi más. Majd ha jön uboom x és tényleg fasza lesz, akkor az lehet odavág majd neki.
Illetve ami még beugrott. Lássuk be, hogy a felhasználók 90+% a minden ilyen komolyabb elemzésre szarik. Csak annyi kell hogy hype meg jól nézzen ki, legyen vízálló (nem is értem, már mindennek vízállónak kell lennie, fel sem tudom az okát fogni)... Ja meg ugye hangos
És persze aki ilyen, az úgyis jbl t vesz, mert hype és hát majomnak kell lenni, árúhitel meg mindenre jó
És nem azt mondom, hogy szar a jbl és csak a neve adja el, mert ez nem igaz. Tényleg jó. De a neve miatt annyira drága amennyire és ár érték arányban meg minden csak nem kimagasló.Szigorúan, nagybetűkkel, hogy SZERINTEM.
Szerk:ledes membrános részt én sem értettem teljesen, néha kiakadok ahogy beszél, mint aki be van mindenezve
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16859 üzenetére
Igen láttam ezt a kisebb hangerős tesztet is és itt is meglepető az Original tracket (zenét) A Boombox 3 adta legjobban vissza....
Nem azt mondom rossz a Anker de a megfizethetőség és a népszerűség miatt mennek a termék. Adnak egy minőséget ami már átlag ember számára elég jó.
De valahogy egy komolyabb teszt alatt az Ankernak is látszik a hiányosága.
Mert volt Motion Boom volt mélye stb de nem az a Harman Kardon fajta deep bass.
Azért Oluv hangmérnők így ha ö formál egy hangszórónak hangot nyilván az adott termékből a maximumot hozza ki.
Nem lesz mesterségesen túl generált basszus az Uboom X-be de egy szép tiszta hangzást kap az ember majd valszeg.Még abba reménykedek a Uboom X közel kerül a Go Play basszusához de mellete Vifa szint környékbeli magasokat tud majd vissza adni. Ez a kettő együtt azért elég jó ajánlatt főleg ha megfizethető és sokáig bírja az akkuja.
#16860Peaceliker
Nekem eddig az új hangszórókból az Uboom X tetszik legjobban.
Nem mondom jó a Motion Boom Plus és a 2 plus de valahogy meg a JBL Boombox/Harman Kardon Go/Play fajta mély basszus.
Még régen is írtam ha egy gyártó a Go+Play széria mély basszusát tudná reprodukálni nem kéne sokat vacilálni. De valahogy a Soundcore jó-jó de elég távol van tőle.
Valahogy a HK esetében látszik határozottan mélyebb a hang.Azért a teszt alapján a Soundcore is jól teljesít, csak ha mellé rakunk valami jobbat akkor érezni van ami jobb nála. Motion Boom Plus 2 azért csak 2,5 kg és ha kell elég durván hangos. Ha valaki hordozni akarja azért egy 6 kg-os Blast esetében sokkal több súlyt kell vinnni.
Nekem a D Fine Plusz 2 kg és még ez amit úgy az ember elhurcol magával akár gyalog is.
Egy 5-6 kg-os hangszórót nem komfortos hosszú távon cipelni.
A 2,5 kg Motion Boom meg elég könnyü lehet vállpánt mellet. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16854 üzenetére
Nekem is eddig ez a Uboom is tetszik legjobban Oluvot ismerve biztos tiszta zenei hangzása lesz. És ha nem is drágább mint a konkurencia elég jó deal lehet.
179 euro-dollárt olvastam én is ha erre rámegy egy akció még elérhető ára is lesz.Igen oda rakta a Bose mellé de más méret/súly kategória. Nyilván egy 6x akkora hangszóró jobban fog szólni hiába 400 dollár a Bose.
Bose Max inkább a Dockin D Fine/JBL Xtreme szintjére céloz.Az Uboom X/JBL Boombox szinjére kerül majd.
Ha a Dockin most cserélni kéne ez a Uboom X lenne eddig a legjobb választás.
Nagy akku, nézz is ki valahogy és a Boss összehasonlítás alapján tiszteséges hangja is lenne. Ha meg akcióba lesz 130 euro ezt venném a Motion Boom Plus helyet.
Volt már nekem Motion Boom nem esett le az álam tőle.
#16855Peaceliker
A DOSS egyetlen jó hangszórója a Sound XL volt de az is egy Sony SRS X77 copy volt.
