- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
yoogie #17181 üzenetére
Itt nem látod? (... de a korábbiakat, igen?)
És a bankodnál mi látszik? Jó rég használtam a PayPal-t, de úgy rémlik, hogy látszódnia kellene**, hogy onnan jött a bekérés (ha tényleg onnan jött).
Ha, se a PayPal-on, se az eu.soundcore-nál semmi nyoma, akkor lehet pár nap után megszűnik a terhelés, és visszakapod a pénzed.** látszódik is. Legalábbis nálam. Én a Revolut-omat kötöttem össze a PayPal-al, és még a logója is látszik (hogy onnan jött a bekérés).
-
TaylorPro
addikt
-
rezy89
tag
válasz
yoogie #13437 üzenetére
Ha az 1000 nem győzött meg, akkor nehezen tudok segíteni
100x ezerért nincs olyan ami a közelébe jutna, közelebb a 200-hoz talán. Az akkumulátorosak alapvetően kisebb teljesítményűek, Pb310 lehet esetleg a megfelelő kompromisszum, ha fontos az akksi. Nekem 710-eseim vannak, hangzásban sztem elöl jár a Partyboxok között, de ez is elmarad főként mélyben az 1000-hez képest. Plusz probléma lehet még számodra: nincs akksi és Mo.-on túlárazott. Nézz rá az általam imént említett Samsungra sztem, hangosabb mint a Pb310, árban hasonló, viszont áramforrásfüggő.
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
yoogie #13434 üzenetére
Mi Panasonic T Max10-t vettünk. Sokfunkciós, hangos, power bankról is üzemel ha kinti használat is játszik. Nekem tetszik a hangzása, és a bt eddig minden eszközzel korrektül kapcsolódik. A telefonos app szvsz korrekt, van akár csak külön hangerő tekerőd is teljes virtuális távirányítón kívül. MM-ban kipróbálhatóak, mény átmérője kellően nagy (számomra) és a két magas sigárzó is kellően jól működik. Plusz nekem fontos volt ogy ne legyen bazári villogás- ez max kéket tud, de ki van kapcsolva. 70+ körüli áron is beszerezhető.
-
rezy89
tag
válasz
yoogie #13434 üzenetére
Szerintem Media Marktban próbálkozz, ha van a közelben. Véleményem szerint hangzásban, kivitelezésben és külcsínben a Jbl-ek járnak az élen, áruk viszont erősen elrugaszkodott. Nekem csak Sony-m volt az Xb60 képében, számomra borzasztó volt a hangkép, sok közép-kevés magas-minimális mély. Én maradnék a Harman-Samsung-Jbl vonalon, kiegyenlítettebb hangzással rendelkeznek mint a vetélytársak. Mi a cél amúgy? Beltéri és/vagy kültéri használat, hordozhatóság, akkumulátor, mennyi a keret? Illetve sztereón gondolkozol vagy elég 1 zajkeltő is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Deepcool LD240 AIO vízhűtés eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest