Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Egyébként mivel hallgattad meg a tesztet?
Soundcore q45Én feljebb a stormboxal szemben gondoltam, hogy melyik hangzása tetszik és miben jobb a stormbox...csak nyomorult módon soundboxot írtam (vagy teló írta át, fene tudja már)
Én most fejben csak ezzel nézem össze a B2P-t mert emellé tették eddig le (nem csak Alan) és mert ez van árban (most) kb egalban azok közül ami már megjelent
Szóval amíg anno MBP al szemben egyértelműnek tűnt számomra is, hogy stormbox jobb (csak akkor még drágább volt és spúr voltam rá), addig most több videóban is szimpibb volt ahogy B2P szólt.De UBoom X re azért marha kíváncsi leszek.
Ha esetleg be lehet húzni előrendelésben még olcsóbban (ha tudtok rendelhetőségről valamit szóljatok
) lehet rá is próbálok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- Steam Deck
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lehet rá is próbálok majd