Itt a Sony felépítése, a doss Sound XL ezt másolta le és azért szólt viszonylag jól.Nem csak a Doss cég nem tud újat alkotni, a Dockin cég se tud piacra semmi újat.
A D Fine hangszórót elnézve semmi versenyképessel nem áltak elő.Amit a Dockin/Doss nem tölt be azt a új gyártók be töltik. Anker/Tribit/Earfun csinált is valamit és veszik is őket az emberek.
Uboom X eddig úgy nézz ki méretileg
400mm x 151mm x 217mm már csak a súly kérdéses. 3-6 kg között gondolom.
2X4 Inch Woofer ami 2X10 cm ami már elég mélyet produkálhat.
KÍváncsi leszek az első tesztekre, aztán Earfun le is fedné a piacot.
Hordozhatónak ott lenne az Uboom L/ ha nagyobb hangerő kell meg ott a Uboom X. -
pamesz
tag
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16830 üzenetére
Blast hogy tetszett anno, csak akkor még drága volt
Most valahogy már nem is tetszik pofára. Volt amúgy egy összehasonlítás b2+ al. Nagyon hasonlóak. Nekem így videó alapján b2+ jobban tetszett, videó készítő (ugyan nehezen döntött) inkább blast mellett voksolt.
Fenti áron mondjuk tényleg faja ajánlat. Ajándék füles mondjuk jó kérdés mennyire érték, bár anélkül is jól hangzik a 170eur -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16828 üzenetére
Enyémc(motion 100)
pl megy asszonynak, oviba kell neki valami értelmesebb. Már ha elég lesz odaDe amúgy ja 60eur os cuccot ha ember eladja 15k huf ba már elég élhető áru a boom 2+
Az volt amúgy hogy PP al fizettem. Aztán nagy semmi, sem mail semmit. Terhelés megvolt. Majd 20p és jött a storno a PP fizetésre, rendelésem meg sehol az előzmények között. Hirtelen azt hittem el is fogyott...
De második rendelés oké volt még ha az sem a leggyorsabban.Amúgy revolut be is ugrott, de nem volt hozzá erőm. Így is olcsóbb volt, mint ahogy PP váltott volna (azzal 81k körül lett volna), de köszi az infót
Én nemrég vettem egy q45 fülhallgatót (kellett az ANC) és nem vettem észre különbséget kodecek között. Mondjuk nekem source yt music. De ha azon mindegy, akkor ezen is az lesz nekem, pedig nem vagyok botfülű teljesen
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16821 üzenetére
Amazon reviewokban azt írta valaki, hogy meglepte, de jobb, mint a storm blast. Illetve többen írták, hogy mélyebbre megy, hangosabb és kevésbé veszti el a melyet magasabb hangerőn, mint a boom plus.
És számomra 100x szebb is, bár ez ritkán érdekel. Gyermekek meg szerették a tronsmart bang fényeit, hiányolták (legalábbis rájuk fogom, nekem is bejön az ilyen hülyegyerek csicsa, még ha sosem kapcsolom be, akkor is).
Én asszem rápróbálok.
Amúgy állítólag megy egyszerre a boom plus és a 2 plus party cast al. Úgy könnyű lesz összenézni őket -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16793 üzenetére
Néztem a hangszóró leírását, ha jól láttam 5.3 bluetooth és SBC Codec.
Kíváncsi vagyok mit tud majd való életbe, Alan is linkelt a Soundcore fizetett tesztek jönneki ki szép számmal youtubon. (Soha nem halott hangzás, legjobb valaha volt hangszóró stb..)
Meg hogy vízbe dobják a tesztbe ami mutatja vizálló stb.Láttam akku idő 20 óra extra bass és fények nélkül fél hangerő környékén.
Magyar fény és Extra bass mellett 10 óra vagy még annyi se...
Akku 7,4 volt 7500 mah keresgéltem teszteket olyan sok információ nincs a hangszóróról.
Súlya 3,8 kg mondhatni sokkal nehezebb mint a Motion Boom plus.
De legalább az elérhető áron megy akcióba és 2,5 kg miatt még viszonylag hordozható is.
Hallottam élőbe az árukereső népszerű 16 Wattos XIaomi mi hangszóróját.
Elég kicsi hordozható mérlegen 750G de nem dobtam hátast tőle.
A Tozo PA1 szépen legyőzi így mondhatjuk csak azt tudta amire számítottam.Néha-néha rá nézzek az új hangszóró megjelenésekre de semmi olyat nem látni ami érdekes volna. Magyar árukeresőn és néztem hangszórókat de semmi jó deal nincs.
Úgy láttom valahogy befagyott a piac, elértünk egy adott szintet és marad a stagnálás.
Persze ott a Bose új hangszórója 400 dollárért de nem is egy réteg termék.
Xtreme 4 szintén drága mulatság, ennyiből már kijön a Partybox Encore is.Ahogy elnézzem 1 kg alat elérhető árban az Uboom L a legjobb vétel 4.3 firmware mellet.
Aztán ott a Motion Plus is APTX codec mellet ami szintén remek jól hangolható.
Még van Motion Boom meg pár hangszóró ami elterjedt és vállalható.
Hallottam élőbe az Energyzer bluetooth hangszórót.Borzalmas túlárazott ipari hulladék. Energizer BTS161 [link] Árukeresőn 10-13E között. Eddig ez a legrosszabb ami valaha hallottam.
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16795 üzenetére
Én várom azokat a reviewokat, amikben szó szerint ezek hangzanak majd el...meg a gyertya tesztek
Amúgy azt még esetleg meg is értem, hogy hozzá nem értőknek is ha ki lesz küldve, akkor kellhet nekik pár "hint". De azért ez a levél nem olyan hangulatú volt, mint ha segítő szándékú lenne. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16793 üzenetére
Megnéztem a videót. Hát jókat röhögtem. És persze mocskos elszomorító is ez a soundcoretól.
Illetve 250usd/eur azért elég nagy ugrás, így kezdésnek tuti nem húzom be. 200ba lehet vevő lennék rá látatlanban is, de boom plus 50be volt, ahhoz képest ez 2x ár és fene tudja mennyivel tud többet. Szóval akkor várok én is -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #16729 üzenetére
Na én ezt azért nem is javasoltam, mert a soundcore volt az első, aki lepattintott, amikor elment a magas a motion+-omban
Aztán meg írtam az amazonnak, azok meg kérdés nélkül visszaadták a pénzt, és a vissza posta költségét is...persze egy próbát megér, nem veszít az ember, legalább kiderül, hogy változott-e valamit a customer service azóta, vagy ugyanolyan csapnivaló, mint volt.
-
válasz
<Adamsky> #16716 üzenetére
Nem bocs, az megtévesztő, a felsőt ne nézzétek, ott a piros a max, a sárga az aktuális. Ha a két beállítással megnézem, ott is látszik, hogy a mélyek max. értéke magasabb bass uppal.
Így néz ki a program élőben: [link]
Az alsó képen a basszusnál a világosság erősödése jelzi a hangerő növekedését. -
joci86
senior tag
válasz
<Adamsky> #16579 üzenetére
Köszönöm!
Igazából végül egy IKEA mini hangszóró mellett döntöttem. Gyorsan kipróbáltam az áruházban, viszonylag kulturált az üdvözlő pittyegés, a minőség fehér zajra bőven elegendő (kb a Samsung A53-asom szintje, vagyis a kitűzött cél teljesül).
Az akkuja elméletileg 50% hangerőn 80 (!) óra, az már csak hab a tortán, hogy még vízálló is mellette...Pont az én igényeimre van szabva minden szempontból, és mindezt még éppen 5000 forint alatt. Hihetetlen :D
-
Zsolesz69
csendes tag
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16558 üzenetére
Majd meglátjuk 1 hónap és jönnek a tesztek róla. Csak úgy látom a passzív membrán körüli ledre volt költségvetés.
Mondjuk egy hangszóró esetén sose rossz a jobb codec. De csak akkor ha a telefon is támogatja.
Még kérdés a Boom 2 mérete és súlya, mert lehet nehezebb lesz mint a Motion Boom plus.
(Hosszú távú élet tartalom) Ha mondjuk veszek egy Bluetooth hangszórót 10 évre.
Most még overkillnek tünik a LDAC de később jól jöhet hangminőség szempontjából.
Mert akkor nem panaszkodhatsz a régi hangszóródra ezért rossz a minőség. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16553 üzenetére
Még lehet simán jó!
A kép alapján tetszik, ez alapján basszusba verheti az Xtreme 4-et.
Ez már talán tudja azt hogy a D Fine méltó utodja legyen.Bár pár dologra kíváncsi vagyok gondolom Codec (SBC). (ettől még szólhat jól)
APTX kimarad mert akkor kanibalizálja a Spatial audió szériát.
Motion X600-nak kell a tér, remélem nem lesz benne semmi szándékos limit.JBL Xtreme 3/4 se ke kapott más Codecet ettől még lehet jó a hangja.
Az akku idő 17 óra gondolom led nélkül érthető, magyarán egyéni EQ+LEd majd 10 óra alatt lesz.
Xtreme 4 2XWoofert kap, -
válasz
<Adamsky> #16547 üzenetére
Azok a ledek kellettek mint egy falat kenyér…
Gondolom kikapcsolható lesz.
Kíváncsi leszek a tesztekre.Amúgy szerintem nem ronda, de nem is sokkal szebb mint a régi Boom, de a régit se a szépsége miatt vettük.
Ha jobb lesz a hangja mint a Boomnak (akár csak mélyekben is) és nem lesz elszállt ára, akkor lehet megfontolom a jelenlegi Boomom cseréjét.
Bár amennyit mostanában használom ezt is… -
lorcsi
veterán
válasz
<Adamsky> #16507 üzenetére
Bocs beneztem
a motion megnevezes kavart be
a motion +
es a motion boom
amiket kb egy arban latokszoval amit kerdeztem az erre a ket modellre vonatkozik.
cidalain:
teljesen jo
enn is kb erre hasznalnam elso korben
meg ha valami normalisabb aktualis filmet elnditok annak is legyen normalis a hangja. Ne ez a cincogas
nyilvan kompromisszum ez is a 60k+ soundbarokhoz, de legalabb tobb helyen is tudom hasznalni -
lorcsi
veterán
válasz
<Adamsky> #16501 üzenetére
Mi a lenyegi kulonbseg a boom es a plus kozott ?
ha jol nezem az oldalukat ugyanannyiba kerul mind a ketto.
ok a fogo a nagyobb kulonbseg igy laikuskent
de egyebkent.. mi bennuk a mas ?
van e ezek kozt olyan amit soundbar-kent is lehet esetleg hasznalni ?
vagy az tok mas vilag es ne vegyitsem a kettot? -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16491 üzenetére
Azért nem kell túl nagy kijelentést tenni. Csak volt pár a kezem közt és ahhoz képest jó hangot adott ki magából.
A D8 nem rossz de nagyobb mint a Dockin inkább ilyen munkás hangszórónak lenne jó.
Amúgy ha 4db jó kell akkor szerintem is 4 Motion Boom a legjobb ár-érték arányba.
4 Egyéni EQ-s Motion Boom biztos tiszteséges BASS teljesítmény produkál.
+1
Nekem is volt T6 Max az a kategória amire csak kidobod a pénzed kategória.Most kicsit kategórizálok. (Power level Dragon ball Z)
1,5-2,5kgs liga.
T6 MAX 15 egység.
W-KIng D8 40 egység
Motion Boom 50 egység.
Dockin D Fine 60 egység.Nem tudom hogy máshogy adhatnám át ezek között lévő ürt.
Anker/W-King/D8 részemről ajánlott.Nyilván lehet van a topikba egykét marketinges akik nyilván anyagi okok miatt a Tronsmart szerint jó. De a teszek jó része részemről fizetett sponzoráció.
Itt volt T6 MAX tesa és ez max porfogónak volt jó vagy dísznek.
Én cseréltem egy HDD-re haverral, de még 6000 ft-ba se éreztem ezt jónak.
Nyilván minden embernek más az adottsága, aki eddig made in china 2X3 wattos hangszórókat használtak kamu 18650-es akkuval (500Mah)
Azoknak megváltás lehet a tronsmart, de ha egy adott árkategóriába (15 ezer magyar forint) Nyilván az ember ha jobbat kap akkor azt veszi.Én leírhatom a véleményem nem ebből élek, egy forintot se kaptam egyik gyártótól se.
Egyenlőre nekem a Dockin vált be, minden hangszórónak meg vannak a hibái.
Oluv szerint a D Fine Basszus Boomy, de legalább jelen van.Nekem az nem tetszett sose ha teljes hangerőn eltüntek a basszusok.
Inkább úgy állok hozzá legyen 5 Decibelel halkabb de maradjon hallható a basszus.
A TOZO PA1 is egész jó bevált 12E-be vettem tavaly.
Élőbe a saját méretkategóriájába bármelyik Tronsmart mellé oda merném rakni.De ez olyan mint a videókártyáknál, valaki boltból megveszi a GT 1030-at túlárazva aztán arra eszküszik mert neki elég és jól megy.
Én meg mondom kicsit többért lett volna 1660 Super, és a két kártya között lévő erő különbség más dimenzió.Egy tag nem rég csinált házilag valami vállalhatót (Diy modding)
T6 Max ami tutira jobb mint a gyári, csak én úgy állok hozzá.
Mert vegyek egy ipari hulladékot amit még nekem kell javítanom hogy jól szóljon?
Idő és energia pazarlás, részemről ez ilyen dolog.
Aztán ott a akciós Motion Boom ami a Tronsmart T6 Max ára.
És az gyárilag jól szól egyéni EQ mellet meg még többet is tud.
Arról ne is beszéljünk valami oknál fogva kis hangerőn is abnormális mellegedés jött a T6 MAX Talpából. (Tervezési hiba?) Olcsó munka?
Szerintem ez csak egy kínai gyárba gyorsan összedobták hangolás nélkül.
Azt raktak bele ami kénzél van, nincs ezzel gond csak aztán fizetett videósok ne akarják már ezt eladni mint bestbuy kategória meg igy meg úgy jó a hang.
Alan meg Oluv jó ki indulási pont lehet ha egy hangszórót akarunk szemügyre venni.
Ha egy gyártó szemetet gyárt azt nem érdemes venni, mert ha veszed nincs oka ezen változtatni. Én személy szerint inkább olyan cégnak adom a pénzem akik rá is szolgálnak valamilyen módon. -
Richard!
addikt
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
<Adamsky> #16459 üzenetére
Szia,megnéztem egypár tesztet,kipróbáltam is,nekem bevált.
Ez a nettó átbaszás:
[link]
Erről,Tech2 Laci is csinált videót,280 watt-persze,eléggé drága vödör ez kéremszépen!
[link]
[link]
És akkor ez van nekem,jó konnektoros,150 watt marketing,valóságban hátlapon rajta van 120 watt(20 watt elektronika+100 watt hangszórók összesen).
[link] -
zseko
veterán
válasz
<Adamsky> #16404 üzenetére
Pont a te hozzászólásod alapján kérdeztem most. Mit értesz kupon alatt jelen esetben? Azt amit az oldal magától is ad most, és ott írja a hangszórónál, amit megadva él a -17€, vagy valami más kupont?
Meg ezen felül, be kell regisztrálni hogy az új belépős kedvezmény legyen, gondolom? Lehet az az email cím amit megadtam az előzőnél levelezéshez/hírlevélhez? -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16370 üzenetére
Persze látom ennek az értelmét is így, ha mondjuk egymásnak mutogatnánk számokat, akkor nem kell a lejátszó eszközt átadogatni, mindenki keres a saját telóján, aztán indítja ha a másik befejeződik. És ilyen nálunk simán lesz is.
(Azért egy on-off gombot tehettek volna az appba - ott kerestem elsősorban, de akkor oké, hogy nem találtam - kb semmibe nem került volna)Másikfajtánál meg az nem tetszik, hogy ha csatlakozva van valami hozzá, akkor nem tud csatlakozni az új eszköz. Persze ha a család használja, akkor nem feltétlen tudom, hogy mit kéne leválasztani, így ott mindig a speakeren kell BT connection resetet nyomni.
Így végignézve nincs optimális mindig jó megoldás. Hol így hol úgy lenne jó. Sőt harmadikfajtaként az új csatlakozó miatt le is dobhatná a régit szó nélkül
-
Acélfarkas
őstag
válasz
<Adamsky> #16297 üzenetére
'mindenképpen unibody/egy db-os kivitelű kellene.' Az általad linkeltek nem éppen ez a kategória, +ezek így dupla helyet foglalnak az 1db-os kivitelhez képest.
Xiaomi Mi Portable-t ajánlom. Árához képest korrekt hangja van, van AUX bemenete, állítva is használható. 11-13ezer között mozog az ára. -
Zamma
őstag
válasz
<Adamsky> #16277 üzenetére
A funkciót amit tudnia kell egyszerűsítve:
- 82 éves asszonynak kell (ezért nincs semmilyen technológiai elvárás sem)
- alap az hogy rádió, azaz működőképesen - ne csak nettel! - tudja fogni a teljes magyar rádióadókat jó minőségben
- hordozható kivitel legyen
- ne legyen doboboz hangja, normális, telt, jó minőségű hangzása legyen
- sem rgb, sem egyéb beviteli/adattároló fogadási lehetőség nem fontos
-
mjani1172
addikt
válasz
<Adamsky> #16242 üzenetére
Találtam a raktárban egy régi samsung mini hifit. Több mint 25 éves !, már nagyon rég vettem, el is felejtettem.Összeraktam és működik, sőt nagyon szépen szól!
Most azon gondolkodom visszaviszem a Philipset és veszek egy bluetooth átalakítót, van a készüléken rca bemenet.
Nem akarok drágát, mert ki tudja mennyit megy még az öreg samsung egyáltalán.
Egy ilyet néztem ki: UGREEN 40759
Van ilyesmivel valakinek tapasztalata? Hol érdeklődjek milyen topicban? -
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16242 üzenetére
Pedig szerintem nagyon jóra sikerült a 300as. Igaz nem vagyok vájt fülü. Szépen szól, jó az üzemideje és elég prémium a kialakítás ill. összeszerelés. Nagyon strapabíró. LDAC valóban nagyon minimálisan érezhető én ki is kapcsoltam. Ami negatívumot tudok felhozni az csak a súlya. Motion+ ellenében én simán ajánlom. Ez az adaptív hangzás giroszkóppal is eléggé jól el van találva (igaz kell 3 sec amíg vált, de jól működik) illetve van benne mikrofon ami szintén egész használható. Utóbbi fürdés közben hasznos tud lenni
Jelenleg nagyjából egy árban vannak. A Motion+ról ugyan nem tudok nyilatkozni, de a Motion300at nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
<Adamsky> #16164 üzenetére
Köszönöm!
Ez nagyon szimpi lenne, de nem látom, hogy tudna Fm rádió funkciót. (vagy csak nem látom?)
#16165 carl18 : Neked is köszönöm, hogy segitesz. 13 éves lány használná, leginkább házon belül, FM rádió jó lenne ha lenne benne. Nem tudom, hogy létezik e egyátalán ilyen. nyilván le tudunk mondani, róla, de elsődlegesen rádiósat szeretne.
-
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16125 üzenetére
Igen ezt nem vitatom az Alis gari azért vitatható. Árérzékenyeknek viszont akár jó vétel lehet így is. Én úgy rendeltem meg most ahogy te leírtad. 82 Euró szállítással együtt számomra már lenyelhető
Lehet lesz olcsóbb, de már régóta figyelgetem így nem akarok tovább várni
-
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16109 üzenetére
Nem tudom mennyire hivatalos eladó, de Aliexpressen eladói kuponokat begyűjtve és Alis coinokat felhasználva Anker Official Store-ban 26600-Ft-ért kapható ami szerintem már nagyon jó ár. Kicsit gondolom lassabban érkezik, de ugye valamit valamiért
Más termékeik is elérhetőek jó áron most. -
adp
őstag
válasz
<Adamsky> #16051 üzenetére
Sajnos egy Iphone 12 gond nélkül vitte zárt ajtó mellett a folyosóról kb 15 méterről......
Szóval biztosan a P20 pro a ludas. Nem is értem azért ez pár éve még csúcskategória volt. Sőt most sincs vele egyéb bajom...
Autós fm transzmitter is beszaggat ha kiszállók, de ugye azt hittem az normális mert, hogy úgyis egymás mellett van a két eszköz és gyárilag gagyibb a bt-je -
válasz
<Adamsky> #16036 üzenetére
Ma jött meg a Citation 200, mivel melóhelyre kaptam, így még nem mertem döngetni, meg nem is ismerkedtem még vele. 2db-ot vettem végül, kíváncsi leszek hogy fognak szólni.
A sztereó miatt indultam el a Beolit 20-al, de az itteni dícséret miatt a HK lett, igaz nem lesz mindig a 2db egyszerre használva. (valószínüleg a második el lesz adva, párban volt eladó, hosszútávon felesleges a 2db nekem) -
-
válasz
<Adamsky> #16010 üzenetére
Köszönöm.
Azért kérdeztem rá, mert az előző laptopban lévő modullal nem cimbizett össze a cucc. Csak és kizárólag a Bose Soundlinket akarom használni, csak zenehallgatásra. Elméletileg tud kihangosítóként működni, van mikrofonja is, de sosem próbáltam - nem azért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest